ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.09

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ & Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΙΜΙΑ!

1
biblioimia-exofyllo_-_copy.png

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη ανακοινώνει ότι στις 12 Οκτωβρίου 2009 θα εκδώσει το βιβλίο των δημοσιογράφων Μιχάλη Ιγνατίου (Mega, Έθνος) και Αθανασίου Έλλις (Anntena, Καθημερινή) για την κρίση των Ιμίων. Σχεδόν 14 χρόνια μετά, αποκαλύπτεται τι πραγματικά συνέβη, πώς χειρίστηκαν την κρίση οι ηγέτες της Ελλάδας και της Τουρκίας, και ποιος ήταν ο ρόλος της Αμερικής.

Οι δύο πολύ γνωστοί και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, με τεράστια εμπειρία και γνώση, φέρνουν στο φως απόρρητα τηλεγραφήματα των αμερικανικών υπηρεσιών μέσα από τα οποία προκύπτουν οι προθέσεις των πρωταγωνιστών, τα λάθη που έγιναν, και αποκαλύπτουν παράλληλα όλες τις λεπτομέρειες των λεπτών διαπραγματεύσεων που οδήγησαν στην αποτροπή της κλιμάκωσης της κρίσης και, ενδεχομένως, του πολέμου. Καταγράφονται επίσης οι διαφορές στο εσωτερικό της ελληνικής κυβέρνησης μέσα από τα αμερικανικά τηλεγραφήματα αλλά και τις μακρές συζητήσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών με τους συγγραφείς.

Το βιβλίο επρόκειτο αρχικά να εκδοθεί τον περασμένο Μάιο, αλλά για να μην εμπλακεί η έκδοση ενός πολιτικού συγγράμματος τέτοιας ιστορικής βαρύτητας στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση κατά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών, αποφασίστηκε η ολιγόμηνη αναβολή της έκδοσης. Τον Ιούλιο ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη ανακοίνωσε ότι η έκδοση επρόκειτο να γίνει το φθινόπωρο –είχε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου- αλλά η προκήρυξη πρόωρων εκλογών μάς ανάγκασε να προχωρήσουμε και σε δεύτερη αναβολή, και πάλι για να αποφευχθεί εμπλοκή στην προεκλογική περίοδο.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009, στις 12 μ.μ. στο Μετρόπολις από τους δημοσιογράφους Αλέξη Παπαχελά, διευθυντή της εφημερίδας Καθημερινή, και Γιώργο Χαρβαλιά, διευθυντή της εφημερίδας Έθνος, όπως φυσικά και τους συγγραφείς.

Greek American News Agency

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

«Μου έρχεται να τρελαθώ όταν τον βλέπω στην τηλεόραση να λέει να κάνουμε κίνημα ηθικών και να καθαρίσουμε τα ψηφοδέλτια»


«Μου έρχεται να τρελαθώ όταν τον βλέπω στην τηλεόραση να λέει να κάνουμε κίνημα ηθικών και να καθαρίσουμε τα ψηφοδέλτια», λέει ο ο πρώην στρατιωτικός ακόλουθος κ. Κωνσταντίνος Καλημερίδης που κατήγγειλε τα ταξίδια της χλιδής του Μιχαλολιάκου


«Με έβλαψε διότι έβγαινε στην τηλεόραση και έλεγε ότι όλα αυτά είναι δημιουργήματα της φαντασίας μου, ότι κινούμαι στο πλαίσιο του κωμικού και του τραγικού, ότι είναι αναλήθειες. Την ώρα που τον άκουγα να λέει αυτά τα πράγματα ένιωθα πάρα πολύ άσχημα, όπως νιώθω και τον τελευταίο καιρό που τον βλέπω να μιλάει για ήθος. Μου έρχεται να τρελαθώ όταν τον βλέπω στην τηλεόραση να λέει να κάνουμε κίνημα ηθικών και να καθαρίσουμε τα ψηφοδέλτια».
Πριν από τρία χρόνια ο πρώην στρατιωτικός ακόλουθος κ. Κωνσταντίνος Καλημερίδης έστειλε στο Μαξίμου επιστολή όπου κατέγραφε τη σπατάλη δημοσίου χρήματος κατά τις επισκέψεις του πρώην υφυπουργού Άμυνας κ. Μιχαλολιάκου στη Σόφια. Το 2007 ο υποψήφιος σήμερα βουλευτής της Ν.Δ. του έκανε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και ο αποστρατευμένος ακόλουθος απάντησε με ανταγωγή αιτούμενος την καταδίκη του πρώην υπουργού για εξύβριση και προσβολή της προσωπικότητάς του. Η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε πλήρως τον κ. Καλημερίδη: «Είχα αποδείξεις για αυτά που έλεγα σχετικά με τη σπατάλη δημοσίου χρήματος. Όμως η καριέρα μου βλάφθηκε ανεπανόρθωτα».

Τα πέταξε στο πάτωμα.

Σύμφωνα με τον αντίδικο του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, για την αποστρατεία του ευθύνεται ένα... ξίφος: «Του ζήτησα χρήματα για ένα ξίφος που ήθελε να του αγοράσω στη Σόφια. Το συγκεκριμένο ξίφος ήταν αντίκα από το Πολεμικό Μουσείο και επειδή ο κ. Μιχαλολιάκος αγόραζε όπλα αντίκες και είδα ότι έδινε πολλά λεφτά, του πρότεινα να του πάρω ένα πιο φθηνό από εκποίηση. Όταν του ζήτησα τα 207,5 ευρώ- 200 ευρώ για το ξίφος και 7,5 για το πιστοποιητικό αυθεντικότητας- είχε μία πάρα πολύ άσχημη αντίδραση: έβγαλε από το πορτοφόλι του 2 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και μου τα πέταξε στο πάτωμα. Είπε: “Πάρε τα 200 και τα 7,5 θα στα χρωστώ”. Κατά την άποψή μου αυτό το συμβάν οδήγησε στην αποστρατεία μου».
Όταν ο κ. Καλημερίδης ενημερώθηκε ότι αποστρατεύεταικαι μάλιστα με ταχύτατες διαδικασίες- απευθύνθηκε στον υπουργό Άμυνας, πρώτα στον κ. Σπηλιωτόπουλο και αργότερα στον κ. Μεϊμαράκη. «Και οι δύο υποσχέθηκαν ότι θα κοιτάξουν το θέμα μου και θα με δικαιώσουν αλλά δεν έγινε τίποτα».
Όπως επισημαίνει ο απόστρατος ταξίαρχος, το διοικητικό δικαστήριο προ μηνός τον δικαίωσε αποφασίζοντας ότι «κακώς αποστρατεύτηκε», όμως το ΓΕΕΘΑ δεν δέχθηκε την απόφαση.

TA NEA

===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΜΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ...... ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ....
ΣΟΥ ΛΕΕΙ.... ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ?
ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....."ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ".....

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ


Τον "θάνατο του δικοματισμού" επιθυμούν τα κόμματα της αριστεράς και ειδικά το ΚΚΕ. Με τις εκλογές του Ιουνίου η αποχή του εκλογικού Σώματος από τις κάλπες είχε την τιμητική της. Αυτό έκανε τους ηγέτες των δύο κομμάτων να θεωρήσουν ότι είναι το εναρκτήριο λάκτισμα της απαρχής μιας νέας εποχής αφού το εκλογικό Σώμα γύρισε τις πλάτες του στα δύο μεγάλα κόμματα. Η επιδίωξη και των δύο κομμάτων ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι να αποσοβήσουν την αυτοδυναμία και να επιβάλουν κυβερνήσεις συνεργασίας. Στις εκλογές την 4η Οκτωβρίου ,όπως όλα δείχνουν, το εκλογικό Σώμα είναι αποφασισμένο να συμμετάσχει ενεργά αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θα συγκεντρώσουν πάνω από το το 75% της λαϊκής ψήφου.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ..... ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ:

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ..Η κρατικη εγκυκλοπαίδεια των Σκοπιων "καρφώνει" τα σχολικά βιβλία του Γκρουέφσκι



Τριβες και αναταραξεις προκαλει η παρουσιασθεισα επροχθες, νεα κρατικη εγκυκλοπαιδειa των Σκοπιων, που εγραψε και εξεδοσε η "ΜΑΝU"
(Ακαδημια επιστημων)

Στο λημα Μακεδονες γραφει οτι το εθνος Μακεδονες ειναι κατα κυριο λογο σλαβικης καταγωγής, που ηρθαν στα Βαλκανια τον 6ο μ.χ. αιωνα, και επεβαλαν την γλώσα (που ομιλειται σημερα) και τον πολιτισμο τους στον ντοπιο πληθυσμο...
Η θεση αυτη των Ακαδημαικων, περι σλαβικης καταγωγής, επικεφαλης των οποιων ειναι ο γλωσσολογος Μπλαζε Ριστεφσκι (τον οποιο αποκαλουν πλεον οι εθνικιστες "σερβοκομουνιστη", ερχεται σε αντιθεση με τα σχολικα βιβλια που εξεδοσε η παρεα του Γκρουεφσκι και του "αρχαιολογου" Πασκο Κούζμαν, , συμφωνα με τα οποια οι Φυρομιανοι, ειναι οι Αρχαιοι Μακεδονες.
Λημα Αλβανοι, δεν υπαρχει. Τους αποκαλουν "Σιπτάρ". Με προφανη στοχο να τους παρουσιασουν ως κατι διαφορετικο απο τους αλλους Αλβανους, οι οποιοι κατα το λημα, δεν ειναι αυτοχθονες, αλλα πηγαν λεει στην ΦΥΡΟΜΙΑ ως μεταναστες και εργατες τον 16ο αιωνα.
Τον Αλη Αχμετι μαλιστα τον παρουσιαζουν ως Αλβανο λαθρομεταναστη, που κατεφυγε στην ΦΥΡΟΜΙΑ μετα τον Β΄παγκοσμιο πολεμο...
Συγκρουονται λοιπον τοσο οι Αλβανοι με τους Σλαβους, οσο και οι "αρχαιομακεδονες" του Γκρουεφσκι με τα σχολικα βιβλια , με τους '"σερβοκομουνιστες" της MANU.
Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον στοιχειο, που πρεπει να το προσεξει το Υπ. Εξωτερικων.
Ακουγονται μαλιστα φωνες αλβανικες, για συγγραφη και δικης τους εγκυκλοπαιδειας
Στεφανος

Σχέδιο Γλυξμπουργκ: Η ελλάδα ορμητήριο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

ΣΧΕΔΙΟ Γλυξμπουργκ

ΚΩΣΤΑΚΗ.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ??? (ΟΙ 10 ΑΛΗΘΕΙΕΣ)

Ο Δήμος Βελιγραδίου μετονόμασε εχθές (17/9/09) 5 οδούς της πόλης δίνοντας Ελληνικά ονόματα .

Ο μητροπολιτικος Δημος Βελιγραδιου, μετονομασε εχθες ( 17/09/2009) 5 οδους της πολης, δινοντας τους ελληνικα ονοματα.
Ελλαδος, Ληξουρίου, Αττικης, Κεφαλονιας, και Ολυμπου.
Ας βαλουμε κι εμεις μια οδο Βελιγραδιου στην Αθήνα του Δημοσθενη, που αρνειται ακομα να στησει το αγαλμα του Μεγαλέξανδρου.

Στέφανος

Ο ΙΘΥΝΟΝ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΑ" ΜΙΛΑΝΕ??


Ο Πρωθυπουργός και το περιβάλλον του προκάλεσαν με τον τρόπο τους "ομαδικές αποστρατείες" στελεχών του κόμματος της ΝΔ προκειμένου αποδοθούν τα "καθαρά ψηφοδέλτια".
Το "άδικο" είχε περίοπτη θέση στις προκληθείσες αποχωρήσεις είτε αυτές ήταν οικειοθελείς είτε ήταν αποτέλεσμα κατόπιν απόφασης του Αρχηγού ανεξάρτητα εάν αυτή υπέκρυπτε "λόγια" άλλων όπως στην περίπτωση Τσιτουρίδη.
.... Αποπέμφθηκαν οι εμπλεκόμενοι στα ομόλογα, στους κουμπάρους, στο Βατοπέδιο,SIEMENS, ...... Ζαχόπουλο, και υπόθεση Παυλίδη.... γιατί το Μαξίμου θεώρησε ότι όλοι αυτοί είναι οι υπαίτιοι της κατακρήμνισης των ποσοστών του κόμματος...... χωρίς να λάβουν υπόψιν τους και το βασικό κριτήριο του Ελληνικού λαού που διαπίστωσε στην πορεία της νέας διακυβέρνησης την εξανέμιση του βαλαντίου του.


Και σίγουρα κάπως έτσι πρέπει να είναι αφού η οικονομική σκέψη του καθηγητή Αλογοσκούφη μας έφερε το χρέος στα 292 δις ευρώ και ο πρωθυπουργός τον έβαλε με τις ευλογίες του ξανά υποψήφιο για να τον επιβραβεύσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του που τον κατάντησε ζητιάνο.

Η "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.....
ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ο ΙΘΥΝΟΝ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ...
ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ

Σχεδιασμοί επί χάρτου κατάληψης της Ρηγίλλης και οι άλλες δυνάμεις






Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με την βέβαιη ήττα και αναμενόμενη συρρίκνωση της δύναμής της που δίνουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

Από τώρα βέβαια έχει ξεσπάσει ο πόλεμος των επιγόνων.

Απλά στους διεκδικητές πλέον φροντίζουν να συγκαταλεγούν και κάποιοι λοχίες (βλέπε παρέμβαση Τσιτουρίδη).

Δεν έγινε γνωστό το ποσοστό ψήφων που θα παρέξει το δικαίωμα στους Δελφίνους να ξεκινήσουν την κατάληψη της Ρηγίλλης με "εφ' όπλου λόγχη".

Πληροφορίες πάντως αναφέρονται στους σχεδιασμούς των φερέλπιδων αρχηγών και αρχηγίσκων. Σύμφωνα με αυτές:

Η Ντόρα, αν και ασθενής και νοσηλευομένη, δεν σταμάτησε να δουλεύει επί χάρτου το πρόγραμμα - σε συννενόηση μετά του πατρός - της νέας αρχηγίας του κόμματος. Η Αγία Οικογένεια θεωρείται βέβαιο ότι θα έχει τον πρώτο λόγο.

Ο "μισητός" της οικογένειας Σαμαράς αδυνατεί να ρίξει όλες τις δυνάμεις του στο θέμα της διαδοχής, παρ'ότι κάνει τις απαραίτητες επαφές για την δημιουργία ισχυρού περί της υποψηφιότητάς του κομματικού σχηματισμού. Κι αυτό γιατί η τρικλοποδιά που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του - και το εκμεταλεύτηκαν εχθροί και "φίλοι" - με την μεταφορά του Επικούρειου Απόλλωνα από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ολυμπίας στην Μεσσηνία, δεν του επιτρέπει να δώσει όλες τις δυνάμεις του για τον ιερό αυτό σκοπό.

Ο δε κύριος "τίποτα" (κατά τον Πάγκαλο) μάλλον έχει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του Γιώργου για την καταστροφή και απαξίωση του ΕΣΥ και έτσι μεταθέτει γι' αργότερα το αντίστοιχο πλάνο κατάληψης της εξουσίας.

Φυσικά δεν εκδηλώνει κανείς τις προθέσεις του, περιμένοντας την έκβαση και κυρίως το ποσοστό της ΝΔ για να αρχίσουν την μάχη για την κατάληψη των "ανακτόρων".

Από την άλλη μεριά ενδιαφέρον προκαλεί η προσπάθεια των φίλα προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ φύλλων και μπλογκς να βεβαιώνουν με επίσημες μέχρι χθες δημοσκοπήσεις και πληροφορίες από σήμερα, για το άνοιγμα της ψαλίδας υπέρ του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να καλούν σε μη εφησυχασμό που ενδεχόμενα θα έστρεφε κάποιους ψηφοφόρους ενδεχόμενα και στην αποχή.

Ικανοποιημένο φαίνεται το ΚΚΕ με το περίπου 8% που φέρεται να συγκεντρώνει. Κια πολύ περισσότερο με τον περιορισμό της απήχησης που καταγράφεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος παίζει σε ένα ποσοστό 3,5 έως 4,5% που τον οδηγεί σε σκέψεις όσον αφορά την κατοχύρωση της εκπροσώπησής του στην νέα Βουλή.

Το ΛΑΟΣ δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα από τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις καθώς του δίνουν γύρω στο 6%. Προσδοκά ακόμη να τσιμπήσει ψήφους και από την περαιτέρω αποσύνθεση της ΝΔ.

Όσον αφορά τους Οικολόγους, μάλλον θα πρέπει να είναι κουρασμένοι ακόμη από τον Ιούνιο. Γιατί ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

ακτιβιστης

H επικαιροτητα των blogs




ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ IRAKLIO WEB RADIO
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΤΟΥ IRAKLIO WEB RADIO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ

EAN EXETE ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ
Κάντε κλικ για να ακούσετε το iraklio web radio
1 ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 96 kbps , 44100 kHz , stereo
2 ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO 1
3 ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO 2
http://irakliowebradio2.blogspot.com

ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΟΥΣ....


Χωρίς το κόκκινο αστέρι τα Σκόπια

Το πεντάκτινο κόκκινο αστέρι βρίσκεται στην κορυφή του εθνόσημου των Σκοπίων.

Την αφαίρεση του κόκκινου αστεριού από το εθνόσημο της χώρας αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο των Σκοπίων.

Το πεντάκτινο αστέρι βρίσκεται στο εθνόσημο της σημερινής χώρας από το 1946 και η κυβέρνηση των Σκοπίων αποφάσισε την αφαίρεσή του, με την αιτιολογία ότι η ύπαρξη του αποτελεί «κατάλοιπο μίας ξεπερασμένης ιδεολογίας».

==========================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ "ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΜΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ" ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!! ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΝ "ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ"

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ "ΔΕΙΧΝΕΙ" ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ "ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ".


Η έκθεση της επιτροπής Γκόλντστοουν του ΟΗΕ που κάνει λόγο για εγκλήματα πολέμου τα οποία διέπραξαν Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι στη Γάζα τον περασμένο χειμώνα, "επικεντρώνεται με συντριπτικό τρόπο στις ενέργειες του Ισραήλ", ανέφερε ένας αξιωματούχος της αμερικανικής διπλωματίας.

Αν και «η έκθεση αφορά και τα δύο μέρη της σύγκρουσης, επικεντρώνεται με συντριπτικό τρόπο στις ενέργειες του Ισραήλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίαν Κέλι.

Έκανε επίσης λόγο για μονομερή συμπεράσματα όσον αφορά στις ενέργειες του ισραηλινού στρατού, τη στιγμή που «οι λυπηρές ενέργειες της Χαμάς» δεν αποτέλεσαν αντικείμενο στην έκθεση παρά μόνο σε «γενικές και άτολμες» παρατηρήσεις.

Ωστόσο, ο Κέλι κάλεσε το Ισραήλ να διεξαγάγει έρευνα για τις ενέργειες του στρατού του.

ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ : «Γνωρίζουμε πως το Ισραήλ έχει δημοκρατικούς θεσμούς για να διερευνήσουν αυτές τις καταχρήσεις και να διώξουν» τους δράστες τους, σημείωσε και πρόσθεσε ΚΑΝΟΝΤΑΣ TOYΣ "ΝΤΑ ΝΤΑ ": «Τους καλούμε να χρησιμοποιήσουν τους θεσμούς αυτούς».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΝΤΑΟΥΝΕΡ...


(κλικ για μεγένθυση)
sibilla

ChemTrails - Μια εβδομάδα ψεκάζουν πάνω από την Ελλάδα!!


videoΜια εβδομάδα τα αεροπλάνα αφήνουν ασυνήθιστα μεγάλες ουρές που στην συνέχεια απλώνονται και δημιουργούνται τεχνητά αραιά «σύννεφα» να καλύπτουν τον γαλανό ουρανό. Τα «σύννεφα» αυτά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα που υπάρχουν σε χαμηλότερο ύψος. Δείτε στην αρχή του βίντεο πως το αεροπλάνο δεν βγάζει ίχνη! Τα Chemtrails ή όπως θέλετε πείτε τα είναι 100% πραγματικότητα. Το βίντεο τα αποδυκνείει όλα. (οι ψεκασμοί συνεχίζονται και σήμερα 17/09...)
Εστάλη από Αναγνώστη
αφυπνιση

18.9.09

Αυτό σημαίνει πολιτική!

Μια φορά κι έναν καιρό

Μην λησμονήσετε....."ψήφο εμπιστοσύνης" στην σύζυγο Πασχάλη!

Jumbo

Επιρροές...


Βρε, μπας κι έχουν τον ίδιο στυλίστα ο Ηλίας Ψινάκης με τον Νάσο Γουμενίδη; Για φανταστείτε να είχαν και τον ίδιο κομμωτή...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΡΙΑΛ....ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Εθνικές εκλογές .


Η ανώτερη δημοκρατική διαδικασία προκειμένου ο κυρίαρχος λαός ...ο θεός να τον κάνει κυρίαρχο.... εκλέξει την κυβέρνηση του, που θα έχει ως σκοπό της να τον οδηγήσει στην πραγμάτωση των μελλοντικών του προσδοκιών.
Αντί ο προεκλογικός αγώνας των επίδοξων κυβερνητών του τόπου να περιοριστεί αυστηρά στις προγραμματικές εξαγγελίες ώστε αυτές να αποτελέσουν το υπόβαθρο μιας συγκριτικής κριτικής από το εκλογικό Σώμα ώστε αυτό να επιλέξει ... Αντ αυτού παρατηρούμε.... με πάντα σύσσωμους ως πρωτοστάτες τα ΜΜΕ αλλά και συντηρητές του βιωμένου φαινομένου, να αναμασούν ως άλλα μηρυκαστικά το κενόν…… και αντί να προσυντείνουν στην ανάδειξη της ουσίας των επιχειρημάτων των εκλογικών μονομάχων ...περιορίζονται αισθητά στο να αναδείξουν θέματα ως άλλοι Φώσκολοι , προσδίδοντας προς την δημοκρατία και την εκλογική διαδικασία τον τόνο της σαπουνόπερας

Ο χρόνος τρέχει προς τις κάλπες που θα αναδείξουν την 4η Οκτωβρίου τον κυβερνήτη της χώρας και αυτό που επικρατεί είναι η "άγνοια" αλλά και οι "συγκεχυμένες" εξαγγελίες που αλίμονο θα καθορίσουν το μέλλον και την πορεία του τόπου .
Το δε βάρος της ειδησεογραφίας αλλά και των επιτελείων των κομμάτων έχει πέσει σε ένα μουγκό DΕBATE που τελικά ο καταβαλλόμενος "αγών" προκειμένου αυτό επιτευχθεί πέρασε από τόσες διαβουλεύσεις μεταξύ των "συμφεροντολόγων" μονομάχων ...που αν αυτές γίνονταν ας πούμε για να βρεθεί η λύση στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας ..... αν μη τι άλλο θα είχε επιτευχθεί τουλάχιστον η επαφή με το κοινώς εντοπιζόμενο πρόβλημα.
"Καθαρά ψηφοδέλτια" και άλλα τέτοιου είδους τινά καταπιάνονται άπαντες των δημοσιοκάφρων επί των τηλεπαραθύρων προκειμένου αποδώσουν σασπένς στην προεκλογική διαμάχη και κερδίσουν!!! Αλλά τι κερδίζουν;

ΕΚΛΟΓΕΣ στην Ελλάδα ίσον ευκαιρία ανάλογη του πολέμου ώστε όλοι οι επιχειρηματίες της αρπαχτής και εδώ συγκαταλέγονται πέραν των τυπογράφων.....των βιοτεχνών κατασκευής κομματικών λαβάρων , των ιδιοκτητών ακινήτων που θα τα ενοικιάσουν ως εκλογικά κέντρα, των επιχειρηματιών εγκαταστάσεων ηχοσυστημάτων για την εξυπηρέτηση των προεκλογικών ομιλιών και των ιδιοκτητών αυτοκινήτων προκειμένου μεταφέρουν τους οπαδούς των κομμάτων για την διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας .....κ.α. .....και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι ανάλογα των προσόντων τους ανεβάζουν το κασέ τους με το να συντηρήσουν την πυοφθαλμία του εκλογικού Σώματος ώστε να οδηγηθεί στην κάλπη με γνώμονα την άγνοια
προς όφελος πάντα του ΝΙΚΗΤΗ της κάλπης.

Τρανό παράδειγμα ο αποκλεισθείς Τσιτουρίδης ...για τον οποίο σήμερα όλοι ανακοινώνουν την ομιλία του λες και αυτά που θα ακούσουμε είναι βάση αξιολόγησης και διαμόρφωσης συμπερασμάτων και απόψεων. Κάποιος ίσως πει..ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!! Ίσως!!!
Αλλά... μετά πάροδο πεντέμισι χρόνων στην εξουσία ενός κυβερνήτη τύπου Καραμανλή ο οποίος ήθελε να παρουσιαστεί στην εκκίνηση της διακυβέρνησης του ως Σαινσιμονιστής αποτυγχάνοντας οικτρά και φτάνοντας σε παρακμιακή οικονομική κατάσταση έναν ολόκληρο λαό και μια χώρα ,..λίγο θα με αφορούσε ο ιδιοτελής λόγος του οποιουδήποτε Τσιτουρίδη ...που αποφάσισε να μιλήσει όταν ο Μπαμπάς του δεν του έκανε το χατίρι να τον βάλει στο "παιχνίδι".

Τραγικοκωμικές καταστάσεις .... Ένα αδιάκοπο "κατηγορώ" από τους δύο διεκδικητές την εξουσία και στην μέση τα άλλα κόμματα της βουλής που συντηρούν τον δικομματισμό, ειδικά τα κόμματα της αριστεράς τα οποία δεν έχουν ΕΣΤΩ ΜΙΑ ρεαλιστική πρόταση διεξόδου παρά μόνον μια διαρκεί "αντίρρηση" μια και εκ του ασφαλούς μπορούν να προτείνουν χωρίς ποτέ να εφαρμόσουν.

"Φτάσαμε σε οριακή καμπή" ..... είναι η διαπίστωση από την ΝΔ και τον ηγέτη της,... ο οποίος διαπιστώνοντας την κατάσταση που έφερε την χώρα ... παρουσιάζεται με την εμμονή ως ο μόνος που μας λέει την "αλήθεια" ...... ο δε εν δυνάμει πρωθυπουργός .....και όπως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα... και ηγέτης του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει την ίδια "καμπή" από άλλη οπτική γωνία θέασης και γενικολογώντας , ....αφού του το επιτρέπουν οι σκηνοθέτες του "σήριαλ" των εκλογών...... παρουσιάζεται ως ο Σωτήρας και μέσα στην πίκρα του ο ψηφοφόρος τον επιδοκιμάζει και του δίνει την εξουσία......

'Όλα αυτά .... προκαλούν το ευγενές ξεκάρδισμα στα γέλια οιονδήποτε έχει το προτέρημα να μην έχει ασπασθεί την "ρωμαίικη οπαδοποίηση" και μπορεί να αποδώσει τελικά το χειροκρότημα στην παράσταση που παρακολουθεί μια και του έχουν επιβάλλει την παρακολούθηση της .

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝ(Ε)ΙΚΑ...... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΑΝΙΑ ??..ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ !!!

Του ΤΑΚΗ ΜΙΧΑ

Στην πρόσφατη ομιλία του στη ΔΕΘ, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου υποσχέθηκε ότι θα κάνει την Ελλάδα «Δανία του Νότου».
Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα χαρακτηριστικά της Δανίας:

* Οι μαθητές που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία στη Δανία επιδοτούνται από το κράτος.

* Μια ομάδα γονέων μπορεί να προσλάβει δασκάλους (που πληρώνονται από το κράτος) και να δημιουργήσει το δικό της σχολείο.

* Δεν υπάρχει πανεπιστημιακό «άσυλο».

* Δεν υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές. Ενας φοιτητής που θα αποτύχει δύο συνεχόμενες φορές στις εξετάσεις θα πρέπει να εγκαταλείψει τη σχολή.


* Οι φοιτητές αγοράζουν τα πανεπιστημιακά βιβλία -δεν τα παίρνουν δωρεάν.

* Δεν υπάρχει ένα πανεπιστημιακό εγχειρίδιο. Υπάρχουν πολλά βιβλία γραμμένα πολλές φορές και σε άλλες γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά).

* Πολλές φορές οι κενές θέσεις διδασκαλίας στα πανεπιστήμια της Δανίας διαφημίζονται στα διεθνή επιστημονικά έντυπα. Στόχος είναι να προσελκυσθούν τα καλύτερα μυαλά και όχι να βολευτούν τα «φιλαράκια».


* Στόχος του εκπαιδευτικού συστήματος είναι να παράγει άτομα που μπορούν να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις ενός διεθνοποιημένου περιβάλλοντος -και όχι άτομα έτοιμα να «παρκάρουν» για όλη τους τη ζωή στο Δημόσιο.

* Επιτρέπονται οι μαζικές απολύσεις χωρίς αποζημίωση. Μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει από τη μια ημέρα στην άλλη όλο το προσωπικό.

* Οι εργοδότες δεν πληρώνουν εισφορές.

* Οι άνεργοι είναι υποχρεωμ
ένοι να παρακολουθούν μαθήματα μετεκπαίδευσης και να στραφούν προς νέες μορφές απασχόλησης, αν ο κλάδος είναι κορεσμένος. Αν αρνηθούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ή αν αρνηθούν να πάρουν τη θέση εργασίας που θα τους υποδείξει το γραφείο ανεργίας, τερματίζεται το γενναιόδωρο επίδομα ανεργίας.

* Η παγκοσμιοποίηση και η ανταγωνιστικότητα των δανικών προϊόντων θεωρείται από όλους η απόλυτη προϋπόθεση για την ευμάρεια της χώρας.

* Οι γιατροί δεν παίρνουν «φακελάκι».

* Οι καθηγητές δεν κάνουν «ιδιαίτερα».

* Οι δημοσιογράφοι δεν δουλεύουν παράλληλα με το ΜΜΕ και σε γραφεία Τύπου υπουργείων ή επιχειρήσεων.

* Οι εφοριακοί δεν τα «πιάνουν».

* Οι δικαστικοί δεν λαδώνονται από τα «κυκλώματα».

* Οι πολιτικοί δεν παρίστανται σε μεσαιωνικές τελετές που έχουν ως αντικείμενο τη λατρεία «θαυματουργών εικόνων»!

* Η επιρροή της Εκκλ
ησίας της Δανίας στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας τερματίστηκε περίπου τον 15ο αιώνα.

* Δεν υπάρχουν ούτε στρατιωτικές ούτε μαθητικές παρελάσεις.

* Η Δανία δεν θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να επιβάλλει πώς θα ονομάζονται άλλες χώρες, άλλες γλώσσες ή άλλες εθνότητες. Αν μια χώρα ονομαζόταν «Γιουτλάνδη» (επαρχία της Δανίας) και αν οι κάτοικοί της ισχυρίζονταν ότι προέρχονται από τους Βίκινγκς, οι Δανοί θα το θεωρούσαν πολύ ενδιαφέρον και θα έσπευδαν να εκμεταλλευτούν τις οικονομικές ευκαιρίες που τους παρείχε αυτή η προνομιακή σχέση.

* Το κεντρικό μήνυμα που προσπαθεί να περάσει η διδασκαλία της ιστορίας στα σχολεία δεν είναι τα «επιτεύγματα του Εθνους», αλλά οι αδυναμίες του ανθρώπου.

* Τα γεγονότα αποκαλούνται με το όνομά τους. Οταν οι Δανοί το 1520, σε εισβολή τους στη Σουηδία έσφαξαν 52 Σουηδούς ομήρους, το γεγονός αυτό αποκαλείται στην ιστορία τους ως: «Το μακελειό της Στοκχόλμης». Δεν αποκαλείται «Η ηρωική άλωση της Στοκχόλμης».

*Στη Δανία, αν διαφοροποιηθεί κάποιος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν χαρακτηρίζεται «αντιδανός». Στα δανικά η έκφραση «αντιδανός» δεν υπάρχει.

*Στη δημόσια συζήτηση μια άποψη κρίνεται από τα εμπειρικά δεδομένα στα οποία στηρίζεται και όχι από τα «σκοτεινά» συμφέροντα που εξυπηρετεί.

*Ολοι οι νέοι έχουν εγκαταλείψει το σπίτι των γονιών τους και μένουν μόνοι τους όταν κλείσουν τα 18. Δεν μένουν με τη μαμά τους μέχρι τα 40.

*Οι εφημερίδες δεν προσφέρουν CD, διακοπές και αυτοκίνητα για να ανεβάσουν τις κυκλοφορίες τους.

*Με τα θέματα που αφορούν τη γερμανόφωνη μειονότητα που διαβιοί στο νότιο τμήμα της χώρας ασχολούνται οι δημοτικές αρχές και όχι η ασφάλεια και οι μυστικές υπηρεσίες.

*Σε περίπτωση διαζυγίου, ισχύει κοινή επιμέλεια των τέκνων. Για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την ανατροφή του παιδιού συναποφασίζουν και οι δύο γονείς και όχι αποκλειστικά η μητέρα.

*Οι Δανοί δεν θεωρούν ότι ο λόγος για τον οποίο έχασαν τον Τριακονταετή πόλεμο εναντίον των Σουηδών το 1625 οφείλεται σε «σκοτεινές ενέργειες» της CIA.

Θα κάνει λοιπόν ο Γιώργος την Ελλάδα «Δανία του Νότου»; Πιθανώς. Και κάπου εκεί ξύπνησα... *

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
anergoidimosiografoi
==============================================================================================

Ο ΚΟΜΠΛΕΞΑΝΘΡΩΠΟΣ...


Διεκδικεί το – μη θεσμοθετημένο ακόμα – βραβείο του πιο εμπαθούς ανθρώπου… Ταυτόχρονα, πλασαρισμένος και σφόδρα υπερτιμημένος, ως «αναλυτής», από τα διαπλεκόμενα αφεντικά του, το παίζει ειδήμων, ξερόλας και αναμφισβήτητος !...
Βαυκαλίζεται πως είναι ρυθμιστικός παράγων !…

Το να πας κόντρα στο ρεύμα – το λαϊκό εννοείται – είναι κατανοητό, όταν έχεις να παρουσιάσεις μια ολοκληρωμένη άποψη, κοσμοθεωρίας κι αυτό έχει συμβεί, κατά κόρον, στις περιπτώσεις μεγάλων διανοουμένων, ανθρώπων του πνεύματος, της επιστήμης και της πολιτικής.
Το να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα, εκφράζοντας, απλά και ξεδιάντροπα, τις θέσεις και τα συμφέροντα των νταβατζήδων της πολιτικής ζωής του τόπου, δεν είναι τίποτε άλλο, από μια σύγχρονη και εξελιγμένη έκδοση των παραδοσιακών φαινομένων, των χαφιέδων, των τραμπούκων και των προβοκατόρων…

Η κομπλεξική μανία κατά του Παπανδρέου, εμφανίζεται, αυτό τον καιρό, διά της εξίσωσής του, με τον χρεοκοπημένο και καταρρέοντα Καραμανλή : «…αποκρύπτουν από τον κόσμο την πραγματική εικόνα της κατάστασης…».
Και με τις μεγάλες προφητείες, επίσης : «…τίποτε απ΄ όσα κουβεντιάζουμε σήμερα δεν πρόκειται να εφαρμοστεί αύριο…».
΄Αρα ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, λένε ψέματα !...

Στηριζόμενος αποκλειστικά, σχεδόν, στη στενότατη σχέση του με τη διαπλοκή, (κι όχι σε τίποτε άλλα προσόντα), ο κομπλεξάνθρωπος, δεν διστάζει να λοιδορήσει κι ολόκληρο τον ελληνικό λαό : «…είμαστε (Σ.Σ sic), ένας λαός, που του αρέσει να ζει στο παραμύθι μιας χώρας, που δεν υπάρχει…».
Τα επιλεγόμενα, έρχονται για να ξεδιαλύνουν, πλήρως, την κατάσταση και να αποτρέψουν οποιονδήποτε, θα επιχειρούσε να κάνει διαφορετικές σκέψεις, κάτι, δηλαδή, σαν το «…ρε, μπας και τον αδικούμε ;…».

«…Είμαστε ένας λαός, (το sic έχει να κάνει με την μεγαλοθυμία του να συμπεριλάβει τον εαυτό του στο λαουτζίκο…), που πιστεύει ότι η λύση είναι πάντα να πληρώσουν κάποιοι άλλοι. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, οι τράπεζες, οι πλούσιοι... Μόνο που, δυστυχώς, οι «άλλοι» μας τελείωσαν. Και αυτό κάποτε θα πρέπει να το πούμε στον ελληνικό λαό…». (Σ.Σ. Εδώ παίρνει πάλι τις αποστάσεις του…).

Τι να πούμε στο λαό Γιαννάκη Πρετεντέρη ; Πως οι Τράπεζες και οι πλούσιοι, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ; Πως έχουν τελειώσει ; Εσύ, ο …ειδήμων αναλυτής δεν ξέρεις, δεν έχεις ακούσει τίποτα, για την εκμετάλλευση των ελληνικών οικογενειών από τις Τράπεζες, τα ψιλά γράμματα, τα υπέρογκα επιτόκια, τις κατασχέσεις, τα υπερκέρδη ; Την υπερχρέωση των νοικοκυριών δεν την ξέρεις ;
Τελείωσαν και οι πλούσιοι ; Δεν γνωρίζεις, τίποτα, για τη μεγαλοαστική τάξη, τους κεφαλαιοκράτες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους μεγαλοϊδιοκτήτες, τους μεγαλέμπορους ;… Τίποτα για φοροδιαφυγή, για φοροαποφυγή, για off shores, για κότερα, για βιλλάρες, για λαθρεμπόρια, για… για… για… ;.

Αυτές τις απόψεις είχε κι ο Καραμανλής, γι αυτό και διακήρυξε τη νέα έφοδο κατά των λαϊκών εισοδημάτων και γι αυτό θα καταβαραθρωθεί, σε λίγες ημέρες…
Εξέφραζε, βλέπεις κι αυτός, τα ίδια συμφέροντα μ΄ εσένα !...

Μόνο, που εσύ τόχεις μάθει καλά το ποίημα : όλο και κάποιον …άλλον, (μετά τον Καραμανλή), θα πλευρίσεις, ο οποίος, (τι λέω ;…), είναι, ήδη, γνωστός !...

ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΟΣ

Η συνέχεια της δυναστείας


Αυτή η εκπληκτική απεικόνιση της πραγματικότητας δημοσιεύτηκε στο "kommatoskylo" και ήδη αναδημοσιεύεται και σε άλλα blogs. Με μερικά pixels κατάφερε να αποδώσει τους λόγους που είμαστε όπως είμαστε σήμερα. Ποιος τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια του Καραμανλή και ποιος ετοιμάζεται για το χρίσμα του σωτήρα της παράταξης. Έχουμε μετατρέψει τη Δημοκρατία μας σε "Πεφωτισμένη" δεσποτεία με τους απογόνους των μεγάλων οικογενειών να αναλαμβάνουν το χρίσμα και τους συγγενείς τους να δρουν παρασκηνιακά για να ροκανίσουν την αντίπαλη οικογένεια.
Η αρχική ανάρτηση της εικόνας ήταν στο
Komatoskylo

Δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση με την εκλογή του ΓΑΠ από τα μέλη του. Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν δεδομένο καθώς ο υποψήφιος ήταν ένας και μάλιστα τέκνο μιας πολίτικης δυναστείας, άλλα άνοιξε τον δρόμο για να ξαναγίνει και με άλλους υποψηφίους.

Στη ΝΔ δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα? Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να ηγηθούν εκλεγμένοι από το λαό? Φυσικα και υπαρχουν. Δεν είναι εύκολο όμως να αναδειχθούν και η εικόνα εξηγεί τους λόγους καλύτερα από 1000 λέξεις.


Ο Απογοητευμένος

Mε Πούρο και μπικίνι ... η Γιάννα!....( ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.....)


Το ντουμάνιασε η Γιάννα η αλλιώς LADY G στο Λαιμό της Βουλιαγμένης...Εκει την συνέλαβαν οι παπαράτσοι να κάνει μαθήματα θαλάσιου σκί...Και αφού τέλειωσε το μάθημα ...χάλάρωσε με ένα πούρο!

Δικαστική απόφαση - βόμβα κατά του Βασ. Μιχαλολιάκου για ταξίδι στη Βουλγαρία, που διαλύει τη βιτρίνα περί "σεμνότητας και ταπεινότητας"

Το Μαξίμου έθαψε το ταξίδι της χλιδής

Δικαστική απόφαση- βόμβα διαλύει τη βιτρίνα περί «σεμνότητας και ταπεινότητας» που προέβαλε ο Κ. Καραμανλής. Ακόμη χειρότερα, με τη δικαστική βούλα αναγνωρίζεται ότι τα γαλάζια κυβερνητικά στελέχη εμφάνισαν μια ροπή προς τη... χλιδή και την πολυτέλεια, εξόδοις του Δημοσίου, σχεδόν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στην εξουσία, τον Μάρτιο του 2004.

Με την ίδια απόφαση, εξάλλου, ανακύπτει κι ένα δεύτερο μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση Καραμανλή, καθώς ευθέως παρουσιάζεται (και καταδικάζεται...) πρώην υφυπουργός ότι «ψεύδεται εν γνώσει του», για γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του, με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Η υπόθεση, μάλιστα, ήταν σε γνώση του Μαξίμου, αλλά το πρωθυπουργικό επιτελείο επέλεξε να αγνοήσει όσα είχαν καταγγελθεί, παρέχοντας κάλυψη στον υφυπουργό.

Πρόκειται για απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας (3531/09) που καθαρογράφηκε πριν από δύο ημέρες και δικαιώνει απόστρατο ταξίαρχο σε αντιδικία του με τον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στην Α΄ Πειραιά κ. Βασ. Μιχαλολιάκο. Ο απόστρατος ταξίαρχος κ. Κων. Καλημερίδης, ο οποίος υπηρετούσε ως στρατιωτικός ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία στη Σόφια, είχε καταγγείλει προ τριετίας με επιστολή στο Μαξίμου τα «έργα και τις ημέρες» του τότε υφυπουργού κατά τα επίσημα ταξίδια του στη Βουλγαρία. Το περιεχόμενο της επιστολής είχε έρθει στο φως από «ΤΑ ΝΕΑ» (την 1η Φεβρουαρίου 2007) για να ακολουθήσει μια σκληρή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον κ. Μιχαλολιάκο και τον κ. Καλημερίδη, ο οποίος είχε νωρίτερα αποστρατευθεί. Ο ίδιος θεωρεί ότι με την αποστρατεία του «πλήρωσε» τις αποκαλύψεις για όσα, κωμικοτραγικά, διαδραματίστηκαν στη Βουλγαρία- και το ενδεχόμενο αυτό έρχεται να ενισχύσει και η δικαστική απόφαση.

«Εξέθεσε τη χώρα»
Επί της ουσίας, το δικαστήριο, συγκροτούμενο από πρόεδρο Πρωτοδικών και δύο πρωτοδίκες, αποδέχεται ότι ο κ. Μιχαλολιάκος επέδειξε στα επίσημα ταξίδια του στη γειτονική χώρα μια συμπεριφορά που εξέθετε την κυβέρνηση και τη χώρα και που, ταυτόχρονα, σε οικονομικό επίπεδο επιβάρυνε υπέρμετρα το Ελληνικό Δημόσιο. Ο τότε υφυπουργός κατέλυσε με ασυνήθιστα πολυμελή συνοδεία σε πολυτελές ξενοδοχείο, χωρίς να είναι απαραίτητο, ενώ κατά την ξενάγηση του από τις βουλγαρικές Αρχές, οραματιζόταν την ημέρα που θα αναλάμβανε την αρχηγία της Ν.Δ.! Είναι αξιοσημείωτο ότι το δικαστήριο, με στόχο να καταδείξει τις υπερβολικές απαιτήσεις του κ. Μιχαλολιάκου, παραθέτει σε αντιδιαστολή τις μετρημένες κινήσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγ. Μεϊμαράκη κατά τη δική του επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία.

Από τη δικαστική απόφαση βγαίνει πολλαπλά εκτεθειμένο και το Μαξίμου. Η επιστολή του κ. Καλημερίδη είχε διαβιβαστεί (μετά την αποστρατεία του) στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου κ. Ι. Αγγέλου, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Το Μαξίμου απέφυγε να αντιδράσει ακόμη κι όταν δημοσιοποιήθηκε (από «ΤΑ ΝΕΑ») το περιεχόμενο της επιστολής, τον Φεβρουάριο του 2007. Ο κ. Μιχαλολιάκος όχι μόνον παρέμεινε υφυπουργός έως τις εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2007, αλλά το Μαξίμου φρόντισε να... καταστρέψει την επιστολή, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο πρώην υφυπουργός. «Ο Βασ. Μιχαλολιάκος ισχυρίζεται ότι τη ζήτησε από το γραφείο του Πρωθυπουργού και έλαβε την απάντηση ότι κατεστράφη...», τονίζεται στην απόφαση!

Συνεκδίκαση
Ως προς την ουσία της αντιδικίας, ο κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε την καταδίκη του κ. Καλημερίδη για συκοφαντική δυσφήμηση και ο απόστρατος ταξίαρχος την καταδίκη του πρώην υφυπουργού για εξύβριση και προσβολή της προσωπικότητάς του. Οι δύο αγωγές (που υποβλήθηκαν κατά την περίοδο που ο κ. Μιχαλολιάκος βρισκόταν στην κυβέρνηση) συνεκδικάστηκαν και το Πολυμελές Πρωτοδικείο, συνεκτιμώντας τις μαρτυρικές καταθέσεις που έλαβε, δικαίωσε τον κ. Καλημερίδη και καταδίκασε τον πρώην υφυπουργό (να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα και να δημοσιεύσει σε ημερήσια εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας επιστολή με την οποία θα ανακαλεί όσα ψευδή είχε υποστηρίξει εις βάρος του απόστρατου ταξίαρχου).

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

για τις καταγγελίες του- Υποχρεώθηκε να ανακαλέσει δημόσια ο πρώην υφυπουργός


«Ψεύδεται με την αγωγή του» λέει η απόφαση

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ «διά ταύτα» είναι καταπέλτης για τον πρώην υφυπουργό, ο οποίος, σημειωτέον, ζητούσε επιτακτικά από τον Πρωθυπουργό την καρατόμηση όσων γαλάζιων στελεχών «πλήγωσαν την παράταξη». «Ο Καραμανλής οφείλει να πετάξει στα σκουπίδια εκείνους που μας έκαναν να μοιάζουμε με τους άλλους», ήταν μία από τις πρόσφατες προτροπές του.

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, όμως, τον εντάσσει στη χορεία των πολιτικών που «ψεύδονται». «Ο Βασίλειος Μιχαλολιάκος με τα περί του αντιθέτου εν γνώσει του ψευδώς ισχυριζόμενα με την αγωγή του, δηλαδή περί αναληθείας των γεγονότων που ο Καλημερίδης ιστορούσε στην επιστολή του, έβλαψε την τιμή και υπόληψη του τελευταίου, προσβάλλοντάς τον παράνομα στην προσωπικότητά του», τονίζεται στην απόφαση.

Σε ό,τι αφορά, εξάλλου, τα τρία επίσημα ταξίδια του κ. Μιχαλολιάκου στη Βουλγαρία (τα οποία έγιναν στο διάστημα Μάιος 2004- Ιούλιος 2006) η δικαστική απόφαση είναι αποκαλυπτική:

«Προκύπτει από το υπάρχον αποδεικτικό υλικό, ότι με την επιστολή αναφέρθηκαν γεγονότα που αφορούσαν τις επισκέψεις του Υφυπουργού, τα οποία ήταν αληθινά: Η ελληνική αποστολή, κατά την πρώτη επίσκεψη, είχε ως λόγο μία έκθεση αμυντικού υλικού, στην οποία οι περισσότερες αποστολές των άλλων κρατών αποτελούνταν από τεχνοκράτες, 1 έως 4 άτομα. Η ελληνική αποστολή περιελάμβανε 16 άτομα. Επελέγη μάλιστα να παραμείνουν όλα στο πολυτελές ξενοδοχείο “Seraton” με δαπάνη του Ελληνικού Δημοσίου, μολονότι από τη βουλγαρική πλευρά προσφερόταν δωρεάν το κατάλυμα υψηλόβαθμων επισκεπτών «Lozenets» για έξι άτομα και τα υπόλοιπα θα μπορούσαν, με λιγότερα έξοδα, να παραμείνουν και αυτά στο ίδιο κατάλυμα. Στο κατάλυμα αυτό είχαν διανυκτερεύσει σε άλλες επισκέψεις άλλοι Έλληνες προσκεκλημένοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς και ο ίδιος ο υπουργός κ. Μεϊμαράκης. Περαιτέρω, στην ίδια αποστολή περιλαμβανόταν η διερμηνέας Μ.Δ. επ΄ αμοιβή έργου και λοιπών εξόδων μετακίνησης και διαμονής, η οποία μάλιστα δεν γνώριζε βουλγαρικά, αλλά μόνο αγγλικά, τη στιγμή που η βουλγαρική πλευρά προσέφερε δωρεάν μεταφραστή από τα ελληνικά στα βουλγαρικά και αντίστροφα και διερμηνέα διέθετε και η ελληνική πρεσβεία. Στο ίδιο ταξίδι στην αποστολή περιλαμβάνονταν δύο κινηματογραφιστές και ένας φωτογράφος από την Αθήνα, ενώ μπορούσε να επιλεγεί τοπικό τηλεοπτικό συνεργείο και φωτογράφος, λύση οικονομικότερη, που υιοθετήθηκε πάντως από τον υφυπουργό στα επόμενα ταξίδια. Αληθινή ήταν και η επιδίωξη του υφυπουργού κατά τη δεύτερη επίσκεψη να συναντηθεί εκτός πρωτοκόλλου με τον Πρόεδρο της Βουλγαρικής Δημοκρατίας, όπως αληθινό είναι και το γεγονός ότι κατά τη συνάντησή του τελικά με τον Αντιπρόεδρο της Βουλγαρικής Δημοκρατίας η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το ποδόσφαιρο, αφού συνέπεσε χρονικά η κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την εθνική μας ομάδα. Περαιτέρω, κατά την περιήγηση της αποστολής την 1.7.2006 στο παραδοσιακό χωριό Αrbanasi, έγινε επίσκεψη σε μία εκκλησία στην οποία υπάρχουν εικόνες αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων καθώς και ένα αστρολόγιο. Όταν η ξεναγός άρχισε να εξηγεί τα ζώδια, και έφτασε στο ζώδιο του Βασιλείου Μιχαλολιάκου, ανέφερε ότι το ζώδιό του έχει ηγετικές ικανότητες, ο δε Βασίλειος Μιχαλολιάκος σχολίασε προς τη σύζυγό του το ενδεχόμενο να γίνει ο ίδιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας (...). Επίσης, ο Βασίλειος Μιχαλολιάκος είχε κατά την πρώτη του επίσκεψη αγοράσει μπουφάν από τη Φιλιππούπολη και έψαχνε να βρει ίδια και κατά τη δεύτερη επίσκεψή του, στη Σόφια. Ισχυρίστηκε μάλιστα, χαριτολογώντας, σε μέλη της αποστολής παρουσία της ίδιας ως άνω μάρτυρα που ακολουθούσε τη σύζυγό του, εκ του πρωτοκόλλου, ότι βρήκε αυτά κατά την έξοδό του από το νυχτερινό κέντρο “Διόνυσος” μετά το τέλος της εκεί διασκέδασης, και ότι δεν ήταν μεθυσμένος, αλλιώς δε θα τα έβλεπε. Τέλος, κατά τη δεύτερη επίσκεψη, ο Κων/νος Καλημερίδης αγόρασε, πέραν του εθιμοτυπικού δώρου, ένα ξίφος, για λογαριασμό του Βασιλείου Μιχαλολιάκου, με πιστοποιητικό αυθεντικότητας, αξίας 207,50 ευρώ. Όταν ο Μιχαλολιάκος έμαθε ότι ο Καλημερίδης ζήτησε να πληρωθεί, του πέταξε θυμωμένος 200 ευρώ, λέγοντας ότι τα υπόλοιπα του τα χρωστάει. Αυτό το τελευταίο συμβάν με το ξίφος αποτέλεσε κατά την άποψη του Καλημερίδη την αιτία για την πρόωρη αποστρατεία του...».











ΚΚΕ:”ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ”, η απάντηση μου στη Ν.Ε Αχαϊας του ΚΚΕ


kkelarctΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ Ν.Ε ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, προέδρου Σωματείου Εργαζομένων Καζίνο Ρίο, μέλους Δ.Σ Ε.Κ.Π, μέλους Γ.Σ Γ.Σ.Ε.Ε, Γενικού Γραμματέα ΟΕΣΙΚ.

«ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ….»

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη και αδιάκοπη επίθεση που δέχομαι από το Π.Α.ΜΕ («παραμάγαζο – επιχείρηση» του Κ.Κ.Ε), αλλά προσφάτως και από την Ν.Ε ΑΧΑΪΑΣ του Κ.Κ.Ε, η οποία μου έκανε την «τιμή» να εκδώσει και να διανείμει, στο χώρο εργασίας μου, δισέλιδη ανακοίνωση για το πρόσωπο μου, επιθυμώ ν’ απαντήσω ως ακολούθως:

Οι «Δεινόσαυροι» του Κ.Κ.Ε, ξινοί και πικρόχολοι, αντί να κάνουν βαθύτατη αυτοκριτική και να ερμηνεύσουν γιατί σε μια χώρα με 25% του πληθυσμού κάτω από το όριο φτώχειας το ΚΚΕ δεν καταφέρνει να πείσει πάνω από το 1/3 αυτού του φτωχού κόσμου, στρέφονται εναντίον του λαού αν δεν τους «κάθεται» και τον προειδοποιούν κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο, ότι θα είναι συνένοχος στο τέλμα…

Με ψυχολογία και συμπλέγματα «παιδονόμων» της εργατικής τάξης, βλέποντας παντού εχθρούς και συνωμοσίες, εξισώνοντας τα πάντα με την ολέθρια λογική «τι μπρόκολα, τι λάχανα», καταλήγουν στο «όλοι αντάμα κι ο ψωριάρης χώρια», όπου τους καταδικάζει τελικά τούτος ‘δω ο λαός με τον κοινό του νου και την έννοια του μέτρου και της «χρυσής τομής», που τον διέπει από Αρχαιοτάτων Χρόνων…Και που σου λέει «Καλύτερα στο τέλμα, που ‘χει και λίγη δροσιά, απ’ αυτή την πύρινη κόλαση της αέναης τιμωρίας που μας περιμένει μ’ αυτούς…» Και γι’ αυτό δεν έχουν, δυστυχώς για τα μεγάλα σοσιαλιστικά – κομμουνιστικά ιδανικά, ελπίδα σ’ αυτή τη χώρα, οι διάφοροι Μαϊληδες και Διαμαντίνες Μανωλάκου…

«Μάχονται» να πείσουν το λαό με συνθήματα στις αφίσες τους, «ΚΚΕ δυνατό – Ισχυρός ο λαός! – Αντεπίθεση!», με τις οποίες το ΚΚΕ άρχισε να ρυπαίνει τις κολώνες της πόλης μας… Με στρατιωτικούς και τιμωρητικούς όρους μόνιμα («να τους τιμωρήσουμε, να τους κόψουμε τα πόδια…»), με συνθηματολογία που δεν μπορεί να ξεπεράσει εκείνο το ολέθριο «Το όπλο παραπόδα!» εν έτει 2009… Τίποτε θετικό, τίποτε σημερινό…
Και βέβαια, τα ίδια «στρατηγικά» λάθη του 1946-1949 (απουσία σχεδίου, απουσία εφεδρειών, απουσία συμμαχιών, απουσία επικοινωνίας μεταξύ Τμημάτων του ΔΣΕ -δεν τα λέω εγώ, οι διάφοροι Βλαντάδες στα “Ημερολόγια” τους τα λένε…), τους ακολουθούν όλη της χώρας μας οι «αδαείς» και στη σημερινή τους πολιτικοδεολογική παρουσία προς τα έξω…

Που τα «χαρακώματα»; Που τα «όπλα»; Που το σχέδιο; Που οι θέσεις του καθενός; Ποιοι οι αξιωματικοί; Να αντεπιτεθεί ο λαός, πως; Έτσι, μπουλούκι να κατέβει στους δρόμους, και βλέπουμε; Με γιουρούσια δεν κερδίζονται πόλεμοι… Γι’ αυτό και το ΚΚΕ έχει χαρακτηριστεί το Κόμμα που «κερδίζει, με ηρωισμό των μαχητών του, τις μικρές μάχες, αλλά χάνει τους μεγάλους πολέμους…»
Κι ο λαός, ο προδομένος κυρίως από την Αριστερά του, που ισχυρός δεν είναι πολύ ακόμη, δυστυχώς, αλλά τουλάχιστον ούτε και βλάκας, δεν κατεβαίνει με τέτοιες επικλήσεις και απειλές ότι «πρέπει» να κατέβει, επειδή του το λέει ο Περισσός… Θέλει να μάθει πως, τι, ποιος, πότε, για να δώσει την ψήφο του… Γιατί στις εκλογές, βλέπετε, δεν κατεβαίνει αυτοπροσώπως πια η ηρωική Ηλέκτρα Αποστόλου…
Και αν δεν προσέξει, θα ψάχνει κι άλλες χιλιάδες χαμένες ψήφους στις «παραλίες» και θα δει την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ τρίτο Κόμμα στη Βουλή μετά τις 4/10…Και τότε, έχει ορόφους ο Περισσός για αυτοκτονία…

(Υ.Γ. Και καλό είναι να μην μιλάει η Αλέκα για “διατεταγμένες Υπηρεσίες” και σε σχέση με ξένα Κέντρα… Γιατί αν ένα Κόμμα έδωσε ιστορικά -και το ομολογούσε καθαρά…- εντύπωση -τουλάχιστον…- για “διατεταγμένη Υπηρεσία” από “ξένα Κέντρα” και “Κόκκινες Μητροπόλεις”, αυτό ήταν το ΚΚΕ… Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί…)

Πάτρα, 16.9.2009

Δημήτρης Καραγεωργόπουλος

Tα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ προς οργανώσεις υπερψήφισης του σχεδίου Ανάν! Και με βούλα δικαστηρίου: Η UNOPS χρηματοδότησε το ΝΑΙ


(κλικ για μεγένθυση)
Τώρα που έχει σφραγιστεί το γεγονός των χρηματοδοτήσεων για το ΝΑΙ και με απόφαση δικαστηρίου, ποιος θα ειρωνευτεί την ύπαρξη “περιρρέουσας ατμόσφαιρας”; Ποιος μπορεί να πει ότι ξένες υπηρεσίες (η UNOPS εν προκειμένω) δεν έδωσαν λεφτά για να προωθηθεί πολιτικά το Σχέδιο Ανάν; Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει πως τέτοιου είδους (διαφανείς, ημιδιαφανείς ή αδιαφανείς) χρηματοδοτήσεις δεν θα δοθούν και κατά την διάρκεια ενός νέο Δημοψηφίσματος; Ποιος θα συνεχίσει να επιμένει πως ήταν η κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου (στην οποία συμμετείχε, ας μην ξεχνάμε, και το ΑΚΕΛ) που δήθεν “καλλιέργησε” τον διχασμό στην ελληνοκυπριακή κοινωνία, ενώ είναι πλέον αποδεδειγμένο πως ξένες υπηρεσίες είχαν βάλει το χεράκι τους;
ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ


*
Μήπως έφθασε η ώρα να μάθουμε και στην Ελλάδα ποιοι πληρώθηκαν από τις ΗΠΑ για να υποστηρίξουν το σχέδιο Ανάν;
Μήπως οι φορείς που αποδεδειγμένα «τα πήραν» από τους Αμερικανούς (ΟΠΕΚ και ΕΛΙΑΜΕΠ), θα πρέπει να λογοδοτήσουν;
Ποιοι δημοσιογράφοι πληρώθηκαν από τους Αμερικανούς;

sibilla

Έβαλαν αυτοί … αλλά φάγαμε και εμείς … από 3 – 4


Ρεσιτάλ ποδοσφαίρου από προπονητές και παίχτες !!!
ΠΑΟ – Γαλατά Σαράι : 1-3
Έβερτον – ΑΕΚ : 4-0
TO GREKI

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

17.9.09

ΟΙ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ" ΤΗΣ ΝΤΟΡΙΤΣΑΣ..... ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ!


“Στο πλαίσιο της σταθερής πολιτικής ενίσχυσης των διμερών οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας και των σχετικών συζητήσεων στην Ελληνοτουρκική Κατευθυντήρια Επιτροπή, αποφασίστηκε η διεξαγωγή συνάντησης αντιπροσωπειών των Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας Ελλάδας-Τουρκίας με στόχο την αναβάθμιση των αεροπορικών σχέσεων των δύο χωρών. Οι διαβουλεύσεις, που ήταν σε γνώση όλων των ενδιαφερόμενων αεροπορικών εταιρειών, πραγματοποιήθηκαν στις 11 και 12 Ιουνίου 2009 και την ελληνική αντιπροσωπεία πλαισίωναν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών, με συμβουλευτικό ρόλο και προκειμένου να αποφευχθούν διατυπώσεις στο υπό διαπραγμάτευση κείμενο, μη συμβατές με το κοινοτικό δίκαιο και άλλες διατάξεις διμερών και πολυμερών συμφωνιών. Οι διαβουλεύσεις κατέληξαν στην ….
υπογραφή σχετικού μνημονίου μεταξύ των δύο χωρών από τους επικεφαλής των Αντιπροσωπειών των δύο Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας. Αντίστοιχα μνημόνια έχουν υπογραφεί από την Τουρκία και με άλλες κοινοτικές χώρες όπως η Αυστρία και η Ισπανία, ενόσω εκκρεμεί η ευθυγράμμιση της Τουρκίας με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, στο πλαίσιο των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων.
Βάσει της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες των δύο χωρών, το σύνολο των εκατέρωθεν εβδομαδιαίων συχνοτήτων αυξήθηκε στις 31 για κάθε πλευρά, με οποιοδήποτε τύπο αεροσκάφους. Επιπλέον, προβλέφθηκε σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον εκ μέρους της αγοράς, να συμφωνηθεί περαιτέρω αύξηση συχνοτήτων, στο πλαίσιο της αμοιβαιότητας και της ισότητας. Με τον τρόπο αυτό υπήρξε ανταπόκριση στα αιτήματα όλων των ελληνικών αεροπορικών εταιρειών προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, που επιθυμούσαν είτε να αυξήσουν τον αριθμό των δρομολογίων τους, είτε να δραστηριοποιηθούν στο χώρο.
Στο σημείο αυτό τελειώνει η εμπλοκή και οι αρμοδιότητες του Υπουργείου Εξωτερικών επί του συγκεκριμένου θέματος και όλα τα υπόλοιπα είναι αρμοδιότητες άλλων φορέων”.