ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.09

Νέο έγγραφο ντροπής! Κύπρος: πολιτικοί βαποράκια ενός νέου σχεδίου Ανάν;


Του ΕΔΕΚίτη (συνεργάτης μας στην Κύπρο)
Ο Αλεξάντερ Ντάουνερ, αντιπρόσωπος του ΟΗΕ στην Κύπρο συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Κύπρου Γλαύκο Κληρίδη και τον Νίκο Αναστασιάδη, πρόεδρο του συντηρητικού Δημοκρατικού Συναγερμού και φανατικό υποστηρικτή του "ΝΑΙ", και τους έπεισε να γίνουν βαποράκια των θέσεων του!
Το σχέδιο Ανάν σε νέα έκδοση έρχεται και οι ξένοι είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τα δημοψηφίσματα!
Όπως συμβαίνει συχνά, οι εγκέφαλοι των σχεδίων-σεναρίων για να περάσουν τα τις θέσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και κάνουν τους «λογαριασμούς» χωρίς τον «ξενοδόχο», τον αδούλωτο Κυπριακό λαό.
Το αποκαλυπτικό τηλεγράφημα που δημοσιοποιούμε(κλικ στην εικόνα για μεγένθυση), και είναι από εκείνα που έχουν διαρρεύσει, έχει ημερομηνία 16 Ιουλίου 2009.
Ο πρώτος υποστηρίζει τη θέση του διαβόητου Αυστραλού για να έχει το δικαίωμα να "μπολιάζει" με ιδέες την διαδικασία των διαπραγματεύσεων...
Και τι ιδέες;
Φυσικά των ΗΠΑ, εκείνες τις φολοαμερικανικές που είναι συνάμα φιλοτουρκικές.
Η γραμματέας του Ντάουνερ περιγράφει μία σκηνή με τον μεταπραξικοπηματία πρόεδρο να πίνει το ουίσκι του και να καπνίζει το πούρο του. Και στα παλιά του τα παπούτσια και η Κύπρος και το πρόβλημά της.
Ο δεύτερος, καλεί τον αντιπρόσωπο του ΟΗΕ να είναι προσεκτικός με τις εφημερίδες που δεν υποστηρίζουν το "ΝΑΙ" και αναφέρει ονομαστικά τον Φιλελεύθερο.
Αυτή η αποκάλυψη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, διότι είναι η δεύτερη φορά που αποδεδειγμένα ο κ. Αναστασιάδης μιλάει απαξιωτικά, βρίζει στην κυριολεξία τους συμπατριώτες του σε συνομιλίες του με ξένους.
Αυτή τη φορά "δίνει" χαφιεδίστικα τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης που δεν ελέγχει.
Ο Χριστόφιας είναι έξω φρενών και σήμερα αναμένεται να γίνει χαμός στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, όπου θα συζητηθεί και το θέμα της διαρροής των εγγράφων.
Πότε επιτέλους θα γίνει κατανοητό ότι δεν μπορούν οι ξένοι πάτρωνες να επεξεργάζονται «λύσεις» πέρα και έξω από το δίκιο και το διεθνές δίκαιο;
Για να «κλείσουν» οι ΗΠΑ όλα τα ανοικτά ζητήματα στη Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή, ώστε να στραφούν ανενόχλητοι στο Ιράν, Αφγανιστάν και αλλού, θα αποδεχτούμε τουρκική κατοχή, βιασμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Θα απεμπολήσουμε τα δίκια μιας χώρας πλήρους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Θα τους θυμίσουμε τα λόγια του ποιητή:

"...Ωστόσο εγω θα επιμένω να λέω
την ελεφθερία ελεφθερία
το φόνο φόνο
την ενοχη ενοχη
μ' ένα πείσμα τρελου που σκαλίζει
στον τοίχο τ' όνομά-του με τα νύχια"


"σχεδόν μηδίζοντες" λεύκιος ζαφειρίου - Κύπρος

ΣΣ: ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΩΝ! Tί συμβαίνει στο Κυπριακό;
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: