ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.09

Ο ΙΘΥΝΟΝ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΑ" ΜΙΛΑΝΕ??


Ο Πρωθυπουργός και το περιβάλλον του προκάλεσαν με τον τρόπο τους "ομαδικές αποστρατείες" στελεχών του κόμματος της ΝΔ προκειμένου αποδοθούν τα "καθαρά ψηφοδέλτια".
Το "άδικο" είχε περίοπτη θέση στις προκληθείσες αποχωρήσεις είτε αυτές ήταν οικειοθελείς είτε ήταν αποτέλεσμα κατόπιν απόφασης του Αρχηγού ανεξάρτητα εάν αυτή υπέκρυπτε "λόγια" άλλων όπως στην περίπτωση Τσιτουρίδη.
.... Αποπέμφθηκαν οι εμπλεκόμενοι στα ομόλογα, στους κουμπάρους, στο Βατοπέδιο,SIEMENS, ...... Ζαχόπουλο, και υπόθεση Παυλίδη.... γιατί το Μαξίμου θεώρησε ότι όλοι αυτοί είναι οι υπαίτιοι της κατακρήμνισης των ποσοστών του κόμματος...... χωρίς να λάβουν υπόψιν τους και το βασικό κριτήριο του Ελληνικού λαού που διαπίστωσε στην πορεία της νέας διακυβέρνησης την εξανέμιση του βαλαντίου του.


Και σίγουρα κάπως έτσι πρέπει να είναι αφού η οικονομική σκέψη του καθηγητή Αλογοσκούφη μας έφερε το χρέος στα 292 δις ευρώ και ο πρωθυπουργός τον έβαλε με τις ευλογίες του ξανά υποψήφιο για να τον επιβραβεύσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του που τον κατάντησε ζητιάνο.

Η "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.....
ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ο ΙΘΥΝΟΝ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ...
ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: