ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.09

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΡΙΑΛ....ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Εθνικές εκλογές .


Η ανώτερη δημοκρατική διαδικασία προκειμένου ο κυρίαρχος λαός ...ο θεός να τον κάνει κυρίαρχο.... εκλέξει την κυβέρνηση του, που θα έχει ως σκοπό της να τον οδηγήσει στην πραγμάτωση των μελλοντικών του προσδοκιών.
Αντί ο προεκλογικός αγώνας των επίδοξων κυβερνητών του τόπου να περιοριστεί αυστηρά στις προγραμματικές εξαγγελίες ώστε αυτές να αποτελέσουν το υπόβαθρο μιας συγκριτικής κριτικής από το εκλογικό Σώμα ώστε αυτό να επιλέξει ... Αντ αυτού παρατηρούμε.... με πάντα σύσσωμους ως πρωτοστάτες τα ΜΜΕ αλλά και συντηρητές του βιωμένου φαινομένου, να αναμασούν ως άλλα μηρυκαστικά το κενόν…… και αντί να προσυντείνουν στην ανάδειξη της ουσίας των επιχειρημάτων των εκλογικών μονομάχων ...περιορίζονται αισθητά στο να αναδείξουν θέματα ως άλλοι Φώσκολοι , προσδίδοντας προς την δημοκρατία και την εκλογική διαδικασία τον τόνο της σαπουνόπερας

Ο χρόνος τρέχει προς τις κάλπες που θα αναδείξουν την 4η Οκτωβρίου τον κυβερνήτη της χώρας και αυτό που επικρατεί είναι η "άγνοια" αλλά και οι "συγκεχυμένες" εξαγγελίες που αλίμονο θα καθορίσουν το μέλλον και την πορεία του τόπου .
Το δε βάρος της ειδησεογραφίας αλλά και των επιτελείων των κομμάτων έχει πέσει σε ένα μουγκό DΕBATE που τελικά ο καταβαλλόμενος "αγών" προκειμένου αυτό επιτευχθεί πέρασε από τόσες διαβουλεύσεις μεταξύ των "συμφεροντολόγων" μονομάχων ...που αν αυτές γίνονταν ας πούμε για να βρεθεί η λύση στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας ..... αν μη τι άλλο θα είχε επιτευχθεί τουλάχιστον η επαφή με το κοινώς εντοπιζόμενο πρόβλημα.
"Καθαρά ψηφοδέλτια" και άλλα τέτοιου είδους τινά καταπιάνονται άπαντες των δημοσιοκάφρων επί των τηλεπαραθύρων προκειμένου αποδώσουν σασπένς στην προεκλογική διαμάχη και κερδίσουν!!! Αλλά τι κερδίζουν;

ΕΚΛΟΓΕΣ στην Ελλάδα ίσον ευκαιρία ανάλογη του πολέμου ώστε όλοι οι επιχειρηματίες της αρπαχτής και εδώ συγκαταλέγονται πέραν των τυπογράφων.....των βιοτεχνών κατασκευής κομματικών λαβάρων , των ιδιοκτητών ακινήτων που θα τα ενοικιάσουν ως εκλογικά κέντρα, των επιχειρηματιών εγκαταστάσεων ηχοσυστημάτων για την εξυπηρέτηση των προεκλογικών ομιλιών και των ιδιοκτητών αυτοκινήτων προκειμένου μεταφέρουν τους οπαδούς των κομμάτων για την διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας .....κ.α. .....και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι ανάλογα των προσόντων τους ανεβάζουν το κασέ τους με το να συντηρήσουν την πυοφθαλμία του εκλογικού Σώματος ώστε να οδηγηθεί στην κάλπη με γνώμονα την άγνοια
προς όφελος πάντα του ΝΙΚΗΤΗ της κάλπης.

Τρανό παράδειγμα ο αποκλεισθείς Τσιτουρίδης ...για τον οποίο σήμερα όλοι ανακοινώνουν την ομιλία του λες και αυτά που θα ακούσουμε είναι βάση αξιολόγησης και διαμόρφωσης συμπερασμάτων και απόψεων. Κάποιος ίσως πει..ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!! Ίσως!!!
Αλλά... μετά πάροδο πεντέμισι χρόνων στην εξουσία ενός κυβερνήτη τύπου Καραμανλή ο οποίος ήθελε να παρουσιαστεί στην εκκίνηση της διακυβέρνησης του ως Σαινσιμονιστής αποτυγχάνοντας οικτρά και φτάνοντας σε παρακμιακή οικονομική κατάσταση έναν ολόκληρο λαό και μια χώρα ,..λίγο θα με αφορούσε ο ιδιοτελής λόγος του οποιουδήποτε Τσιτουρίδη ...που αποφάσισε να μιλήσει όταν ο Μπαμπάς του δεν του έκανε το χατίρι να τον βάλει στο "παιχνίδι".

Τραγικοκωμικές καταστάσεις .... Ένα αδιάκοπο "κατηγορώ" από τους δύο διεκδικητές την εξουσία και στην μέση τα άλλα κόμματα της βουλής που συντηρούν τον δικομματισμό, ειδικά τα κόμματα της αριστεράς τα οποία δεν έχουν ΕΣΤΩ ΜΙΑ ρεαλιστική πρόταση διεξόδου παρά μόνον μια διαρκεί "αντίρρηση" μια και εκ του ασφαλούς μπορούν να προτείνουν χωρίς ποτέ να εφαρμόσουν.

"Φτάσαμε σε οριακή καμπή" ..... είναι η διαπίστωση από την ΝΔ και τον ηγέτη της,... ο οποίος διαπιστώνοντας την κατάσταση που έφερε την χώρα ... παρουσιάζεται με την εμμονή ως ο μόνος που μας λέει την "αλήθεια" ...... ο δε εν δυνάμει πρωθυπουργός .....και όπως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα... και ηγέτης του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει την ίδια "καμπή" από άλλη οπτική γωνία θέασης και γενικολογώντας , ....αφού του το επιτρέπουν οι σκηνοθέτες του "σήριαλ" των εκλογών...... παρουσιάζεται ως ο Σωτήρας και μέσα στην πίκρα του ο ψηφοφόρος τον επιδοκιμάζει και του δίνει την εξουσία......

'Όλα αυτά .... προκαλούν το ευγενές ξεκάρδισμα στα γέλια οιονδήποτε έχει το προτέρημα να μην έχει ασπασθεί την "ρωμαίικη οπαδοποίηση" και μπορεί να αποδώσει τελικά το χειροκρότημα στην παράσταση που παρακολουθεί μια και του έχουν επιβάλλει την παρακολούθηση της .

Δεν υπάρχουν σχόλια: