ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.09

Ψαλίδα έως 6,2% υπέρ του ΠΑΣΟΚ δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις

Σαφές προβάδισμα, που φτάνει έως και το 6,2% έναντι της ΝΔ, διατηρεί το ΠΑΣΟΚ τρεις βδομάδες πριν τις κάλπες, όπως προκύπτει από έξι νέες δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Μάλιστα, αν πραγματοποιηθεί αναγωγή των έγκυρων ψηφοδελτίων το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει από 148 έως 156 έδρες στο Κοινοβούλιο. Να σημειωθεί πάντως ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων που δίνουν τα μικρότερα ποσοστά (4,8% Rass και 5,1% ΜRB) είναι αυτές που συνεργάζονται με την κυβερνητική παράταξη. Αναλυτικότερα οι δημοσκοπήσεις:
Στην έρευνα της Alco για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η διαφορά ανέρχεται στο 6,2% με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει ποσοστό 35,9% και τη ΝΔ 29,7%. Αντίστοιχα, διαφορά 4,7% μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων δίνει δημοσκόπηση της Pulse για την Απογευματινή, με το ΠΑΣΟΚ να έχει ποσοστό 35,9% και τη ΝΔ 31,2%.
Ενδιάμεσα είναι τα ευρήματα των υπολοίπων δημοσκοπήσεων. Συγκεκριμένα, στην έρευνα της Rass για το Παρόν, η διαφορά ανέρχεται στο 4,8%, με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει 35,1% έναντι 30,3% η ΝΔ. Στη δημοσκόπηση της MRΒ για τη Real News, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 35,2% και η ΝΔ 30,1%, με τη διαφορά να διαμορφώνεται στο 5,1%. Η δημοσκόπηση της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής δίνει προβάδισμα 5,5% στο ΠΑΣΟΚ (41%) έναντι της ΝΔ (35,5%), ενώ στο 6,1% είναι η διαφορά, σύμφωνα με τη Marc για το Έθνος τη Κυριακής, με το ΠΑΣΟΚ να λαμβάνει 35% έναντι 28,9% της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: