ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.09

Παραδομένη κυβέρνηση για επώδυνες Εθνικές υποχωρήσεις επιθυμούν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ


http://www.parapolitika.gr/files/images/lafazanis_syriza.jpgΟι δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη σηματοδοτούν την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς το φίμωτρο σκοπιμότητας που είχε επιβληθεί από τις μεθοδεύσεις Αλαβάνου επί μια πενταετία.

Ο Λαφαζάνης είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που αποκαλύπτει ξεκάθαρα τη μεθόδευση των πρόωρων εκλογών και επιτίθεται στην εξωτερική πολιτική που έχει διαγράψει ο ΓΑΠ αλλά συντηρήθηκε και εντός του παρόντος κυβερνητικού σχήματος.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απορρίπτει τους ισχυρισμούς της απόκτησης “νωπής λαϊκής εντολής” για λόγους οικονομικής κρίσης, αλλά υποστηρίζει ότι οι εκλογές συνδέονται με σχεδιαζόμενες και εκβιαζόμενες άκρως επώδυνες ρυθμίσεις σε μείζονα Εθνικά θέματα.

“Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι Ατλαντικοί κύκλοι της ΕΕ δίπλα σε μεγάλα πολυεθνικά και δυστυχώς εγχώρια οικονομικά συμφέροντα θέλουν μια δεδομένη και παραδομένη κυβέρνηση στην Αθήνα, με νωπή λαϊκή εντολή που θα θέσει πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του Ευρωατλαντισμού. Μια φοβική κυβέρνηση η οποία έχοντας την άνεση της πρόσφατης λαϊκής εντολής θα θέσει ενώπιον του Ελληνικού λαού τον εικονικό κίνδυνο της απομόνωσης και την κίβδηλη απειλή του πολέμου προκειμένου να δικαιολογήσει άτακτες εθνικές αναδιπλώσεις“.

Αυτές οι απόψεις που εκφράστηκαν από τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη β’ Πειραιά είναι ακριβώς ο λόγος που έχουμε αναλύσει γράφοντας ” Το ίδιο βέβαια επιδιώκει και ο σκληρός Νατοϊκός πυρήνας, ως έναν ασφαλή τρόπο να ακυρωθεί διά παντός η “έξοδος” της Ρωσίας στο Αιγαίο. Ο Γιώργος Παπανδρέου όμως έχει ταχθεί ανοιχτά και επανειλημμένα υπέρ της επιστροφής στη Νατοϊκή αγκαλιά, έστω και αν αυτό στοιχίσει σε Εθνικό έδαφος“. Η αλήθεια με απλά λόγια, όπως ακριβώς την εξέφρασε ο Λαφαζάνης σε άρθρο του στο ΠΑΡΟΝ της Κυριακής

Γκρεμίζοντας τις πολυετείς μεθοδεύσεις Αλαβάνου, αντιτίθεται και στο σχέδιο Ανάν, λέγοντας ότι “Ο Αμερικανικοβρετανικός παράγοντας πιέζει πλέον αφόρητα για επαναφορά του σχεδίου Ανάν, ίσως και σε χειρότερη μορφή, συνεπικουρούμενος μάλιστα από ισχυρούς κύκλους της ΕΕ”. Διαβάστε εδώ για να δείτε την ορθότητα των ισχυρισμών του κυρίου Λαφαζάνη που γνωρίζει πολύ καλά τα συμφέροντα συγκεκριμένων εταίρων.

Φαίνεται πως οι μεθοδεύσεις των τελευταίων ετών που είχαν μετατρέψει το ΣΥΡΙΖΑ σε προβιά αντιλαϊκών και ιμπεριαλιστικών σκοπιμοτήτων καταρρέουν, μαζί με την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια Αλαβάνου να ρίξει το κόμμα σε ανυποληψία προς όφελος της “Νέας Διακυβέρνησης”.

Στις πολύ δύσκολες ημέρες που έρχονται, η αφύπνιση της Αριστεράς είναι απαραίτητη όχι μόνο για την ανάκτηση της “χαμένης τιμής”. Όπως πολύ σωστά τονίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, “τα διαφαινόμενα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα στην οικονομία δεν είναι σημαντικότερα από τις διαφαινόμενες υπαναχωρήσεις στα Εθνικά θέματα“. Εν όψει λοιπόν μιας κυβέρνησης υπό τον ΓΑΠ ή μιας ευρύτερης κεντροδεξιάς συναίνεσης, ο Λαφαζάνης δίνει το στίγμα της πραγματικής λαϊκής αντίστασης, απαραίτητης για να μην περάσουν τα ιμπεριαλιστικά σχέδια. Σε αντίθεση με μια συνεχή προστασία που προσέφερε ο κύριος Αλαβάνος διεκδικώντας “εφήμερα ψίχουλα” με αντάλλαγμα μια μόνιμη σιωπή.

“Το Παρόν”

olympiada

1 σχόλιο:

Άνεμος είπε...

Πολύ δεύτερος ο κύριος. Τα 'χαμε πει από την πρώτη στιγμή; Μήπως διαβάζουν Θόρυβωξ;
http://thorivox.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
Καλημέρα!