ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.09

7,9% μπροστά το ΠΑΣΟΚ στην δημοσκόπηση της Metron Analysis, με αναγωγή στο 8,9%

Διευρύνει την ψαλίδα το ΠΑΣΟΚ, με τη μεγαλύτερη διαφορά υπέρ του να εμφανίζεται στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1. Το ΠΑΣΟΚ προηγείται με ποσοστό 37,6%, ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,7%, με τη διαφορά να βρίσκεται στο 7,9%. Σύμφωνα με την αναγωγή στα έγκυρα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 42,6% και καταλαμβάνει 157 έδρες, ενώ η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με ποσοστό 33,7% και συγκεντρώνει 92 έδρες. Το ΚΚΕ, συγκεντρώνει 23 έδρες, ο ΛΑΟΣ 17 έδρες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να συγκεντρώνει 11 έδρες.
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Γιώργος Παπανδρέου περνάει μπροστά και προηγείται του Κώστα Καραμανλή με διαφορά πέντε μονάδων. Ο κόσμος φαίνεται να εμπιστεύεται περισσότερο μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου σε ποσοστό 45%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό μιας κυβέρνησης ΝΔ με τον Κώστα Καραμανλή είναι 29%. Από το ποσοστό των ερωτηθέντων, που άκουσαν τον Γιώργο Παπανδρέου στη ΔΕΘ, το 56% τη χαρακτηρίζουν μάλλον θετική.
Η διαφορά στη δημοσκόπηση της GPO για το Mega είναι 5,9% υπέρ του ΠΑΣΟΚ, το οποίο συγκεντρώνει 34,9% έναντι 29% της ΝΔ. Η παρουσία των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων στην 74η ΔΕΘ φαίνεται να βγάζει «νικητή» τον Γιώργο Παπανδρέου, αφού το 54,8% κρίνει συνολικά θετικά την εμφάνισή του. Με ποσοστά σημαντικά άνω του 50% οι ερωτηθέντες αξιολόγησαν την ειλικρίνεια των θέσεων του Γιώργου Παπανδρέου (53,1%), τις θέσεις του για την οικονομία (57,4%), το ρεαλισμό των μέτρων που εξήγγειλε (53,7%) και το εάν αυτά ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση (56,7%).
Ο απόηχος της ΔΕΘ φαίνεται και στη μέτρηση για τον «καταλληλότερο πρωθυπουργό» όπου το προβάδισμα 0,5% του Γιώργου Παπανδρέου στην προηγούμενη μέτρηση της GPO αυξήθηκε στο 2% (Καραμανλής 35,5% - Παπανδρέου 37,5%).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην είναι και 27,9%. Δεν αφήνετε τα παραμύθια επιτέλους. Παπατζήδες καταντήσατε.