ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.09

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ


Τον "θάνατο του δικοματισμού" επιθυμούν τα κόμματα της αριστεράς και ειδικά το ΚΚΕ. Με τις εκλογές του Ιουνίου η αποχή του εκλογικού Σώματος από τις κάλπες είχε την τιμητική της. Αυτό έκανε τους ηγέτες των δύο κομμάτων να θεωρήσουν ότι είναι το εναρκτήριο λάκτισμα της απαρχής μιας νέας εποχής αφού το εκλογικό Σώμα γύρισε τις πλάτες του στα δύο μεγάλα κόμματα. Η επιδίωξη και των δύο κομμάτων ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι να αποσοβήσουν την αυτοδυναμία και να επιβάλουν κυβερνήσεις συνεργασίας. Στις εκλογές την 4η Οκτωβρίου ,όπως όλα δείχνουν, το εκλογικό Σώμα είναι αποφασισμένο να συμμετάσχει ενεργά αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θα συγκεντρώσουν πάνω από το το 75% της λαϊκής ψήφου.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ..... ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ:

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: