ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.09

Σχεδιασμοί επί χάρτου κατάληψης της Ρηγίλλης και οι άλλες δυνάμεις






Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με την βέβαιη ήττα και αναμενόμενη συρρίκνωση της δύναμής της που δίνουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

Από τώρα βέβαια έχει ξεσπάσει ο πόλεμος των επιγόνων.

Απλά στους διεκδικητές πλέον φροντίζουν να συγκαταλεγούν και κάποιοι λοχίες (βλέπε παρέμβαση Τσιτουρίδη).

Δεν έγινε γνωστό το ποσοστό ψήφων που θα παρέξει το δικαίωμα στους Δελφίνους να ξεκινήσουν την κατάληψη της Ρηγίλλης με "εφ' όπλου λόγχη".

Πληροφορίες πάντως αναφέρονται στους σχεδιασμούς των φερέλπιδων αρχηγών και αρχηγίσκων. Σύμφωνα με αυτές:

Η Ντόρα, αν και ασθενής και νοσηλευομένη, δεν σταμάτησε να δουλεύει επί χάρτου το πρόγραμμα - σε συννενόηση μετά του πατρός - της νέας αρχηγίας του κόμματος. Η Αγία Οικογένεια θεωρείται βέβαιο ότι θα έχει τον πρώτο λόγο.

Ο "μισητός" της οικογένειας Σαμαράς αδυνατεί να ρίξει όλες τις δυνάμεις του στο θέμα της διαδοχής, παρ'ότι κάνει τις απαραίτητες επαφές για την δημιουργία ισχυρού περί της υποψηφιότητάς του κομματικού σχηματισμού. Κι αυτό γιατί η τρικλοποδιά που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του - και το εκμεταλεύτηκαν εχθροί και "φίλοι" - με την μεταφορά του Επικούρειου Απόλλωνα από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ολυμπίας στην Μεσσηνία, δεν του επιτρέπει να δώσει όλες τις δυνάμεις του για τον ιερό αυτό σκοπό.

Ο δε κύριος "τίποτα" (κατά τον Πάγκαλο) μάλλον έχει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του Γιώργου για την καταστροφή και απαξίωση του ΕΣΥ και έτσι μεταθέτει γι' αργότερα το αντίστοιχο πλάνο κατάληψης της εξουσίας.

Φυσικά δεν εκδηλώνει κανείς τις προθέσεις του, περιμένοντας την έκβαση και κυρίως το ποσοστό της ΝΔ για να αρχίσουν την μάχη για την κατάληψη των "ανακτόρων".

Από την άλλη μεριά ενδιαφέρον προκαλεί η προσπάθεια των φίλα προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ φύλλων και μπλογκς να βεβαιώνουν με επίσημες μέχρι χθες δημοσκοπήσεις και πληροφορίες από σήμερα, για το άνοιγμα της ψαλίδας υπέρ του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να καλούν σε μη εφησυχασμό που ενδεχόμενα θα έστρεφε κάποιους ψηφοφόρους ενδεχόμενα και στην αποχή.

Ικανοποιημένο φαίνεται το ΚΚΕ με το περίπου 8% που φέρεται να συγκεντρώνει. Κια πολύ περισσότερο με τον περιορισμό της απήχησης που καταγράφεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος παίζει σε ένα ποσοστό 3,5 έως 4,5% που τον οδηγεί σε σκέψεις όσον αφορά την κατοχύρωση της εκπροσώπησής του στην νέα Βουλή.

Το ΛΑΟΣ δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα από τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις καθώς του δίνουν γύρω στο 6%. Προσδοκά ακόμη να τσιμπήσει ψήφους και από την περαιτέρω αποσύνθεση της ΝΔ.

Όσον αφορά τους Οικολόγους, μάλλον θα πρέπει να είναι κουρασμένοι ακόμη από τον Ιούνιο. Γιατί ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

ακτιβιστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi διαρροες της ΝΔ προς το ΛΑ.Ο.Σ
αυξανονται εδω στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ίδια η προκήρυξη των εκλογών ήταν η κορύφωση του πολέμου στη ΝΔ με την Αγία οικογένεια να καταφέρνει δυο στόχους. Από τη μια τα σκάνδαλα Siemens παραγράφονται και από την άλλη επιτέλους ξεφορτώνεται τον Καραμανλή. Ο Σαμαράς δεν πρόκειται να έχει απώλειες από την μεταφορά του Επικούρειου Απόλλωνα και ο Αβραμόπουλος τα πήγε πολύ καλύτερα από όλους τους υπουργούς υγείας τόσο με το τσιγάρο όσο και με την γρίπη.