ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.09

Καρεκλοκένταυροι και γυρολόγοι






Η άνω φώτο και η λεζάντα είναι από την σημερινή Απογευματινή. Οι φήμες βέβαια για την ένταξη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από την προηγούμενη βδομάδα..... Αλλά θεώρησα ότι ήταν απλώς ευσεβείς πόθοι του πολύχρωμου και ποικιλόμορφου γνωστού Νιόνιου.

Δεν ξέρω τι άλλη σκοπιμότητα θα μπορούσε να εξυπηρετεί η ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, την συγκεκρινένη χρονική στιγμή και στη συγκεκριμένη σελίδα στο facebook, παρά ή απλώς την παροχή στήριξης του Σαββόπουλου στο ΠΑΣΟΚ ή την εμφάνιση του "λαγού" που θα προηγηθεί της εξαγγελίας και συμμετοχής του στο επικρατείας.

Για το πρώτο, την υποστήριξη, κανείς δεν θα μπορούσε να έχει αντίθετη γνώμη. Ο παππούς του Γιώργου είχε πει κάτι για την περίπτωση " Όλοι μπορούν να μπουν στην εκκλησία. Όχι όμως στο ιερό του ναού"

Για την περίπτωση όμως που οι βλέψεις ή οι σκέψεις υφίστανται θα ήθελα να θυμηθούμε τις Οβίδιες πολιτικές μεταμορφώσεις του τραγουδοποιού σε διάφορες χρονικές περιόδους με προεξάρχουσα την θέση του απέναντι στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ το βρώμικο 89. Θυμόμαστε το "κούρεμα".

Οι χαμαιλεοντισμοί δεν νομίζουμε ότι μπορούν να παρασύρουν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η σημερινή δήλωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι "δεν θα έχουν θέση οι καρεκλοκένταυροι" που έγινε με ενθουσιασμό δεκτή από φίλους του ΠΑΣΟΚ ίσως θα πρέπει να επεκταθεί και από τους "γυρολόγους"

Αναμένωμεν!!!!!

ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: