ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.12

Λέμε όχι στους επίσημους εφιάλτες!...

Ο αρχαίος Εφιάλτης δεν ανήκε στους «επίσημους»!

Αλλά κι όταν ακόμη κάποιοι εφιάλτες και οι τύραννοι ήταν επίσημοι οι αρχαίοι Έλληνες δεν δίσταζαν να τους επιβάλλουν τις ανάλογες τιμωρίες.

Κι από το άλλο μέρος δεν παρέλειπαν να απονέμουν τιμές σ’ αυτούς οι οποίοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο απάλλασσαν το λαό από την παρουσία εκείνων, που υπονόμευαν τη δημοκρατία και την ελευθερία τους.

Όπως στην περίπτωση του αρμόδιου και του Αριστογείτονα. Που τους έστησαν χάλκινους ανδριάντες, επειδή απάλλαξαν την Αθήνα από τον τύραννο Ίππαρχο.

Δεν δίσταζαν ακόμη και όταν είχαν να κάμουν με πρόσωπα, τα οποία είχαν προσφέρει ύψιστες υπηρεσίες για τη σωτηρία της πατρίδας:

Όπως, στην περίπτωση του Παυσανία, ο οποίος συνέτριψε στις Πλαταιές (479 π. Χ.) τον περσικό στρατό. Ή στην περίπτωση του Θεμιστοκλή, ο οποίος κατέστρεψε στη Σαλαμίνα (480 π. Χ.) το στόλο των Περσών.

Εκ των οποίων, τον πρώτο οι Σπαρτιάτες τον έχτισαν μέσα στο ναό της Αθηνάς, όπου πήγε να βρει άσυλο, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασιτία, ενώ το δεύτερο οι Αθηναίοι τον εξόρισαν.

Έστω και με την απλή υπόνοια ότι βρίσκονταν σε συνεννόηση με το βασιλιά της Περσίας.

Τι γίνεται όμως με τους τωρινούς εφιάλτες;

Για τους οποίους δεν υπάρχουν απλές υπόνοιες, αλλά, όπως φαίνεται, ατράνταχτες βεβαιότητες, σχετικά με τις προσχεδιασμένες, χείριστες και καταστροφικές, σε βάρος της πατρίδας, που πρόδωσαν και υποδούλωσαν και του λαού της, που εξαθλίωσαν, ενέργειες.

Γεγονός το οποίο παίρνει διαστάσεις τραγικής ειρωνείας, κατά τις εθνικές επετείους: Όπως η 28η Οκτωβρίου και η 25η Μαρτίου.

Καθώς οι δοσίλογοι, με την παρουσία τους, θέλουν να «τιμήσουν», τους ήρωες, που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας και την προκοπή των Ελλήνων.

Με τους οποίους έχουν τόση σχέση, όση τα άγρια μεσάνυχτα χειμωνιάτικης νύχτας με το καλοκαιριάτικο καταμεσήμερο.

Κι από το άλλο μέρος θέλουν να τιμηθούν και οι ίδιοι απ’ τα στρατευμένα νιάτα και την μαθητιώσα νεολαία. Των οποίων, όχι απλώς έκαμαν αβέβαιο και εφιαλτικό το μέλλον, αλλά κυριολεκτικά το αμαύρωσαν.

Αυτή η υπόθεση, μου έλεγε ο φίλος μου ο Μανώλης Σμυρνάκης από τη Σαλαμίνα μοιάζει σάμπως οι δολοφόνοι του πατέρα σου να θέλουν να τιμήσουν με την παρουσία τους την κηδεία του ή το μνημόσυνό του.
Είναι χαρακτηριστική, εξάλλου, και εύγλωττη η σχετική ανακοίνωση των αναπήρων πολέμου:

«Εμείς, λένε οι ανάπηροι, οι μαχητές αυτών των τελευταίων πολέμων, συνεχιστές των προγόνων μας του 1821, αποφασίσαμε μέσω της Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας –ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- να μην παρελάσουμε. Αντιδρώντας και εμείς στα σκληρά μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση εναντίον του Λαού μας και ειδικότερα των Συμπολεμιστών μας!!!»…

Αλλά, αν οι ανάπηροι αισθάνονται την ανάγκη να απέχουν από τις παρελάσεις, η συντριπτική πλειονότητα του λαού αισθάνεται την ανάγκη να αποδοκιμάσει ποικιλοτρόπως αυτούς, που θέλουν να καπηλευτούν τους αγώνες και τις θυσίες των ηρώων.

Τη στιγμή, ακριβώς, κατά την οποία, όπως προαναφέραμε, ο βίος τους και η πολιτεία τους αποτελούν άρνηση και ανατροπή του έργου και του μόχθου εκείνων.

Κάτι, βέβαια, που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να καταλάβουν όσοι έχουν κάμει την προδοσία και το δοσιλογισμό επίσημη και κυρίαρχη ιδεολογία, δική τους και των ευάριθμων πια οπαδών τους.

Και σκέφτονται, όπως λέγεται, να πάρουν, σε βάρος του λαού, μέτρα ανάλογα με αυτά, που πήραν και σε ανάλογες προηγούμενες περιπτώσεις.

Επιβεβαιώνοντας, έτσι, στο ρόλο τους, ως εκπροσώπων, όχι του λαού, αλλά ξενοκίνητης και ξενόδουλης κατοχικής κυβέρνησης.

Παπα-Ηλίας 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!


Δεν έχει ξανασυμβεί στην Καλλιθέα... Ο δήμαρχος Κώστας Ασκούνης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα και υπό τον φόβο επεισοδίων, αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση! Μάλιστα έτρεχαν και δεν έφταναν προκειμένου να πάρουν όλους τους φορείς και συλλόγους τηλέφωνο και να τους ενημερώσουν... Ο δήμαρχος Καλλιθέας και πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει αντιληφθεί πως το όνομά του θα συνδεθεί πλέον με το πρωτοφανές αυτό γεγονός; Και εννοείται με αρνητικές πινελιές... Συμφωνεί ο δήμαρχος Καλλιθέας δηλαδή με τα σχέδια της κυβέρνησης (και του ΠΑΣΟΚ βεβαίως βεβαίως) που επιδίωκε την σταδιακή κατάργηση των παρελάσεων! Κρίμα οι πατριωτικοί λόγοι που εκφωνούσες δήμαρχε σε κάθε Εθνική μας Επέτειο για να σε χειροκροτάει ο κόσμος! Τέλος, να θυμίσουμε πως παρελάσεις σε αυτή την χώρα δεν γίνονταν μόνο σε περίοδο ΚΑΤΟΧΗΣ! 
 
 http://www.notiosxtypos.gr/

Η Σφαγή της Hasiba! Οι τρομοκράτες σφάζουν γυναίκες και παιδιά… (Syria: Armed opposition groups committing massacre in Homs)


Την Κυριακή 18/03/2012 στο χωριό Hasiba, στην περιφέρεια της Homs έσφαξαν 13 μέλη της οικογένειας El-Amory ενώ ήταν σε δουλειές στα χωράφια τους. Άνδρες γυναίκες και παιδιά…

Η διεθνής οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Human Right Watch" δεν αφήνει περιθώρια άλλης ερμηνείας και προπαγάνδας:
Οι δυνάμεις της "Αντιπολίτευσης" διαπράττουν επιθέσεις, βασανισμούς, εκτελέσεις, απαγωγές, φυλακίσεις και αποσπάσεις ομολογιών με τη βία…
Μπορείτε να καταλάβετε όταν μια δυτική οργάνωση "Human Right Watch" - Syria: Armed Opposition Groups Committing Abuses - κάνει αυτές τις αναφορές, τι σφαγές κάνουν οι τρομοκράτες και οι...
μισθοφόροι στη Συρία…
Κι ενώ η ιμπεριαλιστική επίθεση στη Μέση Ανατολή είναι σε εξέλιξη, η κυρία Κλίντον κάνει διαλέξεις υπέρ της «Αραβικής Άνοιξης» και η «Σοσιαλιστική» Διεθνής προχωρεί παραπέρα συνεδριάζοντας στην Τουρκία, τη χώρα χωροφύλακα των ΗΠΑ, τη χώρα βιαστή της Κύπρου, τη χώρα που τώρα μπάζει στη Συρία για να αποκαταστήσουν την «Ελευθερία και Δημοκρατία»… μισθοφόρους, στελέχη της Αλ Κάιντα, τη γαλλική Λεγεώνα των Ξένων!
ΟΜΑΡ Σ.

Σχετικά:

« ΟΣΑ BLOGS ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ Η ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΘΑ ΤΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ! »

καμμενο, στηριζουν, καρατζαφερη, συγγρου

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Το γράψαμε χθες (εδω) , (εδω) και (εδω) πως ετοιμάζουν σφυροκόπημα σε Καμμένο και Καρατζαφέρη. Όσα blogs που στηρίζουν αυτά τα δύο κόμματα και όσα είναι αντι-μνημονικακά και δεν υποκύπτουν με βαλίτσες και σε εκβιασμούς τα περιμένει βιομηχανία αγωγών από συνεργάτες του Σαμαρά. Από Δευτέρα αρχίζουν τα σφυροκοπήματα και τους εκβιασμούς στους πάντες μέσα από το center που έχουν ήδη στήσει... Είναι αδίστακτοι οι τύποι και ικανοί για όλα μιας που στόχο έχουν να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους για να τα ξεπουλήσουν όλα. Όλοι μαζί μια γροθιά θα τους ξεβρακώσουμε όπως θα ξεβρακώσουμε και τους Γερμαναράδες που έχουν την χώρα μας υπό κατοχή…

Αναδημοσίευση από: dimotikosafari.blogspot.com

Πανικός στη ΝΔ - Αρχίσανε τις αγωγές στα blogs!

Θεωρούν υπεύθυνα τα blogs για την κατρακύλα που έχει η Νέα Δημοκρατία! Αντί να κοιταχτούν στον καθρέφτη για να δούν τι φταίει, προσπαθούν να φιμώσουν όποιον λέει αλήθειες.
Μήπως έχουν αποφασίσει στη ΝΔ οτι όσα blogs...
δεν εξυπηρετούν τα συμφεροντά τους, δεν υποκύπτουν με βαλίτσες και σε εκβιασμούς και δεν συμπαραστέκονται στον αυτοσκοπό τους για αυτοδυναμία, τα περιμένει βιομηχανία αγωγών από συνεργάτες του Σαμαρά; Η μήπως ο κ. Σαμαράς δεν γνώριζε οτι κομματικό του στέλεχος σε προεκλογική περίοδο έκανε αγωγή 3 εκατομμυρίων ευρώ σε blog, δηλαδή στο μονο ελεύθερο δημοκρατικό μέσο που έχει απομείνει στην Ελλάδα;
Συνεχίστε έτσι στη ΝΔ και σε λίγο θα αναρωτιέστε οχι γιατι δεν πήρατε αυτοδυναμία αλλά γιατί πήρατε τα 3 απο τον Ελληνικό λαό!
 
Το είδαμε  εδώ

Την ίδια στιγμή που για πρώτη φορά μετά την βραδιά του πολυτεχνείου ακροβολίζονται ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες των Αθηνών, ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλεί τον Καμμένο “συνωμοσιολόγο”


Είναι ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για την “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”. Τον ακούσατε να βγάλει κάποια ανακοίνωση για τις σφαγμένες γυναίκες μέσα στα σπίτια τους;
Τον ακούσατε να βγάζει κάποια ανακοίνωση για την Εθνοκτονία που συντελείται και αποσιωπείται; Για τις χιλιάδες αυτοκτονίες μιλάμε.

Τον ακούσαμε να λέει μία κουβέντα για το C4i; Όχι. το σύστημα που ποτέ δεν δούλεψε, το σύστημα που κήδεψε παλικάρια όπως ο Τσαλικίδης, νομιμοποιήθηκε προχθές σε πλήρη σιωπή από τους Νάκους της πολιτικής μέσω της αθώωσης της Siemens. ΟΧΙ. Ο κύριος Νάκος, χτύπησε το μεγάλο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας. Την συνωμοσιολογία του Καμμένου. Και βάζει χρονικούς προσδιορισμούς: Από την δεκαετία του 90 λέει ο γίγαντας της πολιτικής!

Πότε κύριε Νάκο; Μήπως το 1998 όταν ο Καμμένος παρέδωσε την έκθεση για τα υποβρύχια που γέρνουν και τις μίζες; Και τον έλεγαν συνωμοσιολόγο οι Τσουκάτοι, οι Άκηδες και οι Μαντέληδες; ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 2011 ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ ΝΑΚΟ; Για γέλια ή για κλάμματα είστε κύριε; 

Επετειακό αφιέρωμα από τον Πάνο Κ. 

Δηλώσεις Μ. Χρυσοχοΐδη: “Να μην αφήσουμε τους ακραίους να στείλουν λάθος μηνύματα και να υπονομεύσουν την δημοκρατία” 

Δηλωσεις Μπαμπινιώτη¨:

“Τιμαμε σημερα τους ηρωες που εχυσαν το αιμα τους για μια πατρίδα λεύτερη”…

Ανταποκριτης του BBC στην Αθηνα Mark Lowen: ‏ Athens surrounded by armed police for independence day marches. One policeman suspicious that my cafe latte may have been a yoghurt missile


Σύνταγμα: 23 προσαγωγές πολιτών που κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα….

Πηγή:Ολυμπία

Την 25η Μαρτίου έχουμε χρέως να μεθύσουμε «με τ' αθάνατο κρασί του ’21»!

Παπούλιας παρέλαση 25 Μαρτίου 1821

Ο αγράμματος ανταποκριτής μας μάς πληροφορεί από το 1821 και είναι σαν να περιγράφει το 2012: «Ἤρθετε ἐσεῖς οἱ μεγάλοι μας πολιτικοὶ νὰ μᾶς λευτερώσετε, ὅταν σηκώσαμεν τὴν ἐπανάστασιν μόνοι μας κι᾿ ἀγωνιζόμαστε τῆς πρῶτες χρονιὲς μὲ τοὺς σημαντικούς της πατρίδος μας πολιτικοὺς – φαίνεται ὁ ἀγώνας ἐκεῖνος κι᾿ ὁ πατριωτισμὸς καὶ ἡ ἀδερφοσύνη ὁποῦ ῾χαμεν ἀναμεταξύ μας. Ὅταν κοπιάσετε ἐσεῖς, μᾶς γυμνάσετε τὴν διχόνοια, μᾶς φέρατε τῆς φατρίες καὶ τ᾿ ἄλλα τ᾿ ἀγαθά· καὶ κακοβάλετε τὸ δυστυχησμένο ἀθῶον ἔθνος. Πρωτόηφερες τὴν διχόνοιαν ἐσύ, Κύριε...». Με τίποτα καλύτερο δεν θα μπορούσε να περιγραφεί ο ρόλος των κιοτήδων πολιτικών. Η αρχή του επίλογου των «Απομνημονευμάτων» του Στρατηγού Μακρυγιάννη τα λέει όλα.

Οι πολίτες να προσέξουν τους συστημικούς προβοκάτορες. Να αγνοήσουν τους προγυμναστές της διχόνοιας για να μην διχαστούν. Να μην παρεκκλίνουν από το σκοπό της υπεράσπισης: της Ιστορίας, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και του Συντάγματος της Ελλάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων είναι ενεργοποιημένο προ πολλού.

  (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Στις παρελάσεις ο λαός τιμά τους ήρωες μεν, συγχρόνως δε αναθεματίζει τον εχθρό και τους προδότες του αίματος των νεκρών αγωνιστών. Οι προδότες δεν έχουν θέση στις εξέδρες των επισήμων. Έχουν θέση στη φυλακή ή στην κρεμάλα!
Ο εκφοβισμός των πολιτών δεν θα περάσει. Οι δημοκρατικοί θεσμοί δεν διασφαλίζονται με αστυνομοκρατία. Η αστυνομοκρατία φανερώνει τα καθεστώτα.

Έχουμε χρέως να μεθύσουμε... «με τ' αθάνατο κρασί του ’21»!
 

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ & ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!! .. Η ΜΕΘΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ!

"Ανοικτή γραμμή" Σαμαρά - Βενιζέλου για τους διαγραμμένους των κομμάτων τους...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Ανεπίσημοι δίαυλοι επικοινωνίας λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ του Αντ. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου για το θέμα των διαγραφέντων βουλευτών.
Οι δύο αρχηγοί προσπαθούν να συντονιστούν σε μια προσπάθεια να ακολουθήσουν την ίδια στάση αφού το πρόβλημα είναι κοινό. Και δεν...
 θέλει ο ένας να "αδειαστεί" από τον άλλον καθώς και οι δύο επιλογές (τόσο της επανόδου όσο και της μη επανόδου των διαγραφέντων) έχουν τα συν και τα πλην.
Αυτή τη στιγμή πάντως το επικρατέστερο σενάριο είναι να γίνουν δεκτοί πίσω στα κόμματά τους αλλά να μην είναι υποψήφιοι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!...



....ΤΟ Κακό που θα πάθει η χώρα με την απώλεια αυτή!! ..δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί !!

Η δήλωση Πάγκαλου σχετικά με την αποχώρηση του από την πολιτική μας παράγει εύλογους συνειρμούς και απορίες σχετικά με την απόφαση του πιο άθλιου εκ των αθλίων της εγχώριας πολιτικής σκηνής !! 

Συγκεκριμένα η μεγάλη μας απορία είναι :

α) Τώρα που δεν θα έχει ασυλία ο ευτραφής Πάγκαλος ..θα οδηγηθεί ενώπιον της εισαγγελικής αρχής για την ποινική δίωξη περί εσχάτης προδοσίας ??

β) Γιατί αποχωρεί τώρα?? Μήπως για να γλυτώσει τα γιαούρτια ή κάτι χειρότερο?... όπως ας πούμε τον μηδενισμό του ψηφοδελτίου του ?? Οι πληροφορίες λένε ότι τα κομματόσκυλα του Πάγκαλου του διεμήνυσαν ότι ακόμα και οι εκ του ρουσφετιού ψηφοφόροι του ...θα τον ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ!

γ )Μήπως μετά την αποχώρηση από την πολιτική , ακολουθήσει και η αποχώρηση του ίδιου και της οικογένειας του από  την χώρα ???

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!


Γιώργος Τράγκας σε Πάγκαλο: Bye – bye darling…!

Γιώργος Τράγκας σε Πάγκαλο: Bye – bye darling…!

 

Bye- bye darling λέει ο Γιώργος Τράγκας στον Θόδωρο Πάγκαλο που εγκαταλείπει την πολιτική σκηνή, καθώς δήλωσε σήμερα το πρωί ότι δεν θα είναι πια υποψήφιος.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσω του facebook δεν αποκλείει ακόμη και εθνική κατάθλιψη για την πολιτική απώλεια.
«Bye- bye darling! Ο αγαπητός φίλος μας, ο κύριος «όλοι μαζί τα φάγαμε» δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξανακατέβει σε εκλογές.
Μυρίζομαι να πέφτει εθνική κατάθλιψη για την πολιτική απώλεια….!
Έτσι και χάσουμε τον κύριο Πάγκαλο αντιλαμβάνεστε όλοι σας ότι θα ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την πλήρη ανάπτυξη. Πάει αυτός, μας τελείωσε…» αναφέρει το parapolitika.gr.

KATΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ -ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

Ο αντιστράτηγος εα και συγγραφέας Γεώργιος Αϋφαντής κατέθεσε καταγγελία στον Αρειο Πάγο με κύριο αίτημα να ανασταλεί η λειτουργία των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βάσει του Συντάγματος διότι δωροδοκήθηκαν (υπόθεση Siemens), σύμφωνα με απόφαση γερμανικού δικαστηρίου που κατεδίκασε τον Χριστοφοράκο και η οποία είναι ήδη αμετάκλητη. Συνεπώς, όλες οι συμβάσεις που υπέγραψαν τα κόμματα αυτά είναι παράνομες.

'Ολο το έγγραφο με συνημμένη την απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου, όπως κατατέθηκε στον Αρειο Πάγο βλέπετε παρακάτω.


Στην Ιταλία, σε ανάλογη περίπτωση απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων που είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις δωροδοκίας.



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΗ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΗ

Κατοχική παρέλαση




Την Φώφη έβαλε ο Μπένι για εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Συμβολικά είναι μια καλή επιλογή. Το πετυχημένο έργο της Φώφης είναι ανάλογο με το πετυχημένο έργο του ΠΑΣΟΚ.

Λάθος μου. Το τίποτα της Φώφης δεν μπορεί να συγκριθεί με την καταστροφή της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται με μεγαλύτερα ποσοστά μετά την εκλογή Μπένι.

Ο λαός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τα μέτρα Μπένι που τον επιβραβεύει. Ειδικά μετά την πρώτη και τελευταία διαπραγμάτευση που έκανε με την τρόικα το καλοκαίρι δικαίως τον θεωρούμε ως καταλληλότερο.

Είναι εκείνη η διαπραγμάτευση που έφερε την συνήθεια νέων μέτρων ανά εβδομάδα και το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ξαφνικά έχουμε έναν ομαδικό παροξυσμό για τους παράνομους μετανάστες. Και ο προστάτης των πολιτικών αποφάσισε να τους μαζέψει από το κέντρο της Αθήνας για να τους στείλει στην Κοζάνη. Και τους αντιμετωπίζει ως σκουπίδια.

Το μότο του προστάτη των πολιτικών είναι: Μην πετάτε τα σκουπίδια στην Αθήνα, ταχυδρομήστε τα στην Κοζάνη.

Η ΝΔ διαφώνησε με το φορολογικό. Στις επόμενες μέρες, μέχρι τις εκλογές,  η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση θα κάνει που και που κάποια αντιπολιτευτικά διαλλείματα.

 Η κωλοτούμπιος ακροδεξιά θεωρεί

επικίνδυνη την πιο αυθεντική ακροδεξιά. Για την πατρίδα, λέει ο Τσε Καρατζαφέρ. Όπου πατρίδα το κόμμα του που ακολουθεί την πορεία του ΠΑΣΟΚ.

Με την Μέρκελ συναντήθηκε ο Παναγόπουλος, ο πασοκοσυνδικαλιστής. Η Μέρκελ μετά από αυτήν την συνάντηση κατανόησε περισσότερο το δράμα που περνάνε οι έλληνες εργαζόμενοι. Που έχουν για εκπρόσωπο τους τον Παναγόπουλο.

Ελάτε τώρα με τους ελεύθερους σκοπευτές. Μα τι θέλατε να ήταν σκλαβωμένοι; Και μετά πρόκειται για μία παρεξήγηση.

Απλά ήθελαν να δουν την παρέλαση και επειδή τα ΜΑΤ δεν τους άφηναν να την δουν από κάτω την είδαν από την ταράτσα της βουλής.

Η υποτιθέμενη κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από την 1η Απριλίου οι πληρωμές μισθών θα γίνονται μέσω τραπεζών. Θεωρείται και δικαίως η καλύτερη πρωταπριλιάτικη πρόταση.

Γιατί τράπεζες υπάρχουν, στους μισθούς έχουμε ένα μικρό ζητηματάκι.

Μόνοι μας θα μείνουμε πλέον στο μεγάλο φαγοπότι. Ο Πάγκαλος αποσύρεται. Δεν θα άντεχε την αγάπη του λαού προς το άτομο του όπως αυτή θα εκφραζόταν μέσω της κάλπης.

Υπεύθυνο τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή και τον ψαλιδοχέρη Παπακωνσταντίνου θεωρούν οι πολίτες για το μνημόνιο.

Ενώ όλοι αυτοί που το ψήφισαν και το υπηρέτησαν (και το υπηρετούν) είναι αθώες και αδιάβαστες περιστέρες.

Πάμε για νέο ασφαλιστικό. Θα προβλέπει ότι οι εργαζόμενοι θα δίνουν στα ταμεία το φιλοδώρημα που παίρνουν ως μισθό και οι συνταξιούχοι θα δικαιούνται δωρεάν οδηγίες για το πώς θα πάνε στον παράδεισο όπου θα έχουν λυμένα τέτοιου είδους θεματάκια.

Αναρωτιέται κανείς γιατί ο λαός δεν έχει αντιδράσει δυναμικά σε όλο αυτό που γίνεται και δέχεται στωικά τους απανωτούς βιασμούς.

Σου λέει: στο τέλος του 2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου, οπότε τι νόημα έχουν οι αγώνες;

Χ.Καστανίδης:Πρόταση Νόμου για την μείωση όλων των δανείων.



Για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών που έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά, επαγγελματικά για τη διατήρηση της επιχείρησής τους ή καταναλωτικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εξόφλησής τους, χωρίς δική τους υπαιτιότητα. Όταν το καθαρό εισόδημα έχει μειωθεί σε επίπεδα μεγαλύτερα του 30% που σε κάποιες περιπτώσεις φθάνουν το 50 – 60 %, είναι προφανώς απολύτως αδύνατο να πληρώσουν τις δόσεις που είχαν συμφωνήσει με δεδομένα άλλων εποχών. Τα ίδια άλλωστε τα ακίνητα που έχουν αποκτήσει με τα στεγαστικά δάνεια, ακόμη κι αν θελήσουν να τα εκποιήσουν, δεν είναι εύκολο να διατεθούν σε μια «παγωμένη» αγορά ακινήτων.
Το πρόβλημα αυτό, αν δεν αντιμετωπιστεί, θα διογκώνεται καθημερινά, οδηγώντας σε ομηρία και οικονομικό αδιέξοδο μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Για το λόγο αυτό η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ έχει προτείνει:
  1. Άμεση μείωση κατά 30% όλων των στεγαστικών, επαγγελματικών και καταναλωτικών δανείων, σύμφωνα με το παράδειγμα της Ισλανδίας και διπλασιασμό του χρόνου αποπληρωμής τους, όταν το καθαρό εισόδημα του δανειολήπτη έχει μειωθεί κατά 20% τουλάχιστον από τον χρόνο λήψης του δανείου. Με τον τρόπο αυτό, αν λ.χ. κάποιος είχε μηνιαία δόση δανείου 1000 ευρώ, όταν το καθαρό μηνιαίο εισόδημα της οικογένειάς του ήταν 2000 ευρώ, είναι προφανές ότι αυτός, τώρα που το εισόδημά του έχει μειωθεί στα 1400 ή 1200 ευρώ, δεν μπορεί πλέον να πληρώνει την ίδια δόση. Έτσι το δικαστήριο θα μειώσει την δόση κατά 30%, ώστε το οφειλόμενο κάθε μήνα ποσό αντί για 1000 να είναι 700 ευρώ, ενώ σε κάθε περίπτωση η δόση δεν μπορεί να υπερβαίνει το 30% του καθαρού μηνιαίου οικογενειακού εισοδήματος. Αν λοιπόν το οικογενειακό μηνιαίο εισόδημα είναι 1200 ευρώ, η δόση θα πρέπει να είναι το πολύ 400 ευρώ, ενώ ο χρόνος αποπληρωμής θα αυξηθεί ανάλογα, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.
  2. Αναστολή εξυπηρέτησης καταναλωτικού, επαγγελματικού, στεγαστικού δανείου και οφειλών από πιστωτικές κάρτες για περίοδο δύο ετών, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση με τόκους υπερημερίας ή άλλες προσαυξήσεις, για πολίτες που έχουν απολυθεί από την εργασία τους και παραμένουν άνεργοι.
  3. Αναστολή όλων των πλειστηριασμών ως τις 31/12/2018.
Η πρόταση έχει ήδη κατατεθεί ως πρόταση νόμου στη Βουλή. Ανάλογη πρόταση που είχαμε υποβάλει στο παρελθόν, είχε απορριφθεί χωρίς οποιαδήποτε συζήτηση από τον μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών.
Εμείς δεσμευόμαστε από την πρόταση νόμου που καταθέσαμε.

Καστανίδης Χάρης
Πρόεδρος Κ.Ο. Κοινωνικής Συμφωνίας
 
fm tsounami

Κότσιρας: “Όποιος κατέβει στο Σύνταγμα θα καταλάβει τι σημαίνει χούντα!”


Η αστυνομοκρατούμενη εικόνα του κέντρου της Αθήνας έχει προκαλέσει αλγεινές εντυπώσεις στους περισσότερους.
Η πρόκληση των κυβερνώντων αλλά και της ΕΛΑΣ δεν έχει προηγούμενο… Με αφορμή αυτά τα μέτρα, πριν από λίγο στο twitter o τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος συχνά παίρνει θέση για τα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα, σχολίασε:


Πηγή:Realnews365

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEOS ΑΠΟ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ



 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ












ΠΡΕΖΑ TV
24-3-2012

Καταγγελία-κόλαφος ΔΣΑ: Επιταγές «εγχώριων κύκλων» μέρος των μνημονιακών μεταρρυθμίσεων


Επιταγές «αποκλειστικά και μόνο» εγχώριων κύκλων οικονομικών συμφερόντων είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννη Αδαμόπουλο, τμήματα των «μνημονιακών μεταρρυθμίσεων».
Οι εν λόγω «κύκλοι» επιχειρούν «κατά τρόπο αθέμιτο και θεσμικά ανεπίτρεπτο να χειραγωγήσουν τη νομοθετική πρωτοβουλία», τονίζει σε ανακοίνωσή του και προσθέτει πως «κυβερνητικοί παράγοντες και άλλοι θεσμικά αρμόδιοι επιδεικνύουν πολλές φορές υπερβάλλοντα ζήλο και, διακατεχόμενοι από προσωπικές ιδεοληψίες» ικανοποιούν αυτές τις επιταγές. 
Η δήλωση του Γιάννη Αδαμόπουλου γίνεται με αφορμή την κόντρα που έχει ξέσπασει στην κυβέρνηση, μεταξύ Μάκη Βορίδη και Γιάννη Ραγκούση, για τη «ρύθμιση του καθεστώτος χορήγησης αδειών ταξί και την εν γένει λειτουργία τους». «Οι σχετικές ενδοκυβερνητικές διχογνωμίες που ανέκυψαν δικαίωσαν δυστυχώς την από καιρό βεβαιότητά μας πως οι κατά καιρούς προωθούμενες «μεταρρυθμίσεις» δεν αποτελούν στο σύνολό τους επιταγές των δανειστών μας και της τρόικα, όπως εντέχνως επιχειρείται διαρκώς να παρουσιαστεί», τονίζει. 
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καταγγέλλει τη «συστηματική στοχοποίηση» κλάδων, όπως ο Δικηγορικός, ως «προνομιούχοι εξαιτίας του δήθεν «κλειστού» τους χαρακτήρα, ο οποίος παρουσιάζεται τάχα ως γενεσιουργός αιτία της δημοσιονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα και ως ανασχετικός της ανάπτυξης παράγοντας». 
«Πάνω στο εν λόγω (εσφαλμένο και όλως αναντίστοιχο προς την ελληνική πραγματικότητα) σκεπτικό στηρίχτηκε κατά κύριο λόγο η δράση της τρόικα και η εκ μέρους της απαίτηση προς την Ελληνική Κυβέρνηση για την απελευθέρωση των – κατά τον όρο που κακώς επικράτησε – «κλειστών» επαγγελμάτων, ως προϋπόθεση μάλιστα της εκταμίευσης των δόσεων του συναφθέντος με τη χώρα μας δανείου. Έτσι λοιπόν, στα πλαίσια των «μνημονιακών» της υποχρεώσεων, η Κυβέρνηση σπεύδει διαρκώς να υιοθετεί εντελώς άκριτα κάθε πρόταση έξωθεν προερχόμενη, επικαλούμενη την αναγκαιότητα συμμόρφωσης προς τις επιταγές των δανειστών μας, οι οποίες συνοδεύονται από τη ρητή θέση εκβιαστικών διλημμάτων», αναφέρει και προσθέτει: 
«Ωστόσο, καθίσταται πλέον πασιφανές πως μεταξύ των εν λόγω «μνημονιακής» σύλληψης «μεταρρυθμίσεων» παρεισφρύουν (με προφανείς σκοπιμότητες) και άλλες ρυθμίσεις, τις οποίες δεν υπαγορεύει φυσικά η τρόικα αλλά αποκλειστικά και μόνο κύκλοι εγχώριων οικονομικών συμφερόντων που επιχειρούν κατά τρόπο αθέμιτο και θεσμικά ανεπίτρεπτο να χειραγωγήσουν τη νομοθετική πρωτοβουλία. 
Στην προσπάθειά τους αυτή δυστυχώς ακόμα και κυβερνητικοί παράγοντες και άλλοι θεσμικά αρμόδιοι επιδεικνύουν πολλές φορές υπερβάλλοντα ζήλο και, διακατεχόμενοι από προσωπικές ιδεοληψίες, θέτουν επί τάπητος ρυθμίσεις, τη θέσπιση των οποίων όπως εντέλει αποδεικνύεται ουδέποτε απαίτησαν διά της τρόικα οι δανειστές μας, παρουσιάζοντας μάλιστα αυτές όχι ως προσωπικές τους προτάσεις αλλά ως δήθεν αναπόφευκτες μεταρρυθμίσεις. 
Αυτό που στηλιτεύουμε εν προκειμένω δεν είναι η έλλειψη του θάρρους της γνώμης εκ μέρους των εισηγητών των εν λόγω προτάσεων, αλλά η έντεχνη προσπάθεια επιβολής νομοθετικών αλλαγών με σκοπό την εξυπηρέτηση ίδιου οφέλους ή την ικανοποίηση προσωπικών εγωισμών στα πλαίσια ανούσιων και άστοχων ενδοκυβερνητικών αντιπαραθέσεων». 
«Οι Δικηγόροι της χώρας βίωσαν πρόσφατα μία τέτοια προσπάθεια καθώς στοχοποιήθηκαν εν μέσω μιας προσπάθειας απελευθέρωσης ενός επαγγέλματος «ορθάνοιχτου» στην πραγματικότητα, ειδικότερα δε αναφορικά με τη μεταρρύθμιση του καθεστώτος ίδρυσης και λειτουργίας δικηγορικών εταιριών, η οποία κατά πλήρη πλέον βεβαιότητα υπαγορεύτηκε όχι από τη βούληση της τρόικα αλλά από εμπνεύσεις εγχώριων κέντρων τα οποία, κρυπτόμενα πίσω από χιλιοειπωμένες προφάσεις και αξιοποιώντας καίριες θέσεις που το πολιτικό σύστημα τους επεφύλαξε, υπερθεματίζουν στην προσπάθεια «απελευθέρωσης», επιδιώκοντας να υπερκεράσουν κατά κάποιο τρόπο σε «καινοτόμες» ιδέες ακόμα και την ίδια την τρόικα», σημειώνει ο Γιάννης Αδαμόπουλος. 
«Ωστόσο, όσο κατακριτέα τυγχάνει από νομικής και ειδικότερα συνταγματικής άποψης η παρέμβαση εξωθεσμικών παραγόντων στη λειτουργία της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, άλλο τόσο επιβάλλεται να στιγματιστεί η αποκαλυφθείσα αλλά και διαρκώς διαφαινόμενη προσπάθεια ορισμένων να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία προκειμένου να προωθήσουν ευνοϊκές για αυτούς ρυθμίσεις, οι οποίες συντηρούν το οικονομικό κατεστημένο, επιτείνουν την κοινωνική ανισότητα και τα δημοσιονομικά αδιέξοδα και απαξιώνουν συλλήβδην επαγγελματικές τάξεις, υποθηκεύοντας παράλληλα πλήρως τη μελλοντική τους πορεία, όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του δικηγορικού λειτουργήματος. 
Η χθεσινοβραδυνή εξέλιξη και οι αναπτυχθείσες ενδοκυβερνητικές έριδες καταδεικνύουν τις λοξοδρομήσεις που ακολουθεί η νομοθετική πρωτοβουλία στη χώρα μας, οι οποίες δεν μπορούν παρά να πλήττουν τη συνταγματική τάξη και τον εν γένει νομικό μας πολιτισμό, που όπως με θλίψη διαπιστώνουμε καθίστανται δεκτικοί αθέμιτων επιρροών και παρεμβάσεων», καταλήγει η ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣΑ.

Πηγή:Tvxs

Ο εξευτελισμός μιας ιστορικής παράταξης σε μια εικόνα


Από πάνω οι υποτιθέμενες παραινέσεις του Καραμανλή (αν ειναι αληθινές και δεν ειναι κατασκεύασμα της σαμαρικης προπαγάνδας και των χαλκείων του ''Ελεύθερου'' Τυπου) για στηριξη στον μνημονιακο προδοτη Σαμαρα.

Κι απο κάτω συνέντευξη του καινοφανούς υποψηφίου με την ΝΔ και γιο του αρχιερέα της διαπλοκής Α. Ψυχάρη, του οποίου ο πατέρας παρομοίαζε τον από πάνω με κλωνοποιημενη προβατίνα Ντολυ το 1997 στο Βήμα.



Πως χωράς Καραμανλή στην ίδια παράταξη με τον γιο της διαπλοκής;

Πλήρης εξευτελισμός προσώπων και παρατάξεων.

Το μνημόνιο τελικά ξεβράκωσε πολλούς.


ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ !! ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΟ!!!! LIVE


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

Goldman Sachs: Ποια Ελλάδα; Το πετρέλαιο μας νοιάζει!


Με κυνικό τρόπο αναφέρθηκε στη χώρα μας ο πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management, Τζιμ Ο' Νιλ.

«Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Ποιος;» διερωτήθηκε ο Ο'Νιλ, χαρακτηρίζοντας υπερβολική τη σημασία που δίδεται στο πρόβλημα χρέους στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον Ο' Νιλ, οι συνέπειες της ελληνικής κρίσης στην παγκόσμια οικονομία εν είναι μεγάλες, υποστηρίζοντας ότι η σημασία της χώρας μας θα παραμένει περιορισμένη όσο η Ευρώπη στηρίζει την Ιταλία και την Ισπανία.
Αντιθέτως, ο αξιωματούχος δεν έδειξε να... υποτιμά το ίδιο την κούρσα στις τιμές πετρελαίου, εκφράζοντας την ανησυχία του για το συγκεκριμένο ζήτημα. Επίσης, συνέκρινε την Ελλάδα με την Κίνα, η οποία δημιουργεί μια οικονομία του μεγέθους της χώρας μας κάθε 11,5 εβδομάδες.
Επίσης, υποστήριξε ότι η δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει πολλά προβλήματα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα δισεπίλυτα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

ΦΟΒΟΣ!! ....

ΑΔΗΣ

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΚΥΝΙΣΜΟ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΟΙ... ΦΑΣΙΣΤΕΣ... ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ "ΕΠΙΣΗΜΟΙ" ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ελεύθεροι σκοπευτές και εντολή για συλλήψεις το σχέδιο για την παρέλαση
Ελεύθεροι σκοπευτές και εντολή για συλλήψεις το σχέδιο για την παρέλαση  ..... κάνει λόγο μεταξύ άλλων τρομοκρατικών περιγραφών των "στρατοκρατούμενων και αστυνομοκρατούμενων μέτρων" η  iefimerida. εν όψη της εκδήλωσης τιμής και μνήμης για την επέτειο της παλιγγενεσίας του ελληνικού έθνους και της επαναστάσεως του 1821!!
Είναι τραγικό και ταυτόχρονα απογοητευτικό να διαπιστώνει κανείς δια της ίδιας της "σφραγίδας του κράτους" και διά του ίδιου του Υπουργείου των Γερμανοτσολιάδων ότι οι ταγοί της κατ επίφαση πλέον ελληνικής δημοκρατίας ακύρωσαν την θεσμική τους ιδιότητα αποδεχόμενοι να παρευρεθούν ως επίσημοι στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου εν μέσω σιδερόφρακτων αστυνομικών μέτρων  και να υποκριθούν ότι τους αποδίδει ο ελληνικός λαός και τα ελληνικά μαθητικά νιάτα την τιμή που θα τους άρμοζε σε αντίθετη περίπτωση που ως πολιτικά πρόσωπα θα είχαν συναίσθηση του φρονήματος του "υπέρ πάντων η πατρίς"!
Καραγκιοζιλίκια!! Όμως "Ουδέν κακόν αμιγές καλού"  ......
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι ο ΦΟΒΟΣ των προδοτών είναι έκδηλος!! Αποκαλύπτεται περίτρανα ότι η θέση των ηγετίσκων ολίγιστων πολιτικάντηδων αυτής της χώρας είχε ως πολιτική βάση την επικοινωνιακή πολιτική και μόνον αυτή! Εθισμένοι στην μιντιακή  πολιτική θεωρούν φυσιολογική την παρουσία τους σε μια εκδήλωση που "δεν " θα αποδοκιμαστούν επειδή "κένωσαν" τον χώρο της παρεύρεσης τους!! 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΝΟΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ...

Πόσο καθάρματα και μικροπρεπείς ήταν τελικά όλα αυτά τα γουρούνια που τους εμπιστεύθηκε ο αγνός ελληνικός λαός??