ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.12

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Είδα, έμαθα, τρόμαξα και αποφάσισα να αντισταθώ"



Ρεπορτάζ: Κωνσταντάτου Μαριάνθη

Αντιπαράθεση με φόντο τις εκλογές ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη κατά τη συζήτηση για την νέα δανειακή σύμβαση, η οποία διεξάγεται με τα περισσότερα έδρανα κενά και σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης επιτέθηκε και στα δύο μεγάλα κόμματα λέγοντας ότι "είναι δέσμια στις ίδιες ράγες αφού έχουν δεσμευτεί να μην ασκήσουν πολιτικές πέρα από το μνημόνιο", ενώ εκτίμησε ότι "ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν θα καταφέρουν να επιτύχουν αυτοδυναμία και οι δύο μαζί". Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε αιχμές για "γραφίδες και μικρόφωνα που πληρώνονται από την τρόικα για να προωθούν την πολιτική του μνημονίου", σημειώνοντας ότι την "Κυριακή τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θα έχουν πού να κρυφτούν από τις αποκαλύψεις" .

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης υποστήριξε ότι με την νέα δανειακή σύμβαση "δεν λύθηκαν δια μαγείας τα προβλήματα, αλλά είναι η ρπώτη φορά που μειώθηκε το χρέος 100 δισ", ενώ απευθυνόμενος στην αριστερά τόνισε ότι "αντι να περιγράφει τον εφιάλτη, θα ήταν καλύτερα αν βοηθούσε στο όνειρο".

Απαντώντας στις βολές του κ. Καρατζαφέρη, ο κ. Σαχινίδης διερωτήθηκε τι υποστηρίζει τελικά ο κ. Καρατζαφέρης το ναι που ψήφισε αρχικά στο μνημόνιο ή τό όχι που λέει τώρα.

"Είδα, έμαθα, τρόμαξα και αποφάσισα να αντισταθώ", απάντησε ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη συγκυβέρνηση.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια: