ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.12

ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ...ΤΙ "ΕΜΕΤΟΣ"!!!

Ο μέγας "ακροβάτης" με το διακριτικό ψευδώνυμο "Αντωνία Κομανέντσι" παραχώρησε την πρώτη προεκλογική  συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 !!

Η "Αντωνία" εκτός των γνωστών επικλήσεων της προς τον λαό να της  δώσουν την πολυπόθητη για αυτόν αλλά και για την επικυρίαρχη κολητή του πλέον Μέρκελ ..αυτοδυναμία!! ...προκειμένου ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ κατά τις εντολές της ΤΡΟΙΚΑΣ τα συμφωνηθέντα για την εκποίηση της Ελλάδας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων  καταφέρθηκε με σκαιότητα κατά της αριστεράς σαφώς αλλά και κατά του κ Καμμένου και των "κομματιδίων" όπως χαρακτηριστικά είπε , τα οποία "εμφανίζονται από δεξιά του....... και που δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από τα να υιοθετούν τις θέσεις της αριστεράς" τόνισε χαρακτηριστικά!

Παρά την εμφανή "αγωνία" του ο Σαμαράς παρέμεινε σταθερός στην πολιτική της "κωλοτούμπας" και υπεραμύνθηκε της πιρουέτας του ! άλλωστε τι άλλο θα μπορούσε περισσότερο να κάνει ? όταν πλέον έχει αποκαλυφθεί ότι ο "βασιλιάς είναι γυμνός"!!

Η συνέντευξη στον κ Κοτταρίδη του ΑΝΤ1 την οποία παρεχώρησε ο κ ΣΑΜΑΡΑΣ ήταν πλέον από εμφανή ότι αυτή ήταν ΣΤΗΜΕΝΗ καθόσον ο δημοσιογράφος απεύθυνε ερωτήσεις στον πρόεδρο της ΝΔ οι οποίες ουδεμία σχέση είχαν με την επόμενη ημέρα!!  και στο θέμα που απασχολεί τον ήδη φτωχό Έλληνα
Δηλαδή δεν έγινε ποτέ η ερώτηση ΕΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ  θα ΜΕΙΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και θα πάρει μέτρα για ακόμα 14 δις ευρώ!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΑΝΤΩΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: