ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.12

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ & ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!! .. Η ΜΕΘΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ!

"Ανοικτή γραμμή" Σαμαρά - Βενιζέλου για τους διαγραμμένους των κομμάτων τους...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Ανεπίσημοι δίαυλοι επικοινωνίας λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ του Αντ. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου για το θέμα των διαγραφέντων βουλευτών.
Οι δύο αρχηγοί προσπαθούν να συντονιστούν σε μια προσπάθεια να ακολουθήσουν την ίδια στάση αφού το πρόβλημα είναι κοινό. Και δεν...
 θέλει ο ένας να "αδειαστεί" από τον άλλον καθώς και οι δύο επιλογές (τόσο της επανόδου όσο και της μη επανόδου των διαγραφέντων) έχουν τα συν και τα πλην.
Αυτή τη στιγμή πάντως το επικρατέστερο σενάριο είναι να γίνουν δεκτοί πίσω στα κόμματά τους αλλά να μην είναι υποψήφιοι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: