ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.12

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ " ΚΑΡΕΚΛΑ"!!


Δεν αποκλείει να είναι πρωθυπουργός και μετά τις εκλογές ο Λουκάς Παπαδήμος

Δεν αποκλείει να είναι πρωθυπουργός και μετά τις εκλογές ο Λουκάς Παπαδήμος


Ανοιχτό αφήνει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος το ενδεχόμενο να παραμείνει στην πρωθυπουργία τη χώρας και  μετά τις εκλογές, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Financial Times». Ο κ. Παπαδήμος αναφέρει ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που δεν υπάρξει επαρκής στήριξη στο πρόσωπο κάποιου άλλου υποψηφίου, αλλά δηλώνει παράλληλα ότι «θα ήταν ανάρμοστο να δηλωθεί ανάλογη επιθυμία πριν από τις εκλογές». 
Ακόμη, στη συνέντευξή του, ο κ. Παπαδήμος παραδέχεται ότι είναι πιθανό ένα νέο πακέτο εξωτερικής βοήθειας εάν η χώρα δεν επιστρέψει στις αγορές έως το 2015 κάτι το οποίο «δεν μπορεί να αποκλειστεί» όπως τονίζει, ενώ σημειώνει ότι θα κάνει «ό,τι χρειαστεί» για να αποτραπεί μια ακόμα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και προβλέπει επιστροφή της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης στην επόμενη διετία.
Στις δηλώσεις του, ο κ. Παπαδήμος εκτιμά ότι «η μεγάλη, σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη» και προσθέτει ότι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν από την επόμενη κυβέρνηση, γιατί «αυτή είναι η θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και τα κόμματα θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη». «Σχεδόν όλες οι έρευνες κοινής γνώμης έχουν συστηματικά δείξει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού -έχω δει ποσοστά που κυμαίνονται μεταξύ 70% και 80%- υποστηρίζουν με θέρμη την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και αυτό συνεπάγεται ότι, παρά τις θυσίες και το βραχυπρόθεσμο κόστος προσαρμογής, είναι πρόθυμοι να κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει προκειμένου να παραμείνει η χώρα στο ευρώ», αναφέρει.
Ο πρωθυπουργός αναφέρει επίσης ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να αποφύγει ακόμη μια αναδιάρθρωση του χρέους, καθώς και ότι οι πολιτικοί ηγέτες είναι έτοιμοι να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους, προκειμένου να εφαρμόσουν τις δομικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται.
Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθησή του ότι το σπιράλ της ύφεσης στην Ελλάδα θα αποδειχθεί μια προσωρινή κατάσταση. «Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε διανύσει περισσότερο από το μισό δρόμο για την οικονομική ανάκαμψη, αν και η διαδικασία για την δημοσιονομική σταθεροποίηση θα διαρκέσει περισσότερο» τονίζει και προσθέτει: «Θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης θα πρέπει να επιτευχθούν σε λιγότερο από δύο χρόνια».
Ο κ. Παπαδήμος υποστηρίζει επίσης ότι η χώρα ίσως χρειαστεί περισσότερη στήριξη από το εξωτερικό, εάν δεν καταφέρει να επιστρέψει στις αγορές το 2015. Παράλληλα, όμως, δηλώνει ότι σε περίπτωση που εφαρμοστεί το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που έχει συμφωνηθεί και ληφθούν περισσότερα μέτρα για την ενίσχυση της ανάπτυξης, τότε το άγριο σπιράλ της δημοσιονομικής λιτότητας και των οικονομικών ανισορροπιών, θα μετατραπεί σε «ενάρετο κύκλο δομικών μεταρρυθμίσεων, αυξανόμενης δραστηριότητας και γρηγορότερης δημοσιονομικής σταθεροποίησης».
Κατά τον ίδιο, η πλήρης εφαρμογή του προγράμματος θα εξαλείψει την πιθανότητα μιας ακόμη αναδιάρθρωσης του χρέους. «Θα κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο για να διασφαλίσουμε ότι αυτή ήταν η τελευταία αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους», επισημαίνει.

eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια: