ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.12

Ετσι μας κατάντησαν και τώρα ζητούν την ψήφο μας....

Τα σιχαμερά προδοτικά αποβράσματα των μνημονιακών κομμάτων μας οδήγησαν στον μεγαλύτερο εξευτελισμό της νεότερης ιστορίας μας.
Πολύ χειρότερο από οποιαδήποτε σκλαβιά και κατοχή....
Εκεί τουλάχιστον ξέρεις ότι ο εχθρός έχει καταλάβει την πατρίδα σου που αγωνίστηκε τίμια και πατριωτικά και συνεχίζεις τον αγώνα σου με εθνική αντίσταση μέχρι την τελική νίκη και ελευθερία...

Τώρα γίναμε ένα ξεφτιλισμένο προτεκτοράτο που έπεσε αμαχητί, προδομένο και ταπεινωμένο από τους σιχαμερούς προδότες που ψήφισαν τα Μνημόνια....
Και έχουν το θράσος να παρουσιάζονται ως σωτήρες και ζητούν και την ψήφο μας.

Αδέρφια μου Ελληνες να μας κοπεί το χέρι αν τολμήσουμε να ψηφίσουμε οποιοδήποτε κόμμα (ακόμα κι αν έχει νέα πρόσωπα) συμμετείχε στην προδοσία και επέτρεψε να υπάρχουν αφίσες σαν την παραπάνω... σε Ευρωπαϊκά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...
Να μας κοπεί το χέρι αν τολμήσουμε να ρίξουμε ψηφοδέλτιο που θα περιέχει έστω ένα όνομα από όσους έχουν ψηφίσει έστω κι ένα Μνημόνιο.... ή οποιοδήποτε αντεθνικό μέτρο (μεσοπρόθεσμα, εφαρμοστικούς νόμους, υπουργικές αποφάσεις κλπ).

Και δεν δέχομαι ούτε τους μετανοιωμένους....
Να πάνε σπίτι τους και να περιμένουν να τους συλλάβουν.

Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ δεν σηκώνει συγνώμες.....

Αυτό το αίσχος θα ξεπλυθεί ΜΟΝΟ στα ειδικά δικαστήρια.

ΘΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: