ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.09

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΣΤΟΥΣ "ΑΜΝΟΥΣ"!!!!

Ο σταυρωμένος



trelo kouneli

58 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.Η "ΑΝΤΙ-ΑΠΟΦΑΣΗ" ΣΤΟ ΦΕΚ; 11-4-2009




Στην 58η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού,8 μέρες προ τού Πάσχα μας,τον διακαιώνει η "Αντι-απόφαση" της μειοψηφίας.Θά την δημοσιεύσει επίσημα στο ΦΕΚ η κυβέρνηση;Ντροπή για τόν πολι

ΟΚΤΩ μέρες πρίν από τό Πάσχα, ο Απεργός Πείνας Θεοδωρής Τενέζος ρωτά αν η κυβέρνηση προτίθεται νά δημοσιεύσει στην εφημερίδα της κυβερνήσεως,όπως έχει υποχρέωση, την απόφαση της ΕΠΑΝΤ πού αφορά τόν Απεργό Πείνας, χωρίς ο αρμόδιος υπουργός κ.Χατζηδάκης νά λάβει γνώση τού πλήρους περιεχομένου της δηλαδή της Αντι-Απόφασης πού περιέχεται σέ αυτή.

Ο υπουργός,έχει από τό νόμο τό δικαίωμα αναπομπής πρός επανεξέταση κάθε απόφασης τής διοίκησης.Θά τό ασκήσει;

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η "απόφαση" της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την υπόθεσή του καρτέλ του χάλυβα, περιέχει την Αντι απόφαση της μειοψηφίας που αποτελεί τη δικαίωσή του Θεόδωρου Τενέζου και ανοίγει διάπλατα τόν δρόμο γιά την εξαρθρωση του μηχανισμού προστασίας και συγκάλυψής όλων τών καρτέλ.
Μέ ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει την απελπισμένη προσπάθεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού να αθωώσει τα μέλη του καρτέλ και να προστατέψει τούς μεγιστάνες των χαλυβουργιών κλπ.

Η μειοψηφούσα άποψη - λεπτομερής ανάλυση

Η "εκ των "εσω" αυτή επίσημη βόμβα,αποκαλύπτει τη λειτουργία του μηχανισμού προστασίας των μεγάλων συμφερόντων από την κυβέρνηση, με εργαλείο την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη τώρα να πάρει θέση.Γνωρίζει επίσημα πλέον, και εκ των έσω, ότι λειτουργεί μηχανισμός προστασίας των καρτέλ.

Αν σιωπήσει και τώρα αποδεικνύει ότι ειναι συνένοχη.

Καί η ευθύνη γιά τόν ενδεχόμενο θάνατο του Θεόδωρου Τενέζου θά τη βαρύνει στό ακέραιο.

Εισαγγελέας καί ΕΔΕ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι ο μόνος δρόμος. Έχει άλλωστε ζητηθεί επίσημα εδώ καί επτά μήνες.\

H συνέχεια εδώ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ - Με ποιό δικαίωμα; Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο - γιατρός διώχνει στρατιώτη για να αποφύγει να τον χειρουργήσει



ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Τον Ελληνικό Στρατό τον έχουν τιμήσει με τις υπηρεσίες του αξιόλογοι αξιωματικοί, σε περιόδους μάλιστα σοβαρων κρίσεων.
Μάλιστα οφείλω να πώ ότι Μέσα στις τάξεις του στρατού υπάρχουν πάρα πολλοί αξίόλογοι επιστήμονες γιατροί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα αστρατευμένα μας παιδιά με αυταπάρνηση και αγάπη γι αυτά.
Πολλές φορές εγώ ο ίδιος έχω ακούσει μαρτυρίες συμπολιτών μας για την άρτια επαγγελματικής τους κατάρτιση και τις υψηλού επιπέδου ιατρικές φορντίδες πολλών στρατιωτικών γιατρών.
Ομως πάντα δυστυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.Υπάρχουν στρατιωτικοί γιατροί που νομίζουν ότι βρίσκονται στο τσιφλίκι του πατέρα τους και μπορεί τον αυστηρό χαρακτήρα και πειθαρχία του στρατού μπορούν να τον εφαρμόζουν στα θέματα υγείας των στρατιωτών.
Δυστυχώς όρισμένοι πιστεόυν ότι μπορεί με την επιβολή της αυστηρότητας, πρέπει να αποτρέπουν φαντάρο στο να προχωρήσει σε αναγκαία επέμβαση.
- Ποιός γιατρός είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να λέιε σε φαντάρο, "γιατί ήλθες εδώ, άν είναι να σου δώσω αναβολή και να κάνεις έξω την επέμβαση" όταν μάλιστα είναι επέμβαση ρουτίνας;
- Ποιός στρατιωτικός γιατρός δικαιούται να μήν αναλαμβάνει να πράξει το καθήκον του;
- Ποιός γιατρός διώχνει τον στρατιώτη έτσι χωρίς κάν να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις;
-Ποιός γιατρός και μάλιστα στρατιωτικός, δικαιούται να φέρεται έτσι στα στρατευμένα νειάτα της πατρίδος μας
- Το περιστατικό συνέβει την Πέμπτη 9 Απριλιου, το πρωί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης στο ορθοπεδικό τμήμα. Ποιός γιατρός ήταν υπηρεσία; Εχουμε το όνομα και είναι εύκολο να το μάθει κανείς. Μήπως κάποιος πρέπει να συνετήσει τον κύριο γιατρό;
Μήπως ισχύει αυτό που ακούγεται για ορισμένους ότι σπρώχνουν τους φαντάρους στα ιδιωτικά τους ιατρεία; λέω μήπως; Περιμένουμε απάντηση.
(σημείωση το περιστατικό είναι αληθινό και το περιγράφω χωρίς την γνώση και την άδεια του εν λόγω στρατιώτη, ο οποίος βγήκε απο τα ρούχα του, αλλά ένεκα στρατού βλεπετε δέν υπήρχε και δυνατότητα αντίδρασης).

kraxtis-gr

Hope for Gaza Convoy - Νέο Κονβόι αλληλεγγύης με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα


Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τα λόγια
Ο αποκλεισμός της Γάζας συνεχίζεται… 1,5 εκατομμύρια ανθρώπων ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης… ζωές αθώων παιδιών χάνονται καθημερινά από ελλείψεις φαρμάκων, τροφίμων, νερού…
Αν υπάρχουν ανθρωπιστικές οργανώσεις που μπορούν να προσφέρουν βοήθεια στη Γάζα, έφτασε η ώρα. Ένα βαν, ένα φορτηγό, ένα λεωφορείο ή οποιοδήποτε όχημα για τη Γάζα.
Μετά το κονβόι που ξεκίνησε από το Λονδίνο και έσπασε τον αποκλεισμό της Γάζας, το οποίο είχε οργανώσει ο άγγλος βουλευτής
George Galloway, θα ξεκινήσει μια νέα αποστολή βοήθειας.
Με τη λήξη του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου για το «Δικαίωμα στην Επιστροφή», που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο (2 Μάη 2009), θα ξεκινήσει με πλοίο από την Ιταλία ένα κονβόι αλληλεγγύης για τη Γάζα. Ευρωπαίοι βουλευτές, εκπρόσωποι ανθρωπιστικών οργανώσεων, ενεργοί πολίτες θα μεταφέρουν στη Γάζα τα προσφερόμενα οχήματα με την ανθρωπιστική βοήθεια.
Ας δείξουμε κι εμείς στην Ελλάδα πως δεν μένουμε ασυγκίνητοι σ’ αυτή τη μεγαλειώδη ανθρωπιστική δράση.
Ας μην αναμένουμε πότε θ’ αποφασίσουν να προσφέρουν βοήθεια οι «μεγάλες» δυνάμεις, πότε θα δώσουν τέλος στον απάνθρωπο αποκλεισμό, πότε θα επιτρέψουν να φθάσουν φάρμακα, τρόφιμα, βοήθεια στο μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης-εξόντωσης ενός λαού.

Το πρόγραμμα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, στους «Αδέσποστους»

* Στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου φορέα είναι και το blog μας, ώστε να ενημερώσουμε για την ελληνική συμμετοχή
** Από το κονβόι του βουλευτή George Galloway:

Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές


Διαβάζουμε στις εφημερίδες (Βήμα) ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ..πρόκειται να παραδώσει ένα ακόμη«μάθημα δημοκρατίας» .

Ο υπερυπουργός ετοιμάζει τέσσερις αφίσες για τις ευρωεκλογές που θα αναρτηθούν στα ΚΕΠ και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με τίτλο«Γιατί ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές».

Ολοι περιμένουμε τις αφίσες με αγωνία και έχουμε έτοιμη την απάντηση για το λόγο που πρέπει να ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές αν φυσικά δεν γίνουν μαζί με τις εθνικές.

Να πούμε στη Νέα Δημοκρατία ότι τελείωσαν οι μέρες της στην Κυβέρνηση και καιρός είναι να κάνει και εθνικές εκλογές για να της το πούμε και επισήμως.....

Σκορπιός
ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα


(πατήστε πάνω στη φώτο για μεγέθυνση)
hakis

"ΠΑΡΑΣΙΝΟΙ" & "ΜΠΛΕ"....ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

ΕΡΩΤΗΣΗ......

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η "ΣΗΜΑΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΠΛΗΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ 2004........ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ"??? ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ "ΚΡΑΔΑΙΝΑΝ"...ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ "ΥΠΗΡΞΕ"????



ΑΠΑΝΤΗΣΗ


ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ .....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ

ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ "ΟΡΓΙΟ" ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ......

Ο ΤΟΤΕ ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ?????????????????????


ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ??????

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ...ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΘΕΑ!!!!
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ!!!!!

Αποκάλυψη - σοκ του BBC για το Κόσοβο


Σε απαγωγές χιλιάδων κατοίκων του Κοσόβου είχε προχωρήσει ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσόβου, γνωστός ως UCK κατά τη διάρκεια των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών το 1999.

Σύμφωνα με αποκαλυπτική έρευνα του BBC, περίπου 2.000 Σέρβοι, Αλβανοί και αθίγγανοι Κοσοβάροι είχαν απαχθεί από τον Αλβανικό Στρατό. Μάλιστα, σε μερικές περιπτώσεις δολοφονήθηκαν για τα όργανά τους. Όπως ισχυρίζεται το τμήμα ερευνών του βρετανικού δικτύου, οι αποδείξεις για τους ισχυρισμούς αυτούς καταστράφηκαν από το Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου.

Αποκαλύψεις από πρώην κρατούμενο του UCK


To BBC στηρίχθηκε, εκτός των άλλων, και σε έναν πρώην κρατούμενο του Αλβανικού Απελευθερωτικού Στρατού, ο οποίος προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως τα μέλη του UCK μεταχειρίζονταν βάναυσα τους φυλακισμένους, ενώ τους ανέκριναν υπό την απειλή όπλων και μαχαιριών.

Περίπου 400 Σέρβοι πολίτες απήχθησαν μετά την ανατροπή του Σλόμποταν Μιλόσεβιτς από την περιοχή του Κοσόβου σύμφωνα με τον Σύλλογο Οικογενειών των Αγνοουμένων στη Σερβία. Εκτιμάται ότι κανείς από αυτούς δεν βρίσκεται στη ζωή.

Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης του Κοσόβου

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Χασίμ Τατσί απέρριψε τους ισχυρισμούς της έρευνας του βρετανικού δικτύου, δηλώνοντας πως όποιες απαγωγές έγιναν μετά τη λήξη των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών ήταν αποτέλεσμα μεμονωμένων ανθρώπων και όχι από το επίσημο πολιτικό σκέλος του UCK. Πρόσθεσε δε, πως η κακομεταχείριση των κρατουμένων ήταν η ελάχιστη δυνατή.

Γκρουέφσκι καλεί ΔΝΤ για χρεοκοπία!

του Παναγιώτη Γκρουμούτη
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση των Σκοπίων, ενισχυμένη και από την πρόσφατη νίκη της στις προεδρικές και δημοτικές εκλογές, αλλά και από τις «ένθερμες» δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, συνεχίζει την παρελκυστική της τακτική στα διεθνή φόρα και την πολιτική της ευθείας ρήξης με την Ελλάδα αναφορικά με το θέμα της ονομασίας της, τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει στο εσωτερικό πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα.
Τόσο πολύ που δεν αποκλείεται ούτε καν το ενδεχόμενο της προσφυγής των Σκοπίων στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο του Ντομινίκ Στρος Καν (φωτό δεξιά) με αίτημα για «επείγουσα καταβολή» δανείου προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας!
Η εφημερίδα "Dnevnik" σε άρθρο της στην έκδοση της Πέμπτης διατείνεται πως η κυβέρνηση Γκρούεφσκι (φωτό αριστερά) θα αναγκαστεί, ίσως και άμεσα, να προσφύγει στη βοήθεια του ΔΝΤ καθώς το δημόσιο έλλειμμα διογκώθηκε πέρα από κάθε έλεγχο, ενώ η πιθανότητα λήψης νέων δανείων από ξένες τράπεζες πρέπει να αποκλεισθεί.
Μάλιστα η εφημερίδα επιμένει πως το ερώτημα πλέον δεν είναι κατά πόσον η κυβέρνηση των Σκοπίων θα ζητήσει τη βοήθεια του ΔΝΤ, αλλά το πότε θα συμβεί αυτό!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το τελευταίο χρονικό διάστημα τα αποθεματικά των Σκοπίων απομειώθηκαν κατά τουλάχιστον 400 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πτώση της τάξης του 10% σημείωσαν και οι εισαγωγές συναλλάγματος από το εξωτερικό. Κατά ανάλογο ποσοστό μειώθηκαν το 2008 και οι ξένες επενδύσεις στη χώρα, με αποτέλεσμα να αντιστοιχούν σήμερα στο 2,5% του ΑΕΠ της έναντι ποσοστού 4% το 2007.
Συνεπώς, η λύση του ΔΝΤ φαντάζει ως η μόνη εναπομείνασα στην κυβέρνηση Γκορύεφσκι, ενώ αν τελικώς τα Σκόπια λάβουν το πολυπόθητο δάνειο θα ενταχθούν στην ομάδα των χωρών της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων που έφτασαν στο χείλος του γκρεμού, δηλαδή στο «κλαμπ» των «δανεισμένων» στο οποίο μετέχουν επίσης Ουγγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ουκρανία, Λευκορωσία, Τουρκία και Λετονία. Με το Μαυροβούνιο να φαντάζει πια ως ο «επόμενος υποψήφιος δανειολήπτης» ...
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

"Είναι θέμα χρόνου", λέει ο Μάκης.!


Ρε Μάκη ανατρίχιασα.!!!
Τι είναι πάλι αυτά που έγραψες στο gr σου;
Θα "πιαστώ" από μια σου φράση, και σαν καλά φιλαράκια, θα τα πούμε λίγο.
Πριν όμως τα πούμε, θα πρέπει να μεταφέρω αυτούσια, την με τον τίτλο "Είναι θέμα χρόνου" Ιατροδικαστική σου 'Εκθεση, που με περισυλλογή συνέταξες και μοστράρισες στο gr σου, για να πληροφορηθούν και οι φίλοι μας για ποιό πράγμα μιλάμε.
Γράφεις Μάκη μου:
["...Γιος Αμπχάζιου μετανάστη, ο δράστης σκόρπισε γύρω του το θάνατο και τον πανικό μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφήνοντας μία επιστολή, στην οποία, εκτός από την ερωτική του απογοήτευση, υπογράμμιζε και τη συμπεριφορά των γύρω του.Την περιφρόνηση και την απόρριψη που εισέπραττε από συμμαθητές και καθηγητές στη σχολή του.Είναι το σημαντικότερο πρόβλημα όλων....... των μεταναστών που ζουν στην πολιτισμένη Ευρώπη. Αυτό που βιώνουν καθημερινά και το γνωρίζουμε όλοι, προσποιούμενοι ότι δεν υφίσταται.Του ανόητου ρατσισμού, που απαξιώνει κάθε πλάσμα προερχόμενο από το πρώην ανατολικό μπλοκ, που μιλάει περίεργα τα ελληνικά, που έχει άλλα ήθη και έθιμα και που σίγουρα δεν έχει την οικονομική ευχέρεια για να καταστεί σεβαστό στον κύκλο του.Του ρατσισμού που εξευτελίζει κάθε έννοια δικαίου στα ελληνικά δικαστήρια. Είναι Ρώσος, επομένως δολοφόνος ή Αλβανός, οπωσδήποτε κλέφτης. Είναι αλλοδαπός μετανάστης, άρα έχει άδικο.Όσο και αν στρουθοκαμηλίσουμε το πρόβλημα, το έχουμε πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι. Όσο πιο σοβαρά το αντιμετωπίσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως η σημερινή. Εάν πάλι αμελήσουμε -εγκληματικά- είναι σίγουρο ότι δε θα αρκεί ο χαρακτηρισμός δυσάρεστες και θα πρέπει να αντικατασταθεί από τη λέξη τραγωδία.
Είναι θέμα χρόνου…"]
Μάκη θα σε στεναχωρήσω, αλλά πρέπει να σου πω, πως δεν μπορείς να έχεις άποψη για όλα.
Πάρτο λοιπόν χαμπάρι, ότι είναι άλλοι πιο ειδικοί από σένα κι' από μένα, για να ερμηνεύσουν αυτό το όντως τραγικό συμβάν, που διαδραματίσθηκε στη σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη.
Μάκη, αν κάνω ανάλυση της κάθε αράδας σου, σίγουρα θα χρειασθώ ...χάπια δίγραμμης συνταγής.
Τα γνωρίζεις αυτά;
Απλά ρωτάω.!
Ρε Μάκη, τι θέλεις να πεις με το "...Όσο και αν στρουθοκαμηλίσουμε, το πρόβλημα το έχουμε πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι..."
Κατ' αρχάς, ποιοί είμαστε "εμείς" και ποιοί οι "άλλοι" ρε Μάκη;
Και ποιός σου είπε εσένα, ότι όλοι "εμείς" ταιριάζουμε;
Μάκη, όταν ο παραλογισμός υπερισχύει της λογικής, δεν μπορείς να εμφανίζεσαι ως αυτόκλητος εκφραστής της κοινής γνώμης.
Με αφορμή κάποιες "φρασούλες" από το κείμενό σου, έχω να σου πω ότι:
Σε τούτη εδώ την ρημαδοχώρα, που την κατάντησαν έτσι κάποιοι υπερόπτες ψευτοκουλτουριάρηδες, - καλή ώρα σαν και του λόγου σου - ποιός νοιώθει την περιφρόνηση και την απόρριψη στο πετσί του φίλε Μάκη;
"Εμείς" ή οι "άλλοι";
Όταν πήγες Μάκη μου στην Ιταλία για να σπουδάσεις, ένοιωθες "σαν στο σπίτι σου", ή έτρωγες "πόρτα" και "πακέτο", κάθε φορά που επιχειρούσες να εισχωρήσεις στην Ιταλική κοινωνία του λούμπεν;
Δεν σκότωσες όμως κανέναν!
Μάκη το πήρες χαμπάρι ότι νοιώθουμε "ξένοι" μέσα στη χώρα μας;
Τι είδους ανάλυση θέλεις να σου κάνω;
Μάκη μου αλλάξαν οι καιροί, κι' εσύ παρέμεινες στον παλιό σου, και στον κακό σου τον καιρό.
Οι ξένοι, δεν βλέπουν "εμάς" πλέον σαν ρατσιστές, αλλά οι "άλλοι" μας φέρνονται ρατσιστικά.
Και για να τελειώνουμε μια κι' έξω, με τις δήθεν ρατσιστικές κ.λ.π. δημοκρατικές σου ..."ευαισθησίες", θα σου πω μόνο ένα πράγμα, που είμαι σίγουρος ότι το επικροτείς, αλλά δεν το ...ομολογείς.
Ντρέπομαι για την κατάντια της χώρας μου Μάκη, γιατί αυτή η χώρα είναι που επί μονίμου βάσεως και σε όλους τους τομείς, με απορρίπτει και με περιφρονεί.
Με ξεφτελίζει και με κάνει να περπατάω με σκυφτό το κεφάλι.
Ντρέπομαι να δηλώνω "'Ελληνας", όταν βρίσκομαι έξω από τα σύνορα.
Δεν σκότωσα όμως κανέναν, γι' αυτή την απόρριψη και την περιφρόνηση, που την νοιώθω στο πετσί μου καθημερινά.
Επί 35 χρόνια αγαπητέ μου Μάκη, πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές για υγειονομική περίθαλψη, και όταν χρειάσθηκε να νοσηλευθώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, βρέθηκα σε ράντσο του ...διαδρόμου, και ο Αλβανός σε ...δίκλινο.
Άντε παράτα μας επιτέλους...

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ".....Η ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΛΑΡΙ ΣΙΛΒΕΡΣΤΙΝ



Στο βίντεο με τον εβραίο Λαρι Σιλβερστιν που κονομησε 6 δις δολλάρια από την πτώση-ελεγχομενη κατεδαφιση των Πυργων την 11η Σεπτεμβρίου το εβραιοπουλο:
σχολίασε:
כן יוון מהחלל באים להציל אותך! יוון אתה כל כך טיפש"!
μετάφραση:
"ναι θα έρθουν οι εξωγήινοι έλληνες από το διάστημα για να σας σώσουν! Έλληνες είστε τόσο ηλίθιοι!"
πως αντιδράμε;;

"ΑΙΣΧΟΣ"..........


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"ΑΙΣΧΟΣ.............. είναι ότι την Κυριακή (12-4-2009) όλες οι ομάδες στην Ιταλία θα διαθέσουν τις εισπράξεις των αγώνων, στους σεισμοπαθείς, εκτός από την Λάτσιο!! Για όσους δεν γνωρίζουν η Λάτσιο είναι η ομάδα του Βατικανό δηλ. του πάπα!!!"
=====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ"...ΤΟΥΣ!!
ΑΦΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ...ΔΕΝ "ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ" ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ..... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕ" ΛΕΓΟΝΤΑΣ-ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ
ΟΤΙ...... "ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΝΑ ΣΑΒΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ" ...ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΑ???

ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ 7,5% ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Με 7,5% προηγείται το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ σύμφωνα με το Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 41,5%, η ΝΔ 34%, το ΚΚΕ 7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, το ΛΑΟΣ 5% και οι Οικολόγοι 3%.


10.4.09

ΣΗΜΕΡΑ 20:00 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 70......ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ


ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ??
όλοι την παρασκευή το βράδυ

στις 8 ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.
θα πιούμε μπύρα θα ακούσουμε τραγουδια θα παιξουμε κιθάρα θα αγκαλιαστούμε γιατί δεν πάμε σε κηδεία πάμε σε ένα ήρωα..
αυτό δεν είναι το μήνυμα του Πασχα??
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ??

Δεν είμαστε πολιτικοί.

Δεν είμαστε επαναστάτες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,

Είμαστε μια χούφτα και όμως πολεμάμε.

.σταθείτε δίπλα μας.

Δύο ημερομηνίες-ορόσημο για Σκόπια και Κυπριακό

Δυναμική για επίλυση του προβλήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ θα δημιουργηθεί το Σεπτέμβριο (Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ) και για επίλυση του Κυπριακού το Δεκέμβριο (Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. που θα αποφασίσει για το μέλλον των ευρωτουρκικών σχέσεων). Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν αρμόδιοι παράγοντες της ελληνικής διπλωματίας που αναμένουν σοβαρές εξελίξεις με πρωτοβουλία της σουηδικής προεδρίας της Ε.Ε. (θα ξεκινήσει τον Ιούνιο).
Η ελληνική διπλωματία γνωρίζει ότι υπάρχουν δύο ορόσημα για τα μείζονα εθνικά θέματα και προετοιμάζει την άμυνά της, στον απόηχο της επίσκεψης Ομπάμα στην Τουρκία, με την οποία επισφραγίστηκε η επιλογή της Αγκυρας ως του στρατηγικού εταίρου της Ουάσιγκτον, όχι μόνο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και του Καυκάσου αλλά στην ίδια την Ευρώπη. «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είναι το μήνυμα που εκπέμπει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, προσπαθώντας να υποβαθμίσει τις συνέπειες της ραγδαίας αναβάθμισης των αμερικανοτουρκικών σχέσεων. Μια πρώτη συνέπεια ήταν η καθυστέρηση με την οποία αναρτήθηκε στο blog του Λευκού Οίκου φωτογραφία (με μια λακωνική λεζάντα) της προχθεσινής συνάντησης του Αμερικανού προέδρου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη, η οποία δεν είχε αρχικώς καταγραφεί στο επίσημο πρόγραμμα, το οποίο διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους.
Παρόλο που «δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε», μόλις χθες έγινε γνωστό από συνεργάτες της ότι η υπουργός Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη πρόκειται να επισκεφθεί το Ιράκ και ότι θα γίνει προσπάθεια αναζωογόνησης των διαύλων επικοινωνίας με το Ιράν και τη Συρία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ελληνική διπλωματία θα αναζητήσει -εκ των υστέρων- ρόλο στην ευρύτερη περιοχή με την προσδοκία ότι θα αποκτήσει κώδικα επικοινωνίας με τη νέα αμερικανική διοίκηση.
Η απόλυτη υποστήριξη που προσφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας δημιουργεί προβληματισμό σε διπλωματικούς κύκλους, καθώς ο Μπαράκ Ομπάμα δεν συνέδεσε την πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. με εκπλήρωση όρων, όπως η επέκταση της τελωνειακής σύνδεσης στην Κυπριακή Δημοκρατία και ο σεβασμός των σχέσεων καλής γειτονίας. Οπως ανέφερε χθες ανώτατη διπλωματική πηγή, η ελληνική θέση παραμένει σταθερή («πλήρης συμμόρφωση σημαίνει πλήρης ένταξη»). Εχει γίνει πάντως αντιληπτό στην Αθήνα ότι σύντομα θα ξεκινήσει σοβαρός διάλογος στην Ε.Ε. για το ενδεχόμενο διαμόρφωσης ειδικής σχέσης Ε.Ε.-Τουρκίας (όπως επιδιώκουν η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστρία και άλλα κράτη-μέλη). Στο διάλογο αυτό η ελληνική πλευρά θα προσέλθει με τη θέση ότι ακόμη και η διαμόρφωση ειδικής σχέσης εξαρτάται από την εκπλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων.
Το υπουργείο Εξωτερικών κάνει εμφανή προσπάθεια υποβάθμισης της διπλωματικής σημασίας της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα και διακινεί το επιχείρημα ότι η Ουάσιγκτον δίνει αξία στη γειτονική χώρα επειδή γειτνιάζει με «ζώνες πυρός».
ΣΠΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Ελεύθερος Τύπος

Τι βρωμάει στην πρώην Β´ Πλαζ Βούλας;

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

boss we have a leak

Με το ελάχιστο επίπεδο Αγγλικών το γέλιο είναι εγγυημένο!!!



Boss We Have a Leak

Το άσυλο της κουκούλας

· Έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα τον τελευταίο καιρό παραδέχθηκε ο καταλληλότερος - υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος

· Οι αιτίες είναι κατά σειρά προτεραιότητας: η κουκούλα, το ΠΑΣΟΚ, ο Σύριζα, τα μπλογκς, το βουητό της μέλισσας, η σκόνη της Αφρικής και τα μυαλά στα κάγκελα

· Ο δομημένος και δύο φορές αποπεμφθείς υπουργός κατά κόσμον Τσιτουρίδης δήλωσε ότι θα πρέπει η ΝΔ να κυβερνήσει

· Μα μόνο πέντε χρόνια στην εξουσία βρίσκεται. μη βιάζεσαι!

· Τα ΜΜΕ στηρίζοντας το έργο της κυβέρνησης αναλαμβάνει να το «επικοινωνήσει»

· Η ΝΔ λοιπόν στα πέντε χρόνια εξουσίας πέτυχε τα εξής: Επανίδρυσε το κράτος με αποτέλεσμα αφενός ο πολίτης να μην ταλαιπωρείται αφετέρου με το νοικοκύρεμα του δημοσίου να έχουμε εξοικονόμηση 10 δις ευρώ τον χρόνο

· Αύξησε τα κονδύλια στην παιδεία και την μεταρρύθμισε με αποτέλεσμα οι πολίτες να αισθάνονται σιγουριά για το μέλλον των παιδιών τους. και απαλλάχθηκαν από τον βραχνά των φροντιστηρίων

· Μεταρρύθμισε την υγεία, έκανε χιλιάδες προσλήψεις προσωπικού, έλυσε το πρόβλημα με τις προμήθειες και τις σπατάλες

· Μονιμοποίησε τους συμβασιούχους και έβαλε τέλος σε αυτό το απαράδεκτο καθεστώς με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην υπάρχει ούτε ένας συμβασιούχος

· Αύξησε τους μισθούς και έφτασαν ήδη στο 80% του μέσου όρου της ΕΕ των 16

· Έκλεισε στην φυλακή όλους όσους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα ενώ έβαλε στην θέση τους τους 5 -6 νταβαντζήδες που έκαναν ότι ήθελαν

· Εξαφάνισε τα φαινόμενα διαφθοράς

· Καταπολέμησε αποτελεσματικά την ακρίβεια η οποία είχε ξεφύγει επί ΠΑΣΟΚ

· Μεταρρύθμισε το ασφαλιστικό με αποτέλεσμα να έχουμε επιτέλους υγιή ασφαλιστικά ταμεία

· Προστάτεψε το περιβάλλον

· Ο κατάλογος είναι μακρύς. ότι υποσχέθηκαν το έκαναν

Συνεχεια. http://mikrosfokion.blogspot.com

Μικρός Φωκίων

ΠΡΟΟΔΟΣ... ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !...

Τραγικό το γεγονός με την επίθεση του οπλοφό-ρου σπουδαστή στη σχολή του ΟΑΕΔ, όπως τραγικά και θλιβερά είναι όλα τα επεισόδια βίας, που συμ-βαίνουν, δυστυχώς, πολ-λαπλασιαζόμενα, στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.
Πέρα από τις όποιες άλλες αναλύσεις έχουν γίνει και γίνονται για την ερμηνεία και την αιτιολόγηση αυτών των φαινομένων, είναι κοινά αποδεκτό πως πρόκειται για σύμπτωμα, που έχει να κάνει με την εξέλιξη και την …ωρίμανση, της καπιταλιστικής κοινωνίας στην οποία ζούμε, καθώς – ειδικά για εμάς στην Ελλάδα – και για την προσέγγιση, με τα διαχρονικά βήματα «προόδου», των …αναπτυγμένων κοινωνιών του δυτικού κόσμου…

Η Ελλάδα, λοιπόν, μπορεί να καθυστερεί, κάπως, αλλά δεν μένει πίσω : χρόνο με το χρόνο, πλησιάζει τις χώρες πρότυπο της άρχουσας τάξης μας, των πολιτικών μας και της πλειοψηφίας των δημοσιολόγων μας, αυτές της Ευρώπης κι αυτή της Αμερικής.
Πρόοδος, προόδος του κερατά !...

Ποιος λέει πως υστερούμε ; Ποιος τσαμπουνάει διαπιστώσεις για ψωροέλληνες και ελλαδίτσα ; Ποια Γαλλία, ποια Αγγλία, ποια Γερμανία, ποια Αμερική, ορέ ! Τους παίζουμε όλους στα ίσια !...
Τους φτάσαμε και σε μερικά, όπως αυτό της βίας και της εγκληματικότητας, τους έχουμε ξεπεράσει…
Μόνο σ΄ ένα έχουμε κάποια προβληματάκια : τις αμοιβές της εργασίας μας… Ένα, όμως, σαν …κανένα !...
ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΙΕΣ

Σουηδία : Φορολογείται το striptease μέσω webcam


Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν στη Σουηδία, οι γυναίκες, οι οποίες κάνουν striptease μέσω Ίντερνετ, καθώς οι αρχές θεωρούν ότι τα διαφυγόντα κέρδη από την επιχείρηση είναι για το κράτος ως και 3,3 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Έτσι, υπάλληλοι της εφορίας έχουν αποδυθεί σε κυνήγι των γυναικών που προσφέρουν υπηρεσίες μέσω webcam, ώστε να τις εντοπίσουν και να τις κάνουν να δώσουν τον οβολό τους στο κράτος. Ο επικεφαλής των ερευνών Ντάγκ Χάρντισον αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί περίπου 200 γυναίκες -ενώ ο συνολικός αριθμός υπολογίζεται γύρω στις 500.

«Πρόκειται για νεαρά κορίτσια που βλέπουμε μέσω φωτογραφιών. Θεωρούμε ότι ίσως δεν είναι καλά ενημερωμένες για τους κανόνες (…) δεν νομίζω ότι έχουν κάποιο έξοδο. Σχεδόν 100% των εσόδων τα καρπώνονται οι ίδιες. Πολλές μάλιστα έχουν ήδη κάποια δουλειά και βγάζουν παραπάνω χρήματα με αυτόν τον τρόπο. Εμείς θέλουμε να θεσμοθετήσουμε αυτό που κάνουν ως επιχείρηση – ακόμη κι αν πρόκειται για χόμπι, μπορεί να φορολογηθεί», λέει ο Χάρντισον.Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το BBC, ανάλογη επιχείρηση από την εφορία έχει γίνει στη Δανία και ήταν οι δανοί συνάδελφοι που επέστησαν την προσοχή των Σουηδών στο θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σουηδικό κράτος δεν επιδιώκει να πάρει μερίδιο μόνο από τη δουλειά των κοριτσιών αλλά γενικά από τις «μαύρες» συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω Ίντερνετ – όπως π.χ. το online πόκερ.

www.cosmo.gr
ενημερωση για ολα

Το μήνυμα του 18χρονου Δημήτρη που άφησε στο My Space στη σελίδα που έκανε ο ίδιος με τίτλο "death salvation"



"Δεν έχω πλέον λόγο να συνεχίσω να ζώ. Δυστυχώς για εσάς, είμαι πολύ εγωιστής για να φύγω και να σας αφήσω να ζήσετε τις γαμημένες ζωές σας. Πριν πεθάνω θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Φτύνω κατάμουτρα στην «αξιοπρέπεια» και την «τιμή» σας και σε ότι έχετε ιερό. Έχω πάρει την απόφασή μου και δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Οποιοσδήπωτε βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009 γίνεται άμεσα στόχος - δεν θα υπάρξει καμία διάκριση στην ηλικία, το φύλο ή την καταγωγή εκείνων που θα δολοφονήσω, για εμένα είστε όλοι σκουπίδια. Θα σας σκοτώσω γιατί έτσι γουστάρω και θα φροντήσω να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται. Για τους περισσότερους απο εσάς μπορεί να ακούγομαι παρανοϊκός, εγκληματίας ή δολοφόνος... Κάνετε λάθος, εσείς είστε τα νοητικώς στερημένα θρασύδειλα εγκληματικά καθάρματα που βρίζουν υπό την κάλυψη της ανωνυμίας, της ιδιότητας του καθηγητή ή των πολυάριθμων παρέων. Μέχρι στιγμής δεν έχω εισπράξει τίποτα άλλο παρά την απόρριψη και την ύβρη των γύρω μου. Σας τα επιστρέφω με την υπόσχεση να περάσετε τις τελευταίες στιγμές σας παρακαλώντας για την ελλεεινή και τρισάθλια ζωή σας - σύντομα θα δείτε πως είμαι άνθρωπος που τηρεί τις υποσχέσεις του... Δεν είμαι αναγκασμένος να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις για τις πράξεις μου. Δεν έχω γνωρίσει παρά ένα άτομο που να αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία πίστευα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ότι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα"
hakis

Αφού θες να μάθεις τι σημαίνει το "σε γνωρίζω από την κόψη"....



Σαν σήμερα...10 Απριλίου του 1826
έγινε η "Έξοδος του Μεσολογγίου"
γνωρίζεις Αλαβάνε τι έγινε τότε;
αν δεν γνωρίζεις...ρώτα τα φιλαράκια σου..την Ρεπούση και τον Ηρακλείδη..
και μετά έλα να συζητήσεις με όποιον Έλληνα θες το τι σημαίνει
το "σε γνωρίζω από την κόψη"....

Όχι στην εκμετάλλευση του θέματος από τα κανάλια....

Η αδίστακτη "Τάτι" για άλλη μια φορά χτυπά ένα μεγάλο θέμα με...τον τρόπο της. Η εκπομπή της ασχολήθηκε με τον αυτόχειρα μαθητή και δημοσίευσε φωτογραφίες του νεαρού από το Ίντερνετ. Φυσικά ισχυρίζονται πως η Ελλάδα είναι επικίνδυνη, φυσικά πως φταίει το παιδί που ήταν απόμακρο, και ακόμα πιο φυσικά δεν το βλέπουμε παραπέρα ως εξέλιξη της κοινωνίας που ζούμε, του απόμακρου τρόπου ζωής, των λίγων ευκαιριών, της φτώχιας και της κοινωνικής αδικίας.

Όσο προβάλλονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τέτοιων περιστατικών σε εκπομπές υψηλής τηλεθέασης, τόσο θα μένουμε όλοι περισσότερο στο σκοτάδι.

Ας δούμε επιτέλους τα πράγματα όπως είναι!!!
Δείτε το και παραπέρα, από μια κοινωνική οπτική.........

Όλα θυσιάζονται στον βωμό της τηλεθέασης στο χαζοκούτι...

ΤΟ ΕΣΡ ΒΛΕΠΕΙ???????

(φωτογραφία nonews-news)

ourgreektv

περι ζιζανίων...και λοιπών προκλητικών

Ας μην γελιόμαστε ..οι γνωστοί προκλητικοί τύποι γνωρίζουν και παραγνωρίζουν..και τι σημαίνει ο Εθνικός ύμνος...
όπως επίσης γνωρίζουν και πότε γράφτηκε και γιατί...
δεν έκαναν λάθος...είχαν στόχο
Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν αμφισβήτηση
δεν είναι η πρώτη φορά
ο τρόπος είναι γνωστός και πολυδοκιμασμένος

Οι φωστήρες του νεοταξισμού έχουν επανηλλειμένως λειτουργήσει με τον γνωστό τρόπο...
κατέχουν τα κόλπα της επικοινωνίας ως οι καλύτεροι μαθητές της προπαγάνδας...
ξέρουν και το πότε και το πως θα σπείρεις "ζιζανια"
δεν προσδοκούν άμεσα αλλά επενδύουν στα μακροπρόθεσμα

γνωρίζουν πως τα επιχείρηματα τους και τα πιστεύω τους δεν είναι ικανά να γίνουν σπόροι στο δέντρο της πατρίδας μας
και αρκούνται στα "ζιζάνια"

ζιζάνια όμως, που με καθημερινές και όχι τυχαίες προσπάθειες τους
γεμίζουν τον χώρο γύρω από το δέντρο που λέγεται πατρίδα...

Τι μπορεί να κάνει όμως κάποιος με τα ζιζάνια;

Οι αγρότες ανά τον κόσμο γνωρίζουν πολύ καλά πως ο έλεγχος και ο καθαρισμός των ζιζανίων είναι πολύ δύσκολος...αλλά απαραίτητος!

Τα ζιζάνια ως αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, επανέρχονται δριμύτερα, ιδιαίτερα όταν τα πολλά στοιχεία που προκαλούν προβλήματα ζιζανίων δεν έχουν αξιολογηθεί και αντιμετωπιστεί.

και τότε η μόνη λύση που απομένει είναι...η άροση...ή πιο απλά το όργωμα ...

επομένως το ερώτημα τελικά δεν είναι τι πρέπει να κάνουμε με τα ζιζάνια...
γιατί ο τρόπος είναι γνωστός από την αρχαιότητα

το ερώτημα είναι που θα βρούμε ή ποιοί είναι οι "αγρότες" που μπορούν να τα αντιμετωπίσουν μια και καλή!

Είσαι προτεινόμενος για να σε "απολύσουμε"


ΗΠΑ: εταιρείες θα αποφασίζουν ποιους θα διώχνουν σε ριάλιτι σόου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Περικλής Δημητρολόπουλος


Αν εργάζεστε σε μια εταιρεία που απασχολεί έως 20 υπαλλήλους και έχει χτυπηθεί από την οικονομική κρίση, ετοιμαστείτε να κατεβείτε στην αρένα του ριάλιτι σόου «Κάποιος πρέπει να φύγει».
Για να μην απολυθείτε εσείς, πρέπει να δώσετε μάχη για να χάσει τη δουλειά του κάποιος από τους συναδέλφους σας. Το νέο ριάλιτι θα προβληθεί σύντομα στις ΗΠΑ, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να διασχίσει τον Ατλαντικό.

Εμπνευστής του είναι η ολλανδική εταιρεία παραγωγής που δημιούργησε το «Βig Βrother», το πρώτο ριάλιτι σόου που γνώρισε πετυχημένες εκδόσεις και παραλλαγές σε πολλές χώρες του κόσμου. Η κεντρική ιδέα παραμένει η ίδια. Οι παίκτες- υπάλληλοι συγκεντρώνονται σε ένα τηλεοπτικό στούντιο για μια ώρα και εκεί αρχίζει η μάχη της επιβίωσηςσε αυτή την περίπτωση όχι μόνο στο ριάλιτι αλλά και στη ζωή. Για να κρατήσει κάποιος τη δουλειά του πρέπει να κάνει το «καρφί» των συναδέλφων του.

Δηλαδή, να υποδείξει κάποιον που κάνει από το γραφείο προσωπικά τηλεφωνήματα, βγαίνει για να πάρει καφέ και αργεί να επιστρέψει, είναι αντιπαραγωγικός, δείχνει δύσκολος χαρακτήρας, δεν συνεργάζεται, μιλάει αρνητικά για τον εργοδότη. Ένας «σύμβουλος επιχειρήσεων» είναι εκεί για να αξιολογήσει τις πληροφορίες και να εκδώσει την ετυμηγορία: απόλυση.

Υπό πίεση
Η ιδέα παρουσιάστηκε από την ολλανδική εταιρεία Εndemol στο τελευταίο τηλεοπτικό παζάρι των Καννών. Σε ένα ειδικό περίπτερο είχε αναρτηθεί η ταμπέλα «Κάποιος πρέπει να φύγει». Το προσωπικό τού περιπτέρου έδινε στους ενδιαφερόμενους ένα DVD, το οποίο περιείχε ένα πρόγραμμα- πιλότο του δύο λεπτών νέου ριάλιτι. Η μουσική επένδυση που είχαν επιλέξει για το πρόγραμμα οι Ολλανδοί παραγωγοί ήταν το τραγούδι «Under Ρressure» (Υπό πίεση) του Ντέιβιντ Μπόουι.

«Μέχρι σήμερα στο περιβάλλον της δουλειάς ήταν καλύτερα να μην λέτε την αλήθεια», ακούγεται να λέει μια υποβλητική φωνή. Και ανεβάζοντας τον τόνο προσθέτει: «Τώρα, όμως, “Κάποιος πρέπει να φύγει”». Τη συνέχεια μπορεί να τη φανταστεί κανείς εύκολα: τα φώτα στο στούντιο ανάβουν, ο παρουσιαστής καλωσορίζει ανακοινώνοντας μια ανελέητη μάχη, ο κριτής κοιτάζει εξεταστικά τους μελλοντικούς απολυμένους και το κοινό χειροκροτεί ενθουσιασμένο. Μια κανονική αρένα δηλαδή...

LΙΝΚ:

http://www.huffingtonpost.com/2009/04/08/someones-gotta-go-reality-n-184668.html


Κάποιος πρέπει να φύγει

ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ«Someone΄s gotta go» δημιουργήθηκε για την αμερικανική και την αγγλική τηλεοπτική αγορά και ήδη αγοράστηκε από τη Fox Τelevision του Ρούπερτ Μέρντοκ. Ήδη, πάντως, διατυπώνονται ενστάσεις: «Την ώρα που πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την εργασιακή τους ασφάλεια και φοβούνται ότι θα απολυθούν, δεν νομίζω ότι θα έχει όρεξη να γελάσει κάποιος με τον πόνο του άλλου», δήλωσε στην ιστοσελίδα Ηuffington Ρost στέλεχος του τηλεοπτικού δικτύου ΑΒC.

Από την πλευρά του, το Fox καταθέτει το κλασικό επιχείρημα σε αυτές τις περιπτώσεις: «Όλοι όσοι συμμετέχουν στο ριάλιτι, το κάνουν εις γνώσιν τους». Και για να μην αγριέψει τους τηλεθεατές του μεσούσης της οικονομικής ύφεσης, το τηλεοπτικό δίκτυο του Αυστραλού μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης προγραμματίζει παράλληλα ένα ριάλιτι με το οποίο θεωρεί ότι θα παρηγορεί το τηλεοπτικό κοινό. Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται «Μore to love» και θα αναλαμβάνει τη γνωριμία και τη συναισθηματική αποκατάσταση υπέρβαρων ανθρώπων. Και
ποιος θα γελάσει με αυτό;

ΠΑΥΛΙΔΗΣ-ΤΑΝ


Το έχουμε ξανά πει . Η ρουσφετολογία, και η συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, αποτελούν ενσυνείδητα, την ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ πράξη στην χώρα μας, της οποίας λείπει η "στρογγυλή" σφραγίδα για την επικύρωση της.


Μετά από τον καταιγισμό των σκανδάλων που συνόδεψαν την παρούσα κυβέρνηση στην πορεία της, "σκάει" άλλο ένα, το οποίο βέβαια δεν έχει να κάνει με αυτό καθ αυτό το κράτος αλλά με την εφοπλιστική επιχειρηματικότητα, η οποία είναι γνωστή από την διαδρομή της, ότι δεν έχει ιερό και όσιο. Τα τερτίπια της ναυτιλιακής νομοθεσίας έδωσαν βήμα στον οποιονδήποτε χαλαρών ηθών τυχάρπαστο ,ένθεν και ένθεν να εκμεταλλευτεί των ευκαιριών από την χαλαρότητα ,το ιδίων όφελος,και εν γένη της διάβρωσης που έχει καταλάβει τους κρατικούς θεσμούς προκειμένου αποκομίσει τα επιζητούμενα καταπατώντας την νομοθεσία και τον ευγενή επιχειρηματικό ανταγωνισμό.

Όμως.... παρόλο που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα παρατηρούμε ότι αντί της κατάπνιξης του τέως Υπουργού Παυλίδη το ίδιο το κόμμα του προσπαθεί να καταπνίξει εμμέσως την υπόθεση για τα μάτια του κόσμου. Το κόμμα του τέως Υπουργού τρέμει κυριολεκτικά για τις αποκαλύψεις που πρόκειται να αναδυθούν από αυτήν την υπόθεση.

Προκειμένου να εξομοιώσει το "σκάνδαλο" και όχι μεγαλόκαρδα να το αποκαλύψει ΘΥΜΗΘΗΚΕ ...την SIEMENS.
H ΕΦΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η SIEMENS. Η SIEMENS αποτελεί τον συμψηφισμό..... για να "δώσει" στο εκλογικό σώμα την αίσθηση, του "ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ" , το οποίο έτσι και αλλιώς πλέον έχει περάσει συνειδητά στην κοινή γνώμη.

Το αντίπαλον δέος βέβαια συμφώνησε αλλά και αυτό θυμήθηκε τις Υποκλοπές, τα Ομόλογα, Γερμανός, το Βατοπέδιο και ας ξέρει ότι έως και σήμερα η δικαιοσύνη έχει πράξει τα δέοντα προκειμένου κάποια από αυτά να "κινδυνεύουν" με παραγραφή εάν τον Ιούνιο προκηρυχθούν διπλές εκλογές.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ .......ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ
!!!!!


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ"....... ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΚΟΠΗ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ....ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

(κλικ στην αφίσα για μεγένθυση)
Σήμερα θέλουν να μας κάνουν λοβοτομή, να ξεχάσουμε το διεθνές έγκλημα στη Γάζα, την εθνοκάθαρση και το Ολοκαύτωμα του Παλαιστινιακού λαού!
Σήμερα θέλουν να ξεχάσουμε ότι συνεχίζεται ο αποκλεισμός της Γάζας από Ισραήλ, ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση!
Σήμερα θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι βοήθησαν το λαό της Γάζας, αποκρύπτοντας ότι ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ δεν μπήκε στη Γάζα! (
άραγε τι θα απαντήσουν στους χιλιάδες πολίτες της χώρας μας όταν γίνει γνωστό ότι τους εξαπάτησαν;)
Σήμερα κάποιοι αγωνίζονται να φτάσει συγκεκριμένη βοήθεια στη Γάζα και ειδικότερα σ’ ένα σχολείο.
Ένας «ιερός» σκοπός και στόχος, που πρέπει να μας βρει πλάι τους.
Αριθμός Λογαριασμού Αγροτικής Τράπεζας: 4260100830920
Εκεί να είστε σίγουροι πως η συνεισφορά σας θα φτάσει στη Γάζα: Ένα Σχολείο για τη Γάζα!
Το ιστολόγιο για "ένα σχολείο για τη Γάζα...", αξίζει τη συμπαράστασή μας! Ας το διαδόσουμε παντού κι ας προσφέρουμε τη δική μας συνεισφορά και συμπαράσταση.
sibilla