ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.4.09

Ο ΓΑΠ …..ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ

Το Μονόκλ

"ΣΤΟ ΚΑΦΕ
του ξενοδοχείου «Σέρατον» στο Βαλπαραΐσο, με θέα τα κύματα του Ειρηνικού, κάθησε ο Γιώργος Παπανδρέου να μιλήσει με τους δημοσιογράφους. Πέραν όλων των άλλων, τους είπε να μη χάσουν τη γιορτή της ελληνικής κοινότητας της πόλης για την 25η Μαρτίου, με τη διευκρινιστική φράση: «Θα χορέψουμε!».
ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ο Γιώργος χόρεψε ζεϊμπέκικο"
TA NEA
===================================================================
O Γιώργος χόρεψε ζεϊμπέκικο διατηρώντας την παράδοση των Παπανδρέου.

Ζεϊμπέκικος
........ ένας χορός δίχως προγραμματισμένα βήματα ,.... δίχως πιστοποιημένη χορογραφία,....ένας χορός υποκειμενικών βημάτων (βηματισμών).....ένας χορός αυτοσχέδιας χορογραφίας που οδηγείται από το ρυθμό και τα κοφτά 9/8 του τέμπου...... ένας χορός ψυχής..... ένας χορός που τα συναισθήματα του χορευτή εκφράζονται στα βήματα του.... ένας χορός προσωπικής έκφρασης...... , ένας πολεμικός χορός...... ο χορός των κατ επάγγελμα πολεμιστών ,.......των ΖΕΙΜΠΕΚΙΔΩΝ που σε πολλές περιπτώσεις ήταν ένα «αγκάθι» στα πλευρά του Σουλτάνου, ο οποίος προκειμένου να απαλλαχθεί απ’ την ενοχλητική και επικίνδυνη παρουσία τους, άλλοτε τους «εκτόπιζε» ομαδικά, και άλλοτε (ανάλογα με την περίσταση) τους «χάιδευε» δίνοντας τους διάφορα αξιώματα........ ένας χορός μόνο με "φιγούρες"......, ένας μοναχικός χορός ΜΟΝΟΝ για άντρες, που έφερναν "βόλτα"(χόρευαν) ΜΟΝΟΝ μια φορά.....δεν ήταν για "ΧΟΡΤΑΣΗ"......ένας χορός «λαβύρινθος», μέσα στον οποίο δεν χάνεται ποτέ ο χορευτής.....
Δεν ξέρω αν ο Γιώργος ζήτησε "ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ".....γιατί
πρέπει να πω ότι το ΒΑΡΥ, είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ, και όχι για τον χορό των χορών!

Ευελπιστώ ότι ο ΓΑΠ χόρεψε σημειολογικά τον ζεϊμπέκικο!!!!
Επειδή η παράδοση των Παπανδρέου ......θέλει ,....όπως τον πατέρα του να χορεύει ΜΟΝΟΝ μια φορά και ΜΟΝΟΝ ένα τραγούδι...."αυτός ο άνθρωπος αυτός" της Ρίτας Σακελαρίου,..... και να πράττει πολιτικά ότι επιβάλει...η "βόλτα" ενός Ζεϊμπέκη στην ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: