ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.09

Και εμείς ντρεπόμαστε που πληρώνουμε καθηγητές σαν εσάς για να διδάσκουν τα παιδιά μας!

















Τί άλλο θα ακούσουμε επιτέλους μέχρι να αντιδράσουμε; Ως έθνος έχουμε υποστεί άπειρες φορές εθνοκαθάρσεις κύριε καθηγητά, από αρχαιοτάτων χρόνων. Γιατί δεν μιλάτε για όλους αυτούς οι οποίοι έκαναν κακό στην Ελλάδα παρά επιτίθεστε στην ίδια σας τη χώρα και μάλιστα σε μια ευαίσθητη χρονικά περίοδο; Αυτές τις απόψεις διδάσκετε στους φοιτητές σας; Τους μυείτε σε ανθελληνική προπαγάνδα; Είναι δυνατόν να δηλώνετε ευθαρσώς ότι ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ; Το έγκλημα σας είναι διπλό, καθώς πρώτον είστε καθηγητής Πανεπιστημίου που σημαίνει ότι η άποψή σας "επιβάλλεται" να γίνει αποδεκτή από τους φοιτητές σας, και κατά δεύτερον εφόσον είστε καθηγητής η δημοσιοποίηση τέτοιων ανθελληνικών απόψεων διπλασιάζει την βαρύτητα του εγκλήματος! Πώς δηλώνετε με τόση ευκολία ότι τα Σκόπια ονομάζονται "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και η κατεχόμενη περιοχή της Κύπρου "Δημοκρατία της Β. Κύπρου"; Αν θέλετε να είστε σωστός και όχι προπαγανδιστής κύριε καθηγητά θα πρέπει να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους. Τα Σκόπια ονομάζονται FYROM και το κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου δεν έχει αναγνωριστεί ως κράτος, όπως θα επιθυμούσατε! Γιατί τέτοια "πρεμούρα" λοιπόν να βγείτε και να κάνετε τέτοιες ανθελληνικές δηλώσεις που συνοδεύονται και από την ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ για το γεγονός ότι είστε "ΕΛΛΗΝΑΣ"; Όποιος δεν αγαπά αυτόν τον τόπο κύριε καθηγητά, δεν σέβεται την ιστορία και τον πολιτισμό του έθνους μας είναι ελεύθερος να φύγει και να τα απαρνηθεί! Αλλάξτε υπηκοότητα αν αισθάνεστε ντροπή! Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλάξετε και όλους τους Έλληνες από το να αισθάνονται ντροπή για ανθρώπους σαν εσάς που κατέχουν σημαντικές θέσεις στην παιδεία του τόπου και που με ύπουλους τρόπους χτυπούν την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία! Όλοι όσοι ντρέπεστε που γεννηθήκατε Έλληνες, και ουσιαστικά δεν είστε, μπορείτε να φύγετε. Δυστυχώς είστε πολλοί τον αριθμό και κατέχετε το μεγαλύτερο ποσοστό των "πόστων" του κράτους! Για αυτόν τον λόγο η Ελλάδα συνεχώς κάνει βήματα προς τα πίσω σε όλους τους τομείς. Λόγω του μίσους όλων εσάς που κατέχετε σημαντικές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό! Φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε λοιπόν, καλό στην Ελλάδα θα κάνετε!
Ελληνικη Αφυπνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: