ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.09

ΠΡΟΟΔΟΣ... ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !...

Τραγικό το γεγονός με την επίθεση του οπλοφό-ρου σπουδαστή στη σχολή του ΟΑΕΔ, όπως τραγικά και θλιβερά είναι όλα τα επεισόδια βίας, που συμ-βαίνουν, δυστυχώς, πολ-λαπλασιαζόμενα, στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.
Πέρα από τις όποιες άλλες αναλύσεις έχουν γίνει και γίνονται για την ερμηνεία και την αιτιολόγηση αυτών των φαινομένων, είναι κοινά αποδεκτό πως πρόκειται για σύμπτωμα, που έχει να κάνει με την εξέλιξη και την …ωρίμανση, της καπιταλιστικής κοινωνίας στην οποία ζούμε, καθώς – ειδικά για εμάς στην Ελλάδα – και για την προσέγγιση, με τα διαχρονικά βήματα «προόδου», των …αναπτυγμένων κοινωνιών του δυτικού κόσμου…

Η Ελλάδα, λοιπόν, μπορεί να καθυστερεί, κάπως, αλλά δεν μένει πίσω : χρόνο με το χρόνο, πλησιάζει τις χώρες πρότυπο της άρχουσας τάξης μας, των πολιτικών μας και της πλειοψηφίας των δημοσιολόγων μας, αυτές της Ευρώπης κι αυτή της Αμερικής.
Πρόοδος, προόδος του κερατά !...

Ποιος λέει πως υστερούμε ; Ποιος τσαμπουνάει διαπιστώσεις για ψωροέλληνες και ελλαδίτσα ; Ποια Γαλλία, ποια Αγγλία, ποια Γερμανία, ποια Αμερική, ορέ ! Τους παίζουμε όλους στα ίσια !...
Τους φτάσαμε και σε μερικά, όπως αυτό της βίας και της εγκληματικότητας, τους έχουμε ξεπεράσει…
Μόνο σ΄ ένα έχουμε κάποια προβληματάκια : τις αμοιβές της εργασίας μας… Ένα, όμως, σαν …κανένα !...
ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: