ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.09

χασαποΣΕΡβικο

  • Φωτιά στο πολτικό σκηνικό με την υπόθεση Παυλίδη. Τα γεγονότα δικαιώνουν αυτούς που επέμεναν ότι με 151 βουλευτές , η κυβέρνηση βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί.
  • Πάντως το ενδεχόμενο εκλογών λόγω Παυλίδη , ως άλλος Συμπιλίδης, είναι το πιο μακρινό. Ύστερα από το μπαράζ πιέσεων, αύριο στην Βουλή αναμένεται "να ζητήσει από τους Βουλευτές της παράταξης του να ψηφίσουν υπέρ της Προανακριτικής , για να καθαρίσει το όνομά του και επειδή είναι στρατιώτης της ΝΔ, θα παραιτηθεί για το καλό της παράταξης και του τόπου".
  • Σίγουρα θέλει όσο τίποτε άλλο το προνόμιο της Βουλευτικής Ασυλίας , αλλά οι πιέσεις είναι αρκετά μεγάλες.
  • Την υπόθεση την είχε αρκετό καιρό στο συρτάρι του το ΠΑΣΟΚ. Υποστήριζαν οτι θα την έβγαζαν την κατάλληλη στιγμή. Είναι μια πολύ καλή πολιτική κίνηση του ΠΑΣΟΚ, που δείχνει να ξαναβρίσκει "το πνεύμα του νικητή".
  • Πάντως τα πράσινα στελέχη, έχουν καταγράψει το 2009 μια σειρά δράσεων που έχουν ισχυροποιήσει αρκετά τον κομματικό μηχανισμό. Ο Νίκος Αθανασάκης ήταν ο πρώτος που έθεσε ως το μεγαλύτερο πρόβλημα την ανυπαρξία σοβαρού κομματικού μηχανισμού. Και δείχνει να πετυχαίνει διάνα.
  • Πάντως επιμένουν οι αναλυτές της Ιπποκράτους , να επιθυμούν τις εκλογές τον Οκτώβριο το νωρίτερο. Τότε μόνο θα υπάρχει σίγουρα αυτοδυναμία και 155-156 έδρες.
Εκτός και αν υπάρξει γκάφα... Το ελπίζει καιρό η ΝΔ , σταυροκοπιούνται στο ΠΑΣΟΚ.
Η συνεχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: