ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.4.09

Απάντηση μας στην επιστολή μέλους των Οικολόγων Πρασίνων

Λάβαμε την επιστολή σας την οποία και δημοσιεύσαμε αυτούσια προκειμένου να μην αλλοιώσουμε τη μορφή της με σχόλια, τα οποία παραθέτουμε εδώ.

Ως προς το θέμα της καταγγελίας, θα συμφωνήσουμε μαζί σας ότι το ευτελές ποσό των 180,000 Ευρώ καθιστά την ίδια την υπόθεση ευτελή. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας για το χαμηλό επίπεδο νοημοσύνης του ανώνυμου καταγγέλοντος, όπως και άλλων συμπολιτών μας που επιμένουν να μην κατανοούν τις αρχές τις καπιταλιστικής κοινωνίας. Θεωρούν βλέπετε παράλογο να υπάρχουν μέλη της κοινωνίας που προτάσσουν το ατομικό συμφέρον έναντι του γενικού. Χειρότερα δε, προβαίνουν σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς όπως “φασίστες” ή “προδότες” κλπ.

Εμείς έχουμε τελείως διαφορετική άποψη. Σε μια ελεύθερη κοινωνία δεν θεωρούμε υποχρέωση κανενός να λειτουργήσει με συλλογικό αίσθημα ευθύνης και βέβαια δεν θεωρούμε το Ελληνικό κράτος ως θεματοφύλακα της κοινωνικής συνοχής από τη στιγμή που το ίδιο ενθαρρύνει ιδιοτελείς συμπεριφορές, της κονόμας, της λαμογιάς, της φασιστικής πραγμάτευσης και προδοσίας. Από τα τηλεοπτικά προγράμματα μέχρι τα πεπραγμένα των πολιτικών ή το Life style που αντικατέστησε την Καλλιτεχνία, η ιδιοτέλεια και η πάρτη μας είναι ο βασικός σκοπός (που αγιάζει τα μέσα) των σημερινών υπηκόων. Γι’ αυτό και κατανοούμε την θέση του κόμματος σας ακόμα και στην υπόθεση των αγωγών όπου λογικό είναι να έχετε άλλα συμφέροντα από αυτά της ολοκλήρωσης τους. Άλλωστε και το brand “Οικολόγοι” έχει κλειδωθεί από μεγάλα συμφέροντα διεθνώς όχι βέβαια για να προασπίσει τη Μητέρα Γή αλλά τα νώτα των κολοσσών από εν δυνάμει τρελλούς που θα μπορούσαν να αντισταθούν αποτελεσματικά στη δολοφονία του πλανήτη. Προφανώς για τους ίδιους “οικολογικούς” λόγους και εσείς στηρίζετε τον οικολογικό τρόπο μεταφοράς αερίου και πετρελαίου από τα εφοπλιστικά τάνκερς της φιλικής προς την Θάλασσα σκουριάς και λοιπών αποβλήτων.

Υπερθεματίζουμε λοιπόν και τη ρήση σας ότι αν όντως είχατε ενοχλήσει κάποιους ισχυρούς, οπωσδήποτε θα τους είχατε απέναντι σας. Αντιθέτως όπως εσείς αναφέρετε, δεν σας πειράζει ούτε ο Ψωμιάδης, ούτε ο Στέγγος (που φημίζεται για την προστασία δασικών εκτάσεων), ενώ τάσσονται στο πλευρό σας Εθνικοί ευεργέτες όπως ο Μπόμπολας, γεγονός που δείχνει πόσο επικίνδυνοι είστε για το σύστημα και για τους δασοκτόνους οργανισμούς.

Οι οικολόγοι λοιπόν των γραφείων και των επιδοτήσεων που βρίσκονται σε όλα τα κόμματα έβλεπαν τηλεόραση όταν μόνο το ΚΚΕ έριξε στη μάχη της φωτιάς τα μέλη του Πανελλαδικά. Βρεθήκαμε στα μέτωπα, στις πυροφυλακές, στην κατάσβεση εστιών και έπειτα στις “παράνομες” αναδασώσεις όταν εσείς ψάχνατε κάμερες και αλιεύατε ψήφους και κοινοτικές ενισχύσεις. Ούτε γι’ αυτό σας κατηγορήσαμε ποτέ, είναι θέμα προσωπικής αίσθησης του δικαίου. Λογικό είναι κάποιοι να προτιμούν τα 500 ευρώ από την κάπνα και τον κίνδυνο για να σώσουν ένα πευκάκι.

Για τον Κεμάλ είχαμε απαντήσει και στον κύριο Τρεμόπουλο σε επιστολή που μας είχε στείλει. Είναι δικαίωμα σας να θέλετε να τιμήσετε τον οποιονδήποτε. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον ιδρυτή του ναζισμού και τον επαγγελματία της εθνοκάθαρσης, έχετε και το copyright να το πράξετε, (της γνωστής Χιτλερικής πτέρυγας) και των ηγετικών μορφών που αναφέρετε. Άλλωστε στα καθήκοντα σας φαίνεται ότι είναι και η καλλιέργεια ρατσιστικού μίσους κατά παραγγελία, αναφερόμαστε στο Ελληνοβουλγαρικό μίσος που έντεχνα καλλιεργείτε και στην επιστολή σας το οποίο είχαμε αναλύσει πρόσφατα: Καλλιέργεια φυλετικού μίσος μεταξύ Ελλάδας - Βουλγαρίας: Μεθοδεύσεις και σκοπιμότητα. Που συμπληρώνει την πρακτική σας στα θέματα των αγωγών.

Με το ίδιο σκεπτικό, φλερτάρετε και με τις θέσεις του ναζιστικού VMRO περί Άρειας Μακεδονικής Φυλής. Τον ιδεολογικό και φυσικό βραχίονα δηλαδή της γενοκτονίας των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Όπως και με τη συντονισμένη πολιτιστική γενοκτονία των Πομάκων σε Βουλγαρία και Ελλάδα. Έμπρακτος σεβασμός στην πανίδα του τόπου δηλαδή.

Εν κατακλείδι, δικαίωμα σας να χρηματοδοτείστε από όπου θέλετε. Τον Σόρος, την ΕΕ, την USAID, τα νεφελίμ, την Ergenekon. Αλλάξτε όμως αυτό το “Οικολόγοι” από τον τίτλο σας φίλοι, Green Party είστε και Green Party κάνετε.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: