ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.12

Κυριακάτικες εφημερίδες [18-3-2012]

kafeneio


.......








k

Τα ελληνικά CDS δεν είναι 3,18 δισ. δολάρια... Είναι 13,405 δισ. δολάρια... - Κρίσιμη η δημοπρασία πληρωμής των CDS της Δευτέρας για την πορεία των αγορών

Αν και μέχρι τώρα, οι αναλυτές ανέμεναν ότι οι κάτοχοι των ελληνικών CDS θα λάβουν συνολικά περίπου 3,2 δισ. δολάρια, ανάλυση των Financial Times, αμφισβητεί ότι το ποσό είναι αυτό τελικά. 
Βάσει της τρέχουσας αξίας των ελληνικών ομολόγων, το ποσοστό επανάκτησης αναμένεται να διαμορφωθεί μεταξύ 20-23%, κάτι που σημαίνει ότι ένας κάτοχος ασφαλίστρων αξίας 10 εκατ. δολαρίων θα λάβει 7,7 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση από  αυτόν που του πούλησε το ασφάλιστρο.  Επομένως, η συνολική καθαρή αποζημίωση θα μπορούσε να ανέλθει στα 2,5 δισ. δολάρια, από τα 3,18 δις δολάρια. 
Όμως σύμφωνα με τους FT το ποσό δεν είναι 3,18 δισ. δολάρια. Είναι λάθος. Αυτό το ποσό είναι αυτό που φαίνεται στην πλατφόρμα DTCC, όπου εγγράφονται τα μοναδικά συμβόλαια. Μάλιστα, στις 9 Μαρτίου είχαν εγγραφεί τα συμβόλαια που φαίνονται εδώ.
Ωστόσο, εκτός των συμβολαίων που διαπραγματεύονται στην αγορά, υπάρχουν κι άλλα συμβόλαια, τα οποία δεν τέθηκαν προς διαπραγμάτευση για τον απλό λόγο ότι οι επενδυτές περίμεναν πράγματι η Ελλάδα να χρεωκοπήσει. Επομένως, ήθελαν να κρατήσουν την ασφάλεια των CDS, αφού αργά ή γρήγορα θα προκαλούνταν credit event για τη χώρα. 
Μάλιστα, οι FT επικαλούμενοι την αγορά των Markit iTraxx SovX Western Europe, επισήμαναν πέντε εγγραφές που παραπέμπουν στην Ελλάδα (δείτε αναλυτικά εδώ):



Από αυτές τις εγγραφές, τα CDS που εμφανίζονται για την Ελλάδα ανεβαίνουν στα 13,405 δισ. δολάρια!!
Πως θα επιδράσουν αυτά τα ποσά στην αγορά; Αναμένουμε τη Δευτέρα...

www.bankingnews.gr

Αν δεν παρέμβει εισαγγελέας νομιμοποιούμαι να πάρω το όπλο και να υπερασπιστώ τα πάτρια

(Για το παρόν κείμενο ευθύνονται οι συναγωνιστές μου, αυτοί οδήγησαν το χέρι μου)

Κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, έπειτα από απαίτηση του Εισαγγελέα.

Πειραιάς 16/03/2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Βάσει της με αρ. πρωτ. 1016/92/179 26-10-2011* εγκλήσεώς μου, με καλέσατε να καταθέσω επιπρόσθετα στοιχεία για την υπόθεση, όπως: πότε, πού, και με ποιον τρόπο τέλεσαν τα εγκλήματα για τα οποία τους κατηγορώ.
Επειδή οι συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί από τότε που κατέθεσα την έγκλησή μου, εκτός της αυτεπάγγελτης δίωξης του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Γ. Παπανδρέου για τα εγκλήματα τα οποία τέλεσε εις βάρος μου, από την στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας και μέχρι που παραιτήθηκε από το αξίωμά του, επί προσθέτως σήμερα εγκαλώ την αυτεπάγγελτη δίωξη:
• του νυν πρωθυπουργού της χώρας Λ. Παπαδήμο,
αλλά και των αρχηγών των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους συγκυβερνά, δηλαδή
• του Α. Σαμαρά και
• του Ε. Βενιζέλου,
διότι συνεχίζουν να τελούν τα ίδια με τον προκάτοχό τους εγκλήματα εις βάρος μου, από την στιγμή που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας και μέχρι σήμερα.

Τα εγκλήματα τα οποία ετέλεσαν ή/και τελούν εις βάρος μου είναι:
-Διατάραξη οικιακής ειρήνης (αρθρ.334 παρ.1 και 4 Π.Κ.)
-Προσβολή της γενετησίας αξιοπρέπειας (αρθρ.337 Π.Κ.)
-Πρόκληση σκανδάλου (αρθρ.353 Π.Κ.)
-Δυσφήμηση (αρθρ. 362 Π.Κ.)
-Συκοφαντική δυσφήμηση (αρθρ. 363 Π.Κ.)
-Κλοπές και υπεξαιρέσεις (αρθρ. 377 Π.Κ.)
-Δόλια αποδοχή παροχών ( αρθρ. 392 Π.Κ.)
-Χρεοκοπία ( αρθρ. 398 Π.Κ.)
-Μείωση εκτάσεων (αρθρ. 456 Π.Κ.)

Επί πρόσθετα στοιχεία
Επειδή
• Η χώρα ΔΕΝ ανήκει στους εκάστοτε κυβερνώντες, αλλά στους πολίτες της,
Και
• Οι εκάστοτε κυβερνώντες αναλαμβάνουν να εκτελούν τις εντολές των πολιτών.

Τους κατηγορώ για κατάχρηση εξουσίας στο θέμα της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας στους δυνάστες, διότι κανένας πολίτης δεν τους έδωσε καμία άδεια για να το κάνουν.

Επίσης
• Πληρώνονται από τους πολίτες για να διασφαλίζουν την ευημερία της χώρας.

Αντ’ αυτού, οι κατηγορούμενοι, με τις ενέργειές τους προκαλούν όλο και μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα στη χώρα, έτσι ώστε να συνεχίζουν να δανείζονται υπέρογκα ποσά με τοκογλυφικά επιτόκια, έχοντας σκοπό -προσυμφωνημένο με τους δυνάστες- να διογκωθεί τόσο το χρέος ώστε να τους εκχωρήσουν -δίχως πόλεμο- δημόσια περιουσία (όπου δημόσια περιουσία βλέπε περιουσία του λαού). Έχουν πληρωθεί δε, αδρά, για να παραδώσουν τη χώρα δίχως πόλεμο στους δυνάστες.

Επίσης
• Είναι υποχρεωμένοι να αποδίδουν ανταποδοτικά στους πολίτες ό,τι λαμβάνουν από φόρους και εισφορές αυτών.

Αντ’ αυτού, αυτοί παρανόμως, κατασπαταλούν τα χρήματα τα οποία πληρώνουμε στο κράτος (είτε παίζοντάς τα στο χρηματιστήριο, είτε κλέβοντάς τα για να γεμίζουν τους καταθετικούς τους λογαριασμούς) κι έτσι τα ταμεία μένουν άδεια, όσα χρήματα κι αν δίνουμε. Και έτσι δεν λαμβάνουμε ανταποδοτικά ως παροχές ό,τι δια νόμου δικαιούμεθα, ήτοι: δωρεάν υγεία (νοσήλια, φάρμακα), δωρεάν ΚΑΙ άριστη παιδεία, υποδομές-δρόμους (γιατί πληρώνουμε διόδια;), σύνταξη (γιατί ο συνταξιούχος τρώει από τα σκουπίδια;), πρόνοια (γιατί βρίσκονται πεταμένοι οι άστεγοι στα παγκάκια;) κα.

Τέλος
Τους κατηγορώ ως ηθικούς αυτουργούς για κάθε πολίτη της χώρας που, κατά τη διάρκεια της καταστροφικής τους πολιτική, αυτοκτόνησε.

Για όλους αυτούς τους λόγους,
Κι επειδή ως Ελληνίδα πολίτης η χώρα είναι το σπίτι μου, το οποίο σπίτι μου λεηλατούν,
Οι κατηγορούμενοι:
- διαταράσσουν την οικιακή μου ειρήνη,
- προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου,
- προκαλούν σκάνδαλα με τις πράξεις τους,
- με δυσφημούν,
- με κλέβουν,
- λαμβάνουν παρανόμως τις παροχές μου,
- έσπρωξαν την χώρα μου σε χρεοκοπία και
- τολμούν να σκεφτούν ότι θα τους αφήσω να μειώσουν την έκταση της χώρας.

ΑΠΑΙΤΩ
Την άμεση παρέμβασή σας.
Στην περίπτωση που δεν κάνετε το χρέος σας, στην περίπτωση που δεν κάνετε την δουλειά την οποία πληρώνεστε για να κάνετε*, με νομιμοποιείτε να πάρω το όπλο και να υπερασπιστώ τα πάτρια.

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Όσον αφορά στο χαρτόσημο το οποίο δεν κατέβαλλα κατά την υποβολή της εγκλήσεώς μου, και που μου ζητάτε τώρα να to καταβάλλω, σας ενημερώνω ότι δεν έχω χρήματα, δεν πληρώνω.

* Η δουλειά του αστυνομικού είναι να διατηρεί έννομη την τάξη, η δουλειά του δικαστικού είναι να καταδικάζει τους ενόχους, η δουλειά των στρατιωτικών είναι να διαφυλάσσουν τα σύνορα της χώρας. Αν κανείς από εσάς που έχετε τον ρόλο δεν κάνει καλά τη δουλειά του, έχω κάθε δικαίωμα να πάρω εγώ το όπλο και να σκοτώσω τους προδότες.
- Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι ο υπέρτατος και θεμελιώδης νόμος του κράτους, της ελληνικής πολιτείας και υπερισχύει του Ευρωπαϊκού ή άλλου Συντάγματος.
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
- O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
- O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
- H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Stefania Ligerou 

Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Είναι ξεκάθαρο πια πως τα δυο κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν την πατρίδα μας και διαχειρίστηκαν τις τύχες του λαού της από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την άθλια κατάσταση που βιώνει ο τόπος μας. Αυτά τα κόμματα εξουσίας που διέλυσαν μέσα σε τριάντα οκτώ χρόνια την Ελλάδα μας και την μετέτρεψαν σε ένα σωρό ερείπια, θέλουν τώρα να την ανοικοδομήσουν εκ των θεμελίων της.
Σήμερα αυτά τα κόμματα ζητούν εκ νέου την ψήφο του Ελληνικού λαού για να κυβερνήσουν το κράτος και το λαό που αυτοί οι ίδιοι διέλυσαν και εξαθλίωσαν. Ζητούν την ψήφο αυτοί που διαμέλισαν τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας και απεμπόλησαν τα κυριαρχικά δικαιώματά της. Αυτοί που επανέφεραν την χώρα σε περιόδους κατοχής μεσοπολέμου και επιχαίρονται για τον υποσιτισμό των Ελληνόπουλων που λιποθυμούν στα σχολεία. Αυτοί που οδηγούν στις ουρές των λαϊκών συσσιτίων τους συμπολίτες μας για ένα πιάτο φαί, λόγω της ανέχειας και της φτώχειας που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις πολιτικές τους επιλογές όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί που έχουν αφήσει απροστάτευτους τους Έλληνες πολίτες από την αθρόα λαθρομετανάστευση που είναι η κύρια αιτία της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας.
Σήμερα, λοιπόν το «μικρό και φοβικό» κατά Παπουτσή, ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου και η Ν.Δ. του «αντιμνημονιακού» και ανακόλουθου στις διετείς εξαγγελίες, κ. Σαμαρά, που άλλα ισχυρίζεται το πρωί και άλλα όταν νυχτώσει, ζητά την ψήφο μας.
Τώρα, αυτά τα κόμματα εξουσίας καταγράφουν χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά και φαντάζει αδύνατη η αυτοδυναμία ενός εκ των δυο για το σχηματισμό κυβέρνησης στις προσεχείς εκλογές. Από την μια ο κ. Βενιζέλος προσπαθεί να συνενώσει ένα ήδη διαλυμένο ΠΑΣΟΚ, το οποίο καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά από ιδρύσεώς του και από την άλλη ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις αντιδράσεις στην λαϊκή του βάση από την συμμετοχή του κόμματος της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου και από την στροφή στην μνημονιακή πολιτική. Με αυτά τα δεδομένα, έντεχνα μεθοδεύεται, από πολλούς σημερινούς υπουργούς της συγκυβέρνησης, μέσω συνεχών δηλώσεων τους στα συστημικά ΜΜΕ, ένα κλίμα συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα των εκλογών.  Χαρακτηριστικές είναι εξ΄ άλλου οι δηλώσεις της κ. Άννας Διαμαντοπούλου στις 7/3/2012 στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, αμέσως μετά τον ανασχηματισμό της αντισυνταγματικής κυβέρνησης Παπαδήμου: «Την επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει να έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία θα είναι ισχυρή. Εάν προέρχεται από συνεργασία, θα πρέπει να έχει ευρωπαϊκή προοπτική. Θα πρέπει να έχει, σαφέστατα, δέσμευση ότι θα τηρήσει αυτά που έχουμε δεσμευτεί, ως χώρα». Ειδικότερα, πέταξε το «γάντι» στον κ. Κουβέλη και στην Δημοκρατική αριστερά, προτρέποντάς τον: «είναι έτοιμη να αλλάξει για πάντα το πολιτικό σύστημα και να αποφασίσει εάν θα γίνει αριστερά της εξουσίας»; Μιας συγκυβέρνησης που επιβάλλεται να έχει ως συνέταιρο το κόμμα της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να δώσει μεγαλύτερη «αίγλη» στην υλοποίηση των προαποφασισμένων από την κυβέρνηση Παπαδήμου, νέων δυσβάσταχτων μέτρων και να «νομιμοποιήσουν» ευρύτερα την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας της πατρίδας μας.
Γι΄αυτούς τους λόγους, θεωρώ, πως ουσιαστικά ο κ. Σαμαράς δεν ενδιαφέρεται άμεσα για την αυτοδυναμία του κόμματός του στις επικείμενες Εθνικές εκλογές, καθώς ναι μεν θέλει να γίνει Πρωθυπουργός, αλλά ταυτόχρονα θέλει να είναι επιμερισμένες οι ευθύνες όλων αυτών των προαποφασισμένων ενεργειών που θα κληθεί να εκτελέσει. Από την άλλη μεριά για τον κ. Κουβέλη το εγχείρημα της συμμετοχής του σε κυβέρνηση δεν είναι καθόλου άγνωστο αφού στην κυβέρνηση Συνεργασίας (ΝΔ, Συνασπισμού και ΚΚΕ) του Τζανή Τζανετάκη τον Ιούνιο του 1989, ήταν υπουργός Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις το κόμμα του καταγράφει τα υψηλότερα ποσοστά από όλα τα αριστερά κόμματα. Αυτά τα ποσοστά, προέρχονται κυρίως από τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που βρίσκουν πολιτική στέγη στο κόμμα του κ. Κουβέλη και επί της ουσίας το έχουν μετατρέψει σε πασοκικό χωνευτήρι. Ο παραπάνω ισχυρισμός μου ενισχύεται και από την επί ημέρες φημολογούμενη προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ τουλάχιστον έξι από τους διαγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ των οποίων ο αριθμός μπορεί να φθάσει και τους δέκα.
Στο σημείο αυτό πρέπει όλοι να γνωρίζουμε πως το απολυταρχικό «σύστημα» που πλέον, καταδυναστεύει τον τόπο μας, θέλει και επιβάλει την μεγαλύτερη συμμετοχή μνημονιακών κομμάτων στην νέα κυβέρνηση που θα προκύψει στις επικείμενες Εθνικές εκλογές, για την απόλυτη υλοποίηση των προαποφασισμένων μέτρων της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Υπό αυτές τις παραπάνω προβλέψιμες προϋποθέσεις, λοιπόν, «γεννήθηκε» το κόμμα της ΔΗΜΑΡ. Ας γνωρίζουν, όμως, όσοι προστρέξουν να ενδυναμώσουν αυτό το κόμμα με την αυριανή ψήφο τους, πως θα ψηφίσουν ένα αμιγώς διεθνιστικό κόμμα, ένα κόμμα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξεως πραγμάτων. Επίσης ας γνωρίζουν πως υποψήφιοι βουλευτές αυτού του κόμματος, εκτός των διεθνιστών κυρίων Ψαριανού (νυν Βουλευτή),  Μαργαρίτη και του γυρολόγου Μπίστη, είναι και οι κυρίες Ρεπούση και Δραγώνα. 
Η μεν κ. Ρεπούση ως γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων επί υπουργίας της κ. Γιαννάκου και πρωθυπουργίας του κ. Καραμανλή συνέγραψε με την συντακτική διεθνιστική της ομάδα το «περίφημο» βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ΄Δημοτικού, όπου περιέγραψε την σφαγή της Σμύρνης από τους Τούρκους, σαν ένα συνωστισμό. Αυτή η ηθελημένη παραποίηση της Ιστορίας απευθυνόταν σε Έλληνες μαθητές μιας τρυφερής ηλικίας και δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων ανά το Πανελλήνιο για την βάναυση προσβολή των εκτελεσθέντων προγόνων μας. Υπήρξε, επιπλέον, γενική κατακραυγή ως προς το πρόσωπό της με αποτέλεσμα την απόσυρση του συγκεκριμένου βιβλίου, αλλά και ως προς την Υπουργό, η οποία δεν εξελέγη βουλευτής στις επόμενες εκλογές το 2007. Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε τη θέση του Πανεπιστημιακού, κ. Ζουράρι, ο οποίος χαρακτήρισε το βιβλίο ως «κουρελούργημα», καθώς και τη θέση του σκηνοθέτη, κ. Κούνδουρου, που αποκάλεσε την συντάκτρια του βιβλίου ως «μουλάρι ξεκαπίστρωτο». Συμπληρωματικά, να σημειώσουμε πως η εν λόγω κυρία είναι υποστηρικτής και θαυμαστής, για χάρη της ανάδειξης της «ιστορικής αντικειμενικότητας» όλων των τούρκικων σήριαλ που μεταδίδονται από τα συστημικά ΜΜΕ.  
Η δε κ. Δραγώνα ως ειδική γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων συμβούλευσε και προέτρεψε την κ. Διαμαντοπούλου, υπουργό στο παραπάνω υπουργείο μετά την κ. Γιαννάκου να αποπέμψει την Εθνικόφρονα δασκάλα Χαρά Νικοπούλου από το μειονοτικό σχολείο του Μεγάλου Δέρειου του Έβρου, όπου δίδασκε και με αυτή την απόφαση δικαίωσε τους αγώνες του Τουρκικού προξενείου που απεργάζονταν την αποπομπή της Χαράς. 
Η Χαρά, επιτελούσε τεράστιο έργο ως Ελληνίδα δασκάλα προσπαθώντας να συνενώσει τους Έλληνες με τους Πομάκους και υποστηρίζοντας με σθένος πως οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι. Η προσφορά της, ανιδιοτελής και η παραγωγή του έργου της τεράστια. Έκανε καθημερινά μαθήματα στο σχολείο και πέραν αυτών παρέδιδε επιπλέον μαθήματα σε όσα παιδιά είχαν πρόβλημα με την Ελληνική γλώσσα. Κατάφερε να οργανώσει χορωδίες και να μάθει στα παιδιά παραδοσιακά Ελληνικά μουσικά όργανα. Ενέπνεε στα παιδιά ιδιαίτερο πατριωτισμό, με την προτροπή για τη συμμετοχή τους σε παρελάσεις Εθνικών επετείων. Το έργο της δεν άργησε να γίνει γνωστό πέραν των ορίων του Μεγάλου Δέρειου και έτσι, άρχισαν οι προσκλήσεις για συμμετοχή της ίδιας και των παιδιών του σχολείου, σε εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Όλη αυτή η δραστηριότητα της Χαράς, «χάλαγε την σούπα» του Τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και των σχεδίων τους για αφελληνισμό της Θράκης μας. Έτσι, αφού πρώτα τρομοκρατούσαν λεκτικά την αλύγιστη δασκάλα, στην συνέχεια προχώρησαν και σε βίαιες επιθέσεις εναντίον της, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι. Τίποτε όμως δεν μπορούσε να κάμψει το πατριωτικό της φρόνημα και αφού ανάρρωσε, επανήλθε δριμύτερη προκειμένου να εκτελέσει εκ νέου τα καθήκοντά της ως σωστή Ελληνίδα εκπαιδευτικός. Το Τούρκικο προξενείο Κομοτηνής, ωστόσο, οδήγησε στην φίμωση της φωνής της γνήσιας Ελληνίδας, συνηγορούντων του ψευτομουφτή, των δύο μειονοτικών βουλευτών και του Δημάρχου Ορφέως.
Θα εγκλωβιστούμε, λοιπόν, για άλλη μια φορά και θα δούμε μόνο τον επίχρυσο μανδύα που φορούν τα κόμματα προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο μας, κρύβοντας κάτω από αυτόν με επιμέλεια και τέχνη τις αντεθνικές και αντιλαϊκές τους πολιτικές;
Θα δώσουμε ψήφο στη ΔΗΜΑΡ και δεν θα διαρωτηθούμε πως έχει υποψηφίους που κάποτε «χωρούσαν» στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;
Τούτη την ύστατη ώρα καλείται ο Ελληνικός λαός να μη χαραμίσει την ψήφο του μπροστά στα παχιά λόγια των αρχηγών των μνημονίων. Ας αναλογισθεί, επιτέλους, πως δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Δεν υπάρχουν πια, άλλα περιθώρια λανθασμένης επιλογής. Πρέπει και επιβάλλεται να τιμωρήσει τα μνημονιακά κόμματα. Είναι στη δυνατότητά του, δια της ψήφου του να ανατρέψει τις δανειακές συμβάσεις που τον εξαθλιώνουν και τον κάνουν κάτοικο σε μια υποδουλωμένη χώρα. 
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!

Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

     

             



ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑΚΙΕΣ


ΟΛΑ ΜΙΛΗΜΕΝΑ…

Η τελευταία ευκαιρία… Μια άτακτη χρεωκοπία της Ελλάδας θα σήμαινε καταστροφή για την Ευρώπη, με τεράστιο κόστος για την παγκόσμια οικονομία… “Αυτά που λες τα νέα της Αλεξάνδρας” (Λαγκαρντ), όπως μας τα μετέφερε ο Ιγνατιου. Από την μια, μας λένε πως είναι η τελευταία μας ευκαιρία και πρέπει να… εφαρμόσουμε μεχρι κεραίας τα συμφωνηθέντα, διαφορετικά χαθηκαμε. Παμε φουλαριστοί για άτακτη χρεωκοπια. Κι από την αλλη, πως αν επισυμβει η “άτακτη”, αυτό θα ‘ναι καταστροφή για την Ευρωπη και την παγκόσμια οικονομία, που θα πληρώσει βαρύ τίμημα! Τότε γιατί να μας αφήσουν να γίνουμε “άτακτοι” , κύριε Μιχάλη μου?…
- Γιατί είναι μιλημένα και απο καιρό αποφασισμένα !
Εδώ μας επιβάλουν οι “σύμμαχοι” δικτάτορα και το λένε ευθέως, τον Παπαδήμιο μαζί με το χρέος για πάντα και το έλλειμμα μόνιμο για να μην μπορέσουμε ποτέ να σηκώσουμε κεφάλι χωρίς επανάσταση…

πηγη

Αναιδής «συγνώμη»

 
Του Δημήτρη Κακογιάννη

Η συγνώμη είναι μια λέξη που κρύβει μέσα της ένα μεγαλείο. Τη λέει αυτός που προσέβαλε, που αδίκησε, που έβλαψε, που με τον τρόπο ή το λόγο του μείωσε ένα συνάνθρωπο του, φίλο, συνάδελφο ή και άγνωστο ακόμα, αναγνωρίζοντας το «ατόπημα» του.

Το να ζητά κάποιος συγνώμη σημαίνει παράλληλα ότι θα ακολουθήσει και μια διαδικασία αποκατάστασης της «ζημιάς» που προήλθε από την αιτία που προκάλεσε την αίτηση της συγνώμης, για να μειωθεί ο αντίκτυπος της όποιας αδικίας.
Άπειρες είναι οι φορές που έχει ζητηθεί αυτή η έρμη η συγνώμη από λαούς και για διάφορες αιτίες.

Συγνώμη έχει ζητήσει η κυβέρνηση της Αυστραλίας για κακομεταχείριση των Αβοριγίνων, συγνώμη έχει ζητήσει ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ από το Θεό και...
από τα θύματα που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από καθολικούς παιδόφιλους ιερείς, αλλά και από το μουσουλμανικό κόσμο για δηλώσεις του προς το Μωάμεθ, όταν επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη προσκεκλημένος του Πατριάρχη.

Επίσης συγνώμη έχει ζητήσει σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ο πρώην πρόεδρος Μπους από τον αμερικανικό λαό διότι ξεκίνησε χωρίς λόγο πόλεμο στο Ιράκ όπου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 4000 αμερικανοί στρατιώτες, εκατοντάδες στρατιώτες των συμμάχων του, εκατοντάδες χιλιάδες ιρακινοί και άμαχοι, εκτός των τραυματιών. Ζήτησε δε συγνώμη, επειδή συνειδητοποίησε ότι στο Ιράκ δεν βρισκόταν τρομοκράτες και ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν διέθετε πυρηνικά όπλα όπως τον είχαν ενημερώσει οι «υπηρεσίες» του.

Βέβαια με ο «συγνώμη» του αποτυχημένου σε όλα και ηλίθιου προέδρου δεν επέστρεψαν στη ζωή οι χιλιάδες στρατιώτες και άμαχοι που έχασαν τη ζωή τους. ...
Στο ίδιο με τα παραπάνω μοτίβο ακούσαμε τον Ε. Βενιζέλο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Κυριακή να ζητά συγνώμη από τον ελληνικό λαό «για τα λάθη και τις παραλήψεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και όσων άσκησαν εξουσία για τα λάθη που έκαναν» και παρακάτω είπε «οφείλαμε να σηκώσουμε το βάρος γιατί όλες οι πολιτικές δυνάμεις κρύφτηκαν πίσω από την πολιτική υπευθυνότητα του ΠΑΣΟΚ».

Κατά πως φαίνεται η εξουσία είναι ένα αφροδισιακό ερεθιστικό λειτούργημα και όποιος το έχει δοκιμάσει – απολαύσει δύσκολα απεξαρτάται από αυτό. Κάνει τα πάντα προκειμένου να κατοχυρώσει τη καρέκλα του, αποποιούμενος τις ευθύνες του ή και αν τις παραδέχεται δεν εμφανίζει την ελάχιστη μεταμέλεια.

Ο Βενιζέλος το μόνο που βλέπει αυτή τη στιγμή μπροστά του είναι η αρχηγία του κόμματος. Η πρώτη του αποτυχία δεν πρέπει να διπλώσει. Κατάφερε να μείνει μόνος διεκδικητής του θρόνου και προσπαθεί τώρα να ωραιοποιήσει το «εγώ» του. Ζητά «συγνώμη» από το λαό για να κερδίσει συμπάθεια και να το παίξει «καλός χωροφύλακας», όμως δεν αφήνει κανένα περιθώριο για βελτίωση των συνθηκών.

Αντί να δηλώσει με θάρρος και παρρησία την παραίτηση του από την πολιτική σκηνή τόσο αυτός όσο και όλοι οι ομοτράπεζοί του για την τεράστια ζημιά που προξένησαν στη χώρα με την έκθεση της σε χρεοκοπία εξ αιτίας της ανικανότητας τους, βγήκαν και πανηγύριζαν την αύξηση του χρέους και το ξεπούλημα της κυριαρχίας προβάλλοντας το σαν «σώσιμο».

Απευθύνει «πρόσκληση συστράτευσης» για μια νέα κοινωνική συμμαχία με συνταξιούχους, βιοτέχνες, τους ανέργους, τους νέους επιστήμονες, για να κάνει τη νέα κοινωνική συμμαχία με αυτούς που πικράνανε, δηλαδή με όλους όσου έχουν οδηγήσει σε εξαθλίωση.
Με λίγα λόγια το δούλεμα πάει σύννεφο.

Τι σόι συμμαχία θέλει να κάνει ο μέγας συνταγματολόγος; Να μετατρέψει το κόμμα του σε κόμμα δυστυχισμένων; Να το μετονομάσει σε «κόμμα εξαθλιωμένων πολιτών»; Άραγε πιστεύει σε όσα λέει;; ή μάλλον ξέρει τι λέει;;

Είναι γνωστός για του φανφαρονισμούς του, για τις πολυλογίες και λογοδιάρροιές του, τα περιπεπλεγμένα του νοήματα και έτσι τα όσα λέει να περνάνε στο «ντούκου», όμως τώρα το πράγμα αλλάζει. Ο κόσμος άλλα περιμένει να ακούσει. Ενέργειες και πρόγραμμα διαχείρισης και εξόδου από την κρίση. Από τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του πάντως δεν εμπνέει καμία μα καμία εμπιστοσύνη και ελπίζω αυτό να το λάβουν υπόψη τους όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία του κόμματος, τόσο τώρα για τον αρχηγό, όσο και αργότερα στις βουλευτικές εκλογές.

Με το «συγνώμη» δεν ανοίγουν τα μαγαζιά που έβαλαν λουκέτο, δεν αποκτούν μισθούς οι άνεργοι, δεν επιστρέφονται οι μειώσεις των συντάξεων, δεν χορταίνουν οι μαθητές που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, δεν επανέρχονται στη ζωή οι αυτόχειρες που οδηγήθηκαν στο απονενοημένο από την οικονομική τους καταστροφή.

Αυτού του είδους η συγνώμη αποτελεί συγκαλυμμένη μορφή αναίδειας. Γιατί είναι αναίδεια να κάνεις κάτι που δεν έπρεπε να το κάνεις και μετά να ζητάς συγνώμη, να συνεχίζεις τα ίδια και να νίπτεις τας χείρας σου.

Είναι αναίδεια να φέρεις τον τίτλο του πανεπιστημιακού καθηγητού συνταγματικού δικαίου και εμπράκτως να έχεις κατεξευτελίσει το σύνταγμα, να παραβιάζεις κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας με νόμους που έρχονται σε αντίθεση με το σύνταγμα του οποίου τις αρετές οφείλεις και καλείσαι να διδάξεις σε φοιτητές στα ανώτατα πνευματικά ιδρύματα.

Ξεκινώντας την διακυβέρνηση της χώρας η χούντα το 1967, είχε τουλάχιστον την ευαισθησία να αναστείλει βασικά άρθρα του Συντάγματος, δηλ. τα έθετε ανενεργά, ευαισθησία που εσείς οι «δημοκράτες» και «σοσιαλ-ληστές» δεν καταδεχτήκατε να επιδείξετε.

Λυπάμαι, δεν θα σε ήθελα με τίποτα να σε αισθάνομαι πολιτικό μου ηγέτη και μακαρίζω την τύχη μου που δε σε είχα και καθηγητή.

Εύχομαι να νοιώσουν έτσι και όλοι οι έλληνες.
Από filologos10 μοντάζ Γρέκι

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ…!!!

Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή
Τα ζητήματα με τα οποία  θέλουν οι Γερμανοί  να «τελειώνουν» στη χώρα μας με την κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν φοβούμενοι μήπως αφυπνιστούν οι λαοί της Ευρώπης επειδή στη συνέχεια θα μας χρησιμοποιήσουν σαν παράδειγμα για να εκβιάσουν και άλλες μικρές χώρες είναι σημαντικά και πολύ σοβαρά όπως:

  1.       Οριστικοποίηση του PSI με νόμο.
2.       Νομιμοποίηση των διαδικασιών εφαρμογής του PSI  στην Ελλάδα με την ψήφιση η την «δημιουργία» σειράς εφαρμοστικών νόμων, έναν για κάθε υπουργείο, ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν την λειτουργία του κράτους όπως περιγράφεται στο μνημόνιο,
 
3.       Την οριοθέτηση της  ΑΟΖ 
4.       Την δημιουργία της Εταιρείας εξόρυξης του Ορυκτού πλούτου της Ελλάδας και την στελέχωσή της καθώς και  την υπογραφή των συμβάσεων.
5.       Την οριστικοποίηση του τρόπου διαχείρισης  της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου ( έγινε μόνο για τον ΟΕΚ και ΟΕΕ δηλαδή 15 δις ευρώ).
6.       Την «παραχώρηση» του Αεροδρομίου του Ελληνικού.
7.       Την «παραχώρηση» των κρατικών επιχειρήσεων ΕΥΔΑΠ-ΟΠΑΠ-ΔΕΗ κλπ
8.       Την οριστική νομιμοποίηση των Αλλοδαπών, ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.
9.       Την διεθνοποίηση της παρασυνοριακής βιομηχανικής ζώνης.
  ΤΤην οριστικοποίηση σε όρια έκρηξης του εργασιακού μισθολογικού  πλαισίου.
Επειδή δεν θα προλάβουν να ετοιμάσουν  όλα αυτά τα νομοθετήματα, φοβούμενοι ότι στην επόμενη βουλή δεν θα έχουν τους δικούς τους ανθρώπους γιατί  πολλοί από τους υπάρχοντες δεν θα εκλεγούν (ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ-ΝΤΑΛΑΡΑ- ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ-ΜΑΚΡΥΩΤΗΣ-ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ-ΡΟΒΛΙΑΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΞΥΝΙΔΗΣ…κλπ…).
Φοβούμενοι ότι δεν θα εκλεγούν  και πολλοί επικρατείας και ότι δεν θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν την παραμονή του ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ σε μια νέα βουλή.
 Από την μία  οι πιέσεις από την Ευρώπη είναι αφόρητες για να τελειώνουν γιατί επείγονται να ξεκινήσουν να συντάσσουν και το Ευρωσύνταγμα και δεν  θέλουν να αφήσουν το έργο στη μέση οπότε δεν θα τολμήσουν να ρισκάρουν να τροποποιήσουν την υπάρχουσα σύνθεση της βουλής.
Από την άλλη εάν παρατείνουν τις εκλογές κερδίζουν χρόνο για να τελειώνουν με τα παραπάνω αφού μονό με τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ θα καταφέρουν κάτι τέτοιο και μάλιστα σιγά-σιγά θα φανερώνεται ότι και τα υπάρχοντα κόμματα δεν έχουν καμία σοβαρή πρόταση να δείξουν.
Ο κίνδυνος  ενός ενωμένου αριστερού μετώπου ώστε να διαλυθεί ο δικομματισμός  ΠΑΣΟ-ΝΔ απεπέμφθει.
Θα κερδίσουν και χρόνο για να παρουσιάσουν καμιά ακόμα διαφθορά του δημοσίου ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις παραμυθιάζοντας τον λαό όπως στο ΙΚΑ Καλλιθέας και στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Θα έχουν λίγο χρόνο ακόμα να εξαγοράσουν νομικούς και δικηγόρους με αυξήσεις γιατί τους χρειάζονται στις εκλογές.
Τελειώνοντας, και ενώ είναι βέβαιο ότι όλα τα παραπάνω θα συμβούν, αυτό που θα προσπαθήσουν και είναι η μόνη τους ελπίδα για να τα πετύχουν τους στόχους τους, είναι η βοήθεια από τους αλλοδαπούς η οποία στην περίπτωση που θα ψηφίσουν και εφ’ όσον αξιοποιηθεί ολοσχερώς μπορούν  να ελέγξουν το 20-25% του εκλογικού σώματος.
Σε μία τέτοια περίπτωση συγκεντρωτικά το ΠΑΣΟΚ και  η ΝΔ θα αγγίξουν το 60-65% και μας τελειώσαν σαν λαό.
Γι αυτό όλοι το νου σας να μην ψηφίσουν οι αλλοδαποί , ακόμα και αύριο στις εκλογές για την ανάδειξη του μονουποψήφιου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ να μην επιτραπεί σε αλλοδαπούς να ψηφίσουν παρά μόνο αν εγκρίνεται από την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  κάθε τοπικής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ
 

Φρέσκοι Έλληνες, προς εξαγωγή.

Εδώ στην Ελλάδα όλοι κινούνται στην σφαίρα της ενεργητικής σχιζοφρένιας.
Ακούμε από τα ΜΜΕ του συφερτού της παρακμής από την αρχή αυτής της οικονομικής κρίσεις ότι πρέπει να αυξηθούν οι εξαγωγές μας, γιατί αυτό θα μας βοηθήσει να βγούμε από την οικονομική κρίση.
Τα ίδια όμως αυτά ΜΜΕ του συφερτού της παρακμής και της σχιζοφρένειας, αντί να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα παραγωγικό κλήμα, προτρέπουν τους Έλληνες να φύγουν στο εξωτερικό.
Χθες ένας πατριώτης (υποτίθεται για το καλό της Ελλάδος) έφτιαξε μια σελίδα στο Ίντερνετ που ζητά από άλλους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο να ενοικιάσουν έναν Έλληνα, Hire a Greek.
Τώρα άλλος πατριώτης ταξιτζής από την Αυστραλία, (υποτίθεται για το καλό της Ελλάδος ) ζητά να φύγουν από εδώ οι Έλληνες και να εξαχθούν στην Αυστραλία.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων φοιτητών και νέων, το πουλημένο προδοτικό πολιτικό σύστημα , τους έστελνε προς εξαγωγή για σπουδές και για δουλειά. Μόνο οι άχρηστοι γύριζαν πίσω γιατί δεν τους ήθελαν οι ξένες εταιρείες.
Θέλω να ξέρω, αν φύγουν οι νέοι  Έλληνες από την Ελλάδα, αυτό είναι καλό για την Ελλάδα;
Αλήθεια, τι θέλουμε να εξάγουμε, ανθρώπους ή προϊόντα, ή μήπως έγιναν οι Έλληνες προϊόντα προς εξαγωγή ή για ενοικίαση;
Αυτή η πατρίδα για να συνεχίσει να υπάρχει, χρειάζεται πρώτα από όλα νέους, όσο οι νέοι φεύγουν, δεν υπάρχει ελπίδα.
Και μην μου πει κάποιος ότι αυτοί που ζούνε στην Αμερική, ή στην Αυστραλία, είναι Έλληνες.
Δεν είναι Έλληνες, ήταν Έλληνες πριν 50 – 100 χρόνια. Τώρα έγιναν Αυστραλοί Αμερικάνοι Γερμανοί Κτλ.
Για την Αυστραλία δημιουργούν. Για την Αμερική δημιουργούν. Στον Αμερικάνικο στρατό υπηρετούν.  Σε αυτά τα Κράτη καταβάλλουν φόρους. Σε αυτά τα Κράτη δίνουν δύναμη.  Και οι περισσότεροι εκτός του ότι δεν ξέρουν την ελληνική γλώσσα, έχουν αλλάξει και τα ονόματά τους, Πχ όπως ο Αλέξαντρος Παπαδόπουλος, τώρα Alexander Payne, που κέρδισε το Όσκαρ.
Αλήθεια, ακούσατε να έρθει εδώ στην πατρίδα του κανένας Έλληνας της διασποράς να επενδύσει;
Αλήθεια, ακούσατε από κανέναν (υποτίθεται )  Έλληνα επιστήμονα να έρθει εδώ στην πατρίδα του, και μέσα σε αυτήν την οικονομική κρίση, να προσπαθήσει να βοηθήσει;  Ξέρω μπορεί πολλοί από εσάς να διαφωνήσετε μαζί μου, γιατί χαλώ την σούπα των Ελλήνων της διασποράς.
Ας σκεφτούμε, είμαστε άξιοι να έχουμε την δική μας δυνατή πατρίδα, ή δεν είσαστε;
Αν είμαστε άξιοι, θα πρέπει να την τιμούμε και με την παρουσία μας και με την δημιουργία μας, να γίνεται κάθε χρόνο πιό δυνατή και αριθμητικά και οικονομικά.
Μόνο ένα προδοτικό σχιζοφρενικό δημοσιογραφικό κατεστημένο, όπως είναι το ελληνικό, θα μπορούσε να έχει το θράσος να σπρώχνει τους Έλληνες εκτός Ελλάδας.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Τραγική φαρσοκωμωδία η εκλογή Μπενί(το), αλλά τα ΜΜΕ παπαγαλίζουν ασύστολα!



Καλά, αυτοί στα αργυρώνητα ΜΜΕ έχουν πάθει παραλήρημα με την εκλογή Βενιζέλου! Έχουν χαζέψει και δεν ξέρουν τί λένε! Άκουσα να παπαγαλίζουν ότι πρόκειται για γιορτή δημοκρατίας, άσχετα που υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος, άκουσα ότι πρόκειται για επανεκκίνηση του κινήματος (ασχολίαστο!!!), αλλά λέει το μεγάλο στοίχημα του Μπενίτο, αυτού του απύλωτου εγωπαθούς εξουσιομανή, είναι να επαναδραστηριοποιηθεί η βάση του κόμματος που τον τελευταίο καιρό απέχει! Φτάσανε στο σημείο να μας λένε ότι κάποιοι “γαλάζιοι” δήμαρχοι δεν παραχώρησαν δημοτικά κτίρια για την μεγάλη εκλογική μάχη του ενός με τον εαυτό του!!!!
Τί λέτε ρε γιουσουφάκια του Μπενί Πασά! Τραγικοί ματσουκοφόροι, παπαγάλοι των δοσιλόγων…!!!! Γιατί δεν μας λέτε ότι το ΠΑΣΟΚ σας είναι ένα κόμμα πεθαμένο; Ένα σάπιο πολιτικό σώμα που βρωμάει και δηλητηριάζει την κοινωνία;
Κι εξηγούμαι…
Το ΠΑΣΟΚ θεωρητικά έχει τοπικές οργανώσεις σε όλη την χώρα. Σε μεγάλες και μικρές πόλεις και σε όλους τους καλλικρατικούς δήμους. Αυτές οι ΤΟ, όπως πολύ καλά ξέρουμε, διαθέτουν (τουλάχιστον μέχρι πρότινος) έστω ένα γραφείο. Γιατί λοιπόν ο μεγάλος σας ηγέτης δεν έχει επιλέξει να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές ούτε σε μία τοπική οργάνωση, αλλά σε ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, ταβέρνες, καφενεία και βενζινάδικα; Τί θα ήταν πιο λογικό απ’το να χρησιμοποιηθούν τα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος για μια εσωκομματική διαδικασία, χωρίς να υποχρεώνονται σε κανέναν;
Απλά γιατί πλέον η βάση του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει!!!
Οι τοπικές έχουν διαλυθεί, τα απλά μέλη που στήριζαν αυτό το τεράστιο οργανισμό παραγωγής διαφθοράς, που λέγεται ΠΑΣΟΚ, έχουν φύγει και γενικά όλη αυτή τραγελαφική διαδικασία δεν αφορά παρά ελάχιστους ακόμη βολεμένους επαγγελματίες ΠΑΣΟΚανθρώπους… Σίγουρα όχι την κοινωνία, σίγουρα όχι τον λαό!
Έτσι κι αλλιώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι όπως και να έχει η διαδικασία αύριο, γύρω στις 110-130 χιλιάδες ψηφίσαντες θα ανακοινώσουν. Τόσους υπολογίζουν ότι δεν θα φέρουν περαιτέρω αποσυσπείρωση και ο Τσουκάτος θα κάνει τα μαγειρέματά του… Τα έμαθε άλλωστε δίπλα στους αρχιμάγειρες Σημίτη και Παπαδήμο όταν μαγείρευαν τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ, σε μια εσωκομματική εκλογή με έναν υποψήφιο θα κωλώσει; Άλλωστε ποιος μπορεί πέρα του στενού επιτελείου του Μπένι να ελέγξει τα στατιστικά;
Κρίμα το δίευρω συντρόφια!!!!
ΤΡΑΤΖΙΚ!!
 
 http://wp.me/pWOiz-sJw

Στη χαρά της χούντας!!!

Στο δημοψήφισμα που έκανε η χούντα το 1968 - για να επιβάλει το χουντικό...“Σύνταγμα” – είχαν τρία (3) ψηφοδέλτια. Το ΝΑΙ, το ΟΧΙ και το ΛΕΥΚΟ. Το κυριότερο; Είχαν φάκελο για να βάλεις μέσα το ψηφοδέλτιο που ήθελες. Και ο φάκελος είχε σφραγίδα και έβαζε μονογραφή ο εκπρόσωπος της Εφορευτικής Επιτροπής πριν το ρίξεις στην κάλπη.

Μετά οι χουντικοί πέταγαν τις κάλπες και ανακοίνωναν 93%!

Το ίδιο έκανε η χούντα και με το “Δημοψήφισμα” του 1973 για τη κατάργηση της Βασιλείας. Είχε πάλι τρία ψηφοδέλτια και φάκελο με σφραγίδα που μετά τον μονόγραφε ο εκπρόσωπος της Εφορευτικής Επιτροπής, πριν το ρίξεις στη κάλπη.

Μετά οι χουντικοί πέταγαν τις κάλπες και ανακοίνωναν 87%!

Καταγγέλλεται ότι "στη χαρά της ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ", δεν έχουν προμηθεύσει με φακέλους και θα ρίχνει χύμα ο καθένας -χωρίς φάκελο- ότι ψηφοδέλτιο θέλει για να εμφανίσουν δεκάδες ανύπαρκτα ψηφοδέλτια προσθέτοντας στους υπολογιστές χιλιάδες ανθρώπους ότι δήθεν ψήφισαν. Πάλι η νοθεία! Πάλι στο 1961 επί ΕΡΕ όπου ψήφιζαν και τα... δένδρα!

Πάλι θα πετάξουν τις κάλπες -ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Τ0 1968 ΚΑΙ ΤΟ 1973- και θα βγάλουν αποτελέσματα από τα κομπιούτερ -ΕΧΕΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ- και ενώ δεν θα έχουν ψηφίσει ούτε τριάντα χιλιάδες θα ανακοινώσουν ότι ψήφισαν πάνω από εκατόν πενήντα χιλιάδες, μπορεί και διακόσιες χιλιάδες και ότι έλαβε ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ 85%!!!

* Αν τώρα προμηθεύσουν με φακέλους, πάλι ΝΟΘΕΙΑ προσθέτοντας ανύπαρκτους ψηφοφόρους στους υπολογιστές!
από το sibilla
Η διαδικασία της αυριανής ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ χωρίς φακέλους είναι παράτυπη και παράνομη, το τονίζω ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Η έλλειψη υπογεγραμμένου από την εφορευτική επιτροπή φακέλου μέσα στον οποίο θα μπαίνει το ψηφοδέλτιο είναι:

1) κατάφωρη και πρωτοφανής παραβίαση της μυστικότητας της ψηφοφορίας. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο ψηφοδέλτια εκ των οποίων το ΕΝΑ τυπωμένο...

2) δίνει την δυνατότητα να προστεθούν στην κάλπη ψηφοδέλτια ανεξέλεγκτα...

Η πρωτοφανής αυτή μεθόδευση πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ τώρα και να αποκατασταθεί η στοιχειώδης δεοντολογία και νομιμότητα.

Πρέπει τώρα κ. Βενιζέλο να σταματήσετε τον διασυρμό του ΠΑΣΟΚ και των μελών του.

Καλώ κάθε μέλος του ΠΑΣΟΚ που ενδιαφέρεται για την προστασία της αξιοπρέπειάς του να κινήσει τις απαραίτητες πολιτικές και αν χρειαστεί τις νομικές διαδικασίες.

ΥΓ. Είναι διασταυρωμένο ότι οι Λοβέρδος και Βενιζέλος είναι κανονικοί και όχι μαϊμού συνταγματολόγοι; Αμφιβάλλω όταν συνδέουν με το όνομά τους τέτοιες παρανομίες...
από το alzap