ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.12

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ...ΕΝΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ "ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ"

Αυτό το υποκείμενο της ανύπαρκτης οικονομικής γνώσεις , το οποίο υποκείμενο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ τυγχάνει να φέρει το όνομα δίποδου και να φέρεται ως ανθρώπινη οντότητα.."παίζει" στην κυριολεξία με την τύχη του να απολέσει το προνόμιο να περπατά με τα δύο του άκρα. Μην θεωρηθεί από κάποιον αναγνώστη αλλά και από τους "κορέους" παρακολούθησης της Γερμανοτσλιαδίστικης ΕΛΑΣ η εν λόγω προσέγγιση μας ως 'απειλή' γιατί ...εκτός του ότι μας είναι αδιάφορο , θεωρούμε φυσική την προσέγγιση μας καθόσον το κάθαρμα αυτό κρατά ζωή και θάνατο στα χέρια του και δεν έχει κανένα δικαίωμα να εμπαίζει οικτρά έναν ολόκληρο λαό!! ο οποίος αργοπεθαίνει λόγο της προδοσίας του αλλά και περισσότερο της απροκάλυπτης ασχετοσύνης του όσο επίσης και της κοροϊδίας προς τον λαό αφού ο εν λόγω κάφρος προσπαθεί να πείσει ότι δεν θα βάλει εκ νέου χέρι στις συντάξεις όταν η ΥΦΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ και παρόλα αυτά ο αχυράνθρωπος αυτός επιμένει να νομίζει ότι απευθύνεται σε κάφρους και σε χαχόλους!!

Κουτρουμάνης: Όχι σε περικοπές συντάξεων, εκτός και αν υπάρξουν ανατροπές




Την επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ενημερώνουν σήμερα ο υπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης και ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος.  
«Οι συντάξεις, με τα μέτρα που λαμβάνουμε, είναι διασφαλισμένες για το 2012 και για τα επόμενα χρόνια, αλλά προϋπόθεση είναι να απομακρυνθεί οριστικά η χώρα από τον κίνδυνο της χρεοκοπίας», επανέλαβε στη δευτερολογία του, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης. Έσπευσε, όμως, ταυτόχρονα να προειδοποιήσει πως «αν αυτή η ύφεση συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, το 2013, το 2014, το 2015, ουδείς μπορεί να περιμένει να έχουμε αυτό το επίπεδο μισθών και συντάξεων»

ΣΧΕΤΙΚΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: