ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.08

Βλακόσημο


Το καφενείο ξεκινά από σήμερα τις απονομές βλακόσημου. Ιδού το πρώτο!!

"ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ SUMMA CUM LAUDEM HTOI META BAΪΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΔΕ ΜΕΓΑ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ ΟΞΥΝΟΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΙΣ ΕΦΕΥΡΕΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟΝ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΧΑΩΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ"

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ..............


ΣΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…… «ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ….

Γράφει ο Αντίμαχος

Κατάφερε αυτή η κυβέρνηση το ακατόρθωτο.

Γύρισε τον χρόνο πίσω με μια διανοητική αναίδεια που προηγούμενο της υπάρχει κατά την εποχή του τέλους του 18Ο αιώνα που οδήγησε στην αναπόφευκτη ιστορικά Γαλλική Επανάσταση.


Ζούμε την απόλυτη «φεουδαρχική» εξουσία των «Γαλαζοαίματων» κυβερνώντων που η πηγαία ,εκ των «αριστοκρατικών» τους ριζών αναίδεια , γίνεται πράξη σε βάρος των φαινομενικά για αυτούς «κολίγων».



Η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, η ερασιτεχνική διαχείριση του, η προχειρότητα λειτουργίας των θεσμών, ο αυτοσκοπός από τους έχοντες την εξουσία για την αποκόμιση ιδίων ωφελημάτων , η ανυπαρξία εφαρμογής των νόμων, η κατάλυση της ισότητας και των θεσμών, ……… είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της ζώσας πραγματικότητας στην χώρα μας.


Κατά την Γαλλική επανάσταση το τρίπτυχο «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» αποτέλεσε το κεντρικό σύνθημα εμπνευσμένο από τα κηρύγματα των Διαφωτιστών για την καθίδρυση της Δημοκρατίας και το γκρέμισμα του φεουδαρχισμού και της εκμετάλλευσης από την απόλυτη μοναρχία.


Οι μέρες που ζούμε είναι ανάλογες εκείνων του τέλους του 18ου αιώνα με την κατάλυση και ακύρωση της Δημοκρατίας.

Σήμερα όμως η κατάλυση της Συνταγματικά θεσπισμένης Δημοκρατίας από τους ίδιους τους «φύλακες» της , δίνει άλλη διάσταση και αποκαρδιώνει και τον πιο αισιόδοξο και καλοπροαίρετο πολίτη αυτής της χώρας

αφού ο εκάστοτε κυβερνών την επικαλείται για να θεσμοθετήσει εις βάρος του λαού που του παρέχει την εξουσία.


Γιατί γίνονται αυτά;


Επειδή δεν μας φοβούνται, επειδή έχουν εμπεδώσει την νοοτροπία μας που είναι επιρρεπής στην «προστασία» και στην ανάγκη να «ανήκουμε» κάπου, επειδή ως νεοέλληνες πιστεύουμε στο «βόλεμα» μας, επειδή είμαστε αγκιστρωμένοι σε «είδωλα», και το σημαντικότερο επειδή μας αφαίρεσαν τεχνηέντως τους «βαθμούς ελευθερίας μας» για να μας καταστήσουν «άλαλους» μέσω της αναδιανομής του πλούτου και της χρέωσης των Ελληνικών νοικοκυριών στους τραπεζίτες

Οι γκιλοτίνες στήθηκαν στο Παρίσι του 18ου αιώνα για να τιμωρήσουν τους δυνάστες του Γαλλικού λαού . Ο φόβος μετατοπίστηκε από τον λαό στην ολιγαρχία και αποσόβησε την πιθανότητα επαναφοράς της.


«Φωνή Λαού Οργή Θεού»


Μια «ευγενή» επανάσταση του Ελληνικού λαού ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ θα φέρει την αναγέννηση της Δημοκρατίας στη χώρα μας που σήμερα στενάζει από τους εκμεταλλευτές της που υποκρίνονται ότι πιστεύουν σε αυτήν.

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ……ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ REAL..



Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ………..


ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ.



ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;;


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ;;;;

Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΜΑΧΙΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…. ΟΙ «ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ» ΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ


Ο κύριος Ρουσόπουλος άνοιξε το πολιτικό του γραφείο στην οδό Ακαδημίας.

Τα ΜΜΕ αλλά και δημοσιογραφικές εκπομπές του ραδιοφώνου θέλουν τον κύριο Ρουσόπουλο να έχει πάρει την τελική απόφαση να κατέλθει στις ερχόμενες εκλογές ως μάχιμος πλέον βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος για να διεκδικήσει μέσα από την εκλογική διαδικασία, και όχι δια της επιφοιτήσεως του Αγίου πνεύματος ,μια θέση στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!! ) …….

ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ……

ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΕΪΓ-ΒΟΛΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ «ΒΙΛΑ» ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ……

ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!!!!!!!

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ «ΚΛΕΨΕΤΕ»



Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ» ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΤΑΚ …… «ΩΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ»

  • ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ COMPUTERS ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ «ΛΑΘΟΣ»……. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ …ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ……. ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΛΑΘΟΣ»………….

  • ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ;;;

  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑΣ Ε.Δ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΒΗΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΣΧΥΡΟ ΑΛΛΟΘΙ;

  • ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο…… «ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟ ΣΑΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΤΟ «ΛΑΘΟΣ»;;;

  • ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΗΚΑΤΕ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ………

ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H μασονική στοά Προπαγάνδα-2 ξανά στο προσκήνιο!

H μασονική στοά Προπαγάνδα-2, υπεύθυνη για τα πραξικοπήματα στη Λατινική Αμερική τις δεκαετίες του ’70 & ’80, για τη δολοφονία του Μόρο, τη νεοφασιστική τρομοκρατία κ.α.π., ξανά στο «προσκήνιο»!
Ο Licio Gelli, αρχηγός (Μέγας Διδάσκαλος, για τους λάτρεις της μασονίας), απόψε ξεκινάει, ως παρουσιαστής, τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Odeon Tv.
Πρώτοι καλεσμένοι του ο Andreotti (πρώην πρωθυπουργός και σήμερα ισόβιος Γερουσιαστής) και ο καταδικασμένος μαφιόζος Dell'UtriIl (δεξί χέρι του Berlusconi).
Ο Licio Gelli, μετά τη σύλληψή του αποκαλύφθηκε ότι είχε επεξεργαστεί και ετοιμάσει το πρόγραμμα «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» της κοινωνίας. Ένα σχέδιο που ήρθε στο φως με τις κατασχέσεις του υλικού της στοάς, από έντιμους δικαστές (αρχές της δεκαετίας του ’80) και στο οποίο περιγραφόταν με σαφήνεια οι κατευθύνσεις διάβρωσης του πολιτικού συστήματος από τη μασονία.
Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» - τα οποία επιβεβαιώθηκαν σήμερα – προέβλεπε και ήταν:...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΏ...http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/11/h-2.html

Η ΖΑΧΑΡΕΑ ....ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;;;



ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ – ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ CITY.



ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΖΑΧΑΡΕΑ…..ΓΙΑΤΙ ΤΑ «ΠΑΓΙΑ ΠΟΛΛΑ» ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ……..



Πηγή: real (Παπαγιάννης)

ΡΩΣΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο Λίβυος ηγέτης, Μοαμάρ Καντάφι, που επισκέπτεται τη Μόσχα για πρώτη φορά ύστερα από 23 χρόνια, θα προτείνει στη Ρωσία την εγκατάσταση ναυτικής βάσης στο λιβυκό έδαφος, όπως γράφει η ρωσική εφημερίδα Kommersant. «Η Λιβύη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει μία βάση του ρωσικού πολεμικού ναυτικού», γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγή που γνωρίζει τη διαδικασία προετοιμασίας της επίσκεψης του Καντάφι στη Μόσχα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βάση μπορεί να εγκατασταθεί στο λιμάνι της Βεγγάζης.

«Η ρωσική στρατιωτική παρουσία θα αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα γίνει επίθεση εναντίον της Λιβύης από την πλευρά των ΗΠΑ, που δεν έχουν ανταποκριθεί στις πολλές κινήσεις συμφιλίωσης που έχουν γίνει από τον συνταγματάρχη Καντάφι», εξηγεί η ρωσική εφημερίδα.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα, ο Λίβυος ηγέτης θα εξετάσει επίσης την αγορά ρωσικών οπλικών συστημάτων, μεταξύ των οποίων άρματα μάχης Τ-90, αεροσκάφη Su-30 και πύραυλοι εδάφους-αέρος Tor-M1.

http://world.flash.gr/

ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ALITALIA...ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ



Η ιταλική αεροπορική εταιρεία Cai, των μεγάλων ιταλών επιχειρηματιών, αποφάσισε αργά το βράδυ της Παρασκευής να μην υποβάλει την οριστική προσφορά της για την εξαγορά της εταιρείας Αlitalia, μετά από την εμπλοκή και ουσιαστικά την άρνηση που υπήρξε στην προσφορά της από τα συνδικάτα των πιλότων και του προσωπικού καμπίνας της Αλιτάλιας, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία οδηγείται πλέον σε χρεοκοπία, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

31.10.08

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ένας φαντάρος λίγο 'κουνιστός' κάνει σκοπιά στο στρατόπεδο! Εκεί που κάθεται αμέριμνος μες στην καλή χαρά περνάει ο λοχαγός!
- Αχ καλέ ένα κουκλί !!! λέει ο φαντάρος.

Εκνευρίζεται ο λοχαγός, Βάζει φωνή και του λέει:
- Πως λέγεσαι ΡΕΕΕΕ; Παρουσιάσου!!!!

Αφού λέει τα καθέκαστα ο φαντάρος, γυρίζει ο λοχαγός, δείχνοντας το ένα εκ των τριών αστέρων που έχει στο γαλόνι και του φωνάζει:
- Τι είναι αυτό ΡΕΕΕ;;
- Ένα αστεράκι, λέει με νάζι ο φαντάρος.
- Κι αυτό τι είναι ΡΕΕΕ;; λέει δείχνοντας με νεύρα το δεύτερο αστέρι
- Άλλο ένα αστεράκι, λέει με το ίδιο νάζι ο φαντάρος.
- Και αυτό τι είναι ΡΕΕΕΕ;;;; δείχνοντας το τρίτο αστέρι και τρομερά εκνευρισμένος πια...
- Ένα τρίτο αστεράκι!!!
- Και πως πρέπει να με φωνάζεις ΡΕΕΕ;;;;;
- Ουρανέ μου....;;;;

ΟΙ «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ….. ΣΤΟ TROKTIKO (...όπου θέλουν!!... απαντούν..)



Η απάντηση των οικολόγων πράσινων ( Απάντηση από το κόμμα "Οικολόγοι Πράσινοι". Τι είναι τελικά;) στα εύλογα ερωτηματικά του «τρωκτικού»…



( Οι οικολόγοι έχουν 3,4% αλλά πόσοι ξέρουν τον πρόεδρο τους;)…….. τα οποία θεωρώ φυσιολογικά και να ανέκυπταν κατόπιν και των αποτελεσμάτων της τελευταίας δημοσκόπησης που φέρνει το εν λόγο κόμμα εντός βουλής …….. συγκαταλέγεται στην κατηγορία των μεταμοντέρνων προοδευτικών και εκσυγχρονιστικών ακτιβιστικών κινηματικών ιδεολογιών……που η ΒΑΣΗ του πολιτικού τους υπόβαθρου είναι η προώθηση της … «εναλλακτικής» και εκσυγχρονιστικής ΛΥΣΗΣ.


Μέχρι εδώ καλά!!!!!!!!!!!!


Όταν όμως ένα κόμμα τείνει δυναμικής ,για την είσοδο του στην Βουλή των Ελλήνων και παύει να αποτελεί την «συνειδητή διέξοδο» κάποιων ψηφοφόρων…. ‘για να μην πάει η ψήφος τους «χαμένη»’ ως συνηθίζεται να λέγετε , ....τότε η περαιτέρω διερεύνηση των «θέσεων» και των «πρωτοβουλιών» που επιδεικνύει κρίνεται επιβεβλημένη.


Ψάχνοντας …στην σελίδα τους εκπλαγήκαμε ….ειδικά για ΜΙΑ εκ των πολλών θέσεων και πρωτοβουλιών του εν λόγο κόμματος που μας παρότρυνε να προβούμε από την σελίδα μας την 6/10/08 σε καταγγελτική ανάρτηση με τίτλο…………………………………………………….. ( "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΤΟ 6ο ΚΟΜΜΑ;;;;; ) διαβάστε



Φυσικά ουδεμία απάντηση δεν πήραμε από την εν λόγο «ανερχόμενη» προοδευτικοεκσυγχρονιστική εναλλακτική παράταξη των ΠΡΑΣΙΝΩΝ… αν και η συγκεκριμένη εν τίτλο ανάρτηση δημοσιεύθηκε από μεγάλα σε επισκεψημότητα και κατ επέκταση δημοφιλή μπλοκ.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ:


Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Κυβέρνηση επικίνδυνων ερασιτεχνών

elef.jpg Δεν φθάνει που ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Αυτή η λαϊκή ρήση ορίζει την πραγματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία της χώρας, όχι τόσο εξαιτίας της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης που σαρώνει τις χρηματαγορές, όσο από τους ερασιτεχνικούς αυτοσχεδιασμούς της κυβέρνησης.
Όλα ανεξαιρέτως τα οικονομικά μέτρα που κατά καιρούς έχει πάρει αυτή η κυβέρνηση, από το 2004 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, χαρακτηρίζονται από ερασιτεχνισμό και προχειρότητα. Κανένα από τα μέτρα αυτά δεν εφαρμόσθηκε, όπως εξαγγέλθηκε και νομοθετήθηκε, διότι συναντούσε την αντίδραση ευρύτατων στρωμάτων της κοινωνίας, επί των οποίων το υπουργείο οικονομίας έριχνε τα βάρη του προϋπολογισμού. Έτσι η κυβέρνηση αναγκαζόταν, μπροστά στο πολιτικό κόστος να παλινωδεί.
Κανένας από τους προϋπολογισμούς που συνέταξε ο «μάγος» κ. Αλογοσκούφης δεν ήταν εφαρμόσιμος, αφού προβλέπει την είσπραξη εσόδων από τους «συνήθεις υπόπτους», δηλαδή τους μη έχοντες. Τη στιγμή που αφήνει στο απυρόβλητο της μεγάλα εισοδήματα και μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων, που κρύβονται πίσω από υπεράκτιες εταιρίες και τη μεγάλη εκκλησιαστική περιουσία, το υπουργείο οικονομικών, φορολογεί με κόλπο εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες πρώτης κατοικίας, που υποτίθεται, εξαιρούνται.


http://www.kentri.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ....Ο ΤΥΠΟΣ!!!!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 2η (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΤΣΙΠΑ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΚΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ;;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

"ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΜΟΥ" !!!!!!!!

Τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη σήμερα..... η φύση ολόγυρά μας έχει αλλάξει χρώματα,τα φύλλα των δένδρων πέφτουν....οι μπαξέδες όλων... ξεροί.

Η περιέργεια των γειτόνων μου, "μία και μοναδική." Πως καταφέρνω και διατηρώ όλες τις εποχές του χρόνου ,καταπράσινο και ανθισμένο τον δικό μου μπαξέ.

Μα με τόοοοοσα "μπουμπούκια" που σκάνε συνέχεια από το "υποβαθμισμένο υπουργείο σου" , Υπουργέ Ναυτιλίας, ο κήπος μου είναι γεμάτος από "κάτασπρα" ρόδα.

Σήμερα άνθισε τό ονοματεπώνυμο ενός Αντιπλοιάρχου Λ.Σ.,του Διοικητή της Σχολής Ασπροπύργου, του Τ Σ Ι Α Δ Η Δημήτρη.Δίπλα του ακριβώς, ο Γ Α Ρ Δ Ι Κ Η Σ Στέφανος [ Πλοίαρχος Α΄ Ε.Ν.] ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής Ασπροπύργου. Τα ανωτέρω "μπουμπούκια" εξέδωσαν "πλαστό πιστοποιητικό σπουδών ( σωστικών και πυροσβεστικών μέσων.)

Καπετάνιε - μου ψελλίζουν δυό άλλα - κάτασπρα "δίκλαρα και αυτά μπουμπούκια και με παρακαλούν να μην αναφέρω τά ονόματά τους,αλλά τους απάντησα αρνητικά

Ο όρκος που έδωσα στην εικόνα της Παναγιάς "είναι ιερός και αδιαπραγμάτευτος".......Δεν θα χαριστώ σε κανέναν απολύτως....... [ Εκατόν δέκα συνάδελφοί μου Ναυτικοί τινάχτηκαν στον αέρα από τους Ναυταπατεώνες Δικηγόρους και τους υψηλόβαθμους συναδέλφους σας - που συνεργάστηκαν μαζί τους - και δεν άνοιξε ρουθούνι. .....πλήρης συγκάλυψις των πάντων...]

"ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ" - Καπετάν Γιάννη - οι φάκελλοι αυτοί πρέπει να κλείσουν....και στο δικό σου στόμα,βάλε φερμουάρ.!!!!

Τάδε έφη ο "βάρκα γιυαλό" Κ Α Τ Σ Ι Φ Α Ρ Α Σ Γεώργιος, την περίοδο της παντοδυναμίας του, ο "παντός καιρού" υπουργός - πηδαλιούχος του Υ.Ε.Ναυτιλίας.για να προστατέψει 17 "λαμόγια", Ναυάρχους, Υποναυάρχους, Πλοίαρχους, κ.λ.π. Και όλα αυτά, εν ονόματι του κέρδους.

Αν είστε άνδρες,αν έχετε μισή τσίπα φιλότιμο,κατονομάσετε ποιοί σας έδωσαν εντολή για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών σπουδών και αντί πόσων αργυρίων;

Τολμήστε και μιλήσετε........ Δ Ρ Α Κ Α Τ Ο Σ Χρήστος - Πλοίαρχος Λ.Σ. - Διοικητής της Σχολής ΚΕΣΕΝ ( κέντρο επιμόρφωσης στελεχών Ε.Ν. ) και ξοπίσω του ο "μαιντανός" συνάδελφος, πλοίαρχος Ε.Ν. Μ Α Λ Α Τ Ζ Η Σ Ευστάθιος, υπό την ιδιότητα του Διευθυντού Σπουδών.

Τι άλλο από πλαστό πιστοποιητικό και αυτοί;;;; [ Διεθνούς σύμβασηςγια πρότυπα εκπαίδευσης έκδοσης πιστοπ.και τήρησης φυλάκων των ναυτικών.]

Αν είστε άντρες,κατονομάσετε τους υπεύθυνους και μην τους καλύπτετε με την ανωνυμία, γιατί αύριο πρωί θα τους αποκαλύψω εγώ, μια και στην γωνιά του κήπου μου βλέπω μια "λευκή σημαία ανακωχής" να κυματίζει....μιά άλλη τριανταφυλλιά θα μιλήσει....προσπαθεί να με δελεάσει......αλλά.....

Σπεύσατε πριν από εμένα να μιλήσετε στον Υπουργό σας και να τα "ξεράσετε" όλα, "άθλια υποκείμενα".

Μπροστά στο χρήμα,πουλάτε οτιδήποτε και πρωτίστως την Πατρίδα,την Οικογένεια και την Θρησκεία.

Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Συγκλονιστικός ο Βασίλης Κεγκέρογλου, στη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή, για το ξεπούλημα της Ολυμπιακής!

..."Σήμερα δεν έχουμε μια συνηθισμένη συζήτηση κάποιου νομοσχεδίου. Σήμερα μέσα στο αρνητικά φορτισμένο κλίμα γίνεται ο ενταφιασμός και ταυτόχρονα το πρώτο μνημόσυνο του εθνικού μας αερομεταφορέα. Και μετά το μνημόσυνο όπως γίνεται συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις ανοίγεται η διαθήκη.
«Εγώ ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης Δικηγόρος Β΄ Αθηνών με έδρα το Μέγαρο της Νέας Δημοκρατίας συνέταξα την παρακάτω διαθήκη ενεργώντας κατ’ εντολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος μου δήλωσε ότι λειτουργεί με πλήρη πνευματική διαύγεια και αποφασίζει συνειδητά τα παρακάτω:
Πρώτον ως πολιτικός εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου που είναι μοναδικός μέτοχος της Ολυμπιακής επιθυμώ και πριν να λήξει η κοινοβουλευτική μας θητεία να δοθεί τέλος στο βίο του εθνικού αερομεταφορέα με βάση το σχέδιο που εκπονήσαμε.
Δεύτερον, την περιουσία της Ολυμπιακής, το σήμα με τα εθνικά χρώματα αφήνω στους πασάδες του Κατάρ για να μην πέσουν στα χέρια των κακών «πράσινων» που έρχονται.
Τρίτον, τα δρομολόγια φιλέτα αφήνονται στους ανταγωνιστές της Ολυμπιακής. Τέταρτον, στους εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους συμβασιούχους αφήνουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο.
Πέμπτον, στους επιβάτες αφήνουμε τα διαφημιστικά φυλλάδια της Aegean και της Lufthansa.
΄Εκτον, στους κατοίκους των νησιών αφήνουμε τα κουπόνια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για να εξυπηρετηθούν από τα πλοία φαντάσματα των ακτοπλοϊκών πολιτικών του κ. Παυλίδη, του κ. Κεφαλογιάννη και του κ. Βουλγαράκη με τη σημείωση ότι «τα κουπόνια δεν ισχύουν για τα πλοία του κ. Μανούση»
Η Ολυμπιακή όχι μόνο μπορούσε να σωθεί αλλά και να έχει μια ανάπτυξη ανταγωνιστική στα πλαίσια του καινούργιου παγκόσμιου περιβάλλοντος που διαμορφώνεται. Αυτό, όμως, χρειαζόταν μια άλλη πολιτική, ένα άλλο σχέδιο, βούληση και ικανότητα. Και η Νέα Δημοκρατία δεν φαίνεται να διαθέτει τίποτα από αυτά. Γι’ αυτό οι πολίτες έχουν πειστεί πλέον ότι μ’ αυτή την Κυβέρνηση τίποτα θετικό δεν πρόκειται να προκύψει για τον τόπο και τους πολίτες."...
* Ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης, που δεν είναι βολευτής!
Τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!!

ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ -- ΠΟΥ ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ -- ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ Ε.Τ.ΑΚ.













Ο

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΛΥΚΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗΣ

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

(ΑΦΜ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΤΕΚΝΩΝ)

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΤΥΠΟ Ε9 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ε.Τ.ΑΚ.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κος ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

Η Γ.Γ.Π.Σ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ (ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ). ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ.

ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ BLOG

ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

300 άξιοι άνδρες του Λεωνίδα, 300 οι άχρηστοι που μας κυβερνούν στη Βουλή!


Ίδιο νούμερο, εντελώς ΚΑΜΙΑ σχέση!!Οι 300 του Λεωνίδα, πάλεψαν για τα ιδανικά τους,την Ελλάδα.
Οι δικοί μας 300 (πλην μερικών μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού), παλεύουν κι αυτοί για τα δικά τους ιδανικά, δηλαδή να οικονομήσουν από την Ελλάδα!
Είστε "ανοιχτά" μυαλά;
Ελάτε να τους κράξουμε όλοι μαζί! Ελάτε να έχουμε ένα βήμα που θα τους ξεμπροστιάζουμε!
Κάνουμε την υπέρβασή μας ανεξάρτητα που ανήκουμε πολιτικά και αφήνουμε στην άκρη τα μικροπολιτικά συμφέροντα. Έχουμε αγανακτήσει με την σαπίλα που κυριεύει την ελληνική πολιτική σκηνή και τα κόμματα που κατοικοεδρεύουν σ' αυτήν;
Ας κάνουμε κάτι ΜΑΖΙ !!! ΕΝΕΡΓΑ!
Το μόνο που χρειάζεται είναι ΚΕΦΙ, ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ για να σταματήσουμε να βλέπουμε συνέχεια Μαυρογιαλούρους και Γρούεζες.
** ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ**
1) Να αφυπνήσουμε τους πολίτες, ώστε να καταλάβουν πως το πραγματικό τους συμφέρον, δεν είναι να υπάρχει πελατειακή σχέση πολίτη-πολιτικού
2) Να ψηφίζουν με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με πολιτικό φανατισμό και παρωπίδες. Πρέπει να κρίνουμε το έργο μιας κυβέρνησης σύμφωνα με αυτά που δήλωσε στις προγραμματικές της δηλώσεις. Δεν έκαναν ό,τι είπαν, στις επόμενες εκλογές δεν ξαναεκλέγονται και κυρίως οι βουλευτές που τάζουν ασύστολα.
3)Ολοι οι πολίτες να απαιτούν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει. Τα σωματεία και οι συνδικαλιστές έχουν γίνει γραφικοί πλέον.
Ας βγούμε στο δρόμο χωρίς να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ! Ας ζητήσουμε να γίνονται δημοψηφίσματα, για ό,τι αφορά τη ζωή και το μέλλον μας. Δημοκρατία δεν έχουμε;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά που μας στερούν ώστε να μας χειραγωγούν.
Πρώτο και κύριο σωστή παιδεία.
Αν κάποιοι από εσάς ενδιαφέρονται, να μας βοηθήσουν με σκέψεις, προτάσεις, συμβουλές, γνώση, επαγγελματική ιδιότητα κ.λ.π, ελάτε στην 1η συγκέντρωση που θα γίνει στις 16.11.2008. Το που θα ανακοινωθεί την 1η Νοεμβρίου.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. Όλοι χρειάζονται. Όσοι μπορείτε, και όσοι θέλετε να γνωρισθούμε ανθρώπινα, απο κοντά, όπως εμείς οι Έλληνες πάντα κάνουμε.
Πάντα τηρώντας τους όρους της νομιμότητας και της ευπρέπειας.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ εδώ:
http://www.new.facebook.com/event.php?eid=28805481357
Η επόμενη δράση προγραμματίζεται για την 1η Απριλίου μετά απο πρόταση μέλους του γκρούπ.

ΚΟΡΥΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ MEGA




Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ «ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ» ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ......... ΣΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ



Τα spot άρχισαν ήδη στο MEGA για να μας προϊδεάσουν στο βόλεμα του καναπέ μας την ερχόμενη Δευτέρα.
Στο βόλεμα του καναπέ μας αποσκοπούν; …..όχι βέβαια…… στο να «βολέψουν» το «μυαλό» μας προφανώς οι δύο πρωταγωνιστές του πάνελ της εκπομπής «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».
Προκαταλαμβάνομαι; …ίσος…..!!!! Έχω όλο το δικαίωμα όμως…… γιατί ο μεν δημοσιογράφος έχει δείξει τα γνωρίσματα της προκαταλαμβανόμενης γραφίδας του, που αποτελεί φερέφωνο του καλοστημένου «συστήματος» του «υιού του ταχυδρόμου» αλλά και του εργοδότη του, ……και ο δε πρώην Υπουργός αποτέλεσε και αποτελεί το ραδιούργο μυαλό επιβολής της «νέας σκέψης», μέσω των φαινομενικά «ανόμφαλων» πληροφοριών που διοχέτευαν οι υποστυλωτές του «συστήματος» του.

Θα τολμήσω μία πρόβλεψη………….
Μήπως η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» θα αποτελέσει το «καρθατήριο» των ανομημάτων Ρουσόπουλου ……για την επιστροφή του στην κυβέρνηση
;;;;



Αντίμαχος

Ανεμόμυλων Ανάγνωσμα


Ο νέος αέρας έπνευσε και μετά του μια δύσοσμη αύρα που προκαλεί ανατριχίλα στον κάθε υγιές σκεπτόμενο και όχι άβουλο άνθρωπο. Σείονται τα θεμέλια του Εθνικού φρονήματος και της Εθνικής ταυτότητας από την επιβολή μας συγκεκριμένης πολιτικής ιδεολογίας και πεποίθησης . Ιδεολογίας που είναι καταδικασμένη για να επιβιώσει στο να μετενσαρκώνεται σταδιακά στο φάντασμα που πολεμά καθώς αφουγκράζεται τις τεχνικές του και μετατρέπει τους ακολουθητές της σε χειρότερο από τον χειρότερο τους εχθρό .Νέος τρόπος σκέψης που δεν στοχεύει την κατά μέτωπο σύγκρουση με τον δικό της ανεμόμυλο αλλά ανακτά πλήρη κυριαρχία σε αυτόν δηληριάζοντας το νερό του και μάλιστα με την δική του συμβολή τον οδηγεί στην πλήρη υποταγή του. Η κάμψη του φρονήματος και η αποσύνδεση της σχέσης μετά των προγόνων των τόσων επιτευγμάτων είναι το φαρμάκι στο νερό του δικού μας ανεμόμυλου που αντί ελπίδα, καλείται να παράξει ηττοπάθεια και μοιρολατρεία μειώνοντας αντιστάσεις ώστε να τεθεί υπό την εξουσία άλλων και χωρίς αντιδράσεις να δεχθεί αυτό που θα του σερβιριστεί.

Ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ"





Πάνω από 5,5% η διαφορά!...

"Στην χώρα μας το φαινόμενο των καρτέλ οργιάζει..."
O Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες...!!!
Η νέα δημοσκόπηση
της Metron Analysis που παρουσίασε ο Antenna δείχνει το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στο 2,5%.
Η πραγματική διαφορά όμως είναι 5,5% και μεγαλύτερη. Στις "κρυφές" δημοσκοπήσεις, που έχουν υπόψη τους και στην κυβέρνηση, η διαφορά φθάνει το 3% και το ξεπερνά 5,5% και μεγαλύτερη. Oι Οικολόγοι-Πράσινοι με 0,5%. !!!

Προβάδισμα 2,5% του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσης για τον ΑΝΤ1. Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 30,1% έναντι 27,6% του κυβερνώντος κόμματος. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,8%, το ΚΚΕ με 6,7%, ο ΛΑΟΣ με 4,2% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι με 3,4%. Στην παράσταση νίκης, το 44,1% προβλέπει νίκη του ΠΑΣΟΚ έναντι του 37,7% που προβλέπει νίκη της ΝΔ. Όσον αφορά στη διεθνή οικονομική κρίση, το 68% πιστεύει ότι αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας. Για την υπόθεση του Βατοπαιδίου, το 61% θεωρεί ότι αγγίζει προσωπικά και τον πρωθυπουργό, ενώ το 77% υποστηρίζει ότι ήταν αναγκαστική απομάκρυνση η παραίτηση Ρουσόπουλου.

«Στην χώρα μας το φαινόμενο των καρτέλ οργιάζει, διότι η κυβέρνηση δεν εκφράζει την βούληση των πολιτών, αλλά εκφράζει την βούληση συγκεκριμένων συμφερόντων» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Α. Παπανδρέου, μιλώντας σε ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ με θέμα «Τα καρτέλ στην Ελλάδα». Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι η ακρίβεια «έχει ροκανίσει το εισόδημα της μέσης οικογενείας» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αναζητεί άλλοθι στην διεθνή κρίση για την αποτυχία της πολιτικής της. Ο Γ.Α. Παπανδρέου παρουσίασε πλαίσιο πέντε μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και την αναβάθμιση των ρυθμιστικών αρχών της αγοράς και με την σύσταση Επιτροπής Μονοπωλίων. Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ύφεση στην ελληνική οικονομία. εγκαλώντας την κυβέρνηση για αδιαφάνεια, αναποτελεσματικότητα και εξυπηρέτηση μεγαλομετόχων και διοικήσεων των τραπεζών εις βάρος του πολίτη. Τέλος, πρότεινε «την επανερμηνεία των όρων του Συμφώνου Σταθερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Επίκαιρα είναι τα «Μέτρα επανόρθωσης (σεισάχθεια)»:
Στα πλαίσια της σεισάχθειας (αποτίναξης βαρών), ο Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, απελευθέρωσε όσους Αθηναίους είχαν γίνει ΔΟΥΛΟΙ λόγω χρεών στην ίδια την Αθήνα και επανέφερε στην πόλη όσους εν τω μεταξύ είχαν μεταπωληθεί στο εξωτερικό. Για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο, κατάργησε το δανεισμό με εγγύηση το σώμα (προσωπική ελευθερία) του δανειολήπτη και των μελών της οικογένειάς του.
Η λαοθάλασσα που έπνιξε την Αθήνα
είχε την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης. Η Μαρία Αντουανέτα, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα!!! Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει από το Παρίσι ... αλλά συνελήφθη...
Χρέος κάθε έντιμου πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον!!

Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

www.koutsoukos-anastasios.gr

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : «ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ» & «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ …ΜΕ ΝΟΜΟ»


Αποκλειστική αποκάλυψη στο Νίκο Χατζηνικολάου και στο ALTER έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με διαπλοκή του «γνωστού» παραδικαστικού κυκλώματος και της μονή Βατοπεδίου.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ισχυρίστηκε ότι έχει στοιχεία τα οποία τα έχει κοινοποιήσει και στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
Ο κύριος Καρατζαφέρης ανέφερε επίσης ότι η έρευνα για την μονή Βατοπεδίου έχει ανατεθεί από τον κύριο Σανιδά σε εισαγγελείς των Αθηνών κατά παράβαση του νόμου που αναφέρει ότι οποιεσδήποτε δικαστικές και εισαγγελικές ενέργειες που αφορούν το Άγιο Όρος ΠΡΕΠΕΙ να επιλαμβάνονται οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
Αυτό αποτελεί βάση προσβολής της έρευνας των εισαγγελέων από την μονή Βατοπεδίου , ανεξάρτητα του αποτελέσματος και του συμπεράσματος που θα καταλήξουν αυτοί..
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέληξε ….. « βάση ‘νόμου’ πάμε για συγκάλυψη και ως εκ τούτου για παραγραφή»……
Ο κύριος Καρατζαφέρης πρόσθεσε ότι έχει αποστείλει σχετικές επιστολές προς ενημέρωση στον Πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και στους αρχηγούς των κομμάτων σχετικά με την ασυμβατότητα της απόφασης Σανιδά να ορίσει εισαγγελείς των Αθηνών για έρευνα της μονής Βατοπεδίου.

Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;;;;
Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ «ΑΛΛΟΙ»????

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΙΚΑ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 181. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΟΓΙΣΜΟΥ!!


Παραδέχθηκε την πλήρη εξάρτηση των κατεχομένων από την Τουρκία

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ παραδέχθηκε ότι το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου είναι πλήρως εξαρτημένο πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά από την Τουρκία. Σε συνέντευξη του σε τουρκοκυπριακό κανάλι ο Ταλάτ είπε ότι δεν μπορεί να κάνει βήμα, δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτε χωρίς την Τουρκία.

http://www.ikypros.com/

30.10.08

Δεν πρέπει να γίνει κάτι με τους «δημοσιογράφους» και τα ΜΜΕ (καλύτερα Παραπληροφόρησης);

Δημοσιογράφοι ή αλήτες;
Συνεχώς και αδιάλειπτα, η χωρίς αμοιβή «δουλειά» των μπλόγκερς αποτελεί αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης από αμειβόμενους «δημοσιογράφους» και ΜΜΕ.
Βέβαια, στο βαθμό που είχαν τη στοιχειώδη – όχι δεοντολογία – «ευαισθησία», θα έπρεπε να κάνουν μια απλή αναφορά στην «πηγή» της είδησης, ή πληροφορίας, που προβάλλουν.
Όμως, πρόκειται για γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, με όλο το σεβασμό στα ευγενικά και πραγματικά ευαίσθητα τετράποδα.
Σήμερα, στο ραδιοσταθμό Flash 9,61 ακούσαμε από «δημοσιογράφο» (στην ώρα του Αντώνη Κοκορίκου, που απουσίαζε), ότι γράφεται σε μπλογκ! Καμία αναφορά δεν έκανε ο «έξυπνος» γάιδαρος-δημοσιογράφος στις πηγές της είδησης, που επαναλάμβανε συνεχώς, κομπάζοντας… (το γνωστό από 15 ημέρες ανέκδοτο με τις μαϊμούδες, σε πολλά μπλογκ).
Σήμερα, ο ALPHA είχε κύριο θέμα της αμοιβές των εκλεκτών της Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Οι έγκριτοι «δημοσιογράφοι», ΟΛΟΙ τους, το παρουσίαζαν σαν δική τους δημοσιογραφική επιτυχία!
Κι όμως, πρώτα το
FARMPRESS (Αυτά είναι λεφτά !!! H Πετραλιά καθόρισε με ΚΥΑ τις αμοιβές των εκλεκτών της), και πολλά άλλα μπλογκ (π.χ. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/10/blog-post_346.html), το έδωσαν – ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ – από την Παρασκευή 24 Οκτώβρη 2008.
Μήπως πρέπει να τους ξεφωνίσουμε «λίγο» για την δημοσιογραφική αλητεία;
Αυτοί πλουσιοπάροχα αμείβονται, πλουσιοπάροχες διαφημίσεις λαμβάνουν, αλλά και κρατικές επιχορηγήσεις…
Δεν φτάνει που κλέβουν, σαν κοινοί απατεώνες, τη δουλειά άλλων (που μάλιστα την κάνουν στα μπλογκ αφιλοκερδώς), αλλά δεν έχουν το θάρρος να πουν που την έκλεψαν!
Θα προτείναμε να δούμε το ζήτημα…

Η Καταραμένη φτώχεια του τραπεζίτη

  • Έφυγε ο Ρουσό και έμεινε η σάτιρα ορφανή…
  • Κάτι σαν την θέση «Υπουργός Επικρατείας»
  • Αλήθεια γιατί καταργήθηκε η θέση;
  • Δεν έχουμε κατάλληλο υπουργό ή δεν έχουμε πια επικράτεια;
  • Και αφού τα ξεπούλησαν όλα είπαν να πουλήσουν και την λίγη υπομονή που μας έχει μείνει
  • 8000 Ευρώ δίνουν αύξηση στους μισθούς των διορισμένων διοικητών των Ταμείων
  • Η κρίση είναι για την πλέμπα
  • Η ελίτ την ξεπερνάει…
  • Με τα χρήματα μας φυσικά!
  • Στην υγειά των κορόιδων
  • Και κορόιδα… μην ξεχάσετε τα μακαρόνια να είναι Εφραίμ και η ψήφος σας γαλάζια!
  • Φάνη Πάλι μας τα πήρες!
  • Ακόμα και ο Βγενόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτα τα μέτρα (δώρα) για τις τράπεζες
  • Δηλαδή δεν φτάνει που οι τράπεζες μας έχουν πάρει όλα τα λεφτά, τους δίνουμε τώρα και τα λεφτά του μέλλοντος μας
  • Αφού όλο το μετρητό στα ταμεία τους είναι, πως στο διάολο δεν έχουν ρευστότητα;
  • Όλα βίλες τα έχουν κάνει;
  • Αλλά και πάλι περισσεύουν
  • Έχω όμως κάτι κενά στα οικονομικά
  • Για να κινηθεί η αγορά δεν πρέπει οι καταναλωτές (δηλαδή εμείς) να έχουμε λεφτά;
  • Ή μήπως είμαστε τραπεζίτες και δεν το έχουμε καταλάβει;
  • Αντί λοιπόν να κάνει καμιά αύξηση στους μισθούς μας τα δίνει στις τράπεζες….
  • Κρίμα είναι, η κερδοφορία τους είναι μόνο 60%!
  • Δεν μπορεί να με πιάσει και μένα καμιά τέτοια κρίση;
  • Ή έστω να γίνω διοικητής Ταμείου
  • Κυκλοφόρησαν φήμες ότι η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους
  • Και βγήκε ο Αλογοσκούφης να το διαψεύσει με ένα ύφος σαν να τον είχαμε βρίσει με τον χειρότερο τρόπο
  • Εντάξει πάνσοφε υπουργέ μου, μια πλάκα κάναμε!
  • Άκου λεφτά στους φτωχούς!
  • Και στις τράπεζες τι θα δώσουμε…
  • Λοιπόν για να σοβαρευτούμε, η κυβέρνηση δίνει τα 28 δις στις τράπεζες για το καλό μας
  • Και η Εθνική, μετά από άλλες τράπεζες, ανακοίνωσε ότι τέλος τα δάνεια του ΟΕΚ
  • Για το καλό μας
  • Ξέρεις πόσο στρες δημιουργεί ένα δάνειο;
  • Άντε από εκεί…
  • Συνέντευξη θα δώσει ο γιος του ταχυδρόμου στον Πρετεντέρη
  • Έχω την περιέργεια να δω ποιος θα είναι περισσότερο Ρουσόπουλος από τους δύο
  • Ο Κωστάκης ρώτησε τον ομόλογο του στο Κατάρ πότε χιονίζει εκεί…
  • Στο Κατάρ περιμένει να δει μια άσπρη μέρα
  • Οι τιμές πετρελαίου και σιτηρών σε όλο τον κόσμο πέφτουν, στην Ελλάδα ανεβαίνουν
  • Άμα είσαι ηγέτης και κάνεις αιφνιδιαστικές επισκέψεις στον Βλάχο και τον Φώλια των 41 μέτρων έχεις αποτελέσματα!
    Μετά τιμής
    Μικρός Φωκίων
    http://mikrosfokion.blogspot.com/
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 1η

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 1η

    "Υπουργέ Ναυτιλίας, Υπουργέ του πλέον « ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ» ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ Αναστάσιε, εγώ τολμώ και αποκαλύπτω το μέγεθος της διαφθοράς και της σαπίλας των υψηλόβαθμων αξιωματικών σου, ενώ εσύ τους καλύπτεις και τους θωπεύεις.

    Παρά τις καταγγελίες μου, τα καθεστώτα παραμένουν τα ίδια στην ναυπηγοεπισκευαστική κλίμακα Περάματος, τα «σαπάκια» - όπως τα απεκάλεσε ο Πρωθυπουργός σας – επιβατικά πλοία συνεχίζουν να ταξιδεύουν με τις «παραβάσεις των» αγκαλιά, τα Π.Δ. 05 & 345 παραμένουν καλά φυλαγμένα στα συρτάρια του Υ.Ε.Ν. από το 2003 ( να ρίχνετε και λίγο αλάτι που και που, για να διατηρούνται ),η επιτροπή ελέγχου επιθεώρησης εμπορικών πλοίων…. «ξ ε κ ο υ ρ ά ζ ε τ α ι»,ενώ ουδεμία μέριμνα λάβατε για την εφαρμογή του άρθρου 103,παράγ.3 της εφημ.κυβερνήσεως αριθ.φύλ 311/2002 κ.λ.π. – κ.λ.π

    Τίποτα «προς το καλό» δεν έχει αλλάξει δυστυχώς από το 1957 μέχρι σήμερα, 50 ολόκληρα χρόνια που ασχολούμαι στον χώρο της Ναυτιλίας……

    Όλοι όσοι έπρεπε, όλοι όσοι έχουν καθήκον να εφαρμόζουν με απόλυτη συνέπεια τον Νόμο, Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Υ Ν.

    Πρώτη απόδειξη, πρώτη αποκάλυψη για σήμερα - για όσους δεν γνωρίζουν τα του οίκου σου - το «ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ» που χαρίσατε…..στον Ναυτικό ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ Γεώργιο του Δημητρίου.

    Χωρίς να έχει την απαιτούμενη θαλάσσια υπηρεσία, χωρίς εξετάσεις, χωρίς καμμία διαδικασία. Γεγονός πρωτάκουστο.

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ αποτελει το γεγονός αυτό !!!!!
    Όλα αυτά έγιναν με την έγκριση και σύμφωνη γνώμη του Ναυάρχου σας, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος ΣΥΡΙΓΟΥ Ανδρέα [ αρχηγέ κρίμα, λυπάμαι που είμαστε συμπατριώτες, ντρόπιασες την Σαντορίνη μας ]

    Το υπογράφει - άκουσον άκουσον - ο Διευθυντής ασφαλείας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Πλοίαρχος Λ.Σ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Νικόλαος

    Και όλα αυτά, επί Υπουργίας ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ, κάτω από του οποίου την μύτη ενεργούσαν οι «δίκλαροι» υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του, χωρίς να τον υπολογίζουν

    Με τον ίδιο ρυθμό ενεργούν και σήμερα και εκθέτουν εσένα υπουργέ μου. Μην τους αφίνεις. Είναι σκουλίκια βρωμερά όλοι τους. Κηφήνες, όπως τους ονόμασε ο Ανωμερίτης, όταν πήρε χαμπάρι πως ενεργούσαν πίσω από την πλάτη του. Εκτεθειμένοι όμως είστε εσείς…... Οι Καπεταναίοι του Υπουργείου. Τόλμησε και ξεμπαρκάρισέ τους αν δεν κάνουν αυτό που επιβάλλεται. Με πρώτους τον Ύπαρχό σου Γ.Γ.ΥΕΝ και τον Γραμματικό σου Αρχηγό Λ.Σ.

    Και πίστεψέ με – σου ορκίζομαι στον λόγο της ανδρικής μου τιμής - τα όσα σου γράφω στις καταγγελίες μου είναι πέρα ως πέρα αληθινά. Δεν υπάρχει «ίχνος πολιτικής σκοπιμότητας.»

    Αγωνίζομαι για το Υπουργείο σου, όσο κανένας άλλος. Για το συμφέρον και τα δίκαια των συναδέλφων μου Ναυτικών, για την εύρυθμη λειτουργία των πλοίων, που αρκετές φορές οι «λιαδάρηδες» της Ε.Ε.Π. εκδίδουν πιστοποιητικά Ναυσιπλοίας….. « ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ»,μέσα από τα γραφεία τους. ( έχει και τέτοια χαρτιά ο μπαξές μου, Υπουργέ μου )

    Τα θύματα των πράξεών τους είστε εσείς οι Υπουργοί,των οποίων την άγνοια εκμεταλλεύονται και δρούν όπως θέλουν.

    Το μεγαλύτερο θύμα τους – τόπαιζε «παντογνώστης» - ο Υπουργός Ναυτιλίας ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ Γεώργιος, τον οποίον έπεισαν τα τότε «λαμόγια» συμβουλάτορές του Αρχηγός Λ.Σ.Ναύαρχος ΣΚΙΑΔΑΣ Άκης και 17 (δεκαεπτά) Πλοίαρχοι, αρχιπλοίαρχοι, αλλά και Υποναύαρχοι, « ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΥΤΑΠΑΤΩΝ» καθ’ ότι ήσαν βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στο βουρκάρι της ιστορίας αυτής, που είχε σαν συνέπεια

    Τον άδικο χαμό συναδέλφων μου Ναυτικών,τους οποίους «σκότωναν» για να μην μιλήσουν ποτέ και αποκαλύψουν τις χρυσοφόρες απάτες των…..

    Κλαίει η ψυχή μου Υπουργέ, αυτή την στιγμή που στα γράφω, γιατί έδωσα «ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ – ΥΠΟΣΧΕΣΗ» να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι, αλλά ας όψεται η ισχυρογνωμοσύνη του συναδέλφου σου Κατσιφάρα….


    ΑΤΟΜΑ που το λέει η ψυχή τους και που τολμούν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, τα έχετε θέσει στο περιθώριο, για λόγους που γνωρίζετε εσείς που πολιτεύεστε.

    Σαν παράδειγμα αναφέρομαι στον κ.Ζορμπά Γεώργιο….αλλά και σε άλλους Ζορμπάδες από τον χώρο της Δικαιοσύνης, αλλά και στον χώρο τον δικό μου των απλών πολιτών ,που μπορούμε να συμβάλλουμε στα μέγιστα για την κάθαρση γενικά αυτού του τόπου.

    Σε λίγες μέρες, εδώ στην Αθήνα, συγκαλείται διεθνές συμβούλιο για την παγκόσμια κάθαρση . Ισως σε καλέσουν Υπουργέ να συμμετάσχεις στο συνέδριο αυτό…

    Και είμαι περίεργος να ακούσω τι θα πεις."

    Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

    ΑΦΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ –ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΩΝ……ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ !!!!!!

    Πυρηνική Βόμβα: η Τελική Καταστροφή

    Nuclear Bonb
    Μια πυρηνική καταστροφή, αν και έχει πολύ μικρή πιθανότητα να συμβεί, θα δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα δημόσιας Υγείας τα οποία θα πρέπει να γνωρίζουμε πως να τα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε διαβάσει στα βιβλία ιστορίας για τις ατομικές βόμβες που χρησιμοποιήθηκαν στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και έχουμε ακούσει πολλά στις ειδήσεις. (φωτο U.S. Mark 6: πυρηνική βόμβα τυπου implosion).
    Πολλές χώρες έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις αφοπλισμού του οπλοστασίου πυρηνικών όπλων που έχουν στη κατοχή τους ενώ άλλες δυστυχώς προσπαθούν κρυφά να αναπτύξουν προγράμματα πυρηνικών όπλων. Έχουμε δει ότι αυτές οι συσκευές έχουν απίστευτη καταστρεπτική δύναμη.

    Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι με τους οποίους μπορεί η πυρηνική ενέργεια να απελευθερωθεί από ένα άτομο: α) Πυρηνική σχάση: ο πυρήνας ενός ατόμου χωρίζεται σε δύο μικρότερα κομμάτια με τη βοήθεια ενός νετρονίου. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει συνήθως ισότοπα του Ουράνίου (Ουράνιο-235, Ουράνιο-233) ή Πλουτώνιο-239. β) Πυρηνική σύντηξη - δύο μικρότερα άτομα, συνήθως Υδρογόνο ή ισότοπα Υδρογόνου (Δευτέριο, Τρίτιο) φέρνονται πολύ κοντά και σχηματίζουν ένα μεγαλύτερο άτομο (Ήλιο ή ισότοπα Ηλίου). Με αυτό τον τρόπο ο ήλιος παράγει ενέργεια.
    Σε οποιαδήποτε διαδικασία, διάσπαση ή τήξη, εκπέμπονται μεγάλα ποσά θερμικής ενέργειας και ακτινοβολίας. Για να κατασκευαστεί όμως μια ατομική βόμβα, χρειάζονται: Μια πηγή σχάσιμου η συντηξιμου υλικού, μια συσκευή πρόκλησης παλμών (triggering device) και ένας μηχανισμός που θα επιτρέπει τη σχάση ή τη σύντηξη του μεγαλύτερου μέρους του υλικού πριν την έκρηξη.

    Οι πρώτες πυρηνικές βόμβες ήταν συσκευές σχάσης και οι πιο πρόσφατες βόμβες σύντηξης απαίτησαν δικές τους συσκευές πρόκλησης παλμών (triggering device). Η Βόμβα Σχάσης (Gun-triggered) που πυροδοτήθηκε στη Χιροσίμα, Ιαπωνία, είναι γνωστή σαν Little Boy, ενώ η Βόμβα Σχάσης (Implosion) που πυροδοτήθηκε του 1945 στο Ναγκασάκι, Ιαπωνία, είναι γνωστή σαν Fat Man).

    Οι βόμβες σχάσης λειτούργησαν μεν αλλά δεν ήταν πολύ αποδοτικές. Οι βόμβες σύντηξης, αποκαλούμενες επίσης θερμοπυρηνικές, έχουν υψηλότερες αποδόσεις Κιλοτόνων και μεγαλύτερες αποδοτικότητες από τις βόμβες διάσπασης. Ο Teller Ulam σχεδίασε μιας βόμβας σύντηξης υδρογόνου, η οποία δοκιμάστηκε στο νησί Elugelap το 1952.

    Η εκπυρσοκρότηση μιας πυρηνικής βόμβας πάνω από ένα στόχο, όπως είναι μια κατοικημένη πόλη, προκαλεί τεράστιες ζημιές. Ο βαθμός της ζημιάς εξαρτάται από την απόσταση από το κέντρο της έκρηξης της βόμβας, το οποίο καλείται το hypocenter ή ground zero. Όσο πιο κοντά είναι στο hypocenter, τόσο μεγαλύτερη είναι η ζημία. Η ζημία προκαλείται από το κύμα έντονης θερμότητας από την έκρηξη, την πίεση του κρουστικού κύματος που δημιουργείται από τη έκρηξη, την ακτινοβολία και τη ραδιενεργό τέφρα (σύννεφα

    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ «ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ» ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ......... ΣΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ





    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ"... ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.



    ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.


    ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ …………….

    ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ……ΑΦΟΥ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ»

    ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ»

    real,alpha, radio

    Η γερμανική RWE θα κατασκευάσει πυρηνικό εργοστάσιο στα Σκόπια, που ονομάζει Μακεδονία (Macedonia). Καραμανλή, Ντόρα μας εμπαίζετε;


    Αντιπροσωπεία των σκοπιανών βρίσκεται τη Βουλγαρία, σε επίσημη επίσκεψη (χθες 29 Οκτώβρη). Εκεί, έγιναν ΕΠΙΣΗΜΕΣ συναντήσεις με την γερμανική εταιρία RWE (προνομιακό «εταίρο» της κυβέρνησης – ας την πούμε κυβέρνηση – Καραμανλή, για να ξεπουλήσουν ότι απέμεινε και να γεμίσουν την Ελλάδα με «εργοστάσια» Λιθάνθρακα).
    Οι σκοπιανοί θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κατασκευής του πυρηνικού εργοστασίου «Belene» στη Βουλγαρία.
    Το πυρηνικό πρόγραμμα «Belene», ξεκίνησε την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στις 3 Σεπτέμβρη 2008, το οποίο θα προϋπολογίζεται σε 5,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Το εργοστάσιο-δολοφόνος σχεδιάζεται να παράγει ενέργεια για όλη τη Βαλκανική και στρατηγικός επενδυτής του προγράμματος είναι η γνωστή γερμανική εταιρία RWE.
    Η κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ δεν το γνωρίζουν;
    Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

    Διαμαρτυρία στην Νέα Υόρκη για τους Έλληνες της πΓΔΜ


    Ενημερωτικό Δελτίο της Παμμακεδονικής Ενώσεως ΗΠΑ

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκστρατεία για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων στην πΓΔΜ που διοργάνωσαν ελληνοαμερικανικοί οργανισμοί έξω από το κτίριο της Μόνιμης Αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στον ΟΗΕ στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008. Εκπρόσωπος της Αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών παρέλαβε το σχετικό ψήφισμα το οποίο και στην συνέχεια μεταβίβασε στον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών και στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

    Με κύριο σύνθημα «Ντροπή στην πΓΔΜ» και «Δικαιοσύνη Τώρα», οι Ελληνοαμερικανοί, νέοι και νέες στην πλειοψηφία τους καθώς και ηγέτες ομογενειακών οργανώσεων έδωσαν δυναμικό παρόν στην ειρηνική συγκέντρωση με ομιλίες για την ιστορία του Ελληνισμού στην πΓΔΜ ενώ διένεμαν σχετικό ενημερωτικό υλικό.

    «Η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνικής κοινότητας στα Σκόπια πρέπει να γίνει γνωστή, ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί και οι διεθνείς φορείς οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν πρέπει να πληροφορηθούν τι συμβαίνει με τον Ελληνισμό ο οποίος πάντοτε υπήρχε στην περιοχή της Πελαγονίας», δήλωσε η πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής κ. Νίνα Γκατζούλη. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν η ηγεσία και μέλη της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, του Κυπριακού Δικτύου Δράσης Αμερικής, του Κέντρου Μακεδονικών Σπουδών, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανών εκπαιδευτικών, του Ελληνο-Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι του Δικτύου Νεολαίας Σ.Α.Ε. ΗΠΑ, της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας, της Έλληνικής Ένωσης Αμερικής, της Αδελφότητας Μάνης, της Πανθρακικής Ένωσης Αμερικής «Ορφέας», της Ελληνικής Κυνηγετικής και Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Ελληνο-Αμερικανοί από την Washington, Seattle, Houston καθώς και Αμερικανοί φιλέλληνες ακτιβιστές.

    «Θα συνεχίσουμε με μία σειρά δράσεων που αποβλέπουν στην ενημέρωση των Αμερικανών πολιτικών και του ευρύτερου Αμερικανικού κοινού», βεβαιώνει ο Συντονιστής του Κυπριακού Δικτύου Δράσης Αμερικής και έμπειρος ακτιβιστής Νίκος Τανέρης. «Χρειάζεται να εκπαιδεύσουμε τους ομογενείς σε νέους τρόπους δράσης και να τους καταδείξουμε τη δύναμη που διαθέτουμε ως Αμερικανοί πολίτες».

    Η Πρόεδρος της Παμμακεδονικής, κ. Νίνα Γκατζούλη στην ομιλία της κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως τόνισε: «Υπάρχει ένα σπάνιο έγγραφο με ημερομηνία 29 Μαΐου 1878 από αυθεντική επιστολή που γράφτηκε από το ελληνικό προξενείο στο Μοναστήρι (σημερινή Bitola), η οποία φέρει 14.000 υπογραφές από τους Μοναστηριότες Έλληνες οι οποίοι είχαν ταχθεί με το ελληνικό Πατριαρχείο, αρνούμενοι τη Βουλγαρική Εξαρχία. Ο Douglas Daikin ένας πολύ σοβαρός ιστορικός αναφέρει ότι η λεγόμενη Επανάσταση Ilinden του 1903, η οποία ήταν Βουλγάρικη εξέγερση κατά του Σουλτάνου είχε ως αποτέλεσμα τη στροφή των Βουλγάρων και των Τούρκων εναντίον των Ελλήνων του Κρουσόβου. 366 ελληνικά σπίτια και 203 ελληνικά καταστήματα καταστράφηκαν από αυτήν την εξέγερση. Ο στρατηγός εν αποστρατεία Παρμενίωνας Παπαθανασίου στο άρθρο του με τίτλο, Κρούσεβο: Επανάσταση Προφήτη Ηλία-Εθνικά Παραμύθια αναφέρει: Η μικρή αλλά πολύ πλούσια ελληνική πόλη του Κρουσόβου ήταν στη Μητρόπολη Οχρίδας και ήταν κάτω από την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Υπήρχαν πολλά ελληνικά σχολεία μέσης εκπαίδευσης, τέσσερα Δημοτικά Σχολεία και ένα σχολείο θηλέων. Τον δε Ιούνιο του 1994 ο Kiro Gregorov δήλωσε στην Τσεχική εφημερίδα Tseski Denic ότι στη χώρα του υπάρχουν 100.000 Έλληνες».

    «Έχουμε συνταγματικό δικαίωμα να προβαίνουμε σε ενημερωτικές εκστρατείες για τα εθνικά μας θέματα» επεσήμανε ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου και της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής Μανώλης Βεληβασάκης. «Είναι σημαντική εξέλιξη η κινητοποίηση των νέων μας».

    «Η συγκέντρωση είχε παλμό», είπε η πρώην πρόεδρος της Παμμακεδονικής από το Houston κ. Νίνα Περοπούλου. «Ήταν η πρώτη σχετική κινητοποίηση. Η συμμετοχή της νεολαίας μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε». Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανών Εκπαιδευτικών, Στέλλα Κοκόλη, στην ομιλία της τόνισε ότι οι ομογενείς εκπαιδευτικοί θέλουν δικαιοσύνη: «H αμερικανική κυβέρνηση απέδειξε τα τελευταία χρόνια ότι δεν εκτιμά την ελληνική Ιστορία και την όλη προσφορά του Ελληνισμού στην ανθρωπότητα. Μας αδικεί με τους Ελληνες των Σκοπίων, με τη βίζα, με το Κυπριακό και με άλλα θέματα».

    Ο πρώην πρόεδρος της Παμμακεδονικής, Πάνος Σπηλιάκος, από τη Βοστώνη, δήλωσε ότι «για τους Ελληνες των Σκοπίων, η μητέρα Ελλάδα δεν μιλά καθόλου. Αρχίσαμε λίγοι και η επιμονή θα μας κάνει πολλούς». Ο κ. Σπηλιάκος κάλεσε τους ομογενείς να κάνουν χρήση του ιερού δικαιώματος της ψήφου και στις 4 Νοεμβρίου να δώσουν απάντηση στην Ουάσιγκτον.

    Ακολουθεί το κείμενο του ψηφίσματος:

    Ψήφισμα προς τις αποστολές των Ηνωμένων Εθνών
    • Απαιτούμε οι πολίτες της πΓΔΜ να μπορούν να είναι ελεύθεροι να δηλώνουν την ελληνική καταγωγή τους στις απογραφές.
    • Απαιτούμε οι πολίτες της πΓΔΜ που υποχρεώθηκαν από ακραία καθεστώτα να αλλάξουν το επώνυμό τους σε Σλαβικά ονόματα να τους επιτραπεί χωρίς περιορισμούς να επιστρέψουν στα αρχικά Ελληνικά τους ονόματα, εάν οι ίδιοι το επιθυμούν.
    • Απαιτούμε την αναγνώριση όλων των ελληνικών μνημείων που βρέθηκαν στην περιοχή της αρχαίας Πελαγονίας και της γειτνιάζουσας περιοχής του Γευγελή (σημερινής νοτίου πΓΔΜ).
    • Απαιτούμε την αναγνώριση όλων των Ελληνικών Ορθοδόξων εκκλησιών στην περιοχή της ευρύτερης Πελαγονίας καί Γευγελή (σημερινής νοτίου πΓΔΜ).
    • Απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό των μεθοδεύσεων τροποποιήσης Βυζαντινών Ορθόδοξων μνημείων τα οποία φέρουν Ελληνική Βυζαντινή γραφή, όπως αγιογραφίες.
    • Απαιτούμε όπως όλες οι Ελληνικές Ορθόδοξες εκκλησίες στην περιοχή της αρχαίας Πελαγονίας και Γευγελή (σημερινής νοτίου πΓΔΜ) να μπορούν να λειτουργούν ελεύθερα υπό την κανονική δικαιοδοσία της Μητρός Εκκλησίας.
    • Απαιτούμε όπως οι πολίτες της πΓΔΜ που αυτοπροσδιορίζονται ως ελληνικής καταγωγής να είναι ελεύθεροι να εκκλησιάζονται –επί του παρόντος- στις Ορθόδοξες εκκλησίες, οι οποίες βρίσκονται υπό την κανονική δικαιοδοσία του Σερβικού Πατριαρχείου, και να μην είναι υποχρεωμένοι να είναι μέρος του ποιμνείου της σχισματικής, και μη αναγνωρισμένης από κανένα Πατριαρχείο, αυτό-αποκαλούμενης "Μακεδονικής" Ορθόδοξης Εκκλησίας.
    • Απαιτούμε την επιστροφή (ή χρηματική αποζημίωση) από την κυβέρνηση της πΓΔΜ προς τους απογόνους των Ελλήνων που ακούσια εγκατέλειψαν τις προγονικές τους κατοικίες, εκκλησίες, και σχολεία κάτω από τραγικές συνθήκες στην περιοχή, καθώς και σε εκείνους των οποίων οι περιουσίες τους κατασχέθηκαν από ακραία καθεστώτα σε μέρη όπως το Μοναστήρι, Γευγελή, Κρούσεβο κλπ.
    • Απαιτούμε τα Ελληνικά νεκροταφεία τα οποία παραμένουν σιωπηλοί μάρτυρες της Ελληνικής παρουσίας και κληρονομιάς στην περιοχή, όπως η σημερινή Μπίτολα (Μοναστήρι), να αναγνωρισθούν και να κυρηχθούν διατηρητέα από την κυβέρνηση της πΓΔΜ ως ιστορικά μνημεία.
    • Ζητάμε η ελληνική γλώσσα να διδάσκεται στα δημόσια σχολεία και να χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της πΓΔΜ σε περιοχές όπου υπάρχει ζήτηση.
    • Απαιτούμε όνομα, εκτός από "Μακεδονική", να εκχωρηθεί για τη Σλαβονική επίσημη γλώσσα των Σκοπίων. Η πΓΔΜ δεν μπορεί να μονοπωλεί τον όρο "Μακεδονική" σε ένα εθνογλωσσικό ή εθνικό πλαίσιο. Ιστορικά και γλωσσικά, η επίσημη Σλαβονική γλώσσα των Σκοπίων (η οποία είναι συναφής με τη Σερβική και Βουλγαρική) είναι σαφώς διαφορετική από τις τοπικές σλαβογενείς ή σλαβοφανείς διαλέκτους - όπου χρησιμοποιούνται ως προφορικά ιδιώματα από δίγλωσσους Έλληνες στις παραμεθώριες περιοχές της Ελληνικής Μακεδονίας.
    • Απαιτούμε από την Ελληνική κυβέρνηση την εκχώρηση διαβατηρίων στους Έλληνες των ιστορικών βορείων περιοχών της Μακεδονίας, την Πελαγονία και Γευγελή (σημερινή νότιο πΓΔΜ), ανεξαρτήτως της μητρικής γλώσσας (δηλαδή, ελληνικής, βλάχικης, τοπικών σλαβογενών/σλαβοφανών διαλέκτων ή της σλαβονικής επίσημης γλώσσας των Σκοπίων).