ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.08

300 άξιοι άνδρες του Λεωνίδα, 300 οι άχρηστοι που μας κυβερνούν στη Βουλή!


Ίδιο νούμερο, εντελώς ΚΑΜΙΑ σχέση!!Οι 300 του Λεωνίδα, πάλεψαν για τα ιδανικά τους,την Ελλάδα.
Οι δικοί μας 300 (πλην μερικών μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού), παλεύουν κι αυτοί για τα δικά τους ιδανικά, δηλαδή να οικονομήσουν από την Ελλάδα!
Είστε "ανοιχτά" μυαλά;
Ελάτε να τους κράξουμε όλοι μαζί! Ελάτε να έχουμε ένα βήμα που θα τους ξεμπροστιάζουμε!
Κάνουμε την υπέρβασή μας ανεξάρτητα που ανήκουμε πολιτικά και αφήνουμε στην άκρη τα μικροπολιτικά συμφέροντα. Έχουμε αγανακτήσει με την σαπίλα που κυριεύει την ελληνική πολιτική σκηνή και τα κόμματα που κατοικοεδρεύουν σ' αυτήν;
Ας κάνουμε κάτι ΜΑΖΙ !!! ΕΝΕΡΓΑ!
Το μόνο που χρειάζεται είναι ΚΕΦΙ, ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ για να σταματήσουμε να βλέπουμε συνέχεια Μαυρογιαλούρους και Γρούεζες.
** ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ**
1) Να αφυπνήσουμε τους πολίτες, ώστε να καταλάβουν πως το πραγματικό τους συμφέρον, δεν είναι να υπάρχει πελατειακή σχέση πολίτη-πολιτικού
2) Να ψηφίζουν με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με πολιτικό φανατισμό και παρωπίδες. Πρέπει να κρίνουμε το έργο μιας κυβέρνησης σύμφωνα με αυτά που δήλωσε στις προγραμματικές της δηλώσεις. Δεν έκαναν ό,τι είπαν, στις επόμενες εκλογές δεν ξαναεκλέγονται και κυρίως οι βουλευτές που τάζουν ασύστολα.
3)Ολοι οι πολίτες να απαιτούν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει. Τα σωματεία και οι συνδικαλιστές έχουν γίνει γραφικοί πλέον.
Ας βγούμε στο δρόμο χωρίς να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ! Ας ζητήσουμε να γίνονται δημοψηφίσματα, για ό,τι αφορά τη ζωή και το μέλλον μας. Δημοκρατία δεν έχουμε;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά που μας στερούν ώστε να μας χειραγωγούν.
Πρώτο και κύριο σωστή παιδεία.
Αν κάποιοι από εσάς ενδιαφέρονται, να μας βοηθήσουν με σκέψεις, προτάσεις, συμβουλές, γνώση, επαγγελματική ιδιότητα κ.λ.π, ελάτε στην 1η συγκέντρωση που θα γίνει στις 16.11.2008. Το που θα ανακοινωθεί την 1η Νοεμβρίου.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. Όλοι χρειάζονται. Όσοι μπορείτε, και όσοι θέλετε να γνωρισθούμε ανθρώπινα, απο κοντά, όπως εμείς οι Έλληνες πάντα κάνουμε.
Πάντα τηρώντας τους όρους της νομιμότητας και της ευπρέπειας.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ εδώ:
http://www.new.facebook.com/event.php?eid=28805481357
Η επόμενη δράση προγραμματίζεται για την 1η Απριλίου μετά απο πρόταση μέλους του γκρούπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: