ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.08

ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Είναι πολύ περίεργη η στάση των ΜΜΕ ,εκδοτικών οίκων αλλά και των δημοσιογραφικών εκπομπών της τηλεόρασης για την στάση τους σχετικά με τις αποκαλύψεις του ALTER και του Νίκου Χατζηνικολάου για την μονή Τοπλού.

Κανείς μα κανείς, εκτός της αναφοράς των διεκδικήσεων από την εν λόγο μονή και τίποτε άλλο. Οι αποκαλύψεις του ALTER της προηγούμενης Δευτέρας χρήζουν μιας περαιτέρω διερεύνησης αλλά και "πίεσης" από τα ΜΜΕ και όχι σαλπίσματος σιωπητηρίου!!!!


Ως υποψιασμένοι δεδομένου και ενός e-mail από Αναγνώστη που λάβαμε στην σελίδα μας ,το οποίο παραθέτουμε παρακάτω, εμπεδώνουμε την επιλεκτική διάθεση κάποιων ΜΜΕ για αποκαλύψεις που σίγουρα δεν αγγίζουν τους ιδιόκτητες τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"Και ποιος βουλευτής του νομού Λασιθίου έχει χοντρό δόντι στο Έθνος και στο συγκρότημα Μπόμπολα μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;

Ο Καρχιμάκης
που τον σπρώχνουν με χίλια. Και τι θέση έχει;;;;; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρόνια Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.

Ο Δρυς και ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος ήταν στο κόλπο.

Δεν αναρωτιέστε γιατί ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για τον Βουλγαράκη και το Βατοπέδιο έριξε τους τονους στο θέμα και πέρασε στη δεύτερη γραμμή;;;;;;"



ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΤΗΣ ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΤΗΝ 10.09.08



Βέβαια τα ΜΜΕ μπορεί να σιωπούν για το θέμα όμως τα Βlogs το αναδεικνύουν και μάλιστα μετά την εκπομπή Χατζηνικολάου , σε αντίθεση με τα ΜΜΕ που δεν έκαναν καμία αναφορά για τις αποκαλύψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: