ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.08

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΓΙΑ ΓΡ. ΕΣΩΤ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ Λ.Σ.








Ερωτήσεις
Η δημιουργία Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων στο Υ.Ε.Ν. υπήρξε μια σημαντική Απόφαση των Κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την αντιμετώπιση έκνομων δραστηριοτήτων από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία δεν τηρούσαν τον όρκο και τις υποσχέσεις προώθησης του κοινού καλού.

Προσπαθήσαμε πάντα με διακομματική λογική να στρέψουμε τις δραστηριότητές του προς την κατεύθυνση της διερεύνησης και αντιμετώπισης πράξεων, οι οποίες εμπίπτουν στην ευρύτερη σφαίρα των διατάξεων του ποινικού δικαίου.


Δυστυχώς, η Κυβέρνηση φαίνεται να έχει μετατρέψει το Γραφείο αυτό σε υπηρεσία κατευθυνόμενων δραστηριοτήτων, πόλο δίωξης πολιτικών και κομματικών αντιπάλων, μηχανισμό δίωξης σκοπιμοτήτων, το οποίο καθοδηγείται από «κηφήνες του Δ/ ορόφου» κατά τη φράση του αποπεμφέντος Αρχηγού του Λ.Σ.


Παρά τις συναινετικές διαδικασίες για το πρόσωπο του επικεφαλής του Γραφείου και τις δηλώσεις σας στη Βουλή, διαπιστώνουμε ότι το Γραφείο αυτό ουδέποτε, ως όφειλε εκ του Νόμου και όπως προσωπικά υποσχεθήκατε στη Βουλή, κατέθεσε πρακτικό με τις υποθέσεις με τις οποίες ασχολείται.


Αποκορύφωμα των διαδικασιών αυτών αποτελεί η ....... εβδομαδιαία πλέον κλήση για καταθέσεις των πρώην Γενικών Γραμματέων του Υ.Ε.Ν. για τα πλέον απίθανα θέματα και η δίωξη συνδικαλιστών του Ν.Α.Τ. (Εφημ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ 31.03.06, σελ. 23) για θέματα προάσπισης συμφερόντων του Ταμείου, υπό την ιδιότητά τους ως μελών του Δ.Σ. του Ν.Α.Τ.


Ερωτάται ο κ. Υπουργός :



  1. Εξακολουθεί να παραμένει το Γραφείο αυτό ως Υπηρεσία δίωξης παράνομων δραστηριοτήτων στελεχών του Λ.Σ. ή παρεμβαίνει πλέον σε θέματα πολιτικού χαρακτήρα σε βάρος πάντα πολιτικών και συνδικαλιστικών προσώπων;
  2. Λειτουργεί αυτόνομα τροφοδοτώντας με πλήρη και τεκμηριωμένα στοιχεία την τακτική Δικαιοσύνη ή έχει μετατραπεί σε υπηρεσία διεκπεραίωσης ορισμένων εισαγγελικών λειτουργών της ;

Αιτούνται τα ακόλουθα στοιχεία :


Να κατατεθούν υπό μορφή Πίνακα, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, οι δραστηριότητες του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων του Υ.Ε.Ν. από 01.04.04 έως 01.04.06



ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ "ΧΑΜΠΑΡΙ" ΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΛΙΒΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΤΟΤΕ ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΑΔΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ (ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο Κος ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ.......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΜΟΝΟ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ


ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ??????????????????


ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ....ΕΣΕΙΣ ,......ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ………??

Δεν υπάρχουν σχόλια: