ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.08

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : «ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ» & «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ …ΜΕ ΝΟΜΟ»


Αποκλειστική αποκάλυψη στο Νίκο Χατζηνικολάου και στο ALTER έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με διαπλοκή του «γνωστού» παραδικαστικού κυκλώματος και της μονή Βατοπεδίου.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ισχυρίστηκε ότι έχει στοιχεία τα οποία τα έχει κοινοποιήσει και στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
Ο κύριος Καρατζαφέρης ανέφερε επίσης ότι η έρευνα για την μονή Βατοπεδίου έχει ανατεθεί από τον κύριο Σανιδά σε εισαγγελείς των Αθηνών κατά παράβαση του νόμου που αναφέρει ότι οποιεσδήποτε δικαστικές και εισαγγελικές ενέργειες που αφορούν το Άγιο Όρος ΠΡΕΠΕΙ να επιλαμβάνονται οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
Αυτό αποτελεί βάση προσβολής της έρευνας των εισαγγελέων από την μονή Βατοπεδίου , ανεξάρτητα του αποτελέσματος και του συμπεράσματος που θα καταλήξουν αυτοί..
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέληξε ….. « βάση ‘νόμου’ πάμε για συγκάλυψη και ως εκ τούτου για παραγραφή»……
Ο κύριος Καρατζαφέρης πρόσθεσε ότι έχει αποστείλει σχετικές επιστολές προς ενημέρωση στον Πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και στους αρχηγούς των κομμάτων σχετικά με την ασυμβατότητα της απόφασης Σανιδά να ορίσει εισαγγελείς των Αθηνών για έρευνα της μονής Βατοπεδίου.

Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;;;;
Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ «ΑΛΛΟΙ»????

Δεν υπάρχουν σχόλια: