ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.08

H μασονική στοά Προπαγάνδα-2 ξανά στο προσκήνιο!

H μασονική στοά Προπαγάνδα-2, υπεύθυνη για τα πραξικοπήματα στη Λατινική Αμερική τις δεκαετίες του ’70 & ’80, για τη δολοφονία του Μόρο, τη νεοφασιστική τρομοκρατία κ.α.π., ξανά στο «προσκήνιο»!
Ο Licio Gelli, αρχηγός (Μέγας Διδάσκαλος, για τους λάτρεις της μασονίας), απόψε ξεκινάει, ως παρουσιαστής, τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Odeon Tv.
Πρώτοι καλεσμένοι του ο Andreotti (πρώην πρωθυπουργός και σήμερα ισόβιος Γερουσιαστής) και ο καταδικασμένος μαφιόζος Dell'UtriIl (δεξί χέρι του Berlusconi).
Ο Licio Gelli, μετά τη σύλληψή του αποκαλύφθηκε ότι είχε επεξεργαστεί και ετοιμάσει το πρόγραμμα «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» της κοινωνίας. Ένα σχέδιο που ήρθε στο φως με τις κατασχέσεις του υλικού της στοάς, από έντιμους δικαστές (αρχές της δεκαετίας του ’80) και στο οποίο περιγραφόταν με σαφήνεια οι κατευθύνσεις διάβρωσης του πολιτικού συστήματος από τη μασονία.
Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» - τα οποία επιβεβαιώθηκαν σήμερα – προέβλεπε και ήταν:...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΏ...http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/11/h-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: