ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.08

Ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ"





Πάνω από 5,5% η διαφορά!...

"Στην χώρα μας το φαινόμενο των καρτέλ οργιάζει..."
O Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες...!!!
Η νέα δημοσκόπηση
της Metron Analysis που παρουσίασε ο Antenna δείχνει το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στο 2,5%.
Η πραγματική διαφορά όμως είναι 5,5% και μεγαλύτερη. Στις "κρυφές" δημοσκοπήσεις, που έχουν υπόψη τους και στην κυβέρνηση, η διαφορά φθάνει το 3% και το ξεπερνά 5,5% και μεγαλύτερη. Oι Οικολόγοι-Πράσινοι με 0,5%. !!!

Προβάδισμα 2,5% του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσης για τον ΑΝΤ1. Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 30,1% έναντι 27,6% του κυβερνώντος κόμματος. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,8%, το ΚΚΕ με 6,7%, ο ΛΑΟΣ με 4,2% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι με 3,4%. Στην παράσταση νίκης, το 44,1% προβλέπει νίκη του ΠΑΣΟΚ έναντι του 37,7% που προβλέπει νίκη της ΝΔ. Όσον αφορά στη διεθνή οικονομική κρίση, το 68% πιστεύει ότι αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας. Για την υπόθεση του Βατοπαιδίου, το 61% θεωρεί ότι αγγίζει προσωπικά και τον πρωθυπουργό, ενώ το 77% υποστηρίζει ότι ήταν αναγκαστική απομάκρυνση η παραίτηση Ρουσόπουλου.

«Στην χώρα μας το φαινόμενο των καρτέλ οργιάζει, διότι η κυβέρνηση δεν εκφράζει την βούληση των πολιτών, αλλά εκφράζει την βούληση συγκεκριμένων συμφερόντων» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Α. Παπανδρέου, μιλώντας σε ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ με θέμα «Τα καρτέλ στην Ελλάδα». Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι η ακρίβεια «έχει ροκανίσει το εισόδημα της μέσης οικογενείας» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αναζητεί άλλοθι στην διεθνή κρίση για την αποτυχία της πολιτικής της. Ο Γ.Α. Παπανδρέου παρουσίασε πλαίσιο πέντε μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και την αναβάθμιση των ρυθμιστικών αρχών της αγοράς και με την σύσταση Επιτροπής Μονοπωλίων. Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ύφεση στην ελληνική οικονομία. εγκαλώντας την κυβέρνηση για αδιαφάνεια, αναποτελεσματικότητα και εξυπηρέτηση μεγαλομετόχων και διοικήσεων των τραπεζών εις βάρος του πολίτη. Τέλος, πρότεινε «την επανερμηνεία των όρων του Συμφώνου Σταθερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Επίκαιρα είναι τα «Μέτρα επανόρθωσης (σεισάχθεια)»:
Στα πλαίσια της σεισάχθειας (αποτίναξης βαρών), ο Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, απελευθέρωσε όσους Αθηναίους είχαν γίνει ΔΟΥΛΟΙ λόγω χρεών στην ίδια την Αθήνα και επανέφερε στην πόλη όσους εν τω μεταξύ είχαν μεταπωληθεί στο εξωτερικό. Για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο, κατάργησε το δανεισμό με εγγύηση το σώμα (προσωπική ελευθερία) του δανειολήπτη και των μελών της οικογένειάς του.
Η λαοθάλασσα που έπνιξε την Αθήνα
είχε την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης. Η Μαρία Αντουανέτα, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα!!! Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει από το Παρίσι ... αλλά συνελήφθη...
Χρέος κάθε έντιμου πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον!!

Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

www.koutsoukos-anastasios.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Η κυβέρνηση δίνει λευκή επιταγή στις τράπεζες και επιχειρεί να κρύψει όλα τα προβλήματά της κάτω απ’ το χαλί της διεθνούς κρίσης», επανέλαβε στη δευτερολογία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου.
Απέναντι στις επικρίσεις της ΝΔ πως το ΠΑΣΟΚ τοκίζει στο λαϊκισμό και την ανευθυνότητα με το πολυδάπανο πρόγραμμά του,ο κ.Παπανδρέου απάντησε πως «η πολιτική είναι ζήτημα προτεραιοτήτων»:
«Χαρίσατε 4,5 δισ. στους μετόχους των μεγάλων επιχειρήσεων, στις τράπεζες. Δώσατε 28 δισ. ευρώ,δηλαδή 9,5 τρισ.δρχ.- το 11% του ΑΕΠ της χώρας - στους τραπεζίτες,χωρίς εγγύηση για το πώς θα διατεθούν.Αυτό είναι η υπεύθυνη πολιτική;»,αναρωτήθηκε ο κ.Παπανδρέου

Ανώνυμος είπε...

Ο Δρ Κουτσουκος Αναστασιος εσωσε με αυταπαρνηση νεους "Αλεξηδες" απο τα Ματ!!
Που ειναι οι δηθεν αλλοι πολιτικοί, οι "άκαπνοι" θέλουν να ξαναβγούν?
Ο Αλφα ειχε τον Δρ Κουτσουκο σε απευθειας μεταδοση ...και ετσι τον γνωρισαν οι πρασινοφρουροί και εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-12-2008
ΩΡΑ 14.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ

Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!

ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

Ο Αλφα το ειχε σε απευθειας μεταδοση...εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΕΚΛΕΓΟΝΤΑ" ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!

9 Δεκέμβριος 2008 3:54 μμ