ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.08

ΟΙ «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ….. ΣΤΟ TROKTIKO (...όπου θέλουν!!... απαντούν..)



Η απάντηση των οικολόγων πράσινων ( Απάντηση από το κόμμα "Οικολόγοι Πράσινοι". Τι είναι τελικά;) στα εύλογα ερωτηματικά του «τρωκτικού»…



( Οι οικολόγοι έχουν 3,4% αλλά πόσοι ξέρουν τον πρόεδρο τους;)…….. τα οποία θεωρώ φυσιολογικά και να ανέκυπταν κατόπιν και των αποτελεσμάτων της τελευταίας δημοσκόπησης που φέρνει το εν λόγο κόμμα εντός βουλής …….. συγκαταλέγεται στην κατηγορία των μεταμοντέρνων προοδευτικών και εκσυγχρονιστικών ακτιβιστικών κινηματικών ιδεολογιών……που η ΒΑΣΗ του πολιτικού τους υπόβαθρου είναι η προώθηση της … «εναλλακτικής» και εκσυγχρονιστικής ΛΥΣΗΣ.


Μέχρι εδώ καλά!!!!!!!!!!!!


Όταν όμως ένα κόμμα τείνει δυναμικής ,για την είσοδο του στην Βουλή των Ελλήνων και παύει να αποτελεί την «συνειδητή διέξοδο» κάποιων ψηφοφόρων…. ‘για να μην πάει η ψήφος τους «χαμένη»’ ως συνηθίζεται να λέγετε , ....τότε η περαιτέρω διερεύνηση των «θέσεων» και των «πρωτοβουλιών» που επιδεικνύει κρίνεται επιβεβλημένη.


Ψάχνοντας …στην σελίδα τους εκπλαγήκαμε ….ειδικά για ΜΙΑ εκ των πολλών θέσεων και πρωτοβουλιών του εν λόγο κόμματος που μας παρότρυνε να προβούμε από την σελίδα μας την 6/10/08 σε καταγγελτική ανάρτηση με τίτλο…………………………………………………….. ( "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΤΟ 6ο ΚΟΜΜΑ;;;;; ) διαβάστε



Φυσικά ουδεμία απάντηση δεν πήραμε από την εν λόγο «ανερχόμενη» προοδευτικοεκσυγχρονιστική εναλλακτική παράταξη των ΠΡΑΣΙΝΩΝ… αν και η συγκεκριμένη εν τίτλο ανάρτηση δημοσιεύθηκε από μεγάλα σε επισκεψημότητα και κατ επέκταση δημοφιλή μπλοκ.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ:


Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: