ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.08

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 1η

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 1η

"Υπουργέ Ναυτιλίας, Υπουργέ του πλέον « ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ» ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ Αναστάσιε, εγώ τολμώ και αποκαλύπτω το μέγεθος της διαφθοράς και της σαπίλας των υψηλόβαθμων αξιωματικών σου, ενώ εσύ τους καλύπτεις και τους θωπεύεις.

Παρά τις καταγγελίες μου, τα καθεστώτα παραμένουν τα ίδια στην ναυπηγοεπισκευαστική κλίμακα Περάματος, τα «σαπάκια» - όπως τα απεκάλεσε ο Πρωθυπουργός σας – επιβατικά πλοία συνεχίζουν να ταξιδεύουν με τις «παραβάσεις των» αγκαλιά, τα Π.Δ. 05 & 345 παραμένουν καλά φυλαγμένα στα συρτάρια του Υ.Ε.Ν. από το 2003 ( να ρίχνετε και λίγο αλάτι που και που, για να διατηρούνται ),η επιτροπή ελέγχου επιθεώρησης εμπορικών πλοίων…. «ξ ε κ ο υ ρ ά ζ ε τ α ι»,ενώ ουδεμία μέριμνα λάβατε για την εφαρμογή του άρθρου 103,παράγ.3 της εφημ.κυβερνήσεως αριθ.φύλ 311/2002 κ.λ.π. – κ.λ.π

Τίποτα «προς το καλό» δεν έχει αλλάξει δυστυχώς από το 1957 μέχρι σήμερα, 50 ολόκληρα χρόνια που ασχολούμαι στον χώρο της Ναυτιλίας……

Όλοι όσοι έπρεπε, όλοι όσοι έχουν καθήκον να εφαρμόζουν με απόλυτη συνέπεια τον Νόμο, Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Υ Ν.

Πρώτη απόδειξη, πρώτη αποκάλυψη για σήμερα - για όσους δεν γνωρίζουν τα του οίκου σου - το «ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ» που χαρίσατε…..στον Ναυτικό ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ Γεώργιο του Δημητρίου.

Χωρίς να έχει την απαιτούμενη θαλάσσια υπηρεσία, χωρίς εξετάσεις, χωρίς καμμία διαδικασία. Γεγονός πρωτάκουστο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ αποτελει το γεγονός αυτό !!!!!
Όλα αυτά έγιναν με την έγκριση και σύμφωνη γνώμη του Ναυάρχου σας, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος ΣΥΡΙΓΟΥ Ανδρέα [ αρχηγέ κρίμα, λυπάμαι που είμαστε συμπατριώτες, ντρόπιασες την Σαντορίνη μας ]

Το υπογράφει - άκουσον άκουσον - ο Διευθυντής ασφαλείας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Πλοίαρχος Λ.Σ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Νικόλαος

Και όλα αυτά, επί Υπουργίας ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ, κάτω από του οποίου την μύτη ενεργούσαν οι «δίκλαροι» υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του, χωρίς να τον υπολογίζουν

Με τον ίδιο ρυθμό ενεργούν και σήμερα και εκθέτουν εσένα υπουργέ μου. Μην τους αφίνεις. Είναι σκουλίκια βρωμερά όλοι τους. Κηφήνες, όπως τους ονόμασε ο Ανωμερίτης, όταν πήρε χαμπάρι πως ενεργούσαν πίσω από την πλάτη του. Εκτεθειμένοι όμως είστε εσείς…... Οι Καπεταναίοι του Υπουργείου. Τόλμησε και ξεμπαρκάρισέ τους αν δεν κάνουν αυτό που επιβάλλεται. Με πρώτους τον Ύπαρχό σου Γ.Γ.ΥΕΝ και τον Γραμματικό σου Αρχηγό Λ.Σ.

Και πίστεψέ με – σου ορκίζομαι στον λόγο της ανδρικής μου τιμής - τα όσα σου γράφω στις καταγγελίες μου είναι πέρα ως πέρα αληθινά. Δεν υπάρχει «ίχνος πολιτικής σκοπιμότητας.»

Αγωνίζομαι για το Υπουργείο σου, όσο κανένας άλλος. Για το συμφέρον και τα δίκαια των συναδέλφων μου Ναυτικών, για την εύρυθμη λειτουργία των πλοίων, που αρκετές φορές οι «λιαδάρηδες» της Ε.Ε.Π. εκδίδουν πιστοποιητικά Ναυσιπλοίας….. « ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ»,μέσα από τα γραφεία τους. ( έχει και τέτοια χαρτιά ο μπαξές μου, Υπουργέ μου )

Τα θύματα των πράξεών τους είστε εσείς οι Υπουργοί,των οποίων την άγνοια εκμεταλλεύονται και δρούν όπως θέλουν.

Το μεγαλύτερο θύμα τους – τόπαιζε «παντογνώστης» - ο Υπουργός Ναυτιλίας ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ Γεώργιος, τον οποίον έπεισαν τα τότε «λαμόγια» συμβουλάτορές του Αρχηγός Λ.Σ.Ναύαρχος ΣΚΙΑΔΑΣ Άκης και 17 (δεκαεπτά) Πλοίαρχοι, αρχιπλοίαρχοι, αλλά και Υποναύαρχοι, « ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΥΤΑΠΑΤΩΝ» καθ’ ότι ήσαν βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στο βουρκάρι της ιστορίας αυτής, που είχε σαν συνέπεια

Τον άδικο χαμό συναδέλφων μου Ναυτικών,τους οποίους «σκότωναν» για να μην μιλήσουν ποτέ και αποκαλύψουν τις χρυσοφόρες απάτες των…..

Κλαίει η ψυχή μου Υπουργέ, αυτή την στιγμή που στα γράφω, γιατί έδωσα «ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ – ΥΠΟΣΧΕΣΗ» να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι, αλλά ας όψεται η ισχυρογνωμοσύνη του συναδέλφου σου Κατσιφάρα….


ΑΤΟΜΑ που το λέει η ψυχή τους και που τολμούν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, τα έχετε θέσει στο περιθώριο, για λόγους που γνωρίζετε εσείς που πολιτεύεστε.

Σαν παράδειγμα αναφέρομαι στον κ.Ζορμπά Γεώργιο….αλλά και σε άλλους Ζορμπάδες από τον χώρο της Δικαιοσύνης, αλλά και στον χώρο τον δικό μου των απλών πολιτών ,που μπορούμε να συμβάλλουμε στα μέγιστα για την κάθαρση γενικά αυτού του τόπου.

Σε λίγες μέρες, εδώ στην Αθήνα, συγκαλείται διεθνές συμβούλιο για την παγκόσμια κάθαρση . Ισως σε καλέσουν Υπουργέ να συμμετάσχεις στο συνέδριο αυτό…

Και είμαι περίεργος να ακούσω τι θα πεις."

Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

ΑΦΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ –ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΩΝ……ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: