ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.08

ΣΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…… «ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ….

Γράφει ο Αντίμαχος

Κατάφερε αυτή η κυβέρνηση το ακατόρθωτο.

Γύρισε τον χρόνο πίσω με μια διανοητική αναίδεια που προηγούμενο της υπάρχει κατά την εποχή του τέλους του 18Ο αιώνα που οδήγησε στην αναπόφευκτη ιστορικά Γαλλική Επανάσταση.


Ζούμε την απόλυτη «φεουδαρχική» εξουσία των «Γαλαζοαίματων» κυβερνώντων που η πηγαία ,εκ των «αριστοκρατικών» τους ριζών αναίδεια , γίνεται πράξη σε βάρος των φαινομενικά για αυτούς «κολίγων».



Η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, η ερασιτεχνική διαχείριση του, η προχειρότητα λειτουργίας των θεσμών, ο αυτοσκοπός από τους έχοντες την εξουσία για την αποκόμιση ιδίων ωφελημάτων , η ανυπαρξία εφαρμογής των νόμων, η κατάλυση της ισότητας και των θεσμών, ……… είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της ζώσας πραγματικότητας στην χώρα μας.


Κατά την Γαλλική επανάσταση το τρίπτυχο «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» αποτέλεσε το κεντρικό σύνθημα εμπνευσμένο από τα κηρύγματα των Διαφωτιστών για την καθίδρυση της Δημοκρατίας και το γκρέμισμα του φεουδαρχισμού και της εκμετάλλευσης από την απόλυτη μοναρχία.


Οι μέρες που ζούμε είναι ανάλογες εκείνων του τέλους του 18ου αιώνα με την κατάλυση και ακύρωση της Δημοκρατίας.

Σήμερα όμως η κατάλυση της Συνταγματικά θεσπισμένης Δημοκρατίας από τους ίδιους τους «φύλακες» της , δίνει άλλη διάσταση και αποκαρδιώνει και τον πιο αισιόδοξο και καλοπροαίρετο πολίτη αυτής της χώρας

αφού ο εκάστοτε κυβερνών την επικαλείται για να θεσμοθετήσει εις βάρος του λαού που του παρέχει την εξουσία.


Γιατί γίνονται αυτά;


Επειδή δεν μας φοβούνται, επειδή έχουν εμπεδώσει την νοοτροπία μας που είναι επιρρεπής στην «προστασία» και στην ανάγκη να «ανήκουμε» κάπου, επειδή ως νεοέλληνες πιστεύουμε στο «βόλεμα» μας, επειδή είμαστε αγκιστρωμένοι σε «είδωλα», και το σημαντικότερο επειδή μας αφαίρεσαν τεχνηέντως τους «βαθμούς ελευθερίας μας» για να μας καταστήσουν «άλαλους» μέσω της αναδιανομής του πλούτου και της χρέωσης των Ελληνικών νοικοκυριών στους τραπεζίτες

Οι γκιλοτίνες στήθηκαν στο Παρίσι του 18ου αιώνα για να τιμωρήσουν τους δυνάστες του Γαλλικού λαού . Ο φόβος μετατοπίστηκε από τον λαό στην ολιγαρχία και αποσόβησε την πιθανότητα επαναφοράς της.


«Φωνή Λαού Οργή Θεού»


Μια «ευγενή» επανάσταση του Ελληνικού λαού ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ θα φέρει την αναγέννηση της Δημοκρατίας στη χώρα μας που σήμερα στενάζει από τους εκμεταλλευτές της που υποκρίνονται ότι πιστεύουν σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: