ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.08

Κυβέρνηση επικίνδυνων ερασιτεχνών

elef.jpg Δεν φθάνει που ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Αυτή η λαϊκή ρήση ορίζει την πραγματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία της χώρας, όχι τόσο εξαιτίας της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης που σαρώνει τις χρηματαγορές, όσο από τους ερασιτεχνικούς αυτοσχεδιασμούς της κυβέρνησης.
Όλα ανεξαιρέτως τα οικονομικά μέτρα που κατά καιρούς έχει πάρει αυτή η κυβέρνηση, από το 2004 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, χαρακτηρίζονται από ερασιτεχνισμό και προχειρότητα. Κανένα από τα μέτρα αυτά δεν εφαρμόσθηκε, όπως εξαγγέλθηκε και νομοθετήθηκε, διότι συναντούσε την αντίδραση ευρύτατων στρωμάτων της κοινωνίας, επί των οποίων το υπουργείο οικονομίας έριχνε τα βάρη του προϋπολογισμού. Έτσι η κυβέρνηση αναγκαζόταν, μπροστά στο πολιτικό κόστος να παλινωδεί.
Κανένας από τους προϋπολογισμούς που συνέταξε ο «μάγος» κ. Αλογοσκούφης δεν ήταν εφαρμόσιμος, αφού προβλέπει την είσπραξη εσόδων από τους «συνήθεις υπόπτους», δηλαδή τους μη έχοντες. Τη στιγμή που αφήνει στο απυρόβλητο της μεγάλα εισοδήματα και μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων, που κρύβονται πίσω από υπεράκτιες εταιρίες και τη μεγάλη εκκλησιαστική περιουσία, το υπουργείο οικονομικών, φορολογεί με κόλπο εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες πρώτης κατοικίας, που υποτίθεται, εξαιρούνται.


http://www.kentri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: