ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.08

«Μόνο νόμισμα δεν έκοβαν στο Βατοπαίδι, όλα τα άλλα τα έκαναν»

Σε ένα ραγδαία ανερχόμενο επιχειρηματικό όμιλο της χώρας, με πάγια περιουσιακά στοιχεία, κεφάλαια κίνησης, επενδυτικά χαρτοφυλάκια και τραπεζικές καταθέσεις συνολικού ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, είχε εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια η αδελφότητα των μοναχών της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου. Αρκεί να αναφερθεί ότι στους λογαριασμούς της Μονής προ ημερών βρέθηκαν καταθέσεις συνολικής αξίας 100 εκατ. ευρώ.

Αυτό είναι το συμπέρασμα της έρευνας που διεξήγαγαν οι ελεγκτικές υπηρεσίες και οι εισαγγελικές αρχές στα οικονομικά στοιχεία της ιστορικής μονής του Αγίου Ορους. Οπως προκύπτει από την ανάγνωση του φακέλου «Rassadel Corporation Ltd», της επενδυτικής εταιρείας που συνέστησαν οι αγιορείτες μοναχοί, οι ιερές μπίζνες της Μονής Βατοπαιδίου θα προκαλούσαν δέος ακόμη και στα υψηλόβαθμα στελέχη της Banco di Santo Spirito, της τράπεζας του Βατικανού.

Αρκεί να αναφερθεί ότι μόνο την τελευταία διετία τα κέρδη της ιστορικής μονής του Αγίου Ορους, χάρη βεβαίως και στις πωλήσεις των «φιλέτων» γης και των ακινήτων που περιήλθαν στην κυριότητα του Βατοπαιδίου, στο πλαίσιο εφαρμογής της επίμεμπτης συμφωνίας με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), ξεπέρασαν τα 120 εκατ. ευρώ.

Μέσα από μια σειρά σύγχρονων επενδυτικών κινήσεων που συνδύαζαν τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις στον επικερδή τομέα του real estate, αλλά και τις ευέλικτες τοποθετήσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, η ομάδα των ρασοφόρων χρηματοοικονομικών συμβούλων κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία της Μονής Βατοπαιδίου με κεφάλαια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Το ίδιο εντυπωσιακή είναι η λίστα των τραπεζικών λογαριασμών κάθε μορφής (τρεχούμενοι, προθεσμιακοί, όψεως), όπως και το ύψος των καταθέσεων (σε ευρώ και σε ξένο συνάλλαγμα) που διαθέτει η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, οι εκπρόσωποι της Μονής έχουν ανοίξει 32 τραπεζικούς λογαριασμούς σε επτά ελληνικές τράπεζες. Για τις τράπεζες του εξωτερικού, προσώρας τα στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα στις εισαγγελικές και τις ελεγκτικές αρχές της χώρας.

«Μόνο νόμισμα δεν έκοβαν στο Βατοπαίδι, όλα τα άλλα τα έκαναν» επεσήμανε προς «Το Βήμα» υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος. «Απορώ πότε έκαναν την προσευχή τους»...


Πηγή: το ΒΗΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: