ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.08

Η Mariastella Gelmini, παρομοιάζει τον εαυτό της με τον Barak Obama, το όραμα των ευρωπαίων πολιτικών

Η κυβέρνηση Berlusconi, μοντέλο για τον Καραμανλή και την ευρωπαϊκή δεξιά, ανάμεσα σ’ όλα έβαλε στο στόχαστρο και τη δημόσια Παιδεία.
Η υπουργός Παιδείας Mariastella Gelmini, σε συνέντευξή της στην "Corriere della Sera", θέτει τους ίδιους στόχους με τον Barak Obama.
Στα χνάρια του γνωστού γιου της διαπλοκής (
οι σύντροφοί του, όπως ο Κύρτσος, τα λένε για τον Ρουσόπουλο), έχει στήσει ένα ολόκληρο «κύκλωμα» δημοσιογράφων στα ΜΜΕ και κάνει το μαύρο άσπρο.
Προωθώντας με μανία τις περικοπές στη δημόσια παιδεία και την έρευνα, περικοπές 87.000 δασκάλων στα Δημοτικά Σχολεία… με ταυτόχρονη χρηματοδότηση και προώθηση των ιδιωτικών σχολείων, έχει συμμάχους της όλο το σύγχρονο «εκσυγχρονιστικό» πολιτικό σκηνικό (
ας θυμηθούμε τον Σημίτη), κατασυκοφαντεί το μαθητικό και φοιτητικό κίνημα καταλήψεων και προβάλει το μοντέλο Barak Obama.
Σε λίγο, στη γειτονική Ιταλία οι μαθητές και οι μαθήτριες θα επιστρέψουν στις ποδιές και στολές του Μουσολίνι. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι (
σαν τον γνωστό σ’ εμάς Πρετεντέρη), τις κάνουν υπέροχες πάσες, για να αναπτύξει τις «μεταρρυθμίσεις» της…
Ας δούμε ορισμένα ερωτήματα (
ας θυμηθούμε κι εδώ τη ΔΕΘ, τον Καραμανλή και τους «δημοσιογράφους»), από αστέρια «δημοσιογράφους» προς την υπουργό: «είστε σύμφωνη ότι τα παιδιά στο σχολείο πρέπει να επιστρέψουν στην ισότητα;» και «η κυβέρνηση προτίθεται να επιβάλει τη σοβαρότητα στο σχολείο;».
Όμως, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο (μαθητικές και φοιτητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις).
Το περίεργο, για εμάς, είναι πως το «φαινόμενο» Barak Obama, αποτελεί σήμερα μοντέλο (σ’ όλους τους τομείς) της σκληρής ευρωπαϊκής δεξιάς και της «σύγχρονής» αριστεράς, ή κεντροαριστεράς;
Ακόμη χειρότερα, η ευρωπαϊκή κεντροαριστερά έχει αναγάγει σε όραμα την εκλογή του Barak Obama, κι η πολιτική που θα ακολουθήσει (δεδομένη), ίσως να είναι ένα ακόμη μπούμερανγκ κι ένα ακόμη γεγονός αναξιοπιστίας αυτής της ευρωπαϊκής αριστεράς.
* Ολόκληρη η συνέντευξη της Mariastella Gelmini στην Corriere della Sera, με τίτλο: "Διαμαρτυρίες από λίγους. Το μοντέλο μου είναι ο Obama"

Δεν υπάρχουν σχόλια: