ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.08

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 2η (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΤΣΙΠΑ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΚΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ;;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

"ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΜΟΥ" !!!!!!!!

Τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη σήμερα..... η φύση ολόγυρά μας έχει αλλάξει χρώματα,τα φύλλα των δένδρων πέφτουν....οι μπαξέδες όλων... ξεροί.

Η περιέργεια των γειτόνων μου, "μία και μοναδική." Πως καταφέρνω και διατηρώ όλες τις εποχές του χρόνου ,καταπράσινο και ανθισμένο τον δικό μου μπαξέ.

Μα με τόοοοοσα "μπουμπούκια" που σκάνε συνέχεια από το "υποβαθμισμένο υπουργείο σου" , Υπουργέ Ναυτιλίας, ο κήπος μου είναι γεμάτος από "κάτασπρα" ρόδα.

Σήμερα άνθισε τό ονοματεπώνυμο ενός Αντιπλοιάρχου Λ.Σ.,του Διοικητή της Σχολής Ασπροπύργου, του Τ Σ Ι Α Δ Η Δημήτρη.Δίπλα του ακριβώς, ο Γ Α Ρ Δ Ι Κ Η Σ Στέφανος [ Πλοίαρχος Α΄ Ε.Ν.] ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής Ασπροπύργου. Τα ανωτέρω "μπουμπούκια" εξέδωσαν "πλαστό πιστοποιητικό σπουδών ( σωστικών και πυροσβεστικών μέσων.)

Καπετάνιε - μου ψελλίζουν δυό άλλα - κάτασπρα "δίκλαρα και αυτά μπουμπούκια και με παρακαλούν να μην αναφέρω τά ονόματά τους,αλλά τους απάντησα αρνητικά

Ο όρκος που έδωσα στην εικόνα της Παναγιάς "είναι ιερός και αδιαπραγμάτευτος".......Δεν θα χαριστώ σε κανέναν απολύτως....... [ Εκατόν δέκα συνάδελφοί μου Ναυτικοί τινάχτηκαν στον αέρα από τους Ναυταπατεώνες Δικηγόρους και τους υψηλόβαθμους συναδέλφους σας - που συνεργάστηκαν μαζί τους - και δεν άνοιξε ρουθούνι. .....πλήρης συγκάλυψις των πάντων...]

"ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ" - Καπετάν Γιάννη - οι φάκελλοι αυτοί πρέπει να κλείσουν....και στο δικό σου στόμα,βάλε φερμουάρ.!!!!

Τάδε έφη ο "βάρκα γιυαλό" Κ Α Τ Σ Ι Φ Α Ρ Α Σ Γεώργιος, την περίοδο της παντοδυναμίας του, ο "παντός καιρού" υπουργός - πηδαλιούχος του Υ.Ε.Ναυτιλίας.για να προστατέψει 17 "λαμόγια", Ναυάρχους, Υποναυάρχους, Πλοίαρχους, κ.λ.π. Και όλα αυτά, εν ονόματι του κέρδους.

Αν είστε άνδρες,αν έχετε μισή τσίπα φιλότιμο,κατονομάσετε ποιοί σας έδωσαν εντολή για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών σπουδών και αντί πόσων αργυρίων;

Τολμήστε και μιλήσετε........ Δ Ρ Α Κ Α Τ Ο Σ Χρήστος - Πλοίαρχος Λ.Σ. - Διοικητής της Σχολής ΚΕΣΕΝ ( κέντρο επιμόρφωσης στελεχών Ε.Ν. ) και ξοπίσω του ο "μαιντανός" συνάδελφος, πλοίαρχος Ε.Ν. Μ Α Λ Α Τ Ζ Η Σ Ευστάθιος, υπό την ιδιότητα του Διευθυντού Σπουδών.

Τι άλλο από πλαστό πιστοποιητικό και αυτοί;;;; [ Διεθνούς σύμβασηςγια πρότυπα εκπαίδευσης έκδοσης πιστοπ.και τήρησης φυλάκων των ναυτικών.]

Αν είστε άντρες,κατονομάσετε τους υπεύθυνους και μην τους καλύπτετε με την ανωνυμία, γιατί αύριο πρωί θα τους αποκαλύψω εγώ, μια και στην γωνιά του κήπου μου βλέπω μια "λευκή σημαία ανακωχής" να κυματίζει....μιά άλλη τριανταφυλλιά θα μιλήσει....προσπαθεί να με δελεάσει......αλλά.....

Σπεύσατε πριν από εμένα να μιλήσετε στον Υπουργό σας και να τα "ξεράσετε" όλα, "άθλια υποκείμενα".

Μπροστά στο χρήμα,πουλάτε οτιδήποτε και πρωτίστως την Πατρίδα,την Οικογένεια και την Θρησκεία.

Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: