ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.08

Κυβέρνηση αναποτελεσματική και φοβισμένη


Γνώριζαν ο πρωθυπουργός και ο Ρουσόπουλος για το Βατοπέδι, γράφει στην ιστοσελίδα του ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
Χαρακτηρίζει την συμπεριφορά της κυβέρνησης ανεξήγητη, αφού όπως συγκεκριμένα γράφει: «Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει με όρους λογικής τον τρόπο που αντιδρά σε ορισμένα κρίσιμα ζητήματα. Στην περίπτωση του Βατοπεδίου ο Πρωθυπουργός και ο πρώην υπουργός Επικρατείας είναι αδύνατον να μη είχαν γνώση η σχέση. Ο χειρισμός όμως που επέλεξαν για την αντιμετώπιση του θέματος ήταν καταστροφικός». Με αυτά που γράφει ο κ. Ανδριανόπουλος, εκφράζει αυτό που πιστεύει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της. χώρας.
«Η απόκρυψη της αλήθειας» γράφει παρακάτω ο πρώην υπουργός, «οδήγησε την υπόθεση στο εκρηκτικό μίγμα στο οποίο σήμερα βρίσκεται» για να προσθέσει στη συνέχεια: «Αλλά και αλλού η κυβέρνηση συλλαμβάνεται αργή, αναποτελεσματική και φοβισμένη». Αναφέρεται στη χλιαρή και καθυστερημένη αντίδραση της κυβέρνησης στην αποκάλυψη της εφημερίδας Έθνος, για τη συμπαιγνία Νίμιτς με τους Σκοπιανούς και το State Department και διερωτάται: Τι είναι όμως αυτό που τόσο φοβάται η Αθήνα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: