ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.08

ΡΩΣΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο Λίβυος ηγέτης, Μοαμάρ Καντάφι, που επισκέπτεται τη Μόσχα για πρώτη φορά ύστερα από 23 χρόνια, θα προτείνει στη Ρωσία την εγκατάσταση ναυτικής βάσης στο λιβυκό έδαφος, όπως γράφει η ρωσική εφημερίδα Kommersant. «Η Λιβύη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει μία βάση του ρωσικού πολεμικού ναυτικού», γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγή που γνωρίζει τη διαδικασία προετοιμασίας της επίσκεψης του Καντάφι στη Μόσχα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βάση μπορεί να εγκατασταθεί στο λιμάνι της Βεγγάζης.

«Η ρωσική στρατιωτική παρουσία θα αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα γίνει επίθεση εναντίον της Λιβύης από την πλευρά των ΗΠΑ, που δεν έχουν ανταποκριθεί στις πολλές κινήσεις συμφιλίωσης που έχουν γίνει από τον συνταγματάρχη Καντάφι», εξηγεί η ρωσική εφημερίδα.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα, ο Λίβυος ηγέτης θα εξετάσει επίσης την αγορά ρωσικών οπλικών συστημάτων, μεταξύ των οποίων άρματα μάχης Τ-90, αεροσκάφη Su-30 και πύραυλοι εδάφους-αέρος Tor-M1.

http://world.flash.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: