ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.08

Έκκληση από ΗΠΑ για την πρόταση Νίμιτζ



Έκκληση προς την ηγεσία της ΠΓΔΜ να αποδεχθεί την τελευταία δέσμη ιδεών του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, απηύθυνε ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ντάνιελ Φριντ.


«Αρπάξτε την τελευταία πρόταση του διαμεσολαβητή κ. Νίμιτς και κάντε έτσι φωτεινό το μέλλον της χώρας σας και των παιδιών σας, τα οποία θα σας είναι ευγνώμονες γι' αυτό», δήλωσε ο κ. Φριντ σε ομάδα δημοσιογράφων από την ΠΓΔΜ που επισκέπτονται τις ΗΠΑ.

Ο κ. Φριντ πρόσθεσε ότι σε πέντε εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί Υπουργική Διάσκεψη του ΝΑΤΟ και εξέφρασε την ελπίδα πως μέχρι τότε μπορεί να επιλυθεί η εκκρεμότητα της ονομασίας.


Ο ίδιος προειδοποίησε ότι η ΠΓΔΜ «μπορεί να εισέλθει σε απομόνωση εάν δεν προβεί σε σωστά βήματα: να λύσει τώρα τη διένεξη για την ονομασία».

Ο κ. Φριντ, σύμφωνα με αναφορές του Τύπου των Σκοπίων, απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς «περί ελληνο-αμερικανικών ή μακεδονο-αμερικανικών μυστικών συμφωνιών», σχετικά με τη λύση του προβλήματος της ονομασίας και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει πρόταση που να είναι κατά 100% ή κατά 90% αποδεκτή και από τις δύο πλευρές.

Ωστόσο, ο κ. Φριντ διεμήνυσε ότι οι ηγέτες της ΠΓΔΜ πρέπει να αποφασίσουν τί δύνανται να αποδεχθούν από την τελευταία πρόταση του κ. Νίμιτς κάνοντας ελάχιστες παρατηρήσεις, ειδάλλως θα κάνουν κύκλους.
Σχετικά με την εμμονή της ΠΓΔΜ για διαφύλαξη της εθνικής ταυτότητας, ο κ. Φριντ τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις για την ονομασία δεν πρόκειται να αλλάξουν το συναίσθημα των πολιτών της ΠΓΔΜ για το ποιοί είναι και τί είναι. Η ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κατά τον κ. Φριντ, εγγυάται και το μέλλον της χώρας και την εθνική ταυτότητα των πολιτών της.
"Μετά την αποδοχή της πρότασης από την πλευρά της Μακεδονίας, η ΕΕ θα ασκήσει πιέσεις στην Ελλάδα ώστε και αυτή να απαντήσει θετικά, διότι στην Ελλάδα υπάρχουν άτομα που επιθυμούν να κλείσει αυτό το ζήτημα", διεμήνυσε ο Ντάνιελ Φριντ.
http://www.e-tipos.com



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ???? ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ - ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ "ΘΕΜΑ"??



ΟΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΙ"...........ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ????


Η "ΓΛΩΣΣΑ ....ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ"...ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!

1 σχόλιο:

AKENATON είπε...

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ Η ΣΟΡΟΣΑΣΚΑ Η ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΗ ΕΝΑΝ ΜΙΝΑΡΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ