ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.12

Ο τελικός στόχος είναι η εξουδετέρωση της Ελλάδας



Μέσα σε δύο χρόνια η χώρα μας έχει στην κυριολεξία εξοντωθεί. Ως παράγων στην ευρύτερη περιοχή έχει γεωπολιτικά αδρανοποιηθεί

Το οικονομικό πρόγραμμα που έχει επιβληθεί μέχρι τώρα στην Ελλάδα, αντί να οδηγήσει στη «διάσωσή» της, την έχει φέρει στα πρόθυρα της επίσημης χρεοκοπίας. Αντί οι δανειστές να διορθώσουν αυτά που εμφανώς .....
έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ, ζητούν και άλλα μέτρα, στην ίδια λογική, που βεβαίως θα οδηγήσουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Έπειτα από τόσα μέτρα τα οποία εκμηδένισαν το εισόδημα, ισοπέδωσαν την αγορά και εξαθλίωσαν εκατομμύρια Έλληνες, το δημοσιονομικό όφελος είναι ανύπαρκτο. Το έλλειμμα για το 2011, έναντι πρόβλεψης 9% του ΑΕΠ, διαμορφώθηκε στο 9,3%-9,4%, το πραγματικό όμως είναι περίπου 10,5%, όσο ήταν το 2010. Ύστερα από ένα χρόνο μέτρων πρωτοφανούς αγριότητας, το αποτέλεσμα είναι μηδενικό και αντί η συνταγή να διορθωθεί, επαναλαμβάνεται με μεγαλύτερη ένταση.

Οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις τους για το χρέος είναι τόσο έγκυρες όσο ήταν και αυτές για το έλλειμμα και την ύφεση. Έχουν ήδη παραδεχθεί ότι ο στόχος για χρέος 120% του ΑΕΠ το 2020 δεν είναι εφικτός με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, αλλά ακόμη και αν ήταν μιλάμε για ποσοστό χρέους περίπου όσο ήταν και όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο. Άρα, έπειτα από δέκα χρόνια οικονομικής γενοκτονίας και οικονομικο-πολιτικής κατοχής της χώρας, θα βρισκόμαστε εκεί όπου ήμασταν όταν ο Γιώργος Παπανδρέου μεθόδευσε την είσοδό μας στο Μηχανισμό.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στην εξής θέση: Ή θα αποδεχθεί τα νέα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές και θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια σε επίσημη χρεοκοπία και σε δεύτερη φάση σε έξοδο από το ευρώ ή θα αρνηθεί να υποστεί ακόμα μία μάταιη βιαιότητα και θα οδηγηθεί πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα, χρεοκοπία, με τους δανειστές να φορτώνουν την ευθύνη για την κατάληξη στην ίδια τη χώρα. Γι’ αυτό και ήδη δυσφημούνται οι Έλληνες διεθνώς ως «ειδική περίπτωση», αρνούμενοι να συνεργαστούν και απρόθυμοι να προωθήσουν τις «μεταρρυθμίσεις». Ακόμα και ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει ότι δεν υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» μεταφέροντας την πίεση της Τρόικας στο εσωτερικό αντί τα ελληνικά επιχειρήματα στην Τρόικα, αρχίζει να υποψιάζεται ότι οι ξένοι διατυπώνουν απαιτήσεις που προφανώς αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές χωρίς να υπάρξουν πολιτική κατάρρευση και κοινωνική έκρηξη, και μάλιστα πριν από τη χρεοκοπία.

Επειδή κανείς που χειρίζεται τέτοια θέματα δεν είναι -ή δεν θα έπρεπε να είναι- τόσο άσχετος ώστε να μη βλέπει ότι το πρόγραμμα έχει αποτύχει και έχει δολοφονήσει την οικονομία και την κοινωνία, προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει.

Αν κάποιος πάρει τα πράγματα από το τέλος προς την αρχή, από το αποτέλεσμα αναζητώντας το κίνητρο, ίσως βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα για τη φαινομενικά ανορθολογική συμπεριφορά κυρίως των Γερμανών.

Η Ελλάδα, μέσα σε δύο χρόνια έχει στην κυριολεξία εξουδετερωθεί. Ως παράγων στην ευρύτερη περιοχή έχει γεωπολιτικά αδρανοποιηθεί. Στην κατάσταση όπου βρίσκεται, τα περιθώριά της να οργανώσει τη συμμετοχή της στις εξελίξεις και να διεκδικήσει θέση στο αναδυόμενο τοπίο έχουν συρρικνωθεί δραματικά. Μια χώρα η οποία έχει ήδη απολέσει σημαντικό μέρος της κυριαρχίας της, με τι αποθέματα να διεκδικήσει ρόλο; Η επίσημη χρεοκοπία, αν επέλθει, θα ολοκληρώσει την ακύρωσή της.

Το Μνημόνιο είχε εξαρχής συνοχή, συνέχεια και συνέπεια σε αυτά που προέβλεπε και τα οποία οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση. Από τη σκοπιά της δημοσιονομικής λογικής το πρόγραμμα δεν βγάζει νόημα. Ως εργαλείο γεωπολιτικής εξουδετέρωσης μιας χώρας, όμως, τελικά αποδεικνύεται επιτυχημένο. Χρειάστηκε, βέβαια, προεργασία και εκ των έσω βοήθεια από «χρήσιμους ηλίθιους», ιδεοληπτικούς ή απλώς «πρόθυμους» για τους δικούς τους λόγους. Ετσι, μπαίνουν στη θέση τους και πολλές ψηφίδες από την πρώιμη περίοδο, αμέσως μετά τις εκλογές, όταν ακόμη «λεφτά υπήρχαν».

Το ελληνικό δράμα που λέγεται «πρόγραμμα διάσωσης» οδηγείται στην κορύφωσή του, αλλά δυστυχώς όχι στο τέλος του. Γίνεται σαφές όμως και στον πλέον δύσπιστο, ιδιαίτερα μετά τη συμπεριφορά της Τρόικας και των Γερμανών τις τελευταίες ημέρες, ότι το σχέδιο δεν ήταν «διάσωσης» αλλά δολοφονίας. Και όπως γίνεται σε όλα τα εγκλήματα θα πρέπει να αναζητηθούν ο ένοχος και οι συνεργοί. Αρα, η διερεύνηση από Εξεταστική Επιτροπή των συνθηκών υπό τις οποίες δολοφονήθηκε η χώρα είναι ευθύνη και καθήκον των πολιτικών δυνάμεων. Πρωτίστως αυτών που διεκδικούν την εξουσία.

Μετατροπή σε αποικία και αφανισμός μεσαίας τάξης και ιδιοκτησίας

Οικονομικά έχει καταστραφεί και αυτά που ακολουθούν, επί ερειπίων, είναι εισβολή και κατοχή διαρκείας από ξένες οικονομικές δυνάμεις. Για να επιτευχθεί αυτό έπρεπε προηγουμένως να συνθλιβούν η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, οι μικρομεσαίες αλλά και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, ώστε τη θέση τους να καταλάβουν οι επικυρίαρχοι. Δεν αρκεί, δε, οι ιδιοκτήτες να μεταβληθούν σε υπαλλήλους, ώστε να σταματήσει η Ελλάδα να είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοαπασχολουμένων στην Ευρώπη. Πρέπει οι ιδιοκτήτες να μεταβληθούν σε φθηνούς υπαλλήλους, μαζί με τους προϋπάρχοντες, ώστε να διαμορφωθεί ένα ελκυστικό επενδυτικό πακέτο, προδιαγραφών αποικίας.

Κάτι άλλο που επίσης φρόντισε η Τρόικα να εκλείψει είναι μία ακόμη ελληνική «ιδιαιτερότητα»: Η ειδική σχέση του Ελληνα με την ακίνητη περιουσία, με το σπίτι του. Εχοντας υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης και γενικώς ιδιοκτησίας, εξασφάλιζε μια σχετική «αυτονομία» υπό την έννοια ότι μπορούσε να διαχειριστεί τα ακίνητά του είτε επενδυτικά είτε ως πηγή εισοδήματος είτε ως «μαξιλάρι» σε μια δύσκολη συγκυρία. Οι δανειστές, με την αμέριστη συνεργασία πρώτα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και στη συνέχεια του Ευάγγελου Βενιζέλου, οδηγούν σε έμμεση δήμευση της ακίνητης ιδιοκτησίας μέσω της υπερφορολόγησης (τέλη, αύξηση αντικειμενικών αξιών, «έκτακτα» χαράτσια). Ετσι, μαζί με τη δημόσια περιουσία και τον ορυκτό πλούτο της χώρας που βάζουν στο χέρι μέσω των εγγυήσεων, στερούν και την ιδιωτική περιουσία ώστε να μην υπάρχει δίχτυ ασφαλείας ούτε σε προσωπικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά το PSI, το «κούρεμα» που θα υποστούν οι τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία είναι τέτοιο που -κυρίως τα δεύτερα- δεν θα συνέλθουν ποτέ και το πιθανότερο είναι ότι οι συντάξεις θα οδηγηθούν σε επίπεδο ημερομισθίου.

Από άρθρο του Λάμπρου Καλαρρύτη στον “Τύπο της Κυριακής”

ventetta

Υπάρχει κανείς Εισαγγελέας, για τους αρμόδιους της ανώτατης Πολιτικής και Διοικητικής Εξουσίας στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης;

Την ώρα που τ' ασφαλιστικά ταμεία και οι συντάξεις βουλιάζουν, την ώρα που η περίθαλψη υποβαθμίζεται και εξαφανίζεται, την ώρα που οι άνεργοι δεν μπορούν να πάρουν τα απαραίτητα φάρμακα και κινδυνεύουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους,  οι αρμόδιοι του Υπουργείου, το καλοκαίρι του 2011 στο μέσον του τυφώνα της κρίσης,  εντέλλονται ή εγκρίνουν δαπάνες σε βάρος του:
ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ  ΤΟΜΕΑ (Τ.Ε.Α.Ι.Τ.)- ΣΤ΄ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ  Ε.Α.Α.Π.Α.Ε. [πρώην Τ.Ε.Α.Α.Π.Α.Ε] ,  για διακοπές παιδιών υπαλλήλων, κυρίως του ασφαλιστικού κλάδου, σε πολυτελή κατασκηνωτικά κέντρα, σε όλη την χώρα.
 
Μα πως μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα -θα πει κανείς- όταν άλλα παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, τα παιδιά των ασφαλειουπαλλήλων, κλπ  ν' απολαμβάνουν, με έξοδα των χρεοκοπημένων κατά τον κ. Γ. Κουτρουμάνη** και την κ. Α. Δρέττα επικουρικών ταμείων,  πολυτελείς κατασκηνωτικες διακοπές, όταν άλλα παιδάκια το περασμένο καλοκαίρι δεν εδέησε να βρέξουν ούτε τον ποπό τους στην θάλασσα ;
Τα πράγματα είναι άπλα.  Για τα ψηφαλάκια φίλοι μου, για τα ψηφαλακια των πολιτικών και των μαγαλοσυνδικαλιστών του τραπεζοασφαλιστικού, κλπ τομέα, κυρίως της ΠΑΣΚΕ και όλων των άλλων τεμπελχανάδων συνοδοιπόρων τους, όλων των παρατάξεων,  που νέμονται (μοιράζουν) την εξουσία στους χώρους δουλειάς.
Προς Θεού -μην παρεξηγηθώ- για τα παιδιά μας να δώσουμε τα πάντα, το εννοώ. Να στερηθούμε εμείς τα περισσότερα για να στερηθούν αυτά όσο το δυνατό λιγότερο, σε όλο το διάστημα της ένδειας και της πείνας που μας έφερε το πολιτικό μας σύστημα.
Για όλα τα παιδιά όμως και όχι μόνον για τα "δικά" μας και σε βάρος των άλλων παιδιών.
 
Σε τέτοιες δίσεκτες εποχές όπως αυτή που ζούμε, το "αμάρτησε για το παιδί του" δεν ισχύει και είναι πολλές φορές εκ του πονηρού, γι' αυτό και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας "δεκατέσσερα" και γιατί όχι, -σαν μέσο άμυνας-  δεν βλάπτει να είμαστε πολλές φορές και "υποχρεωτικά"  καχύποπτοι.
Καλείται όθεν ο αξιότιμος βουλευτής και αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ,  κ. Ν. Νικολόπουλος, να "ερευνήσει" κοινοβουλευτικά το θέμα και εμείς να του θυμίσουμε ότι έρχονται εκλογές, έστω το Φθινόπωρο -εκτός απροόπτου- και το διαδίκτυο, δυστυχώς γι' τους πολιτικούς,  καταγράφει πλέον τα πάντα !....
 
**Ο κ. Κουτρουμάνης εργάζεται από το 1984  στον χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης και έγινε γνωστός, κυρίως ως συνδικαλιστής και εκπρόσωπος της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στα ΜΜΕ.[κατ΄ ανάλογο τρόπο -για όσους θυμούνται, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών εμφανίζονταν και ο πρόεδρος των εφοριακών Ανδρέας Μακριπίδης, ως έχων γνώσιν του αντικείμενου, επικοινωνιακόν χάρισμα, παράστημα και εμφάνισην, κυρίως δε "τηλεοπτικήν" φωτογένειαν και λέγειν].
Μη μου πείτε οτι και οι δυο δεν ήταν εντεταλμένοι και οτι εμφανίζονταν στην τηλεόραση χωρίς την άδεια της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου τους;
Έννοια σας, για όλα "μεριμνούσε" το σύστημα. Χρόνια τώρα κοίμιζε τον Ελληνικό λαό και δυστυχώς γι' αυτόν η υπνοθεραπεία συνεχίζεται.
η Υπ' Αρ. Πρωτ. 37313/2378/630.1 κοινοποίηση ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, σε Ομοσπονδίες-Συλλόγους:
Η κοινοποίηση ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Νιώθω χρέος μου να γράψω δυο λόγια για να τιμήσω τον σπουδαίο αγωνιστή..........

.............., αυτόν που παλεύει μόνος του, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς κάμερες, χωρίς ομάδα υποστηρικτική, κουβαλώντας όλο το ρίσκο της αντίστασής του στις πλάτες του. Να τιμήσω τον αγωνιστή που δεν φαίνεται.
Είχα γνωρίσει σε μια διαμαρτυρία έναν άνθρωπο, για μένα σύμβολο, τον Πασχάλη. Παιδί ελλήνων μεταναστών από Γερμανία, άφησε την οικογένεια του, όλο το βιος του, για να έρθει εδώ και να διαμαρτύρεται μπρος στην Γερμανική πρεσβεία. Δεν έχει σπίτι, ούτε δουλειά, δεν έχει βιος, γιατί όλα αυτά θα τον έβαζαν στον σύστημα, το οποίο πολεμά.
Δεν στάθηκα να εξετάσω αν έχει δίκιο ή άδικο, στάθηκα μόνο στο γεγονός ότι παλεύει μόνος του, χωρίς χειροπιαστό όφελος, ο αγώνας του δεν φέρνει αποτέλεσμα -ο εχθρός τον θεωρεί γραφικό, τρελό. Αυτό που με έκανε να τον θαυμάσω είναι ότι στιγμή δεν μετανιώνει.. Πώς γίνεται; Πώς γίνεται κι ενώ δεν καταφέρνει τίποτα, ο ίδιος βασανίζεται τρομερά και την ίδια ώρα στον αντίπαλο (το σύστημα) δεν φέρνει καμία λαβωματιά, πώς και δεν μετανιώνει;
Δεν μπορείς να μετανιώσεις αν κάνεις αυτό που το μέσα σου σού υπαγορεύει. Αν δεν το κάνεις μετανιώνεις. Αν υποκύψεις σε κάτι με το οποίο διαφωνείς, αν συμβιβαστείς, αν δεν σε τιμήσεις, αν δεν παλέψεις γι' αυτό που θεωρείς σωστό, αν το ποδοπατήσεις, τότε μετανιώνεις.
Ο Πασχάλης είναι μόνος στον αγώνα του αλλά δεν είναι ο μόνος που αγωνίζεται. Η πλειοψηφία σήμερα παλεύει, ο καθένας από το μετερίζι του. Την αντίσταση του καθενός δεν γίνεται να την γνωρίζουμε, γιατί δεν φαίνεται. Δεν καλεί κανάλια, ούτε αναρτά κείμενα σε blogs, ούτε βγάζει τη ντουντούκα για να μάς πει τι έκανε (να καταδείξει τον αγώνα του) ο συνταξιούχος, αυτός που του κλέβουν το βιος του και αντιστέκεται με σθένος.
Επειδή δεν φαίνεται δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ο αγώνας μαίνεται. Ο αγώνας απ' το μετερίζι σιγά-σιγά εξαπλώνεται. Σε πολύ λίγο το μετερίζι θα απλωθεί τόσο που θα φτάσει να γίνει κοινό.

Σ.Λ.

Υ.Γ. Κι εγώ φαίνομαι κι αισθάνομαι λιγότερη, γι' αυτό ένιωσα χρέος μου να τον τιμήσω. Τον κάθε σπουδαίο όχι φανερό αγωνιστή.

Ritterkreuz des Eisernen Kreuzes


Η υπέρτατη τάξη του παρασήμου, ο Σταυρός των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού 
με Χρυσά Φύλλα Δρυός, Ξίφη και Διαμάντια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επίθεση στο σπίτι του Παπούλια !!! ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!!!!!


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, πριν από λίγο, στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια...



στο Κολωνάκι, εκδηλώθηκε επίθεση με πέτρες. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι συμμετείχαν στην επίθεση ούτε ο τρόπος που έδρασαν. 
=================================================================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:56 
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece, ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ...



κατά της οικίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ενώ πέταξαν πέτρες και έσπασαν και ενα από τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Προέδρου! Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας
.


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΜΑΡΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Διαβαστε το και ακουστε το)


ΠΡΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: "ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΩ ΘΑ "ΦΑΩ" ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΟΥ"...


Ο ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....


 
Για την κωλοτούμπα της καριέρας του, είναι έτοιμος ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως αποκαλύπτει ο στενός του συνεργάτης, Γιάννης Μιχελάκης, ψηφίζοντας το νέο μνημόνιο.
Προσέξτε το οξύμωρο: Η Ντόρα, διεγράφη γιατί ψήφισε το πρώτο μνημόνιο. Οι βουλευτές της ΝΔ μαζί με τον πρόεδρο τους που θα υπογράψουν το μνημόνιο 2, ποιος θα τους διαγράψει;
Το ερώτημα είναι ρητορικό. Κι αυτό γιατί όλους αυτούς τους… αρτίστες του γαλάζιου τσίρκου θα τους διαγράψουν οι πολίτες και είναι σίγουρο πως θα μείνουν στην ιστορία για τις κωλοτούμπες τους.
Τι αποκάλυψε λοιπόν ο Μιχελάκης; «Θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία στην ΚΟ της ΝΔ αν υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι θα αντιδράσουν στο νέο πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς» δήλωσε με κυνικότητα, σε συνέντευξή του στη Real News.
Κατά τα λοιπά συνεχίζεται το δούλεμα του λαού.
Ο Μιχελάκης επαναλαμβάνει το… γαλάζιο θεώρημα πως υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης από τη νέα κυβέρνηση.
 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ... Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!!

 ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!! ... ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΜΩΝΩΝ !!

ΦΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Οι άθλιοι της Ευρώπης … ξανάρχονται!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Οι Γερμανοί “φίλοι” μας οι οποίοι αιματοκύλισαν δύο φορές την Ευρώπη προκαλώντας δύο παγκοσμίους πολέμους φαίνεται ότι κατάλαβαν την αδυναμία τους στις μάχες σώμα με σώμα (ως άντρες) και μετά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο κούρνιασαν για λίγο διάστημα στην ποντικότρυπα τους από όπου κατέστρωσαν (ως σιχαμερά υποκείμενα) το νέο ύπουλο σχέδιο τους για την υποδούλωση των λαών της ηπείρου μας.
Η επιστήμη λέει ότι η κάθε φυλή και ο κάθε λαός κουβαλάει στο DNA του εσαεί τις αρετές και τα κουσούρια του και για αυτό ας μη μας παραξενεύει η ακαμψία της Μέρκελ, το σαδιστικό ύφος του Σόμπλερ και ο κυνισμός του νεαρού μπασταρδεμένου Βιετγκοπιθήκου αντιπροέδρου αλλά και όλων των άλλων που αποτελούν αυτή την στιγμή την πολιτική ηγεσία της “εταίρας” και “συμμάχου” χώρας.
Όλοι αυτοί είναι σίγουρο ότι κουβαλούν μέσα τους την υπεροψία της Άριας φυλής η οποία όπως είναι γνωστό “έψησε” στα κρεματόρια του Άουσβιτς ανθρώπους αλλά και σκότωσε εν ψυχρώ γέροντες και έγκυες γυναίκες στο Δίστομο και όχι μόνο.
Το λυπηρό είναι ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι (Γάλλοι, Άγγλοι, Πορτογάλοι που λέει και ο Καραγκιόζης) ξέχασαν γρήγορα τα δεινά που υπέστησαν από αυτά τα αποβράσματα της ανθρώπινης φυλής και τώρα χαριεντίζονται μαζί τους θεωρώντας ότι τα “κτήνη” αυτά εξανθρωπίστηκαν.
Όμως να είναι σίγουροι ότι αν περάσουν τα σχέδια τους για την υποδούλωση της Ελλάδας και την εξαθλίωση των Ελλήνων θα έρθει και η δική τους σειρά αλλά τότε θα ‘ναι πλέον πολύ αργά για να αντιδράσουν.
Φυσικά οι Γερμαναράδες στην περίπτωση μας βρήκαν προθύμους εγχώριους πολιτικοεφιάλτες τους οποίους δωροδόκησαν για να ανοίξουν τις “πύλες” από μέσα για να μπορέσουν να αλώσουν την χώρα και τις ζωές μας.
Η προσπάθεια τους είναι αφού μας εξαθλιώσουν (με τις παράλογες απαιτήσεις τους στις οποίες συνεχώς υποχωρούν οι πολιτικές πόρνες που μας κυβερνούν) εν συνεχεία θα δημιουργήσουν οικονομικές ζώνες μέσα στην χώρα μας όπου θα μας βάλουν να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί από νύχτα ως νύχτα (όπως οι σκλάβοι του 19ου αιώνα στις φυτείες της Αμερικής) αλλά και να κλέψουν τον ήλιο, τον αέρα, την θάλασσα αλλά και τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που κρύβει αποδεδειγμένα πλέον το υπέδαφος της χώρας μας.
Φίλες/οι οι παππούδες μας πριν 70 χρόνια πολέμησαν γενναία τους φασίστες προγόνους τους δίνοντας θάρρος σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο ο οποίος κατάλαβε ότι δεν ήταν ανίκητοι.  Μάλιστα καθυστερώντας την επέλαση τους ήταν η αιτία να χάσουν τον πόλεμο στις παγωμένες πεδιάδες της Ρωσίας.
Χρέος μας λοιπόν είναι να φανούμε αντάξιοι τους και να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ!... στέλνοντας πρώτα στον αγύριστο και τιμωρώντας σκληρά (χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και κάθε μέσον) όλους αυτούς τους ξεπουλημένους εγχώριους αληταράδες (τους 2 παλιούς συμμαθητές, τον περιστεροκουτσουλοχεσμένο και τον τραπεζοπρωθυπουργό που μας κυβερνά παράνομα χωρίς να τον έχουμε εκλέξει) και μετά να διαμηνύσουμε στο 4ο Ράιχ ότι απαιτούμε να έρθουν να κάνουμε τον λογαριασμό με τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλουν για να δούμε ποιος χρωστά σε ποιον!!!

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΑΣΕΙ ΔΗΛΩΣΗ... ΑΥΤΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΙΕΡΕΣ

Κομματική πειθαρχία για να ψηφίσουν τώρα το έκτρωμα, και διακομματικό παραμύθιασμα για... επαναδιαπραγμάτευση!!! (των αποφασισθέντων) από την "ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ." και άλλα μπλά μπλά…
Κι όμως ρε φίλε… υπάρχουν μακάκες που τους πιστεύουν...
Και όχι μόνο τους πιστεύουν, αλλά μόλις κλάσει δήλωση, σηκώνουν παντιέρες για αν τις ανεμίσει το ...αγέρι !!!
Απολαυστικό δημοσίευμα… 
Απολαυστικός Μιχελάκης…
Μια δημοσκόπηση λείπει που να τους βγάλει αυτοδύναμους…
Πως είπατε??? Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην αυτοτέλεια της προσωπικότητας των βουλευτων???
Δε θέλω αηδίες… Αυτά τα λέμε γιατί υπάρχουν αφελείς. Δεν τα λέμε για να τα τηρήσουμε κιόλας….
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...


ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... Ανοχτό ενδεχόμενο κομματικής πειθαρχίας αφήνει η ΝΔ.
Στο ενδεχόμενο να επιβληθεί κομματική πειθαρχία στην ΚΟ της ΝΔ αν υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι θα αντιδράσουν στο νέο πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς, αναφέρθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σε συνέντευξή του στη Real News, υποστηρίζει επίσης πως η μόνη ελπίδα για τη χώρα είναι μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση και μιλά για πλήρη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ.
"Οι συμπεριφορές και οι αποφάσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ δείχνουν ότι ο τόπος δεν μπορεί να κυβερνηθεί αποτελεσματικά , παρά μόνο από μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, και ο δικός μας αγώνας αναπτύσσεται σε αυτή την κατεύθυνση" δηλώνει ο κ. Μιχελάκης.
Όσον αφορά τα νέα μέτρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ υποστηρίζει πως υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει και εξαπολύει επίθεση στο ΠΑΣΟΚ ότι ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε. "Βρήκαν την εύκολη λύση για αυτούς, να κόβουν μισθούς και να βάζουν φόρους", υποστηρίζει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως "μπορούμε να διαπραγματευτούμε όταν έχουμε συγκεκριμένες αντιπροτάσεις και πείθουμε για την απόφασή μας να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η μείωση του ελλείμματος και του χρέους".
 

Τους έχω γραμμένους...

Δημ. Αντωνίου: «ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» (λαική ρήσης) «Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ»

«ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» (λαική ρήσης) 
«Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ»
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΡ
ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Του Δημ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ιατρού, κατ. Χαλκίδος
ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Στην καταγγελία μου αυτή δεν θα καταγγείλω ως εγκλήματα, ή έστω ως αντιδεολογική στάση, τις υπέρ του Μνημονίου «γνώμες» κι «εκτιμήσεις» που εκφέρουν η πλειονότητα των δημοσιογράφων του ηλεκτρονικού και εντύπου τύπου,
των Αθηνοκεντρικών και Πανελλήνιας κυκλοφορίας και εμβέλειας ΜΜΕ, διότι οι κρίσεις και απόψεις δεν μπορούν να ποινικοποιηθούν. Μπορώ όμως κι εγώ να  κρίνω και εκτιμήσω τις παραπάνω απόψεις των δημοσιογράφων, ως πράξεις τουλάχιστον αντι-δεολογικές, αλλά και –στα άκρα- ως συνιστώσες ίσως «προπαγάνδα υπέρ της εσχάτης προδοσίας της χώρας» κι ως εκ τούτου κι ως συνιστώσες –ίσως- παραβίαση του άρθρου 135 ΠΚ (περί προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας), που συνιστά κακούργημα, 2ο σε βαρύτητα μετά από αυτό της εσχάτης προδοσίας (ΠΚ 134).
Παραθέτω στο τέλος της αναφοράς μου αυτής, την επονομαζόμενη «λίστα της ντροπής», με τα ονόματα των δημοσιογράφων που υπερασπίζονται εθνικά ανάξια και απαράδεκτα το Μνημόνιο, τους ημεδαπούς προδότες και τους ξένους κατακτητές της Τρόικας, της λέξεως «ντροπής» αναφερομένης στους ύμνους των υπέρ της προδοσίας και κατοχής της χώρας μας.
Θα καταγγείλω όμως την αντιδεολογική –αν κι όχι εγκληματική- αποσιώπηση από τους ...
δημοσιογράφους, των Αθηνοκεντρικών και Πανελλήνιας κυκλοφορίας και εμβέλειας ΜΜΕ, ενός ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, το οποίο, ως εκ της φύσεώς του και της βαρύτητάς του, ΩΦΕΙΛΑΝ να το δημοσιοποιήσουν και να το καταστήσουν γνωστό στον Ελληνικό Λαό στον μέγιστο δυνατόν βαθμό, όπως αυτό επιβάλλει το Δημόσιο και Εθνικό Συμφέρον, ο νόμος (άρθρα 14-15, 86 Συντ., ΑΝ. 1092/1938 και ο Κώδικας Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού λειτουργήματος), αλλά και η ιδιότητα του δημοσιογράφου ως «δημοσίου λειτουργού».  Και το υψίστης Εθνικής Σημασίας γεγονός αυτό, είναι η διαβίβαση στην Βουλή της μηνύσεώς μου με την οποία κατηγορώ για Εσχάτη Προδοσία όλο το «ελληνικό κοινοβούλιο» και τον «πρόεδρο της δημοκρατίας», έγκλημα το οποίο διέπραξαν δια της υπογραφής και ανοχής των όρων της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου με την Τρόικα. Το γεγονός αυτό, είναι παγκόσμιας και Εθνικής ιστορικής  μοναδικότητας και σημασίας, δεδομένου ότι οι καταγγελίες μου για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, εκτιμήθηκαν  κι από τις τρείς βαθμίδες της Εισαγγελίας (πρωτοδικών, εφετείου και Αρείου Πάγου) ως βάσιμες και τεκμηριωμένες και γι αυτό άλλωστε διαβιβάστηκε στην Βουλή μια τέτοια μήνυση, με το συγκεκριμένο περιεχόμενο και καταγγελλομένους. Οι Εισαγγελείς εκτίμησαν ότι «προκύπτουν –αντικειμενικά και πραγματικά –στοιχεία-που έχουν σχέση με τις καταγγελλόμενες αξιόποινες πράξεις», όπως ορίζει ο νόμος (άρθρο 86 Συντ. και ν.3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών») και παρά της λυσσώδη, αλλά ανεπιτυχή, προσπάθεια του νυν υπουργού «δικαιοσύνης» να υποδείξει από του βήματος της βουλής στην εισαγγελέα εφετών Άννα Καλουτά, να αρχειοθετήσει την υπόθεση! Η μήνυση αναγγέλθηκε στην ολομέλεια της Βολής την 24-11-2011 από τον πρόεδρό της και σήμανε την έναρξη της ποινικής διαδικασίας κατά των καταγγελλομένων για εσχάτη προδοσία πολιτικών προσώπων (βουλευτών, υπουργών, υφυπουργών και του προέδρου της δημοκρατίας).
Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, εν ενεργεία βουλή και ο «πρόεδρος της δημοκρατίας» μιας χώρας, κατηγορούνται από την δικαιοσύνη της ιδίας της χώρας αυτής, για εσχάτη προδοσία. Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, μια χώρα (Ελλάδα) διοικείται από «υπόπτους εσχάτης προδοσίας», όπως είναι ο νομικός χαρακτηρισμός και των 300 καταγγελλομένων στο στάδιο αυτό της ποινικής διαδικασίας. Από τα παραπάνω-και δεδομένης της βαρύτητας των κατηγοριών και της ιδιότητας των καταγγελλομένων πολιτικών  προσώπων- προκύπτει λογικά το συμπέρασμα, ότι η δικαιοσύνη-στο στάδιο αυτό-είναι πεπεισμένη, όπως κι όλοι οι Έλληνες που γνωρίζουν την υπόθεση, για την ενοχή των καταγγελλομένων προσώπων για εσχάτη προδοσία. Κι όλα αυτά, τα παγκόσμιας σημασίας και ιστορικότητας  γεγονότα, αποκρύβονται προπαγανδιστικά και προδοτικά από τους «έλληνες δημοσιογράφους»!!.
Η δημοσιοποίηση συνεπώς του ιστορικού αυτού γεγονότος (της διαβίβασης της  μήνυσής μου στην βουλή) από τους δημοσιογράφους, προς  γνώση του Ελληνικού Λαού, δεν είναι μόνο σημαντική, αλλά και οφειλομένη, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας των δημοσιογράφων, διότι ο τύπος, σε μια δημοκρατία, οφείλει να ενημερώνει και ο Ελληνικός Λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αφορούν την λειτουργία, διαφύλαξη, προστασία και κίνδυνο του Συντάγματος και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, ώστε να καθορίσει (ο ελληνικός λαός) και της πολιτική του στάση, όπως ορίζει και το άρθρο 120 Συντ. Η δημοσιοποίηση και γνωστοποίηση της εξέλιξης αυτής της μηνύσεώς μου, θα έδινε στον Ελληνικό Λαό, ελπίδα, υπερηφάνεια,  επίγνωση της δύναμης του πολίτη και πίστη στην λειτουργία της δικαιοσύνης στην χώρα μας και τελικά ελπίδα επανιδρύσεως της δημοκρατίας μας και ελευθέρωσης της χώρας μας από την διπλή της κατοχή στα χέρια και τις μπότες των ημεδαπών προδοτών και αλλοδαπών κατακτητών. Κι αυτά τα στερούν οι δουλικά σιωπώντες δημοσιογράφοι….για όλες τις χούντες και τους υπηρέτες των όμως, υπάρχει ένα τέλος και μαζί με αυτό η αμείλικτη «νέμεσις» και η «τελική λύσις». Και καθιστώ σαφές ότι έχω πολλές και σημαντικές αξίες ως άνθρωπος και επιστήμονας, ώστε να προσδοκώ υπογείως την, δια της δημοσιότητας της εξέλιξης της μήνυσής μου, κενόδοξα αρρωστημένη «διαφήμιση» του ονόματός μου. Το μόνο που προσδοκούσα ήταν η δημοσιότητα της είδησης για τους παραπάνω λόγους.
Η αποσιώπηση συνεπώς του γεγονότος αυτού (της διαβίβασης της  μήνυσής μου στην βουλή) από  όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίο γνωρίζουν το γεγονός αυτό (και το γνωρίζουν ΟΛΟΙ), είναι βαθύτατα αντιδεολογική, πλήττει βαρύτατα και ανεπανόρθωτα τον κώδικα δεοντολογίας των, αλλά και το κύρος και την αξιοπιστία του δημοσιογραφικού λειτουργήματος στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού, καθιστώντας τους πρώτους σώμα αποβλητέο από το σώμα του ελληνικού Λαού. Κάποιος, στις παρούσες συνθήκες γενοκτονίας του ελληνικού λαού, εμπνεόμενος από δίκαια αισθήματα αγανάκτησης και οργής- θα μπορούσε να πεί –αν κι εγώ δεν συμφωνώ- ότι με τις παραπάνω παραλείψεις των οι δημοσιογράφοι προπαγανδίζουν  υπέρ της εσχάτης προδοσίας και διασπείρουν τον φόβο και την ηττοπάθεια στον ελληνικό λαό, υπέρ του εχθρού (βλ. Α.Ν. 1092/1938 (ΦΕΚ Α 68/22-02-1938)  και το άρθρο 2δ της  αρ. 1/1944 Συντακτικής Πράξεως της Ελληνικής Βουλής (κυβέρνηση Ν. Πλαστήρα), (ΦΕΚ 12/06-11-1944), με την οποία παραπέμφθηκαν την δικαιοσύνη όλοι οι δοσίλογοι, μεταξύ αυτών και οι δημοσιογράφοι).
Και η παραπάνω αποσιώπηση της εξέλιξης της μήνυσής μου αυτής από τα εγχώρια Αθηνοκεντρικά ΜΜΕ, καθίσταται αποκρουστική και θλιβερή, αν ληφθεί υπ` όψη ότι το θέμα αυτό έχει προβληθεί ως πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του εξωτερικού με ιδικές των αποστολές στην Ελλάδα, όπως το Al Jazeera, Spiegel, Focus και πολλούς διάσημους free licence δημοσιογράφους και παραγωγούς, όπως ο Max Keiser, Alex Jones κλπ., καθώς και σε πάμπολλα ΜΜΕ της  Ελληνικής Διασποράς. Επανήλθαμε στην περίοδο της Γερμανικής Κατοχής και της Χούντας, όταν μαθαίναμε την αλήθεια από τα ξένα ΜΜΕ!!!
Κι όχι μόνο οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι αποκρύβουν δολίως το γεγονός  αυτό, σε εφαρμογή της «Γκαιμπελικής προπαγάνδας δια της σιωπής», αλλά, επίσης δολίως παρελκύουν και την προσοχή του κόσμου στα σχετικά ασήμαντα, προβάλλοντας υπέρμετρα, ως προς την πραγματική του σημασία, την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ (το «φούσκωμα» του δημοσιονομικού ελλείμματος» το 2009 από την κυβέρνηση για να δικαιολογήσει την προσφυγή μας στο μνημόνιο), η οποία (υπόθεση), παρά την σημαντικότητά της, δεν παύει να είναι-συγκριτικά- ελάχιστη και πάντως ένα μόνο μέρος- της Εσχάτης Προδοσίας διαπραττομένης από την κυβέρνηση αυτή.
Ως υπαιτίους των παραπάνω πράξεων και παραλείψεων θεωρώ τους αρχισυντάκτες και τους παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων και των άλλων ενημερωτικών εκπομπών των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, εφημερίδων και περιοδικών, τους οποίους θα κατονομάσω σε επόμενο υπόμνημά μου.
Τέλος, θα πρέπει να εξάρω την γενναιότητα και αυτοθυσία –αλίμονο- των επαρχιακών ΜΜΕ, καθώς και μερικών Αθηναικών ΜΜΕ, όπως το Ράδιο 9 (εκπομπές των Μάνου Κακλαμάνου, Νόρας Ράλλη, Βασ. Μπόνιου και Χρήστου Λογαρίδη), καθώς και του κόσμοy της Ελευθερίας του Διαδικτύου και ιδιαίτερα των ιστορικών blogs και sites: Στοχασμός-Πολιτική (114 news), olympia.gr και Newsbomb.gr, για τον συνεπή εθνικό αγώνα που δίνουν, δίνοντας βήμα σε καθαρές και γενναίες αντιμνημονιακές φωνές. Τι τραγωδία για την Ελλάδα, την Μάνα αυτή των Ιδεών, να χρειάζεται ψυχική γενναιότητα και να θεωρείται αυτοθυσία το δικαίωμά μας για ελευθεροτυπία και ελεύθερη πληροφόρηση. Για όλα υπάρχει όμως και η δίκαιη τιμωρία…
Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (βλ. στο κείμενο)
ΝΕΤ: Τάκης Σπηλιόπουλος, Μαριλένα Κατσίμη, Μανώλης Σταυρουλάκης, Γιώργος Καπόπουλος, και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
MEGA: Όλγα Τρέμη, Μανώλης Καψής, Παύλος Τσίμας, Γιάννης Πρετεντέρης, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
ΑLTER: Ν. Χατζηνικολάου, Νάντια Μακρή, Χρήστος Κώνστας
ZOUGLA.GR: Nίκος Γεωργιάδης
ALPHA: Δήμος Βερύκκιος και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
ΣΚΑΙ: Μπάμπης Παπαναγιώτου, Άρης Πρωτοσάλτε και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
CONTRA CHANNEL: «Επί του Πιεστηρίου» και Δελτίο Ειδήσεων (ερωτηματικό!).
ΕΧΤRA3: Άκης Παυλόπουλος,, Μάκης Γιαμπαζολιάς,  Γ. Τράγκας
ΕΘΝΟΣ : Παναγιώτης Παναγιώτου
ΘΕΜΑ: Χρήστος Ράπτης, Ελένη Καλογεροπούλου και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
CITY PRESS: Γ. Κύρτσος
Αλέξανδρος Βέλλιος (περιφερόμενος στα μεσημερινάδικα).
Η λίστα συνεχίζεται, μαζί με μια λίστα «καθηγητών» πανεπιστημίου.
Δημ. Αντωνίου 

Στοχασμος Πολιτικη

Ως εδώ και μη παρ’ έκει. Όχι στο νέο Μνημόνιο. Ελευθερία!

Μην σας φοβήζει το μέγεθος του κειμένου της ανάρτησης, είναι μόλις μια γεμάτη κόλα χαρτιού Α4. Όλες οι εικόνες με τα μπλουζάκια είναι ιδέες για δώρα σε πολιτικατζήδες, πλην από δύο που είναι δώρα για ενεργούς πολίτες: το μπλουζάκι "Μέρα μαγική" και το "Φόλα στα ντόπερμαν των ΜΜΕ". 

(κάντε κλικ πάνω στις εικόνες που ακολουθούν για μεγέθυνση)

Συμπολίτες, τι έγινε, έχετε μπερδευτεί; Τότε τα ΜΜ’Ε’ έχουν επιτύχει το σκοπό τους, κακώς τα παρακολουθείτε και τα εμπιστεύεστε. Μέχρι να κατασταλάξετε στο σωστό, μέχρι να ξεπεράσετε τον τρόμο που ενσπείρουν οι οικονομικοί συντάκτες – μεγαλοπαπαγάλοι των συμφερόντων, θα είναι πολύ αργά. Ο πραγματικός πλούτος της Ελλάδας θα έχει ξεπουληθεί και θα έχετε γίνει –θα  έχουμε γίνει– δούλοι μέσα σε μια νύχτα για τα επόμενα 50, 60 χρόνια. Όμως,  μας λένε, το «θετικό» είναι ότι θα είμαστε δούλοι «πολυτελείας» που θα πληρωνόμαστε σε ΕΥΡΩ. Βέβαια με μισθούς πείνας, όσοι ελάχιστοι θα έχουν το προνόμιο της απασχόλησης (όχι εργασίας) ή της υμιαπασχόλησης. Εναλλακτικά, θα μπορούμε να μεταναστεύσουμε, όπως έπραξαν οι γονείς ή οι συγγενείς μας τη δεκαετία του ’50. Τέλεια!

Για να μην πτωχεύσουμε ως χώρα, πρέπει να πτωχεύσουμε ως άτομα. Γιατί; Μα, γιατί «μαζί τα φάγαμε…». Μετά το καλοκαίρι, τα «ντόμπερμαν» της παραπληροφόρησης αφού έφαγαν γιαουρτώματα και γιούχες  στις διακοπές τους– αποφάσισαν να είναι πιο προσεκτικά στην στήριξη των κατάπτυστων πολιτικών αποφάσεων. Έτσι, το σλόγκαν του Πάγκαλου το επαναλαμβάνουν συχνά αλλά με περισσότερη επιτήδευση. Επίσης, με επιτήδευση διασπείρουν τον πανικό στην κοινωνία, προκειμένου να δικαιολογήσουν τη νέα προδοσία. Την τρικομματική προδοσία, στην οποία θα προβούν (αν προβούν) και τα τρία κόμματα που εκβιαστικά βρέθηκαν να συγκυβερνούν τη χώρα, μετά την παταγώδη αποτυχία του 1ου Μνημονίου. Το οποίο με δόλιο τρόπο μας έφερε ο Γ. Παπανδρέου που καθαιρέθηκε από πρωθυπουργός γιατί ήταν αποτυχημένος και ψυχικά ασταθείς (βλ. λεγόμενα Νικολά Σαρκοζί).

Ας αναλογιστούμε: Αν τα τρία κόμματα που συγκυβερνούν συμφωνήσουν στο νέο μακροχρόνιο Μνημόνιο –που κανένας δεν εγγυάται την επιτυχία του, ενώ κάποιοι προεξοφλούν την αποτυχία του καθώς βασίζεται στην αποτυχημένη συνταγή του 1ου Μνημονίου–, τότε ποιός και με ποιά δικαιολογία θα ζητήσει την παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο του Παπανδρέου για την αδιαπραγμάτευτη αποδοχή του 1ου προδοτικού/αποικιοκρατικού Μνημονίου, που έθεσε σε τεράστιο κίνδυνο την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας και αποτέλεσε την αιτία για το νέο μακροχρόνιο Μνημόνιο; Μα φυσικά κανείς, αφού όλοι τους θα έχουν διαπράξει παρόμοιο παράπτωμα.

Άρα, τι πρέπει να γίνει τώρα; Θα χρησιμοποιήσω λογική ψυχρή (όσο και το δωμάτιο όπου γράφω…): Οι πολίτες και οι πολιτικοί πρέπει να σταθούν με θάρρος μπροστά στην αλήθεια. Αν η Ελλάδα έχει πτωχεύσει, να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται. Και η έξοδός μας από  το την ΟΝΕ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ! Οπότε, θα πτωχεύσουμε εντός ΟΝΕ, σε ΕΥΡΩ, κηρύσσοντας στάση πληρωμών στους δανειστές μας. Ό,τι πήραν,  πήραν. Έπαιξαν κι έχασαν, συμβαίνουν αυτά στην οικονομία. Και θα συνεχίσουμε, ελεύθεροι από Μνημόνια, σε πορεία ανάκαμψης*. Με μία προϋπόθεση: να απαλλαχτούμε οπωσδήποτε από το σάπιο – καταστροφικό μεταπολιτευτικό πολιτικό κατεστημένο και τη νοοτροπία του.

Ούτως ή άλλως κανείς από τους «σωτήρες» μας δεν ενδιαφέρθηκε, ούτε ενδιαφέρεται για τη διάσωσή μας. Αυτό που επιδιώκουν είναι να κερδίσουν χρόνο για πάρτη τους με την ελεγχόμενη πτώχευση και την ελεγχόμενη έξοδο από την ΟΝΕ της Ελλάδας, με τρόπο που δεν θα πλήξει τα δικά τους Εθνικά συμφέροντα. Κανείς από τους εταίρους δεν νοιάζεται πλέον για τα «ιδεώδη» της ΕΕ, και κυρίως η Γερμανία. Δεν υπάρχει σχέδιο σωτηρίας για την Ελλάδα, μόνο σχέδιο ελεγχόμενης χρεοκοπίας με το χειρότερο τρόπο. Το σχέδιο σωτηρίας είναι για τις οικονομίες των εύρωστων κρατών της ΟΝΕ. Οι Έλληνες κινδυνεύουν να γίνουν από ισότιμα μέλη, οι πτωχευμένοι δούλοι των αισχροκερδών «εταίρων».

Να μας αφήσουν να πτωχεύσουμε σε ΕΥΡΩ, λοιπόν. Πλέον για την πτώχευσή μας δεν ευθυνόμαστε μόνο εμείς. Ό,τι και να λένε οι Γερμανοί, τη σωτηρία μας την αφήσαμε ολοκληρωτικά στα χέρια τους με τρόπο που δεν έκανε κανένα άλλο κράτος. Οι εύθηνες βαραίνουν και αυτούς: τη Γερμανία πρωτίστως και τη Γαλλία δευτερευόντως. Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι θα πρέπει να εξηγήσουν στους υπόλοιπους εταίρους για τα αποτυχημένα Μνημόνια που επέβαλλαν εκβιαστικά στην Ελλάδα, οδηγώντας την στην οικονομική καταστροφή προκειμένου να την εξαγοράσουν.

Η πτώχευση της Ελλάδας, χώρας μέλος της ΟΝΕ, θα αποδείξει στις αγορές ότι η ΕΕ δεν κατάφερε τελικά να αναπτύξει και να ενισχύσει ένα βασικό πολιτικό και οικονομικό στόχο: την «κουλτούρα σταθερότητας» μεταξύ των μελλών της ΟΝΕ που είναι η προϋπόθεση για την εξασφάλιση της διαρκούς απασχόλησης και της οικονομικής ανάπτυξης. Η πτώχευση της Ελλάδας δεν είναι λεπτομέρεια, καθώς φέρει ένα πολύ σοβαρό πολιτικό συμβολισμό. Όποιος «εταίρος» τον παραγνωρίσει, είναι σαν να παίζει με τη φωτιά.

Οι ξένοι «εταίροι» και οι εδώ κυβερνητικές αρχές που μας οδήγησαν στον γκρεμό, θα έπρεπε να απολογούνται κι όχι να θέτουν νέους όρους και νέα εκβιάστηκα διλλήματα ή Μνημόνια. Η Ελλάδα δεν είναι δυνατό να πορευτεί προς ένα καλύτερο μέλλον μέσα σε αυτό το μη πολιτικό και μη δημοκρατικό πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται εγκλωβισμένη. Υπάρχουν και Έλληνες πολιτικοί που είναι υπεύθυνοι και, αναντίλεκτα, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά!

Οι πολίτες, μαζί με όσους πολιτικούς είναι Έλληνες, ήρθε η ώρα να αναποδογυρίσουμε το τραπέζι, να σπάσουμε το ποτήρι, ως εδώ και μη παρ’ έκει. Όταν το κακό το βλέπεις να έρχεται μην προσαρμόζεσαι στην τάξη των άλλων, είναι η ώρα για έναν χορό ζεϊμπέκικο… (Αν είσαι λίγο ελληνικός θα με καταλάβεις)

Όχι σε νέα ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Όχι στο νέο Μνημόνιο! Ελευθερία με κάθε τίμημα!



-------------------------
* Όσοι θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ανακάμψει εύκολα, απλώς σκέφτονται με όρους που ίσχυαν στις παλιές βιομηχανικές κοινωνίες. Όμως, σήμερα, βρισκόμαστε στη μεταβιομηχανική εποχή των νέων τεχνολογιών, όπου δεν τρώει το μεγάλο ψάρι το μικρό, αλλά το γρήγορο το αργό… Για αυτό φίλτατοι οικονομολόγοι (της κακία ώρας) αφήστε τα παραμύθια από την εποχή της Χαλιμάς και εκ-συγχρονιστείτε με το τώρα.

massmedia

An die regierende deutsche Plempa (einer Lustlosen,eines Behinderten,eines Schwulen und eines Vietkong Ariers)*

Επιστολή - κόλαφο έστειλαν οι Έλληνες του εξωτερικού στη Μέρκελ


Επιστολή στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ έστειλε η «Νέα Φιλική Εταιρεία», η οποία συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών- μελών της Ε.Ε....
Δείτε τι γράφουν στην επιστολή τους:
«Αν δεν θυμάστε κάτι κα. Μερκελ… δεν πειράζει, θα σας βοηθήσουμε εμείς. 


Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία …για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα ……έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν.
1. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, ότι από τον Ιούνιο του 1998 έως σήμερα, η γερμανική καγκελαρία επιστατεί, προωθεί και κατευθύνει τόσο την είσπραξη όσο και την ¨νομιμοποίηση¨ των παράνομων προμηθειών όλων των πολιτικών προσώπων τόσο των εκάστοτε κυβερνήσεων όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Κροατία και η Ρουμανία;

2. ΑΛΗΘΕΥΕΙ
 ότι ένα ποσοστό του 15% επί του συνόλου των εισπραχθέντων προμηθειών, ρέει σε μυστικούς λογαριασμούς του χριστιανοσοσιαλιστικού κόμματος της Βαυαρίας ( CSU ) και από εκεί διανέμεται στα άλλα γερμανικά κόμματα, εξασφαλίζοντας έτσι τη χρηματοδότηση των μυστικών επιχειρήσεων;

3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι η αρχή αυτού του επενδυτικού ταμείου της πολιτικής μάσας έγινε στις 06 Ιουνίου του 1998 με την παραλαβή στο Βερολίνο ενός πακέτου αμερικανικών ομολόγων αξίας 80 εκ. $, που απεστάλη από ένα ελληνικό κόμμα ( προμήθειες από το πρόγραμμα των ολλανδικών φρεγατών) και παρελήφθη από τους εκπροσώπους των γερμανικών υπηρεσιών, μιας κεντρικής γερμανικής τραπέζης και μιας γαλλικής τραπέζης;

4. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ ότι για αντάλλαγμα των συνταξιοδοτικών εξασφαλίσεων που προσφέρετε σε αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους πείθετε(!!!) να παίρνουν πάντα αποφάσεις ανάλογες με τις ορέξεις και τα συμφέροντα της γερμανικής κυβέρνησης;

5. ΑΛΗΘΕΥΕΙ 
ότι από τα ίδια ταμεία προέρχονται τα 2 εκ. Δυτ. Μάρκα που εισέπραξε ο προκάτοχος σας Χέλμουτ Κολ;

6. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ
 κα. Μερκελ, ότι τον Απρίλιο του 2009 έγιναν επώνυμες καταγγελίες στην ευρωπαϊκή υπηρεσία κατά της διαφθοράς ( OLAF ) για το ίδιο θέμα, τις οποίες ο τότε γερμανός διευθυντής της υπηρεσίας ( κατ εντολή της κυβέρνησης σας ) φρόντισε να τις θάψει;

7. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι την ίδια χρονική στιγμή κατετέθη στην Εισαγγελία του Βερολίνου για το ίδιο θέμα εμπεριστατωμένα στοιχειοθετημένη μήνυση, η οποία κατ εντολή της κυβέρνησης σας θάφτηκε, κατά το γερμανικό ρητόν, ότι όπου δεν υπάρχει καταγγελία …δεν υπάρχει και δικαστής;

8. ΑΛΗΘΕΥΕΙ
 κα. Μερκελ ότι τόσο εσείς, ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος όπως και οι προκάτοχοι σας στο ίδιο αξίωμα κ.κ. Κολ και Σόιμπλε, δεν σεβαστήκατε ποτέ τους γερμανικούς νόμους που διέπουν την χρηματοδότηση των κομμάτων στην Γερμανία;
Η μήπως δηλώσατε στο προεδρείο της Βουλής αναδρομικά τα 18 εκ. Μάρκα που μεταφέρθηκαν με βαλίτσες σε συμβολαιογράφο του Μονάχου από δυο βιομήχανους, προκειμένου να διατεθούν στον προεκλογικό αγώνα του κόμματος σας, μέσω μιας συγκεκριμένης διαφημιστικής εταιρείας;!

9. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ 
κα. Μερκελ, ότι τον Φεβρουάριο του 2006 ασκήσατε πιέσεις μέσω εκβιασμού στον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό, προκειμένου να θάψει την υπόθεση των υποκλοπών;

10. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, ότι από τον Οκτώβριο 2002 οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έβαλαν χέρι σε Έλληνες πολίτες που διέμεναν ως τουρίστες στην Δρέσδη και ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης της 17Ν ( υπεύθυνοι για την χρηματοδότηση της οργάνωσης) καθώς και κορυφαία μέλη του ελληνικού υποκόσμου;
Τους αφήσατε να εισπράξουν μια επιταγή ύψους 5,7 εκατ. ευρώ και μετά τους κρύψατε στην πόλη Σους της Τυνησίας μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση;
Δουλεύουν αυτά τα άτομα τώρα στην Ελλάδα για τις γερμανικές υπηρεσίες;
Γιατί δεν δώσατε καμία πληροφόρηση στην ελληνική αντιτρομοκρατική υπηρεσία;

11. ΑΛΗΘΕΥΕΙ 
κα. Μερκελ, ότι γερμανός αξιωματούχος ανάγκασε το 2007 τον πολιτικό αρχηγό ενός ελληνικού κόμματος της αριστεράς , με την απειλή ότι θα δημοσιευτούν λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή, να παραιτηθεί από μια νέα υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος;

12. ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ ότι φέτος χρηματοδοτήθηκαν τρία ελληνικά κόμματα με 16.4 εκατ. € από την κυβέρνηση σας μέσω μυστικών κονδυλίων;

13. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, ότι υπάρχει πρόβλεψη και σχεδιασμός μιας στρατιωτικής κάλυψης και προστασίας των γερμανών υπηκόων που δρουν για λογαριασμό της κυβέρνησης σας στην Ελλάδα;
Ανέλαβε το 4ο γραφείο ( GNTA ) του γερμανικού αρχηγείου στρατού στο στρατόπεδο φαλκενστάιν στην πόλη του Κόμπλενζ τον επιχειρησιακό σχεδιασμό μιας «νατοϊκής» αστυνομικοστρατιωτικής επέμβασης στην Ελλάδα;

14. ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, 
ότι η κυβέρνηση σας επινόησε, χρηματοδότησε και υποστήριξε την προσφυγή της κυβέρνησης των Σκοπίων στο δικαστήριο της Χάγης;

15. ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ,
 ότι σε συζητήσεις με αντιπροσώπους δυο κρατών, προβλέψατε πως στο εγγύς μέλλον ορισμένες περιοχές της Δυτικής Θράκης και μια ζώνη γύρω από την Φλώρινα θα ανεξαρτητοποιηθούν, προκειμένου να παράσχουν προστασία στις μειονότητες που διαμένουν εκεί;

16. ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, ότι μέλη της ελληνικής κυβέρνησης σας εζήτησαν, υπό τον φόβο μελλοντικών διώξεων εκ μέρους της ελληνικής δικαιοσύνης, να δεσμευτείτε ότι θα τους προστατέψετε;

17. ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, ότι οι γερμανικές εμπορικές αλυσίδες στην Ελλάδα πληρώνουν μέσω υπερτιμολογήσεων των προϊόντων τους, μίζες προς τρίτους;
Ήταν αυτός ο λόγος που αποχώρησε από την ελληνική αγορά η εταιρεία ALDI;
Χρησιμοποιούνται αυτές οι μίζες για να εξαγοραστούν οι συνειδήσεις ελλήνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

18. Εν τέλει κα. Μερκελ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ
 ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης σας μάζεψε την άνοιξη του 2010 στο Βερολίνο όλους τους εισαγωγείς και εξαγωγείς της ελληνικής αγοράς των φωτοβολταϊκών και έστησε ένα καρτέλ με προσυμφωνημένες τιμές και διανομή περιφερειών ανά την ελληνική επικράτεια;»


ΠΗΓΗ: thestival.gr


*Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Προσοχή κίνδυνος ! "Εκπομπή" πανικού στον αέρα.

"Φτύστε" τώρα και για πάντα, τον αλλαφουσέϊκο σκαϊ το Σάββατο και την Κυριακή,  να πνιγεί στο "σάλιο" μέχρι και τ΄ αυτιά.
Ο τύπος είναι εντεταλμένος να  σπάει τα νεύρα μας, δυο μέρες τη βδομάδα.
Το χει πάρει εργολαβία σας λέω ν' αραδιάζει στο γυαλί ότι του κατέβει, έτσι στα κουτουρού και με μανία, αρκεί να δημιουργεί πανικό.
Πιστεύετε μωρέ στ' αλήθεια, ότι ο μεγαλοκαρχαρίας Αλλαφούζος συμπάθησε εμάς την μαρίδα και φώναξε τον Αλτεροπνίχτη (μαζί με άλλους) υψηλοοικονομημένο κοκωβιό με την τσιπουρίτσα του Ιχθυοτροφείου, να υποστηρίξουν τα συμφέροντα της "μεγαλειότητάς" μας, της πλέμπας;
Όποιοι το πιστεύουν είναι λίαν επιεικώς πολύ μαλάκες, εκτός αν είναι βολεμένοι.
Όχι στ' αυτιά και το στόμα του Κουτρουμάνη και των βολεμένων.
Όχι στον Αυτιά του καιρού και της "τουρλωτής"  !
 
 Κάντε Ζάπινγκ ΤΏΡΑ.
 
 
 
ΣΗΜ.
"ΜΠΡΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ".
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΥ.. ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ, ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΝΤΕ ή ΑΛΛΙΏΣ,  ΤΗΣ ΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ....
ΥΓ.
[Με συγχωρείτε για τον "κορώνες" σήμερα, ξέχασα τα ηρεμιστικά μου....]
 
G D

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ;




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 πρέπει να χαρακτηρισθεί ως μια ακόμα αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό, μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης που απέρριψε τις διεκδικήσεις των Ελληνικών θέσεων για χρηματικές αποζημιώσεις από το Γερμανικό κράτος  για τις θηριωδίες που διέπραξαν τα γερμανικά ναζιστικά στρατεύματα κατοχής κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και τάχθηκε κατά των αποφάσεων των Ιταλικών δικαστηρίων που είχαν συνταχθεί με την απόφαση του Ελληνικού Πρωτοδικείου. Έτσι έληξε άδοξα ο δικαστικός αγώνας που ξεκίνησε το 1995 από την Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Βοιωτίας.
Όμως, παρά την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης, ο πολιτισμένος κόσμος, ποτέ δεν θα ξεχάσει πως οι πρόγονοι της «πολιτισμένης» κ. Μέρκελ σε αντίποινα για απώλειες του στρατού τους προέβησαν σε απάνθρωπη και κτηνώδη σφαγή των κατοίκων του Διστόμου. Ποτέ δεν θα ξεχάσει πως η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη, ώστε δεν ξεχώρισαν από το μακελειό ούτε τα γυναικόπαιδα ούτε τους ηλικιωμένους. Τον ιερέα του χωριού τον αποκεφάλισαν, θανάτωσαν βρέφη και βίασαν γυναίκες πριν τις θανατώσουν. Οι εκτελέσεις συνεχίστηκαν και κατά την επιστροφή των Γερμανών στην βάση τους, καθώς σκότωναν όποιον άμαχο έβρισκαν στον δρόμο τους. Οι νεκροί του Διστόμου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.  Η σφαγή σταμάτησε μόνον όταν νύχτωσε και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Λειβαδιά, αφού πρώτα έκαψαν τα σπίτια του χωριού. Στον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο οι αιμοσταγείς πρόγονοι της κ. Μέρκελ αφάνισαν το 13% του Ελληνικού πληθυσμού. Άλλοι από αυτούς χάθηκαν στη μάχη, άλλοι χάθηκαν από την πείνα και πολλοί έπεσαν θύματα των εγκλημάτων πολέμου των βαρβάρων.
Πως, όμως φθάσαμε σε αυτή την απόφαση του Διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης; Υπήρξαν παραλείψεις από πλευράς Ελληνικών Κυβερνήσεων; Έχουν κάποιοι ευθύνες γι΄αυτή την απόφαση;
Παρακάτω θα σας παραθέσω ένα μέρος του άρθρου μου «το αδίκημα της απιστίας και οι αποζημιώσεις» που έγραψα στις 19 Ιανουαρίου 2011 και απέδιδα σε αυτούς που έπρεπε τις τεράστιες ευθύνες τους.
«1. Γιατί το Ελληνικό δημόσιο δεν εκτέλεσε το 1997 την απόφαση
του πολυμελούς Πρωτοδικείου Λειβαδιάς, με την οποία δικαιώνονται οι κάτοικοι του Διστόμου;
              2. Γιατί οι διατελέσαντες υπουργοί Δικαιοσύνης, όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων, Μιχάλης Σταθόπουλος, Φίλιππος Πετσάλνικος (24/10/01-10/03/04), Αναστάσιος Παπαληγούρας, Σωτήρης Χατζηγάκης, Νίκος Δένδιας και Χάρης Καστανίδης, αρνήθηκαν να δώσουν την σχετική άδεια κατάσχεσης;
              3. Γιατί όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος, δεν προσπάθησαν να δώσουν πολιτική λύση, στο τεράστιο πρόβλημα των αποζημιώσεων, από την στιγμή που επικαλούνται πως δεν ήθελαν να διαταράξουν τις σχέσεις τους με την κραταιά οικονομική δύναμη της Ευρώπης, την Γερμανία, εκτελώντας τις δικαστικές αποφάσεις; Δηλαδή, δεν μπορούσαν να πιέσουν τις κυβερνήσεις της Γερμανίας, μέσω της διπλωματικής οδού για πολιτική συναπόφαση υπέρ των συμφερόντων της χώρας μας και των πολιτών της;
            Θα ήθελα βέβαια να επισημάνω, πως τις μεγαλύτερες ευθύνες, έχει ο κ. Σημίτης, ο κ. Σταθόπουλος και ο κ. Πετσάλνικος. Προ αυτών των τεράστιων ευθυνών, έχει αρχίσει αγώνας αλληλοκατηγοριών μεταξύ των πρωταγωνιστών της εποχής εκείνης. Έτσι, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, επί κυβερνήσεως Σημίτη, κ. Σταθόπουλος, επιρρίπτει τις ευθύνες στον διάδοχό του και σημερινό Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής, κ. Πετσάλνικο, λέγοντας: « Ο Υπουργός που αρνήθηκε να δώσει την άδεια δεν ήμουν εγώ. Ποτέ δεν μου είχε ζητηθεί όσον ήμουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Από το Υπουργείο Δικαιοσύνης έφυγα τον Οκτώβριο του 2001. Με διαδέχθηκε ο κ. Πετσάλνικος. Αν είχε δώσει την άδεια, θα είχε γίνει η εκτέλεση και θα είχε προχωρήσει η υπόθεση (14/01/11 ράδιο 9) ».
Αξίζει να σημειώσουμε, επίσης, πως ο τότε Πρωθυπουργός, κ. Σημίτης, είναι γερμανοανατραφής ενώ η σύζυγος του κ. Πετσάλνικου είναι Γερμανίδα και ίσως είχαν κάθε λόγο για να μην θέλουν να διαταράξουν τις σχέσεις τους με την Γερμανία.
              4. Στο άρθρο 7 της δανειακής σύμβασης αναφέρεται επί λέξει: «όλες οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν από τον δανειολήπτη καταβάλλονται στο ακέραιο, χωρίς μείωση λόγω συμψηφισμού ή ύπαρξης ανταπαίτησης…»
            Γιατί λοιπόν ο κ. Παπανδρέου, πέραν των άλλων δεν διαπραγματεύθηκε ιδιαίτερα αυτό το άρθρο του κατάπτυστου μνημονίου,  από την στιγμή που τον φάκελο υποβολής παρέμβασης για την υπόθεση του Διστόμου στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης επεξεργάζονταν τα συναρμόδια υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης επί μήνες (κατά δήλωση του ιδίου) και απεμπόλησε το δικαίωμα του συμψηφισμού ή της ανταπαίτησης, που είναι μία συνήθης εμπορική και συμφέρουσα πρακτική;
            Γιατί να «τρέχει» να εισπράξει τα ποσά των αποζημιώσεων σε περίπτωση δικαίωσης από το δικαστήριο της Χάγης;  
            Μήπως, η κυβέρνηση έδρασε υποκριτικά και παίζει επικοινωνιακό παιχνίδι με την παρέμβασή της στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης;
            Μήπως ο κ. Παπανδρέου δεν ενήργησε «με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του Εθνικού συμφέροντος» κατά την υποβολή της προσφυγής, όπως ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε;
            Μήπως, συνειδητά, όπως φαίνεται, όλοι οι Πρωθυπουργοί της χώρας και οι Υπουργοί Δικαιοσύνης του διαστήματος αυτού δεν διεκδίκησαν τα αυτονόητα δικαιώματα του λαού μας που πηγάζουν από τις δικαστικές αποφάσεις;
Μήπως, λοιπόν διέπραξαν το ατιμωτικό αδίκημα ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ κατά του ελληνικού δημοσίου;
Πάντως ακόμα και τούτη την ύστατη στιγμή, προτρέπω τον Πρωθυπουργό της χώρας να παραστεί ο ίδιος αυτοπροσώπως την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης στη Χάγη και να υπερασπισθεί τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, όπως οφείλει προς την πατρίδα και τους Συνέλληνες».

           
Μετά, λοιπόν, την απόφαση της Χάγης, θα αποδοθούν ποτέ ευθύνες σε όλους τους πολιτικούς που παραπάνω αναφέρω και οι οποίοι είναι υπεύθυνοι με τις παραλήψεις τους, την αναποτελεσματικότητά τους και ίσως της δουλικότητά τους για αυτή την απόφαση; Θα αποδοθούν ποτέ ευθύνες, στην σημερινή μειοδοτική κυβέρνηση του ανθρώπου των τραπεζιτών, του δοτού Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των κομμάτων που στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση; Θα τους αποδοθούν ευθύνες γιατί δεν βρήκαν χρόνο να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα,  ενώ αντίθετα ξοδεύουν απεριόριστο χρόνο για να εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό και να απεμπολούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας, υπηρετώντας και εκτελώντας της εντολές της απογόνου του Γ΄Ράιχ; Θα τους αποδοθούν ποτέ ευθύνες για το έσχατο σημείο εξαθλίωσης που έχουν φέρει τον Ελληνικό λαό, όταν εκατοντάδες συμπολίτες μας περιμένουν καρτερικά επί ώρες για ένα πιάτο φαί στις ουρές των διανεμομένων συσσιτίων; Όταν εκατοντάδες Ελληνόπουλα λιποθυμούν στα σχολεία από υποσιτισμό; Θα αποδοθούν ποτέ εναντίων όλων αυτών ευθύνες, προκειμένου να «δικαιωθούν» τα θύματα που σφαγιάσθηκαν απάνθρωπα από τους  ναζιστές για να ησυχάσει, επιτέλους, το πνεύμα τους;
Θεέ μου, θα τιμωρηθούν ποτέ οι Πάγκαλοι και οι Βενιζέλοι, των οποίων το λίπος της καλοπέρασης και της ξετσιπωσιάς ξεχειλίζει; 

Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος