ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.12

EΛΑΔΑ: Από Μ. Θεοδωράκη, Μ. Γλέζο και Γ. Κασιμάτη


Σε παρουσίαση της κίνησης Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση (Ε.ΛΑ.Δ.Α), προχώρησαν ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης. Η κίνηση στοχεύει στη συγκρότηση ενός μεγάλου αντιμνημονιακού μετώπου μέσα από την αντίσταση και την αλληλεγγύη 

των πολιτών. Όπως δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, η κίνηση «δεν χαρακτηρίζεται σαν ένα εκλογικό κομματικό σχήμα, γιατί φιλοδοξεί να συσπειρώσει όσο περισσότερο κόσμο, χωρίς τους διαχωρισμούς παρατάξεων». Από την πλευρά του ο Μίκης Θεοδωράκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και την τρόικα και ανέφερε ότι: «ο λαός οδηγήθηκε στην άκρη του γκρεμού, στα χέρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και σε απαιτήσεις τύπου ή πουλάτε και πουλιέστε ή πεθαίνετε και χάνεστε. Είμαστε παιδιά που δεν το βάζουν κάτω και όπως αντιστάθηκαν στη δικτατορία θα αντισταθούν και τώρα, ενάντια στη βία που επιβάλει το καθεστώς με πολιτικές αλλά και πολιτιστικές μορφές αγώνα».
Τέλος, ο Γ. Κασιμάτης σχολίασε πως: «Οι συμβάσεις του δανείου είναι παράνομες και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το ίδιο το χρέος στρέφεται κατά του λαού, γι΄ αυτό η Ελλάδα έχει την υποχρέωση να απορρίψει το μέρος του δανείου που είναι απεχθές». Παράλληλα ανέφερε παραδείγματα χωρών του τρίτου κόσμου, όπου εφαρμόστηκαν αντίστοιχες επιλογές με καταστροφικά αποτελέσματα, λέγοντας: «το χρηματοπιστωτικό σύστημα πειραματίζεται με το ίδιο σχέδιο στην Ελλάδα».
Η παρουσίαση έγινε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πηγή:ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: