ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.12

Η ΓΕΝΟΠ ΛΕΟΝΤΑΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ "ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ" ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΟΜΟΑΙΜΑΤΟ ΤΟΥΣ" Benito...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ (ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο προειδοποιεί ότι δεν θα ανεχτεί να πιεστεί ή ακόμα χειρότερα να απειληθεί τεχνίτης που θα αρνηθεί να εκτελέσει εντολή διακοπής ρεύματος (λογαριασμών που περιλαμβάνουν το χαράτσι) σε σπίτια φτωχών και ανέργων συνανθρώπων μας.
Προειδοποιούμε ότι όταν και όπου συμβεί κάτι τέτοιο, η αντίδραση μας θα είναι σκληρή και άμεση.
Σε όσους μας ρωτούν «μα που ξέρετε ποιος είναι ο φτωχός και ποιος όχι», απαντάμε ότι με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας (ύψος λογαριασμού, ιστορικό διακανονισμών) αλλά και με την επαφή μας με τον κόσμο, μπορούμε να ξέρουμε.
Συνάδελφοι,
Κρατάμε γερά - Να μη λυγίσει κανείς μας
Οι φτωχοί και οι άνεργοι συνάνθρωποί μας περιμένουν να σταθούμε δίπλα τους
Συνάδελφοι,
Όποιος και αν είναι αυτός που θα σας πιέσει να εκτελέσετε εντολή διακοπής ενημερώστε αμέσως τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στην περιοχή σας ή τηλεφωνήστε στην Ομοσπονδία. Την άλλη ώρα θα είμαστε εκεί.
Συνάνθρωποι, που είσαστε άνεργοι, που «δεν τα βγάζετε πέρα»
α) Πριν σας κόψουν το ρεύμα
Ελάτε σε επαφή με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στην περιοχή σας, ελάτε σε  επαφή με τους εκπροσώπους κομμάτων, Δήμων και οργανώσεων και ενημερώστε τους έγκαιρα.
Φτιάξτε όλοι μαζί μια ανθρώπινη αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης έξω από το σπίτι κάθε φτωχού και ανέργου
β) Αν παρά ταύτα σας κόψουν το ρεύμα
Ειδοποιήστε-ενημερώστε τα στελέχη μας στην πόλη σας, ενημερώστε τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ειδοποιήστε τους κοινωνικούς φορείς
Σε όσους ρωτάνε «μέχρι που θα πάει ο αγώνας» μας, απαντάμε «ως το τέλος».
Και το τέλος είναι να αποσυνδεθεί η πληρωμή του χαρατσιού από την διακοπή του ρεύματος.
Το τέλος είναι να φύγει το χαράτσι από τους λογαριασμούς γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού της κοινωνίας.
Συνάδελφοι, Φίλοι καταναλωτές
Η νίκη δεν είναι μακριά.
Ο υπουργός Οικονομικών ανήσυχος απ΄ το γεγονός ότι οι λογαριασμοί για τους οποίους έχει λήξει το 80ημερο ξεπερνούν τις 500.000 (και συνεχώς αυξάνονται) ετοιμάζει τροπολογία για να αυξήσει, να επιμηκύνει το όριο (που μετά από αυτό βγαίνει η εντολή διακοπής) και να το πάει στις 120 ημέρες!
Φοβούνται, τρέμουν γιατί τώρα έρχονται αντιμέτωποι με το νόμο έκτρωμα που ψήφισαν.
Όμως πρέπει να καταλάβουν ότι με το να μεταθέτουν το χρονικό όριο για την έκδοση εντολών διακοπής, τίποτα δεν θα αλλάξει.
Εκείνο το οποίο σίγουρα θα γίνει είναι να καταστραφεί η ΔΕΗ της οποίας ο ρόλος δεν είναι να είναι φοροεισπράκτορας και εκβιαστής του Ελληνικού λαού.
Για αυτό για μια ακόμα φορά καλούμε την κυβέρνηση έστω και τώρα να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει κάνει και να απαλλάξει τη ΔΕΗ και τους καταναλωτές από το χαράτσι και τον εκβιασμό που τους ασκείται.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: