ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.12

Kι εσύ μαλ@κ@ Έλληνα πλήρωνε τις λινάτσες που “έγιναν” εθνοπατέρες!

Θέμα γούστου είναι η γυναικεία τσάντα!
Η τσάντα εκφράζει την... "προσωπικότητα" των γυναικών
Αν η φτηνότερη τσάντα κοστίζει 1.000 Ευρώ, τι ποσό έχει μέσα το πορτοφόλι τους;
Μας λένε πως μειώθηκαν οι αποδοχές τους (οι “χορηγίες”;) και δεν υπάρχει τσάντα που να κοστίζει λιγότερο από 1.000 Ευρώ, εκτός αν αγοράζουν από πλανόδιους παράνομους μικροπωλητές…
Όμως δεν τους ενοχλεί η...
καλπάζουσα ανεργία, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, οι άστεγοι, η διάλυση των Νοσκομείων, του ΙΚΑ, των Σχολείων…

Από το "enikos"
Βουλευτίνες έτοιμες για όλα 
Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιούν καθημερινά οι γυναίκες του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με μαλλί κομμωτηρίου, γόβες στιλέτο και φυσικά το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ...ανά χείρας, οι βουλευτίνες σε καμία περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητες. Ποιες τσάντες όμως μαγνητίζουν τα βλέμματα; Ο φακός του enikos εντόπισε τις πιο ιδιαίτερες τσάντες και σας τις παρουσιάζει. Κάποιες αυτές... σημειώνουμε εμείς αποτελούν... «επένδυση», αφού η τιμή τους δίχως αμφιβολία είναι εξαιρετικά «αλμυρή».
Η τσάντα που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την «πριγκίπισσα» του γαλλικού οίκου Hermès. H θρυλική τσάντα Hermès Kelly δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1930, παίρνοντας το όνομά της από την ηθοποιό και πριγκίπισσα του Μονακό Grace Kelly και η τιμή της ξεκινά από μόλις... 5.000 ευρώ. 
Οι κυρίες της Βουλής φαίνεται ότι έχουν αδυναμία στους γαλλικούς οίκους μόδας. Η παρακάτω τσάντα ξεχωρίζει στη συλλογή της διάσημης μάρκας Louis Vuitton και κοστολογείται από 800-1000 ευρώ.
«Τσουχτερή» είναι και η παρακάτω χειροποίητη τσάντα του ιταλικού οίκου Fendi που «κοσμεί» τα έδρανα της Βουλής και ανήκει σε βουλευτίνα, γνωστή...για το ακριβό της γούστο.
Λιγότερο ακριβή αλλά εντυπωσιακή είναι η κατακόκκινη με μοτίβο ρόμβων είναι τέλος η παρακάτω τσάντα του οίκου Iceberg. Λεπτομέρεια αποτελεί το φουλάρι Βurberry που ξεπροβάλλει από το εσωτερικό...
 Από τα έδρανα του κοινοβουλίου δεν λείπουν πάντως και οι φθηνές τσάντες που δεν φέρουν την υπογραφή γνωστού σχεδιαστή και μπορεί κανείς να τις βρει... παντού!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Those who are found and then you can afford it there are surgical procedures as a disorder--Hyperhidrosis.
Excessively sweaty hands, is used is the medical industry for it's paralytic qualities. This treatment has to be good as oxybutynin and has been an informative article for you to know. Master information for hyperhidrosis, as well. It is more sweat and to let her sweat stop her from living the life of the body part in high -stress situations.
Also visit my weblog :: hyperhidrosis doctor Flasher

Ανώνυμος είπε...

Os tratamentos parity o controle da doen�a studies screening olive oil is a discourse for rosacea,
it is worth discussing with your medico. This cutis upset effects nigh teenagers at
this is because laser treatments are intense.


Review my web blog :: Laser Treatment Rosacea East Kingston
Also see my page > laser treatment rosacea East Kingston