ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.12

Εισαγγελέας: “Προέκυψαν στοιχεία που έχουν σχέση με αξιόποινες πράξεις κατά μελών της προηγούμενης κυβέρνησης”


 
Στη Βουλή η δικογραφία για το «φουσκωμένο» έλλειμμα
Σχολιάζοντας τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το επίμαχο διάστημα ήταν υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως η αναξιοπιστία των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας τα προηγούμενα χρόνια οδήγησε την τότε κυβέρνηση να προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίησή της.
«Η ΕΛΣΤΑΤ είναι μια ανεξάρτητη αρχή και τα στατιστικά στοιχεία έχουν επικυρωθεί. Είναι μια καλή ευκαιρία για να συζητηθεί στη Βουλή και το ύψος του ελλείμματος που παραλάβαμε και τις συνθήκες που το διαμόρφωσαν. Εγώ προσωπικά και η κυβέρνηση θα παράσχει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για να σταματήσει να ποινικοποιείται η αλήθεια».
Η δικογραφία της προκαταρκτικής εξέτασης του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη που αφορά την υπόθεση των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ διαβιβάστηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης στη Βουλή.
Όπως αναφέρει στο έγγραφο του, προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ν. Παντέλη, ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, αφορμή για την προκαταρκτική εξέταση αποτέλεσαν δημοσιεύματα με τις καταγγελίες του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ Ζωής Γεωργαντά, σύμφωνα με τις οποίες, «το έλλειμμα του 2009 είχε τεχνηέντως διογκωθεί, για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη».
Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, από το σύνολο του συλλεγέντος αποδεικτικού υλικού, (μάρτυρες, έγγραφα) και ιδίως από τις μαρτυρικές καταθέσεις, προέκυψαν στοιχεία που έχουν σχέση με αξιόποινες πράξεις κατά μελών της προηγούμενης κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: