ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.12

Υπάρχει κανείς Εισαγγελέας, για τους αρμόδιους της ανώτατης Πολιτικής και Διοικητικής Εξουσίας στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης;

Την ώρα που τ' ασφαλιστικά ταμεία και οι συντάξεις βουλιάζουν, την ώρα που η περίθαλψη υποβαθμίζεται και εξαφανίζεται, την ώρα που οι άνεργοι δεν μπορούν να πάρουν τα απαραίτητα φάρμακα και κινδυνεύουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους,  οι αρμόδιοι του Υπουργείου, το καλοκαίρι του 2011 στο μέσον του τυφώνα της κρίσης,  εντέλλονται ή εγκρίνουν δαπάνες σε βάρος του:
ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ  ΤΟΜΕΑ (Τ.Ε.Α.Ι.Τ.)- ΣΤ΄ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ  Ε.Α.Α.Π.Α.Ε. [πρώην Τ.Ε.Α.Α.Π.Α.Ε] ,  για διακοπές παιδιών υπαλλήλων, κυρίως του ασφαλιστικού κλάδου, σε πολυτελή κατασκηνωτικά κέντρα, σε όλη την χώρα.
 
Μα πως μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα -θα πει κανείς- όταν άλλα παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, τα παιδιά των ασφαλειουπαλλήλων, κλπ  ν' απολαμβάνουν, με έξοδα των χρεοκοπημένων κατά τον κ. Γ. Κουτρουμάνη** και την κ. Α. Δρέττα επικουρικών ταμείων,  πολυτελείς κατασκηνωτικες διακοπές, όταν άλλα παιδάκια το περασμένο καλοκαίρι δεν εδέησε να βρέξουν ούτε τον ποπό τους στην θάλασσα ;
Τα πράγματα είναι άπλα.  Για τα ψηφαλάκια φίλοι μου, για τα ψηφαλακια των πολιτικών και των μαγαλοσυνδικαλιστών του τραπεζοασφαλιστικού, κλπ τομέα, κυρίως της ΠΑΣΚΕ και όλων των άλλων τεμπελχανάδων συνοδοιπόρων τους, όλων των παρατάξεων,  που νέμονται (μοιράζουν) την εξουσία στους χώρους δουλειάς.
Προς Θεού -μην παρεξηγηθώ- για τα παιδιά μας να δώσουμε τα πάντα, το εννοώ. Να στερηθούμε εμείς τα περισσότερα για να στερηθούν αυτά όσο το δυνατό λιγότερο, σε όλο το διάστημα της ένδειας και της πείνας που μας έφερε το πολιτικό μας σύστημα.
Για όλα τα παιδιά όμως και όχι μόνον για τα "δικά" μας και σε βάρος των άλλων παιδιών.
 
Σε τέτοιες δίσεκτες εποχές όπως αυτή που ζούμε, το "αμάρτησε για το παιδί του" δεν ισχύει και είναι πολλές φορές εκ του πονηρού, γι' αυτό και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας "δεκατέσσερα" και γιατί όχι, -σαν μέσο άμυνας-  δεν βλάπτει να είμαστε πολλές φορές και "υποχρεωτικά"  καχύποπτοι.
Καλείται όθεν ο αξιότιμος βουλευτής και αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ,  κ. Ν. Νικολόπουλος, να "ερευνήσει" κοινοβουλευτικά το θέμα και εμείς να του θυμίσουμε ότι έρχονται εκλογές, έστω το Φθινόπωρο -εκτός απροόπτου- και το διαδίκτυο, δυστυχώς γι' τους πολιτικούς,  καταγράφει πλέον τα πάντα !....
 
**Ο κ. Κουτρουμάνης εργάζεται από το 1984  στον χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης και έγινε γνωστός, κυρίως ως συνδικαλιστής και εκπρόσωπος της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στα ΜΜΕ.[κατ΄ ανάλογο τρόπο -για όσους θυμούνται, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών εμφανίζονταν και ο πρόεδρος των εφοριακών Ανδρέας Μακριπίδης, ως έχων γνώσιν του αντικείμενου, επικοινωνιακόν χάρισμα, παράστημα και εμφάνισην, κυρίως δε "τηλεοπτικήν" φωτογένειαν και λέγειν].
Μη μου πείτε οτι και οι δυο δεν ήταν εντεταλμένοι και οτι εμφανίζονταν στην τηλεόραση χωρίς την άδεια της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου τους;
Έννοια σας, για όλα "μεριμνούσε" το σύστημα. Χρόνια τώρα κοίμιζε τον Ελληνικό λαό και δυστυχώς γι' αυτόν η υπνοθεραπεία συνεχίζεται.
η Υπ' Αρ. Πρωτ. 37313/2378/630.1 κοινοποίηση ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, σε Ομοσπονδίες-Συλλόγους:
Η κοινοποίηση ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: