ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.12

QUIZ:Γνωρίζετε γιατί ο κ. Λ. Παπαδήμος χρησιμοποιούσε -παλιότερα- το διαβατήριό του, αντί της Αστυνομικής Ταυτότητας ;


1 σχόλιο:

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης είπε...

Κάποτε, ένας νεαρός μαθητευόμενος ηλεκτρολόγος, ο Λουκάς, άλλαζε τις ασφάλειες σε μια εβραϊκή τράπεζα.
Η κόρη του Εβραίου τραπεζίτη, η Σαναά, τον είδε και ονειρεύτηκε ότι ο Λουκάς της άλλαζε τα φώτα επί 24ώρου βάσεως. Για να τη προσέξει ο Λουκάς, η νεαρά Σαναά πήγαινε και έβαζε στον πίνακα ξανά τις χαλασμένες ασφάλειες, με αποτέλεσμα να επιμηκύνεται η σύμβαση του ηλεκτρολόγου και να κερδίσει ένα κάρο λεφτά, αξιοποιώντα τη καψούρα της μικρής Εβραίας. Κόντευε να φάει (ούτως ειπείν) τη μισή τραπεζική περιουσία αλλάζοντας ασφάλειες ο Λουκάς.
Ο τραππεζίτης μπαμπάς της Σαναά, ενθουσιάστηκε από την εξυπνάδα του ηλεκτρολόγου και τον ζήτησε σε γάμο για λογαριασμό της κόρης, με τη προϋπόθεση, ότι ο Λουκάς θα μεταγραφεί στην ομάδα του Γιαχβέ.
Ο Λουκάς, έριξε μια κλεφτή ματιά στον πίνακα με τις ασφάλειες, που συμπτωματικά ήταν πάνω από ένα τερατώδες χρηματοκιβώτιο και αμέσως κατάλαβε, πόσο όμορφη είναι η Σαναά και δεν δίστασε να αλλαξοπιστήσει.
Επειδή όμως οι χωριάτες κατά Φωκίδα μεριά, ποτέ δεν συμπάθησαν την ανάποδη γραφή του Γιαχβέ, ο ηλεκτρολόγος, πεφωτισμένος από το φως προφητειών και άγραφων ευαγγελίων της Σιών, έφτιαξε το δικό του δίπορτο, με εγγραφή του στη Γιαχωβάδικη "εκκλησία" των πρωτεσταντών, που δεν διαμαρτύρονται ποτέ.
Επειδή όμως οι ορίντζιναλ σιωνιστές, μόλις κάνουν τέτοιους γάμους για την ευτυχία των θυγατέρων τους, αμέσως αρχίζουν να οργανώνουν επενδύσεις απαλλαγμένες κινδύνων, άρχισαν να οργανώνουν τις δικές τους ασφάλειες περί τον Λουκά, πίσω-μπρος.
Έτσι, το σιωνιστικό επενδυτικό κεφάλαιο "ΛΟΥΚΑΣ", δεν έπρεπε να εκτίθεται σε ευτελή κουτσομπολιά, εξ αιτίας ατυχών καταγραφών σε κάποιο δελτίο ταυτότητος, δι' ό και σε όλες τις διοικητικές και οικονομικές συναλλαγές, τον εκπαίδευσαν να χρησιμοποιεί το διαβατήριο, μέχρι να καταργήσουν την εμφάνιση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες.
Ένα πράγμα δεν υπολόγισε σωστά ο μπαμπάς της Σαναά. Ότι ο Λουκάς θα του βγει φλώρος και θα χρειαζόταν να μισθώνει και ρεζέρβες.