ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.12

Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ…!!!

EΠΙΤΡOΠΟΙ:ΠΑΠΑΔΗΜOΣ- ΤΟΜΣΕΝ
Ορέ Ελληναράδες της σος για να «γλιστράει» , γελάει  όλη η Ευρώπη μαζί σας……Ομορφάντρες μου Ελληναράδες μου εσείς… ..κοιμηθείτε …όοοοοοοοοοονειρο ζείτεεεεεεεεεε ….μην σας ξυπνάνεεεεεεεεεεε!!!!

Αν είναι ποτέ δυνατόν, η πρωθυπουργός της μεγαλύτερης οικονομικής χώρας του κόσμου της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ κ. ΜΕΡΚΕΛ, να δηλώνει δημόσια κάτι, και εμείς να το θεωρούμε βλακεία και ανεφάρμοστο ενώ στην ουσία έχει εφαρμοστεί.
Όταν η κ. ΜΕΡΚΕΛ δήλωσε ότι για να φτιάξουν τα δημοσιοοικονομικά της Ελλάδας απαιτείται ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, τότε «ΟΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, έσπευσαν να πουν ότι τέτοιες δηλώσεις, είναι αντιδημοκρατικές, Ναζιστικές, Φασιστικές κλπ,  και  άρχισαν να διατυμπανίζουν στην Ευρώπη ότι η ΜΕΡΚΕΛ είναι απαράδεχτη...!!!
Αν σκεφτούμε λίγο με την απλή λογική θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι γελούσαν μαζί μας γιατι  η ΜΕΡΚΕΛ, αυτό που έλεγε, έχει ήδη εφαρμοστεί στην Ελλάδα, οπότε έλεγε την αλήθεια…!!!

 
Θα ελεγε σήμερα ο Θ. ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

Ορέ Ελληναράδες , ορέ Παλληκαράδες, εσείς που κόπτεστε για την Δημοκρατία σας , εσείς που παριστάνετε τους  ήρωες , τους λεβέντες, σήμερα που μιλάμε δεν έχετε στην κεφαλήν σας κάποιον που στην ουσία σας έστειλαν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και σας τον φόρεσαν και μάλιστα χωρίς καμιάν αντίδραση;
Αυτός που έχετε σήμερα μωρέ «επίτροπος» δεν είναι…;
Το πρόβλημα σας είναι αν είναι ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ  η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ;

Ο  ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ  επίτροπος δεν είναι;

Δεν σας   νοιάζει επειδή είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟΣ  και σας νοιάζει αυτό που είπε η ΜΕΡΚΕΛ;
Δεν σας νοιάζει που έχει και τοποτηρητή τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΟΜΣΕΝ;

Σηκωθείτε μωρέ και πάρτε τα όπλα, θα αφήσετε να χάθει αυτό που σας αφήκαμε;

Τι θα παραδώσετε μωρέ στα παιδιά σας;

Εχουτε γενεί ραγιάδες δεν το βλέπουτε;
THOUREIOS 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: