ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.12

Συνδικαλιστές της ΕΡΤ προς Μόσιαλο: Είστε μια δράκα αλητών της πολιτικής που μετέτρεψαν τη χώρα σε περίγελο του κόσμου !!!

Απίστευτη επίθεση των συνδικαλιστών της ΕΡΤ στον Η. Μόσιαλο, καθώς κάνουν λόγο για αλήτες της πολιτικής και για κάποιους που κατέστρεψαν την Ελλάδα!
«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κι όχι σε μια δράκα αλητών της πολιτικής που τη μετέτρεψαν σε περίγελο του κόσμου και τώρα μας νουθετούν κι από πάνω. Κι αν ως συνδικαλιστές φταίμε για όσα μας κατηγορείτε για την ΕΡΤ, τότε τι να πούμε εμείς γι’ αυτούς τους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα μας; Κι εσείς απ’ όσο θυμόμαστε πολιτικός δεν είστε; Και μάλιστα διορισμένος;» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Με ειρωνικό μάλιστα τρόπο υποστηρίζουν πως ο Η. Μόσιαλος γνωρίζει από τηλεόραση όσο ένας δικηγόρος από καρδιοχειρουργική. «Για να τελειώνουμε (άλλωστε δεν αξίζει να ξοδεύουμε το χρόνο μας) και για να σας δώσουμε ένα αντίστοιχο της δικής σας συμπεριφοράς, που επιμένετε να παριστάνετε τον γνώστη σε θέματα τηλεόρασης, σας λέμε ότι κάνετε το ίδιο με έναν δικηγόρο που επιμένει να έχει άποψη σε θέματα καρδιοχειρουργικής, επειδή έχει παρακολουθήσει ένα δίωρο σεμινάριο για πρώτες βοήθειες. Χώρια ότι αποδεικνύεστε και πολύ μεγαλόψυχος επιμένοντας να αντιμάχεστε με αξιοθαύμαστο πείσμα κάθε διαφορετική άποψη από τη δική σας». apospasma

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Μοσιαλος σίγουρα δεν είναι και καμία παρθένα και σίγουρα συγκρίνετε με τα λαμογια τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ που είχαν ορκιστεί να τον φάνε. Εκ του αποτελέσματος νίκησαν τα λαμόγια της ΕΡΤ που είναι στελεχαρες του ΠΑΣΟΚ και κάνουν αγώνα να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους εις βάρος του έλληνα καταναλωτή που πληρώνει τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Βεβαία αυτοί οι τύποι που έχουν γίνει γουρούνια (τα 350 εκατομμύρια ευρώ του προϋπολογισμού της ΕΡΤ είναι πολλά λεφτά για να παραγεις μονο δελτια ειδησεων) διορίζουν διευθυντές προϊσταμένους και σε όλες τις θέσεις κλειδιά ανθρώπους τους, διατηρώντας ενα σύστημα αναξιοπιστίας και ανικανότητας. Η διοίκηση από την μεριά της δεν κάνει τίποτα διότι την ενδιαφέρει να κρατήσει την θεσούλα της τέτοιους δύσκολους καιρούς. Έτσι βλέπουμε συνδικαλιστές που και καλά αγωνίζονται για το καλό των εργαζομένων να διορίζονται προϊστάμενοι. Γάμω τους συνδυασμούς. Καμία αξιοπρέπεια από καθυστερημένους που με τσαμπουκά κάνουν ότι γουστάρουν. Φέρτε καμιά εταιρία να κάνει αξιολόγηση και υποχρεώστε την να δημοσιεύσει τα ευρήματα της. Φερτέ και κανένα ειδικό να ελέγξει τον εξοπλισμό και της εγκαταστάσεις που έχει πληρώσει ο φορολογούμενος. Μεγάλο γέλιο. Υποδομές άρπα κόλα μόνο και μόνο για την τσέπη των συνδικαλιστών που τρώνε στα σουβλάκια τις εισφορές των εργαζομένων .